αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 266
    Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    marian ακριβως αυτο νιωθω κιεγω.αρχικα το κανει απο εγωισμο να δει αν εφυγα γαιτι οι αντιδρασεις του ειναι σπασμωδικες και δεν ξερω αν μπορεις να το καταλαβεις αλλα ετσι με μπερδευει πιο πολυ.θελω νακοθσω τι εχει να μου πει...χωρις αυτο να με δεσμευει να γυρισω αλλα φοβαμαι...........οτι παλι δεν ειναι ετοιμος ακομα κιαν ετσι μου γραφει........
    Τίποτα δεν σε δεσμεύει να γυρίσεις. Και καταλαβαίνω ότι θέλεις να ακούσεις τι θέλει να σου πει, ακόμα κι αν μέσα σου πλέον ξέρεις ότι δεν αξίζει τον κόπο, ότι τελικά δεν σ\' ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος, τον οποίον δεν εμπιστεύεσαι.
    Απλά, θέλεις λίγο χρόνο να το πάρεις απόφαση.
    Καταλαβαίνω επίσης, και είναι ανθρώπινο, να είσαι θυμωμένη μαζί του και με κάποιον τρόπο να θέλεις κι εσύ λίγο να τον παιδέψεις και να πάρεις το αίμα σου πίσω. Αυτό που φοβάσαι, είναι ότι επειδή είσαι ακόμα ευάλωτη, μπορεί να πισωγυρίσεις.

Από την άλλη, πιστεύω, ότι μόλις του δείξεις ότι ακόμα σκέφτεσαι να είσαι μαζί του, θα αρχίσει το ίδιο τροπάρι.

Senior Member
    θελω νακουσω τιε χει να μου πει...και να κρινω,οποτε να του πω να μου τηλ το σαβκο για να βρεθουμε η να το κλεισουμε απο τωρα?

Senior Member
    θελω νακουσω τιε χει να μου πει...και να κρινω,οποτε να του πω να μου τηλ το σαβκο για να βρεθουμε η να το κλεισουμε απο τωρα?
    Από τη στιγμή που είσαι αποφασισμένη να τον ξαναδείς, κάνε αυτό που σε βολεύει εσένα περισσότερο.

Senior Member
    μαλλον θα του πω \"αν εχεις σεβαστει αυτο μου σου ζητησα και εισαι αποφασισμενος να βρεθουμε αλλιως δεν θελω να μπω στον ιδιο φαυλο κυκλο γιατι τα ορια μου εχουν εξαντληθει\"

Senior Member
    τι λετε??οτι και να απαντησω αν ειναι ετοιμος θα βρεθουμε απλα εγω νιωθω οτι πρεπει να προστατεψω τον εαυτο μου με βαση την ασταθη μεχρι τωρα συμπεριφορα του και τις σπασμωδικες σημερινες κινησεις του...νιωθω οτι πρωτα θελει να βεβαιωθει οτι δεν ειμαι με αλλον και το ξεκαθαρισμα ερχεται δευτερο...οποτε πιστευω ειναι καλυτερα να του θεσω παλι καποια ορια στη συζητηση μας.καμια γνωμη.........?

Banned
    αν δεν εισαι εσυ ξεκαθαρισμενη τι θες και τι δεν θες,
    εχει νοημα να ψαξεις τι θα του απαντησεις?
    Δημοσιες σχεσεις κανεις η μια σοβαρη σχεση?

Ακομα και αν υποθεσει καποιος οτι ο τυπος ειναι ασταθης,
    ωφειλεις να μην εισαι εσυ.
    Δεν βλεπω να εισαι ξεκαθαρη ομως οπως και ο φιλος σου.
    Οποτε ειστε μια η αλλη.

Senior Member
    προτεινω να μην απαντησεις κατ αρχας σε καμια ερωτηση σχετικα με το αν εισαι ακομα ελευθερη. να την αποφυγεις εντελως εννοω φυσικα, οχι να πεις\"δεν θελω να σου πω\".
    στην συνεχεια να του δωσεις ενα ραντεβου σε ωρα και μερος που θες εσυ κι οχι να του πεις να παρει αυτος να κανονισετε.
    δλδ: \"καλησπερα.μπορω να βρεθουμε ...τοτε...εκει αφου θεωρεις οτι εχουμε κατι να πουμε.σε βολευει?\"
    \"εκει\" θα δεις τι εχεις να σου πει. δεν χρειαζεται συμβολαιο του τυπου\" ναι, αν εισαι αποφασισμενος\" κλπ...υποτιθεται οτι στο ειπε ξεκαθαρα, οτι ναι, ειναι αποφασισσμενος να προχωρησετε.
    δεν θα τον αμφισβητησεις πριν την συναντηση.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΨΑΧΝΟΣΟΥΝ Η ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΘΑ ΣΤΡΕΦΕΙς ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
    αν εκει, δεις οτι οντως σου λεει αυτο που προλογισε και ειναι ολα καλα, πραξε κατα βουληση, απαντησε τα αναλογα η πες του τους φοβους σου λογω γτης ασταθειας που ειχε δειξει τον τελευταιο καιρο, οτι σε εκφραζει...

ΑΝ ομως δεις οτι απλα ηθελε να σιγουρευτει οτι θα τρεξεις παλι και αρχισει τα ναι μεν αλλα, και τα, ναι ειπα αλλα ξειπα, η οτι εχει αμφιβολιες κλπ,μην απαντησεις τπτ. σηκω οπως εισαι, κανε μεταβολη κι ασε τον να τελειωσει τον καφε του μονος του.

Senior Member
    ολη μερα δεν απαντουσα........ με επρηξε στα μηνυματα και στα τηλεφωνα και στο τελευταιο τηλ το σηκωσα.....μου ειπε οτι ηθελε να βρεθουμε σημερα,του απαντησα οπως μου ειχες πει και συ remedy οτι θα ηθελα να τον ακουσω πρωτα απο το τηλ τι θελει να μουπει ποιος ο σκοπος που μου τηλ....μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι με οποιες συνθηκες αθτο σημαινει για μενα δηλ ειτε να συγκατοικησουμε ειτα λογος...το μονο λεει που θελει ειναι ναμαστε μαζι σε ενα σπιτι και να δουμε τη σχεση σοβαρα,οτι δεν θελει να παει Αγγλια ακομα κιαν δεν θελω ναμαστε μαζι εχει αποφασισει να μεινει Ελλαδα γιατι θελει να κανει ελληνικη οικογενεια,ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΔΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ......ΤΕΡΜΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ...μετα απο καμια ωρα συζητησης μου ειπε αν θελω να βρεθουμε αυριο να τα πουμε και απο κοντα,δεχτηκα,δεν του αρεσε που ημουν λιγο παγωμενη και οχι διαχυτικη,του ειπα οτι πρεπει να σεβαστει τη θεση στην οποια με ειχε βαλει κα οτι ειναι στο χερι του να με ξαναζεστανει......ειπε θα μου τηλ αυριο να βρεθουμε και να ειμαι πιο ζεστη.....του απαντησα αν μου τηλ και δεν το αναιρεσεις θα ειμαι πολυ καλυτερα.........!

remedy,σχετικα αν ειμαι με αλλον με ρωτησε αρκετες φορες.........απεφευγα να απαντησω λεγοντας οτι δεν ειναι αυτο το θεμα μας και οτι απο τη στιγμη που ειμαστε χωρισμενοι και εγω και αυτος θα μπορουσε να ειναι αλλου......συνεχισε τη συζητηση με ξαναρωτησε σε καποια αλλη φαση πιο επιμονα και του απαντησα πως οχι.....δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη αλλαγη στα λεγομενα του ,μονο οτι μετα αποκει μου ειπε οτι ειμαι παγωμενη κα φοβαται οτι η σχεση δεν θα συνεχιστει με την ιδια διαθεση απο μερους μου...........................!!!!μαλιστ� � μου ειπε οτι αυτο που τον εκανε να πειστει οτι ειμαι με αλλον ηταν οτι δεν του ευχηθηκα.............οταν τον ρωτησα αν αυτο τον εκανε να μου τηλ ειπε οχι αλλα αυτο περασε απο το μυαλο μου...........!!!!αυτο το σημειο δεν μου αρεσε..........δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου επειδη φοβαμαι η οντως μονο αυτο ηθελε να βεβαιωσει........

ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ... .........ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...............ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΑΠΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΙΟ........ΞΕΚΑΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    ολη μερα δεν απαντουσα........ με επρηξε στα μηνυματα και στα τηλεφωνα και στο τελευταιο τηλ το σηκωσα.....μου ειπε οτι ηθελε να βρεθουμε σημερα,του απαντησα οπως μου ειχες πει και συ remedy οτι θα ηθελα να τον ακουσω πρωτα απο το τηλ τι θελει να μουπει ποιος ο σκοπος που μου τηλ....μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι με οποιες συνθηκες αθτο σημαινει για μενα δηλ ειτε να συγκατοικησουμε ειτα λογος...το μονο λεει που θελει ειναι ναμαστε μαζι σε ενα σπιτι και να δουμε τη σχεση σοβαρα,οτι δεν θελει να παει Αγγλια ακομα κιαν δεν θελω ναμαστε μαζι εχει αποφασισει να μεινει Ελλαδα γιατι θελει να κανει ελληνικη οικογενεια,ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΔΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ......ΤΕΡΜΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ...μετα απο καμια ωρα συζητησης μου ειπε αν θελω να βρεθουμε αυριο να τα πουμε και απο κοντα,δεχτηκα,δεν του αρεσε που ημουν λιγο παγωμενη και οχι διαχυτικη,του ειπα οτι πρεπει να σεβαστει τη θεση στην οποια με ειχε βαλει κα οτι ειναι στο χερι του να με ξαναζεστανει......ειπε θα μου τηλ αυριο να βρεθουμε και να ειμαι πιο ζεστη.....του απαντησα αν μου τηλ και δεν το αναιρεσεις θα ειμαι πολυ καλυτερα.........!

remedy,σχετικα αν ειμαι με αλλον με ρωτησε αρκετες φορες.........απεφευγα να απαντησω λεγοντας οτι δεν ειναι αυτο το θεμα μας και οτι απο τη στιγμη που ειμαστε χωρισμενοι και εγω και αυτος θα μπορουσε να ειναι αλλου......συνεχισε τη συζητηση με ξαναρωτησε σε καποια αλλη φαση πιο επιμονα και του απαντησα πως οχι.....δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη αλλαγη στα λεγομενα του ,μονο οτι μετα αποκει μου ειπε οτι ειμαι παγωμενη κα φοβαται οτι η σχεση δεν θα συνεχιστει με την ιδια διαθεση απο μερους μου...........................!!!!μαλιστ� � μου ειπε οτι αυτο που τον εκανε να πειστει οτι ειμαι με αλλον ηταν οτι δεν του ευχηθηκα.............οταν τον ρωτησα αν αυτο τον εκανε να μου τηλ ειπε οχι αλλα αυτο περασε απο το μυαλο μου...........!!!!αυτο το σημειο δεν μου αρεσε..........δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου επειδη φοβαμαι η οντως μονο αυτο ηθελε να βεβαιωσει........

ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ... .........ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...............ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΑΠΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΙΟ........ΞΕΚΑΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Anna, αν μου επιτρέπεις, απο ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα, ο φίλος σου μου δίνει την αίσθηση ενός αναφαλούς και ανώριμου ανθρώπου που δεν ξέρει καλά καλά τι θέλει.

Επίσης, βλέπω οτι όλη η σχέση περιστρέφεται γύρω απο το τι θέλει και τι δεν θέλει εκείνος.

Εσύ? Το τι θέλεις εσύ, μοιάζει να εξαρτάται απο το τι κάνει εκείνος τελικά.

Ξέρεις, θα μου άρεζε να βλέπω τον φίλο μου να ζηλεύει και να τρελαίνεται και μόνο στην σκέψη οτι με χάνει, στην υποψία οτι δεν του ανήκω πια.

Όσο και να με γοήτευε όμως αυτό, όταν το κοιτούσα πιο καθαρά, θα έβλεπα οτι δεν μπορώ να βασιστώ πραγματικά σε έναν τέτοιο άνθρωπο. Που με θεωρεί κτήμα, δεδομένη ή υποχρεωμένη να ανεχομαι τα καπρίτσια ή τις ανασφάλειές του, και μόλις έχανε την σιγουριά θα με ήθελε σαν τρελός, μέχρι να με νιώσει πάλι δίπλα του και να αρχίσει να αμφιταλαντευται.

Συνήθως τέτοιοι άνθρωποι δεν θέλουν την ουσιαστική δέσμευση.

Φυσικά τον φίλο σου τον ξέρεις καλύτερα εσύ και τον εαυτό σου επίσης.

Εσύ θα αποφασίσεις πως θα φερθείς, εμείς απλά σου λέμε σκέψεις και ιδέες.
    :)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    εγω θελω να κανει πραξεις ολα οσα ειπε.............αυτα ζητουσα τοσο καιρο,αλλα οπως λες επειδη ειναι ανασφαλης και με αφορμη την απουσια μου στην γιορτη του τρελλαθηκε με βαζει σε σκεψεις οτι ηθελε να τσεκαρει και σημαζεψε τις σκεψεις του.......δεν ξερω δεν μπορω ουτε γω ναμαι σιγουρη γιατι ολο αθτο το διαστημα μουχει δωσει αρνητικα δειγματα θα σιγουρευτω μονο αν του δωσω την ευκιαρια και τα κανει πραξη οπως δεσμευτηκε.............

εσυ δηλ πιστευεις απο ειπα οτι μου ειπε και με βαση οτι ξεσηκωθηκε σημερα σαν τρελλος οτι το εκανε για να δει αν τον περιμενα και παλι αμφιταλατευεται?

Senior Member
    εγω θελω να κανει πραξεις ολα οσα ειπε.............αυτα ζητουσα τοσο καιρο,αλλα οπως λες επειδη ειναι ανασφαλης και με αφορμη την απουσια μου στην γιορτη του τρελλαθηκε με βαζει σε σκεψεις οτι ηθελε να τσεκαρει και σημαζεψε τις σκεψεις του.......δεν ξερω δεν μπορω ουτε γω ναμαι σιγουρη γιατι ολο αθτο το διαστημα μουχει δωσει αρνητικα δειγματα θα σιγουρευτω μονο αν του δωσω την ευκιαρια και τα κανει πραξη οπως δεσμευτηκε.............

εσυ δηλ πιστευεις απο ειπα οτι μου ειπε και με βαση οτι ξεσηκωθηκε σημερα σαν τρελλος οτι το εκανε για να δει αν τον περιμενα και παλι αμφιταλατευεται?
    Καλή μου δεν μπορώ να βγάλω βέβαια συμπεράσματα, δεν έχω στοιχεία.

Εσύ που θα τον δεις, θα το καταλάβεις.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    δεν ξερω................οσο αναθεωρημενο και αποφασισμενο τον ακουσα παλι φοβαμαι με βαση το χαρακτηρα του και τις μεχρι τωρα πραξεις του.......μου ειπε οτι εχω δικιο να φοβαμαι αλλα πρεπει να του δωσω την ευκαιρια περα απτα ρηχα λογια να δει πραξεις.........και οτι ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Senior Member
    αυτο λεω κιεγω απο κοντα θα καταλαβω σιγουρα περισσοτερα,αυτος παντως μου προτεινε να βρεθουμε και στα μηνυματα και στη αρχη του τηλεφωνηματος και στο τελος λεγοντας οτι ελπιζει αυριο ναμαι πιο θετικη................και γω δεν αντεξα γιατι με επαιρνε να το πω αν δεν μου αναιρεσεις παλι το ραντεβου ..................

Senior Member
    τετοια στροφη ομως........................??360 μοιρες..............??

Senior Member
    ειναι επιφοβο.............αλλα στην ουσια η αυτο θα γινοταν η οχι..........αφου του ειχα πει η αποφασιζεις και μιλας η οχι............ελπιζω αυριο να μην κανει τιποτα τρελλο...........παλι...........

Page 14 of 18 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast