Μέγεθος...... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 55
    Senior Member
    Originally posted by krino
    marian_m,
    εχεις καποιο δικαιο σε οτι γραφεις, μονο που εισαι υπερβολικη.
    Γιατι να βολευεται η κοπελα σε μια τετοια κατασταση?
    Αυτο μου κανει αυθαιρετο.

Ομως εχεις δικαιο στο κομματι που λες οτι η κοπελα εχει προβλημα.
    Αλλα το τι ακριβως δεν εχει ξεκαθαρισει.
    Αλλιως δεν θα εβαζε το ποστ σωστα?
    Τουλαχιστον δειχνει οτι θα ηθελε να βρει λυση, οχι οτι το εχει αποδεχτει.

Παρολα αυτα,
    σκεφτηκα κατι αλλο.
    Ειναι ενας ανδρας, που ειναι σε μια σχεση και εχει προβλημα με το οργανο του.
    Οκ ειναι μικρο, ειναι στραβο, ειναι οτι ειναι.....
    Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως κανει με την σεξουαλικοτητα του,
    δηλαδη που και πως την διοχευτευει,
    και σε αυτο η φιλη μας δεν μας διαφωτισε.
    Φανταζομαι οτι η ιδια, εχει μπορεσει να κατευνασει τις ορμες της και απλως την απασχολει οπως εχει γραψει εδω μεσα.
    Ο ιδιος ομως? που σαν ανδρας θα εχει σαφως περισσοτερες?
    Εκει εχω διαφορες εκδοχες.
    Αυτοικανοποιηται? εχει επαφες με αλλη γυναικα? εχει παρει ειδικο ματζουνι?
    Γιατι ειτε εχει προβλημα ενας αντρας με το οργανο του ειτε οχι, οι ορμες δεν σταματανε να υπαρχουν.
    Αλλο το εχω προβλημα να λειτουργησω και αλλο το πως τις εκτονωνω.
    Γιατι η λυση του ενος διαφερει με την λυση του αλλου.
    Νομιζω οτι αυτο το κομματι θα επρεπε να απασχολησει την φιλη μας, μιας και σχετιζεται με το θεμα της.
    Πιθανόν είμαι λίγο υπερβολική.
    Μπορεί να μην ισχύει και τίποτα από αυτά που γράφω, απλά πήρα αφορμή από αυτά τα λίγα που διάβασα και εκθέτω την άποψη μου.

Τώρα, το γιατί να βολεύεται κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση, αυτό είναι μεγάλο θέμα.
    Πολύ συχνά διαλέγουμε να ζούμε ακόμα και σε τραγικές καταστάσεις γιατί αυτό το θεωρούμε πιο \"βολικό\" από το να κάνουμε κάτι για να τις αλλάξουμε ή να φύγουμε.
    Ή γιατί έτσι έχουμε μάθει να ζούμε και το διαφορετικό μας φοβίζει.

Για παράδειγμα, κάτι που μπορεί να φαίνεται σε μερικούς από μας ακραίο, αλλά είναι πολύ συχνό, είναι οι περιπτώσεις γυναικών που κακοποιούνται από τους άντρες τους και επιμένουν να μη φεύγουν και να συνεχίζουν να ανέχονται την κακοποίηση (χωρίς να υπάρχουν οικονομικοί λόγοι).
    Δεν είναι λίγες αυτές που πιστεύουν ότι ο άντρας τους τις αγαπάει αλλά αυτές φταίνε και τους αξίζει αυτή η συμπεριφορά. Ή έχουν μάθει (από την οικογένειά τους προφανώς) ότι η ζήλεια, η υπερβολική κτητικότητα και η κακοποίηση είναι οι τρόποι που κάποιοι δείχνουν την αγάπη και το ενδιαφέρον τους.
    Και ένα πιο απλό παράδειγμα βολέματος.
    Είμαι σε μια δουλειά, σχέση κλπ. που δεν μου αρέσει, γκρινιάζω και πιθανό το συζητώ άπειρες ώρες με φίλους και γνωστούς, όμως συνεχίζω να βρίσκομαι εκεί. Μπορεί και για χρόνια, συχνά για μια ζωή.
    Γιατί?
    Γιατί φοβάμαι να πάρω το ρίσκο και να φύγω από τη σχέση ή τη δουλειά. Γιατί είτε δεν έχω τη διάθεση να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο είτε δεν πιστεύω ότι μπορεί να μου αξίζει κάτι καλύτερο.
    Πολλοί λόγοι...

Senior Member
    Originally posted by angel7
    Όμως δεν εχω βρει την λυση που θελει. .
    Αυτος εχει τη λυση. Εσυ τί παραπανω μπορεις να κανεις απο το να εισαι αμεση κ ειλικρινης?
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'η πραγματικότητα είναι πως έχει τρομερή ελαστικότητα, και αν έχεις σχέση με έναν άντρα και κάνεις σεξ μόνο με αυτόν, κατα κάποιο τρόπο παίρνει σχήμα και διαστάσεις για να είναι απόλυτα συμβατό με το δικό του γεννητικό όργανο... \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' -λοιπον claire ακου. Αυτη η τρομερη ελαστικοτητα που λες , ειναι λειτουργικη, κατα τη συνευρεση δηλαδη, οπως κι ενα πεος πχ σε στηση διπλασιαζει το μεγεθος του, ετσι και το αιδοιο περνει το αναλογο σχημα για να προσαρμοστει στο αντιστοιχο αντρικο οργανο, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (?), αν δεν υπαρχουν δηλαδη πολυ μεγαλες διαφορες !! ,,,,,,,,Η θεματογραφος παραδεχεται οτι το χει μικρο ! ,, ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων τρεχουν στους γυναικολογους για δυσπαρευνια κλπ!!,, Το αρχαιοτερο βιβλιο για το σεξ ,ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ταξηνομει τις γυναικες (οπως και τους ανδρες ) σε σχεση με το ΒΑΘΟς του αιδοιου τους σε τρεις (νομιζω) κατηγοριες !!! Απεναντιας λες και υπαρχει καποιου ειδους συνομοσια , και ενω παντου συζητιεται το ΜΕΓΕΘΟΣ των ανδρων , δεν ακουγεται ψυθιρος για το ΒΑΘΟΣ των γυναικων ! ειναι ΤΑΜΠΟΥ ? δεν νομιζω Απλα ειναι αλλος ενας τροπος(και επειδη ειναι και ευκολος , ειναι το ΕΜΦΑΝΕΣ του ανδρα !) , εσεις οι γυναικες να χειραγωγειται το κατα τ αλλα ισχυρο φυλο !! ΜΑς ΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΤΟΝ Π.... !!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by path
    \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'η πραγματικότητα είναι πως έχει τρομερή ελαστικότητα, και αν έχεις σχέση με έναν άντρα και κάνεις σεξ μόνο με αυτόν, κατα κάποιο τρόπο παίρνει σχήμα και διαστάσεις για να είναι απόλυτα συμβατό με το δικό του γεννητικό όργανο... \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' -λοιπον claire ακου. Αυτη η τρομερη ελαστικοτητα που λες , ειναι λειτουργικη, κατα τη συνευρεση δηλαδη, οπως κι ενα πεος πχ σε στηση διπλασιαζει το μεγεθος του, ετσι και το αιδοιο περνει το αναλογο σχημα για να προσαρμοστει στο αντιστοιχο αντρικο οργανο, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ (?), αν δεν υπαρχουν δηλαδη πολυ μεγαλες διαφορες !! ,,,,,,,,Η θεματογραφος παραδεχεται οτι το χει μικρο ! ,, ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων τρεχουν στους γυναικολογους για δυσπαρευνια κλπ!!,, Το αρχαιοτερο βιβλιο για το σεξ ,ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ταξηνομει τις γυναικες (οπως και τους ανδρες ) σε σχεση με το ΒΑΘΟς του αιδοιου τους σε τρεις (νομιζω) κατηγοριες !!! Απεναντιας λες και υπαρχει καποιου ειδους συνομοσια , και ενω παντου συζητιεται το ΜΕΓΕΘΟΣ των ανδρων , δεν ακουγεται ψυθιρος για το ΒΑΘΟΣ των γυναικων ! ειναι ΤΑΜΠΟΥ ? δεν νομιζω Απλα ειναι αλλος ενας τροπος(και επειδη ειναι και ευκολος , ειναι το ΕΜΦΑΝΕΣ του ανδρα !) , εσεις οι γυναικες να χειραγωγειται το κατα τ αλλα ισχυρο φυλο !! ΜΑς ΕΧΕΤΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΤΟΝ Π.... !!!!!!!!

emena giatroi mou ta exoun pei ayta. den ta vgazw apo to kefali mou.an to kaneis synexeia me kapoion, tote den einai mono sth diarkeia ths prakshs. kai mporw na pw oti kata kapoio tropo to exw diapistwsei ki egw.

twra den kserw ti ginetai an o allos to exei 30 ekatosta, den mou exei tyxei nomizw (den metrhsa kiolas dhladh...).

gia thn dyspareynia, kserw oti polles fores oi logoi einai psyxologikoi, pou prokaloun eleipsh ygrwn ara kai pono.

twra an o filos ths 8emato8etrias to exei ontws mikro h an apla exei kompleks mono h idia to kserei. pantws h idia nomizw egrapse pws einai sto meso oro, ara kanoniko.

kata ta alla diafwnw se ayta pou les. des ti ginetai me to mege8os twn vyziwn. opote mhn akouw malakies gia tous kahmenous tous antres pou xeiragwgountai.
    ekastos sto eidos tou.

Senior Member
    Originally posted by angel7
    Καλησπέρα!!
    Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι το θέμα το θεωρώ αρκετά σοβαρό.
    Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι 27 χρονών.
    Αυτός ο ανθρωπος είναι ότι καλυτερο μου εχει συμβει(και το εννοω) όμως εχει ένα κομπλεξ. Θεωρεί ότι εχει μικρο πέος και ότι δεν μπορει να με ικανοποιήσει. Βαζει στο μυαλό του πάντα αυτό και δεν μπορει να ευχαριστηθει τίποτα. Φανταστειτε πως ούτε οπτικο πεδιο δεν ειχα όταν καναμε έρωτα. Νιώθει πολύ μικρός, ακόμα και αν του λέω συνέχεια ότι δεν εχει κανένα προβλημα. Οντως δεν εχει κανενα προβλημα γιατι είναι στο μέσο ορο της Ελλαδος..και πραγματικα είναι υπερ-αρκετο!
    Από ότι μου είπε εκείνος, το κόμπλεξ δεν το είχε μεχρι που του το δημιούργησε μια κοπέλα, όταν ήταν στα 22. Αυτή η κοπέλα, λοιπον, τον αγαπουσε (όπως ελεγε) και όταν χωρισαν τον κυνηγαγε για 2 χρονια. Μετα από δυο χρονια μιλησανε και την ρωτησε εκεινος εάν ειχε κανει κατι άλλο. Εκεινη ειπε ότι τον περιμενε αλλα έκανε μονο στοματικο ερωτα με έναν αλλον. Εκεινος λοιπον για να την ρωτησε αν ειχε μεγαλυτερο εκεινος και του ειπε πως ναι. Ετσι λοιπον προκληθηκε ολο αυτό και αναπτυχθηκε με τα χρονια. Θεωρει ότι εχει προβλημα και δεν αντεχει να είναι στους μετριους. Δεν αφηνε και δεν αφηνει κανεναν να δει το πεος του. Λεει πως δεν εχει δει μικροτερο ή ιδιο ποτε.
    Συχνα εχει ξεσπασματα για γυναικες που σχολιαζουν μεγεθη. Και θεωρει ότι είμαστε ψεύτικες. Ετσι πλεον δεν κανουμε ερωτα εδώ και αρκετους μηνες και δεν βρισκομαστε παρα μονον 2 φορες την βδομαδα, στην καλυτερη των περιπτωσεων, και αυτό με φιλους. Όταν μενουμε καποια στιγμη μονοι αρχιζει παλι και ξανα η ιδια συζητηση.
    Όμως σε ολη την τρελα του μου λεει συνεχεια πως υπαρχει λυση. Είναι κατι απλο που θελει να ακουσει από μενα. Αυτό το «κατι» είναι η αρχη για να λυσει όλα τα κομπλεξ του. Μου λεει συχνα ότι το προβλημα ξερει ότι είναι μεσα στο μυαλο του και ότι η λυση είναι παλι μεσα στο μυαλο του και πρεπει και εγω να το αντιμετωπισω ως προβλημα για να βρω την λυση. Ετσι, λοιπον, όλο αυτό το αντιμετωπίζω σαν προβλημα. Αυτή την λυση την ψαχνω παντου. Εχω δοκιμασει ότι μου περναει από το μυαλο. Του λεω ξανα και ξανα ποσο με ικανοποιει γιατι αυτή είναι η ειλικρινης αληθεια! Όμως δεν εχω βρει την λυση που θελει. Απευθυνθηκα σε εσας ελπιζοντας να με βοηθησετε λιγο. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας.
    η κοπέλα δεν λέει ότι το έχει μικρό, κανονικό λέει. εκτός αν εννοείς ότι το κανονικό των ελλήνων είναι μικρό

Senior Member
    \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'opote mhn akouw malakies gia tous kahmenous tous antres pou xeiragwgountai.\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' ----- Ε τι θα πεις εσυ claire μου ? εισαι κι εσυ μια συνομοτρια !! δεν βλεπεις εδω το παιδι που υποφερει,,ενω ολα δειχνουν οτι ειναι στο μετριο προς κανονικο μεγεθος,,,εχει καταστραφει επειδη η γκομενα του εκανε μια πιπα σε καποιον!! και ολος τυχαιως εκεινος ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ !,,,,Και ετρεξε να του το πει κι ολλας !!!,,,, δεν θα μπορουσε να του πει δηλαδη : ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟς , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟς !!! Οχι ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ !! ΓΙΑΤΙ ????? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ,, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ! ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ : Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟς ,,ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,Ε λοιπον ας τον χαιρεται τωρα , ας παει να μαζεψει τα ...αμαζευτα !!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' \'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'opote mhn akouw malakies gia tous kahmenous tous antres pou xeiragwgountai.\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\'\' ----- Ε τι θα πεις εσυ claire μου ? εισαι κι εσυ μια συνομοτρια !! δεν βλεπεις εδω το παιδι που υποφερει,,ενω ολα δειχνουν οτι ειναι στο μετριο προς κανονικο μεγεθος,,,εχει καταστραφει επειδη η γκομενα του εκανε μια πιπα σε καποιον!! και ολος τυχαιως εκεινος ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ !,,,,Και ετρεξε να του το πει κι ολλας !!!,,,, δεν θα μπορουσε να του πει δηλαδη : ΟΧΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟς , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟς !!! Οχι ΑΥΤΗ ΕΠΡΕΠΕ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙ !! ΓΙΑΤΙ ????? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ,, ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ! ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ : Ε ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟς ,,ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,Ε λοιπον ας τον χαιρεται τωρα , ας παει να μαζεψει τα ...αμαζευτα !!!!!!!!!!!!!!!!
    path,
    εχεις δίκιο στην προσεγγισή σου,αλλα η κοπέλα του δεν του φερθηκε ετσι..
    Η πρώην του τον πλήγωσε..η angel τι μπορεί να κάνει?τι πιστευεις οτι θέλει να του πει για να το ξεπεράσει?

Senior Member
    να του πει οτι ειναι ΧΑΖΟΣ, ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ !! ,,,, , και οτι αν ειναι αυτος ο λογος που απομακρυνεται ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ . και να φανει οτι το πιστευει αυτο, ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Στην συνεχεια να μεινει διακριτικα κοντα του ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ , ωστε να δει αν αυτος θα την πλησιασει,(?),, η ολα αυτα ειναι μια προφαση απλως για να τη σουταρει !! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, αλλα τι λεω εγω εσεις οι γυναικες τα ξερεται καλυτερα αυτα τα κολπα !!!!!!

Senior Member
    ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ,,,, ΕΝΟΟΥΣΑ .

Senior Member
    θεωρώ το σκεπτικό σου λάθος. κατά τη γνώμη μου ένα τέτοιο σχόλιο που μπορεί να μας κάνει κάποιος (πχ. έχεις μικρά βυζιά, ή έισαι κοντός ή το έχεις μικρό) δεν έχει τη δύναμη να μας κάνει τόσο δυσλειτουργικός όσο ο φίλος της θεματοθέτριας αν από μόνοι μας δεν έχουμε αυτές τις τάσεις. δηλαδή πρέπει ο ίδιος να έιχε κάποιο κόμπλεξ από μόνος του, συν τάσεις προς την έμμονη, οπότε και εκδηλώθηκε έτσι. συν ότι όλα αυτά που γράφεις είναι εικασίες και τραβηγμένα από τα μαλλιά. \"μετά από σένα το χάος\"? για το πουλί του? ξέρεις όντως πουλιά και βυζιά έχουν όλοι, αλλοι μικρότερα και άλλοι μεγαλύτερα, τι να κάνουμε? δεν είναι αυτό που θα διατηρήσει μια σχέση.

Senior Member
    Όπως είπαν και άλλοι καταρχάς δεν το έκανε η κοπέλα του που μας γράφει αλλά μια πρώην του άρα ότι λες είναι άτοπο.

Κατά δεύτερον, η πρώην του δεν τον έπιασε μια μέρα να του πει \"άκου φίλε τον έχεις μικρό\", εκείνος την ρώτησε πόσο την είχε ο άλλος. Κάτι που εμένα με βάζει σε υποψίες ότι και πριν από αυτήν είχε το θέμα αλλά πιθανόν να ήταν ο πρώτος της και γι\'αυτό να μην ανησυχούσε. Ότι η άλλη δηλαδή αφού δεν είχε πάει με άλλους άντρες δεν ήξερε αν το δικό του είναι μεγάλο ή μικρό. Όταν πήγε όμως με άλλον άρχισαν να του μπαίνουν ψίλοι στ\'αυτιά και τη ρώτησε.

Όταν όμως τη ρώτησε οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν γι\'αυτό και μετά έριξε όλο το φταίξιμο στην πρώην κοπέλα του. Ουσιαστικά αυτή ήταν η αφορμή και όχι η αιτία.

Senior Member
    1 ....θεωρώ το σκεπτικό σου λάθος συν ότι όλα αυτά που γράφεις είναι εικασίες ξέρεις όντως πουλιά και βυζιά έχουν όλοι(!?), αλλοι μικρότερα και άλλοι μεγαλύτερα, τι να κάνουμε? δηλαδή πρέπει ο ίδιος να έιχε κάποιο κόμπλεξ από μόνος του. ,,, αν από μόνοι μας δεν έχουμε αυτές τις τάσεις ? ...συν τάσεις προς την έμμονη !! οπότε και εκδηλώθηκε έτσι. <<<>>>> claire
    μας φωτησες !!! ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,2- Κατά δεύτερον, η πρώην του δεν τον έπιασε μια μέρα να του πει \"άκου φίλε τον έχεις μικρό\", εκείνος την ρώτησε πόσο την είχε ο άλλος. Κάτι που εμένα με βάζει σε υποψίες ότι και πριν από αυτήν είχε το θέμα αλλά πιθανόν να ήταν ο πρώτος της και γι\'αυτό να μην ανησυχούσε. Ότι η άλλη δηλαδή αφού δεν είχε πάει με άλλους άντρες δεν ήξερε αν το δικό του είναι μεγάλο ή μικρό. Όταν πήγε όμως με άλλον άρχισαν να του μπαίνουν ψίλοι στ\'αυτιά και τη ρώτησε. Όταν όμως τη ρώτησε οι φόβοι του επιβεβαιώθηκαν γι\'αυτό και μετά έριξε όλο το φταίξιμο στην πρώην κοπέλα του. Ουσιαστικά αυτή ήταν η αφορμή και όχι η αιτία. <<<______>>>melissa σορυ αλλα δεν καταφερα να παρακολουθησω τον συλογισμο σου στο κειμενο των 5 γραμμων ,,,αλλα αν καταλαβα,λιγο πολυ θες να μας πεις οτι ο φιλος μας πηγαινε γυρευοντας , να επιβεβαιωσει οτι τον ειχε μικροτερο επειδη ειχε μια προδιαθεση να ...υποτιμηθει καπως (!)
    ας πουμε ?? θα μας κουφανεις ?

Senior Member
    @path: Λέω απλά ότι ήθελε να επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερο φόβο του που ήταν ότι τον έχει μικρό. Τώρα γιατί είχε αυτή την αίσθηση ποιός ξέρει? Δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο. Αν το μέγεθος δεν ήταν κάτι που τον απασχολούσε τότε γιατί να κάνει αυτή την ερώτηση στην πρώην του?

Angel7 αν δεν συνειδητοποιήσεις ότι είναι παράλογα αυτά που σου λέει ο άνθρωπος που είστε μαζί (δηλαδή ότι είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την κατάσταση) εμείς δεν πρόκειται να καταφέρουμε να σε πείσουμε ό,τι κι αν σου πούμε. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς είναι δυνατόν να αναφέρεσαι σε αυτή τη σχέση ως η σημαντικότερη της ζωής σου όταν ο άλλος πλέον δε σε βλέπει πάνω από 2 φορές την εβδομάδα κι αυτές πάντα με παρέα. Εντάξει, έχετε προβλήματα στο σεξουαλικό τομέα αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πλέον γενικά η σχέση παρουσιάζει προβλήματα.

Senior Member
    να σου το εξηγήσω λοιπόν γιατί δεν κατάλαβες μάλλον το σημείο που γράφω ότι βυζιά/πουλιά έχουν όλοι οι άνθρωποι, κάποιο υα έχουν μεγαλύτερα από τα δικά μας, κάποιοι μικρότερα (κάτι που πραγματικά είναι εντελώς ανούσιο...)

εσύ προτείνεις να του πει η κοπέλα του ότί μετα από αυτόν το χάος και όλοι οι αλλοι ειναι μικροτσούτσουνοι. σου φαίνεται δηλαδή λογικό να λειτουργεί κάποιος με αυτό το σκεπτικό? να ζητάει να ακούσει ένα ψέμα και μια υπερβολή, γιατί μόνο έτσι θα νιώσει καλά? φταίει η κοπέλα που δεν είπε κάτι τέτοιο, ή ο τύπος που έχει διαστρεβλωμένη αντίληψη για το πουλί του?

κάποιοι θα το έχουν μεγαλύτερο, τι να κάνουμε? όπως και κάποιες γυναίκες έχουν μεγαλύτερα βυζιά από άλλες! τι να κάνουμε?

δεν γίνεται να είσαι ισορροπημένος και ξαφνικά να αποκτήσεις τόσο δυσλειτουργική συμπεριφορά από ένα τέτοιο σχόλιο.
    και ένω η τωρινή του λέει ότι τον θέλει, ότι δεν έχει πρόβλημα κτλ κτλ.
    είχε τάση στην εμμονή. και πυροδοτήθηκε έτσι.

Senior Member
    επίσης προσπάθησε σε παρακαλώ να κάνεις σωστά το quote και να μην διαλέγεις τα μισά δημιουργώντας ένα δικό σου κείμενο με παρανοήσεις. είναι ενοχλητικό.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast