Results 211 to 225 of 266
-
27-03-2010, 07:37 #211
λαδι μπολικο και τηγανιτα τιποτα,
:P
Οσο για το οτι σε ρωταει αν εισαι με καποιον αλλο. ειναι ανουσια σαν ερωτηση και δεν βλεπω να εχει ισχυ.
Αφου συζητας μαζι του, θα επαιζε ενδεχομενο να ησουν με καποιον?
Νομιζεις οτι δεν καταλαβαινει οτι αν ησουν με καποιον θα ειχες αλλη αντιμετωπιση?
Οπως ειχα γραψει και πιο πισω,
το μονο που ειναι σωστο να κανεις, ειναι να πεις ξεκαθαρα το τι θες να κανεις στη ζωη σου,
και τι δεσμευσεις θες για αυτο.
Ολα τα υπολοπιπα ειναι αχρηστες γυναικειες σαλτσες.
- 27-03-2010, 09:12 #212
Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ισχυροί όταν κρατάνε τον άλλον σε αναμονή και όταν το απέναντι υποκείμενο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να παίζει στο χορό των διαθέσεών τους.Μπορεί αυτό να είναι ένα απλό παιχνίδι κολακείας του εγώ του και να μην έχει τίποτε βαθύτερο.Ούτε αγάπες,ούτε λουλούδια.Ο τρόπος που φέρεται,της απομάκρυνσης και της προσέγγισης εναλλάξ,ενδέχεται να του προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση,αφού είναι ένας τρόπος ελέγχου πάνω σου.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-03-2010, 19:09 #213
Originally posted by RainAndWind
Κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ισχυροί όταν κρατάνε τον άλλον σε αναμονή και όταν το απέναντι υποκείμενο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του ώστε να παίζει στο χορό των διαθέσεών τους.Μπορεί αυτό να είναι ένα απλό παιχνίδι κολακείας του εγώ του και να μην έχει τίποτε βαθύτερο.Ούτε αγάπες,ούτε λουλούδια.Ο τρόπος που φέρεται,της απομάκρυνσης και της προσέγγισης εναλλάξ,ενδέχεται να του προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση,αφού είναι ένας τρόπος ελέγχου πάνω σου.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-03-2010, 19:13 #214
Χμ μπορει και ο αλλος να ειναι εξισου μπερδεμενος και να μην ξερει τι θελει εντελει.
Μπορει φυσικα και απλως να κοιταει πως να περναει καλα και να κανει την καβατζα του.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2010, 19:25 #215
Originally posted by keep_walking
Χμ μπορει και ο αλλος να ειναι εξισου μπερδεμενος και να μην ξερει τι θελει εντελει.
Μπορει φυσικα και απλως να κοιταει πως να περναει καλα και να κανει την καβατζα του.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
27-03-2010, 22:49 #216
σαν ανωριμο παιχνιδακι μου φαινεται. αλλα μαλλον για να παιζεται ακομα αρεσει. τι να πω.
πες του οτι πηγες με καποιον για μια βραδια αλλα ενταξει μπορει και να το ξεχασεις αν γινει σοβαρος
λολ (καλα δεν το αποκλειω αυτος να το εχει κανει αβερτα)
δεν τα μπορω καθολου αυτα. εχει φαει σουτ απο το καλημερα
και δεν ξερω νομιζω οταν γινονται δεν υπαρχει καμια επικοινωνια to begin with αλλες ανασφαλειες καλυπτονται
αυτον τι τον νοιαζει αν εχεις αλλον? δεν θα πρεπει να τον νοιαζει να αποφασισει πανω σ αυτα που ρωτησες?
μηπως και συ καθεσαι και λες αν φυγω θα ειμαι μακακας γιατι εφαγα 5 χρονια? μηπως ετσι ομως φας περισσοτερα?
μου ακουγεται καμενη η φαση αλλα αν αρεσει... κολοκυθοπιτα :)
υπαρχει ενα ειδος θρησκευτικης μεγαλοπρεπειας στο να καθεσαι και να δεχεσαι χαστουκια ιδιως αν δεν υπαρχει επικοινωνια. ποτε δεν το καταλαβα αλλα το σεβομαι σαν σταση ζωης. ειναι κι αυτο ενα αντιδοτο στη μοναξια
28-03-2010, 06:00 #217
Originally posted by alexandros3
υπαρχει ενα ειδος θρησκευτικης μεγαλοπρεπειας στο να καθεσαι και να δεχεσαι χαστουκια ιδιως αν δεν υπαρχει επικοινωνια. ποτε δεν το καταλαβα αλλα το σεβομαι σαν σταση ζωης. ειναι κι αυτο ενα αντιδοτο στη μοναξιαΟ καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-03-2010, 14:27 #218
παιδια ,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον....βοηθατε σημαντικα.............!!!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ........EITE ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΚΑΘΩΣ ΧΤΕΣ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΠΟΛΛΑ..............!!!!
λοιπον,βρεθηκαμε...η πρωτη αμηχανια μετα απο 3 μηνες που ειχαμε να βρεθουμε καλυφτηκε με αγκαλιες και φιλια..........εδειξε τον ενθουσιασμο του που με ειδε...εκανε τα κοπλιμεντα σχετικα με την εμφανιση και γενικα διαφορα πειραγματα που χαλαρωσαν την ατμοσφαιρα και εσπασαν τον παγο....κιεγω ημουν πολυ χαλαρη και ευδιαθετη.....περπατησαμε και εβλεπα οτι θελει να μου πιασει το χερι...το εκανε σε καποια φαση αλλα εγω ημουν συγρατημενη....καθισαμε για καφε.Ηταν ηρεμος και ευδιαθετος αρχισε να μου μιλαει για το τι τον απασχολουσε τοσο καιρο και παραλληλα ηταν ζεστος μαζι μου μου επιασε τοχερι και αρχισε να μου μιλαει...μου ειπε λοιπον οτι τους 3αυτους μηνες σκεφτοταν για τη ζωη του και αρχικα για τον εαυτο του οτι θελει να παραμεινει ελλαδα,δεν υπαρχει λογως επιστροφης αγγλια καθως πλεον εχει αφησει το θεμα καριερας αφου στην ελλαδα δεν υπαρχουν οι προυποθεσεις οποτε εβαλε σε προτεραιοτητα την προσωπικη του ζωη,αυτο που τον απασχολουσε περισσοτερο ηταν η αγγλια λοιπον...επειτα μου ειπε οτι νιωθει την αναγκη να μινει μονος του αλλα αγχωνεται για τα διαδικαστικα.......γιατι θελουν τρεξιμο....αλλα αυτο οπως ειπε αν..........το ξεκινησεις σιγα σιγα ολοκληρωνεται........και τελος ειναι σε φαση που θελει να κανει μια σχεση σοβαρη.....!!!!!ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ μου ειπε οτι μαγαπαει ,ημουν η πιο σημαντικη σχεση στη ζωη του και θα ηθελε να τα κανουμε ολα αυτα μαζι........!!Με ρωτησε για μενα τι θελωωω....του ειπα οτι θελω ναμαι με καποιον που ειναι αποφασισμενος να κανει τη ζωη του,δεν θελω να παντρευτω αμεσα αλλα θα ηθελα να ειμαι με καποιον οχι μονο για να περναω καλα,οτι τον αγαπαω και τον θελω ακομα και οτι εχω ολη τη διαθεση να τον βοηθησω στα διαδικαστικα του σπιτιου που βαριεται να αναλαβει μονος του....οτι θελω να δοκιμαστει αυτη η σχεση σε συλ συμβιωσης αρχικα χαλαρα δηλ να μενει μονος του και εγω να πηγαινω και αν............νιωσουμε οτι αργοτερα θελουμε να συγκατοικησουμε να συμμετεχω πιο ουσιαστικα ,οικονομικα και τα σχετικα.με ρωτησε αν αυτο θα σημαινει για μενα λογος απαραιτητα του ειπα οχι απαραιτητα θα εξαρτηθει απο το πως θα ειμαστε και τι θα θελουμε σεκεινη τη φαση.....!!!!!Σκεφτεται το γαμο....και ειναι σε μια φαση που θελει ναρχισει να παιρνει πρωτοβουλιες μαλιστα αναγνωρισε οτι αν ειναι πιο αποφασιστικος θα αλλαξει και ο ιδιος σαν ανθρωπος .....θα νιωθει καλυτερα......!!!!
Συμπερασμα............ για αυτον στην ερωτηση μου αν ειμαστε ζευγαρι απο σημερα,\"δεν ειμαστε επισημα μαζι αλλα τεινουμε προς τα εκει,εγινε το πρωτο βημα επανασυνδεσης μετα απο 3 μηνες,σημερα βρεθηκαμε για να συζητησουμε και να δουμε αν εχουμε κοινα θελω ,χαρηκα πολυ που οι αποψεις μας συγκλινουν,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑς ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ.......\"μετα απο αυτα εγω παγωσα.........αυτος προσπαθησε να με καθησυχασει με αγκαλιες και φιλια....αλλα εγω του ειπα οτι δεν αντεχω αλλο την αναμονη και οτι ειναι σαν βγηκα με καποιον πρωτη φορα και επειδη δεν με γουσταρει ......με απορριπτει.......μου ειπε δεν ειναι το ιδιο σε γουσταρω και δεν ειναι σαν να γνωριζεις καποιον για πρωτη φορα..ειανι αλλιως με εμας και 3 μηνες περιμεναμε μην τρελλαινεσαι...........!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Συμπερασμα δικο μου..............ηλιου φαινοτερον..............εχει τακτοποιησει τι θελει να κανει ο ιδιος, μονος του στη ζωη του αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.........θα μου πειτε δεν τον ρωτησες..............?ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΗΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ.......ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΙΑΧΥΤΙΚΗ....ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ ..........ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΛΩ............ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ......ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ.........ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΧΩ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ......ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ...................ΑΝ ΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
28-03-2010, 14:35 #219
ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ..........ΕΙΤΕ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ...........ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ..............ΕΙΤΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.... ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΛΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΠΟΥ ΡΑΓΙΣΕ.......!!!!
ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ,ΕΙΑΝΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΣΟ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ....... ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ......ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ .........ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ.......ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΡΑ........ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ........ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ Η ΟΧΙ .........ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ.......ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.......ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ............!!!!!
28-03-2010, 14:37 #220
ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΙ.............Η ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.........ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...............?
28-03-2010, 15:00 #221
Originally posted by anna_thess
...στην ερωτηση μου αν ειμαστε ζευγαρι απο σημερα,\"δεν ειμαστε επισημα μαζι αλλα τεινουμε προς τα εκει,εγινε το πρωτο βημα επανασυνδεσης μετα απο 3 μηνες,σημερα βρεθηκαμε για να συζητησουμε και να δουμε αν εχουμε κοινα θελω ,χαρηκα πολυ που οι αποψεις μας συγκλινουν,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑς ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ,ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΩ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ.......\"μετα απο αυτα εγω παγωσα.........αυτος προσπαθησε να με καθησυχασει με αγκαλιες και φιλια....αλλα εγω του ειπα οτι δεν αντεχω αλλο την αναμονη και οτι ειναι σαν βγηκα με καποιον πρωτη φορα και επειδη δεν με γουσταρει ......με απορριπτει.......μου ειπε δεν ειναι το ιδιο σε γουσταρω και δεν ειναι σαν να γνωριζεις καποιον για πρωτη φορα..ειανι αλλιως με εμας και 3 μηνες περιμεναμε μην τρελλαινεσαι...........!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Τον έχεις ενημερώσει ότι η συζήτηση γίνεται για την σχέση σας και όχι για το υπερεγώ του?
Εντός των ημερών θα είσαστε μαζί??? Τί είσαι?Παραγγελία από το εξωτερικό και χρειάζεται λίγες μέρες για να σε παραλάβει? :o
Sorry αλλά μου βγήκε αυθόρμητα..
Μήπως πρέπει να πάρεις εσύ κάποια απόφαση? Γιατί δεν σε βλέπω να απολαμβάνεις αυτήν την κατάσταση.
28-03-2010, 15:29 #222
αυτο ακριβως την αποφαση την εχω παρει γαι τον εαυτο μου........δεν προκειται να περιμενω αλλο............και θα του πω με το περας της εβδομαδας εφοσον οπως νιωθω δεν προκειται να κουνηθει......οτι δεν θελω να παιξω αλλο αυτο το παιχνιδι.......και οτι τελικα ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΕΙ........απο τη στιγμη που ξεκαθαρισε τι θελει γιαυτον .........και κολλαει στη σχεση για μενα ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ.........ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ...............!!!!ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.........!!!!!ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ.........ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ.................ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ Η ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ....?ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..........ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΠΙΟΝ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΘΕΛΕΙ........ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ...........Η ΔΕ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΟ...........ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΛΛΟ ..........
28-03-2010, 15:33 #223
Αυτα περι αν εχει κλονιστει η εμπιστοσυνη μου ειναι δικαιολογιες......................αν θες ξαναξεκινας και το βλεπεις.......αν δε θες κατσε μονος σου .............και βρες καποια που θα σε εμπιστευτει .............αν υπαρξει...............αυτος ριχνει σε μενα τη δικη του ανασφαλεια αυτος δεν με εμπιστευεται ..........και το ριχνει το μπαλακι σε μενα.............αλλα οχι πλεον.............ΤΕΛΟΣ Η ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Η ΟΧΙ...........ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.............
28-03-2010, 16:37 #224
ΝΙΩΘΩ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΜΦΙΝΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ..ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.......!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ......ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ.....ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΚΥΚΛΟ......ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΛΛΟ ΘΑΤΟΥ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ.........ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΕΡΜΑ ..........ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ.........ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.......ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ......Η ΜΕ ΘΕΛΕΣ ΤΗ ΣΧΕΣΗ Η ΟΧΙ.... ΑΠΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΘΕΛΩ......ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΛΛΑΕΙ.........ΕΙΚΡΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ.....
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΩ Η ΝΑ ΔΩΣΨ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ?
28-03-2010, 16:42 #225
Anna μου,
είσαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως να μην μπορείς ούτε να τα δεις, ούτε να τα ζυγίσεις σωστά τώρα.
Χρειάζεται, κατά τη γνώμη μου, να πάρεις απόσταση απο τα πράγματα.
Ξέρεις, πότε ένιωσα πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου?
Οτι δηλ τον σέβομαι και τον εκτιμώ?
Όταν οι αποφάσεις που έπαιρνα, δεν εξαρτώντουσαν απο το τι θα κάνει ο κάθε ( σημαντικός δεν λέω) άλλος.
Όταν αποφάσιζα κάτι, με βάση τις αναγκες μου, που δεν μπορούσε να το επηρεάσει ότι κι αν έκανε ή δεν έκανε ο άλλος.
Θέλεις να σου πω ειλικρινά τι σκέφτομαι?
Οτι δεν έχεις βρει τον εαυτό σου. ¨Εχεις δουλειά να κάνεις με την Άννα, και δεν είναι η ώρα τώρα να ασχολείσαι με τις ανασφάλειες κάποιου άλλου, πέρα απο τις δικές σου ανασφάλειες.
Γιατί να τον περιμένεις?
Εχεις υποκύψει - ενδώσει, σε ότι σου ζήτησε. Υποφέρεις και πονάς, και ομως, το επιλέγεις άννα.
Είτε απο δύναμη, είτε απο αδυναμία αλλά το επιλέγεις.
Πάρε την ζωή σου στα χέρια σου, ασχολείσου με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
Μην σε ποδοπατάς άλλο.
Γιατί δεν σε ποδοπατά εκείνος.
Κανείς δεν μπορεί να σε πατήσει, χωρίς την δική σου συγκατάθεση.
Όσο κι αν οδύρεσαι, εσύ επιλέγεις τις κινήσεις σου και όλα αυτά στα οποία υπόκεισαι. Δεν είναι εύκολο αλλά μάζεψε κουράγιο για δράσε διαφορετικά.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση