αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 266
    Senior Member
    εγω γενικα ειμαι επικοινωνιακη και εξωστρεφης και μαρεσει να μοιραζομαι τις σκεψεις μου ακομη και αν δεν συμπιπτουν με τον αλλον εκεινος ειναι εσωστρεφης....θελω λεει να σκεφτω κατι τελευταιο και μετα να βρεθουμε ψυχη μου...ενω πριν 1 μερα μοθχε πει εχω ξεκαθαρισει τις σκεψεις μου και αν θελω να βεθουμε....βγαλε τωρα εσυ συμπερασμα.........

Senior Member
    sofia,αυτος λεει μαγαπαει και παιζει κρυφτο............

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    remedy,μπορει να εχω λαθος τακτικη ....αλλα οταν μιλαμε για προοπτικη επανασυνδεσης μενα ατομο 5 χρονια σχεσης που εγω τον ξερω καλυτερα σχετικα με το πως λειτουργει........οφειλω να σεβαστω το χαρακτηρα του και το τι θελει.......μεχρι εκει που προσβαλλει εμενα.........και αρχιζουν τα δικα μου ορια...γιαυτο και επειδη καταλαβαινω οτι ειναι αρκετα μπερδεμενος .....ξερω ομως οτι πραγματικα μαγαπαει.........και οτι γενικα δυσκολα αποφασιζει........(αν διαβασες για να ερθει απο αγγλια καθυστερησε 6 μηνες απο τοτε ποθυμου ειχε υποσχεθει.....)λειτουργησα και με τη λογικη και μετο συναισθημα.....οπως εκανε κιαυτος.........και τον αφησα να επιλεξει........αν θελει να τα συνδυασει η αν θελει να υπερισχισει μονο η δικη του λογικη........!!!δεν με πειραζει αν ειναι απο πανω δεν το βλεπω ετσι.......οπως ειπα συμφωνω μαζ σοθ οτι αν επικοινωνησει μαζι μου απλα θακουσω τι εχι να μοθ πει κα τοτε θαφησει εμενα να διαλεξω.......ειδαλλως εγω θα εχω φυγει με το κεφαλι ψηλα...........δεν προκειται να ζητησω εξηγησεις..........και να δειξω οτι περιμενα.........
    Εγω αυτο που βλεπω απο τη δικια μου οπτικη γωνιτσα ειναι οτι η προπτικη για επανασυνδεση ειναι μονο απο τη δικια σου σκοπια,

Senior Member
    αυτος δεν ειναι ειλικρινης...δηλ εσυ τι προτεινεις να κανω αν δεν επικοινωνησει μαζι μου...?εχοθν περασει 4 μηνες .μουχε πει σενα μηνα θαναι ετοιμος και το ανεραισε...ερχεται η γιορτη του και το πασχα.......μεχρι εδω ειναι τα ορια μου....δηλ τι λες να κανω ,να του τηλ και να του τα ψαλλω...?οπως λεει η loucy αυτο ειναι ξεκατινιασμα...θα προτιμουσα αυτος να επιδιωκς μια πολιτισμενη συζητηση ο,τι και ανμου ελεγε...αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα το αφησει ετσι και ουτε αυτη η συζητηση θα γινει.......θα μου μεινει ως τελευταια αναμνηση οτι τον ειδα στο δρομο με το αμαξι...και δν μιλησαμε.......ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ .........

Senior Member
    soft,πιστεψε με και εγω αυτο πιστευω πλεον....αν και αυτος το εδειχνε επι ενα μηαν με λογια......απτη στιγμη που αναιρεσαι το να βρεθουμε....χαθηκε καθε ελπιδα........απλα θα ηθελα να μου το πει.....οτι τελικα το σεναριο αυτο δεν του βγηκε.......αυτο με καιει οτι μετα απο 5 χρονια δεν μπορει να μου μιλησει ανοιχτα και επιβεβαιωνεται οτι ουτε μεσα στη σχεση ηταν ειλικρινης.....αυτο με τρελλαινει....

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    remedy,μπορει να εχω λαθος τακτικη ....αλλα οταν μιλαμε για προοπτικη επανασυνδεσης μενα ατομο 5 χρονια σχεσης που εγω τον ξερω καλυτερα σχετικα με το πως λειτουργει........οφειλω να σεβαστω το χαρακτηρα του και το τι θελει.......μεχρι εκει που προσβαλλει εμενα.........και αρχιζουν τα δικα μου ορια...γιαυτο και επειδη καταλαβαινω οτι ειναι αρκετα μπερδεμενος .....ξερω ομως οτι πραγματικα μαγαπαει.........και οτι γενικα δυσκολα αποφασιζει........(αν διαβασες για να ερθει απο αγγλια καθυστερησε 6 μηνες απο τοτε ποθυμου ειχε υποσχεθει.....)λειτουργησα και με τη λογικη και μετο συναισθημα.....οπως εκανε κιαυτος.........και τον αφησα να επιλεξει........αν θελει να τα συνδυασει η αν θελει να υπερισχισει μονο η δικη του λογικη........!!!δεν με πειραζει αν ειναι απο πανω δεν το βλεπω ετσι.......οπως ειπα συμφωνω μαζ σοθ οτι αν επικοινωνησει μαζι μου απλα θακουσω τι εχι να μοθ πει κα τοτε θαφησει εμενα να διαλεξω.......ειδαλλως εγω θα εχω φυγει με το κεφαλι ψηλα...........δεν προκειται να ζητησω εξηγησεις..........και να δειξω οτι περιμενα.........
    \"οφειλω\"να σεβαστω τον χαρακτηρα ,το θελω του αλλου,αρκει να σεβεται και αυτος τα δικα μου θελω,γιατι τον δικαιολογεις?? Τι παει να πει μπερδεμενος,να ξεμπερδευτει,για να μην μπερδευει και τους αλλους
    Θελεις εναν ανθρωπο στο πλευρο σου και για την υπολοιπη ζωη σου,αν αποφασιζει δυσκολα??
    Εμενα προσωπικα παντα μιλαω, και μονο αυτο θα με εβαζε σε σκεψεις.:)

Senior Member
    θελω να πω οτι μεσα στη σχεση απο πολλα πραγματα ειχε δειξει και σε μενα και σε φιλους ,δεν ειναι μονο δικη μου αποψη αυτη, οτι δυσκολα αποφασιζει και μεσα στη σχεση αυτο ηταν κατι που με ενοχλουσε αλλα το ανεχομουνα γιατι δεν με καταπιεζαι τοσο για αλλα θεματα αν δεν επαιρνε αποφασασεις,και το εβλεπα σαν στοιχειο του χαρακτηρα του και οτι ουδεις τελειος.......ομως τωρα πλεον δεν μιλαμε για αναποφασιστικοτητα πιστευω.......αλλα για ανωριμοτητα.........και τωρα μενοχλει οτι δεν ειναι ειλικρινης οχι οτι δεν αποφασιζει κατι ιδιο με μενα..
    δεν τον δικαιολογω γιαυτο και κρατησα αυτη τη σταση......αλλιως αν γι ακομνη μια φορα τον δικαιολογουσα θα επρεπε να του πω οκ ας βγουμε το αλλο σαβκι οπως μου προτεινε........δεν το εκανα γιατι επρεπε αυτος να σεβαστει εμενα ποτ τοσο καιρο μεχει στη αναμονη...

Senior Member
    Σε ενοχλουσε??

οταν μας ενοχλει κατι τωρα που δεν εχει μπει στη ζωη μας,η συμβιωση ,το μενουμε μαζι ,ξυπναμε μαζι,κανουμε πραγματα μαζι , αυτο το ενοχλουσε γινεται ,γιατι δεν το εβλεπα οταν επρεπε γιατι αφου υπηρχαν τα σημαδια εγω εθελοτυφλουσα
    Με απλα λογια ,αν υπαρχουν πραγματα που σε ενοχλουν τωρα, αργοτερα αυτα η θα παρουν μορφη,δεν πειραζει,ειμαι παντρεμενη,η δεν αντεχω αλλο,καιρος να αρχισεις να βαζεις το τι θελεις εσυ,για να μην βρεθεις μπροστα σε αυτα τα ερωτηματα,που απλως στα παραθετω πολυ απλα
    και οσο αναφορα τους φιλους ,οι φιλοι δεν θα τον παντρευτουνε, διαφορετικη σχεση,δεν νομιζεις οτι ειναι??

Senior Member
    συμφωνω μαζι σου,απλα λεω οτι η αναποφασιστηκοτητα του ειναι εμφανης σε ολους
    εχεις δικιο με τη συμβιωση γνωριζεις τον αλλον πολυ καλυτερα πως λειτουργει και αν τον ανεχεσαι...γιαυτο εγω οταν του το προτεινα συμφωνησε γιατι και αυτος ειπε θα ηθελε να με γνωρισει καλυτερα και ποσο πραγματικα ταιριαζουμε....απλα θα πρεπει να περασεις πιστευω και το σταδιο της συμβιωσης για να δοκιμασεις καποια πραγματα ποσο σε ενοχλουν η θα ταιριαξεις περισσοτερο η οχι και μπορεις να χωρισεις πριν παντρευτεις...αλλα θα εχεις κρινει...καλυτερα..πρεπει να προσπαθησεις αν τον αλλον τον θελεις...........αλλα μαλλον για να μην το κανει εκεινος.....σκεφτεται για μενα αρνητικα και δεν περνει το ρισκο............αυτος ο κυριος τελειος κεγω οχι..........αν ηθελε πραγματικα θα το εκανε και θα εβλεπε οτι η σχεση κα εγω θα ηταν πολυ πιο ηρεμη αλλα δν θελει....

Senior Member
    Εμενα δεν με ενδιαφερει τι ειναι εμφανες στους αλλους,αλλα τι ειναι εμφανες για μενα
    Λες του το προτεινα ,το γυρισε αυτος “συμφωνησε γιατι ηθελε να με γνωρισει καλυτερα και ποσο πραγματικα ταιριαζουμε” Εσυ δεν ηθελες ? Εσυ το προτεινες ,γιατι αυτος συμφωνησε και το γυρισε {ναι αγαπη μου εχεις δικιο πρεπει να δω <εγω >αν ταιριαζω μαζι σου }γυρνας το μπαλακι τωρα ?Παλι σου λεω οτι δεν το εχεις δουλεψει λιγο αυτο.

“να χωρισεις πριν παντρευτεις” γιατι μαλλον μετα δεν παιζει τετοιο σεναριο? Και αυτο
    “αλλα μαλλον για να μην το κανει εκεινος..... σκεφτεται για μενα αρνητικα δεν παιρνει ρισκο”
    Παλι εκεινος, εσυ που εισαι? Παντα αυτος
    Βαλε ενα φρενο στα δικα του θελω, και κοιτα λιγο τα δικα σου.

Senior Member
    δεν σε πιανω.......τι ακριβως μου λες και φυσικα ηθελα να μεινουμε μαζι γιαυτο ακι το προτεια γιαυτο και τυ εδωσα χρονο να το επεξεργαστει........πιο δεν εχω δουλεψει ακριβως.........να τον ρωτησω γιατι να σκεφτει αν θελει να μεινει μ εμενα...?

Senior Member
    νομιζω οτι μετην τελευταια μου απαντηση ,αν την διαβασες,ημου ξεκαθαρη στα θελω μου απεναντι του...

Senior Member
    soft,τον εχω ρωτησει γιατι να το σκεφτει τοσο αν θελει να ναι αμζι μου....η απαντηση ηταν γιατι θελω να δω τι θα κανω στη ζωη μου ,εχω ερθει απτο εξωτερικο και ηθελα να δω αν θα ξαναγυριζα και οτι δεν εχω βγαλει ακομα την αγγλι ααπο μεσα μου και να σκεφτω πρωτα μονος μου πως θαναι το μετα και μευα μαζι...και του λεω δεν γινεται αν με θες πρεπει μαζι....οχι ειμαστε διαφορετικοι εγω θελω πρωτα να τα σκεφτω μονος μου...μετα απο πλυ δουλεμα στο μυαλο μου λοιπιν ειπα οτι μπορει να με αγαπαει αλλα κολλαει στη διαμονη στη χωρα που συνεπαγεται η συνεχθσει της σχεσης γιατι αυτος .......για να δεσμευτει σε κατι σοβαρο πρεπει να εχει την καλυτερη δυνατη εππαγγελματικη αποκατασταση.....που ειναι στην αθηνα ..οποτε ειναι σε διλλημα τι να θεσει πρωτο συγκατοικηση=στασιμοτητα στα επαγγελματικα

Senior Member
    Οταν ενα 2 ανθρωποι θελουν ειναι και να μεινουν μαζι, αυτο δεν το βαζουν σε μικροσκοπιο επεξεργασιας,
    Παλι εδω σε πιανω να λες να <το επεξεργαστει ..εκεινος..>

Senior Member
    συμφωνω αλλα οπως καταλαβες εχει επαγγελματικα κολληματα και κολληματα με τη χωρα ποθ μετα απο 4 μηνες για μενα οπιοδηποτε κολλημα =δεν θελω να μαι μαζι σου αλλα δεν στο λεω...ροκανιζω το χρονο σου....
    αυτος να το επεξεργαστει...γιατι αυτος εχει κολληματα ....εγω ειμαι ξεκαθαρη στο τι θελω απο αθτον και τι ειμαι διατεθημενη να κανω...

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast