αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 226 to 240 of 266
    Senior Member
    εχεις δικιο........weird δεν θελω αλλο να υποκυπτω στα θελω του........θελω να του το πω.........ξανα...γιατι χτες του το εδειξα......αλλα οχι τοσο αποφασιστικα........γιατι παγωσα........την αποφαση την εχω παρει........αν δεν επιδιωξη μεχρι το πασχα να ειμαστε μαζι ..........δεν θελω να με ξαναενοχλησει...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ απα σκεφτομαι να επιδιωξω εγω μια επικοινωνια και να τοθ τα πω πριν το πασχα για να τοθ δειξω οτι δεν ειμαι σε θεση να περιμενω αλλο ........η μια και καλη το πασχα ειτε αθτος κανει κατι η οχι...........ξερω τι θελω..........και δεν προκειται να τον αφησψ αλλο να με παιζει...................
    απο αυτα που ειπα δεν πιστευεις οτι εχει πλεον προβλημα με τη σχεση........?

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    εχεις δικιο........weird δεν θελω αλλο να υποκυπτω στα θελω του........θελω να του το πω.........ξανα...γιατι χτες του το εδειξα......αλλα οχι τοσο αποφασιστικα........γιατι παγωσα........την αποφαση την εχω παρει........αν δεν επιδιωξη μεχρι το πασχα να ειμαστε μαζι ..........δεν θελω να με ξαναενοχλησει...ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ απα σκεφτομαι να επιδιωξω εγω μια επικοινωνια και να τοθ τα πω πριν το πασχα για να τοθ δειξω οτι δεν ειμαι σε θεση να περιμενω αλλο ........η μια και καλη το πασχα ειτε αθτος κανει κατι η οχι...........ξερω τι θελω..........και δεν προκειται να τον αφησψ αλλο να με παιζει...................
    απο αυτα που ειπα δεν πιστευεις οτι εχει πλεον προβλημα με τη σχεση........?
    Ξέρεις τι βλέπω άννα μου?
    Βλέπω εσένα να παλεύεις να θέσεις τα όριά σου και όλη σας η σχέση να πειστρέφεται γύρω απο τις δικές του τις ανάγκες.

Ξέρεις σίγουρα τι θέλεις?
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    ναι θελω να του πω οτι δεν θατον περιμενω αλλο δεν θελω.........οτι βλεπω οτι ακομα δεν ειναι στην πιο ωριμη φαση της ζωης του γαι να ειμαστε μαζι και οτι αλλοι ανθρωποι ειναι και δεν μπορω να στερω απο τον εαυτο μου τα θελω μου και του ανθρωπους που εχοθν τα ιδια θελω με εμενα και οτι και γιαθτον ειναι καλυτερα για να μην παιδευεται με τοααν ειμαι η καταλληλη για να συνεχισει..............

Senior Member
    μαλιστα χτες κποια στιγμη στο τελος του ειπα οτι δεν θελω ναμαι ξαναενοχλησεις βλεπω οτι δεν με θες δε θες τη σχεση και ειπε οχι.......δεν ειναι ετσι απλα θελω να σκεφτω τη συζητηση μας.......δεν τον πιστευωωωωωωωω γιαυτο και θα δρασω αποφασιστικα.........για ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.......

Senior Member
    ΜΗ ΧΕΣΩ!
    ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΑΝΝΑ!
    ΜΗ ΧΕΣΩ!!!!!!!!

ο τυπος ειναι μεγαλος καραγκιοζοπαιχτης κι εσυ πολυ ευαλωτη αυτη τη στιγμη για να του φερθεις οπως του αξιζει.

θες να με ακουσεις?

ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙΣ!

ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!!!
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ,ΤΩΡΑ!!!!

να μη σε βρισκει πουθενα .
    σε κανενα τηλεφωνο η μηνυμα κι αν δεις οτι καποια στιγμη ψαχνεται να δει αν εισαι εκει και σε πετυχει, πες του μια απιστευτη σουρεαλιστικη μαλακια και ξαναεξαφανισου.
    αν σε μπλεξει στο να απαντησεις κατι επι του θεματος, πες του ενελως αοριστα\"συμφωνω σε ολα μαζι σου, δεν υπαρχει κανενα προβλημα, θα τα πουμε συντομα\"

ΜΗ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

αυτα :)

οταν καταλαβεις οτι υπαρχουν και αντρες που δεν ειναι μαλακες θα αναρωτιεσαι γιατι εχασες τοσο χρονο με τον καραγκιοζη

κουραγιο αννουλα, ενα κλικ ειναι μονο

Senior Member
    Δηλαδη βρε Αννούλα ,τι θελει να σκεφτει πάλι?
    Αυτο το χρονικο διαστημα σκεφτοταν τι θα κανει αυτος με τη ζωη του..εσυ αυτο το χρονικο διαστημα σκεφτοσουν τι θα γίνει με εσας..
    Μολις ακουσε οτι τον θελεις ακομα,χαλάρωσε...Σε ρωτησε αν μια συμβιωση σημαινει για σενα προυπόθεση για τι πραγμα?Για γαμο??δεν το καταλαβα αυτο το σημείο..
    Εγω πιστευω οτι εισαι υποψιασμενη.Εχεις αλλαξει τροπο σκεψης και πρεπει να τον κάνεις και πραξη.Πες του οτι αισθανεσαι,οταν το αισθανεσαι,μην ξαναμπαινεις σε διλληματα του τυπου να του το πω τωρα η ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΧΡΟΝΟ(ΚΙ ΑΛΛΟ?) μεχρι το Πάσχα?
    Σχόλα την την ιστορία.Αυτο ειναι δυστυχως ασχημο παιχνιδι..
    Εγω καταλαβαινω οτι αυτος ασχολειται με την προσωπική του και μονο προοδο και οχι με τη σχεση σας.Θέλει την καβατζα του,σιγουρα εχει αισθηματα,αλλα οχι αυτα που ΔΕΝΟΥΝ δυο ανθρωπους σε κοινη πορεία..

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    μαλιστα χτες κποια στιγμη στο τελος του ειπα οτι δεν θελω ναμαι ξαναενοχλησεις βλεπω οτι δεν με θες δε θες τη σχεση και ειπε οχι.......δεν ειναι ετσι απλα θελω να σκεφτω τη συζητηση μας.......δεν τον πιστευωωωωωωωω γιαυτο και θα δρασω αποφασιστικα.........για ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΑΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.......
    Anna, εγώ βλέπω οτι και οι δύο είστε ανέτοιμοι.
    Εσύ θέλεις να είσαι αποφασιστική αλλά δειλιάζεις, εκείνος φέρεται αντιφατικά, αναποφάσιστα,στην θέση σου δεν θα μπορούσα καθόλου να εμπιστευτώ τα λόγια.
    Απο λόγια, άλλο τίποτα, οι πράξεις του όμως τι λενε?

Αννα, δεν ξέρω τι άλλες σχέσεις είχες, αν θέλεις μίλησε λίγο γι αυτές. Δεν ξέρω αν σε έχουν αγαπήσει, αλλά όποιος ξέρει τι του γίνεται και νοιάζεται, δεν φέρεται έτσι.
    Είναι ξεκάθαρος και δεν παίζει παιχνιδάκια αναμονής και άλλα παρόμοια.

Μπορεί να φοβάσαι οτι μετά απο αυτόν ήρθε η συντέλεια του κόσμου, όμως δεν είναι έτσι καλή μου.

Απο την άλλη, εσύ που τα ανέχεσαι όλα αυτά αμελώντας το να λειτουργείς με κέντρο εσένα και βάζοντας τον άλλο πιο ψηλά, σαν να μην είσαι αρκετά άξια, ικανή, σαν να φταις σε κάτι και ζητάς εξιλέωση, σαν να θεωρείς οτι σου κάνει και χάρη... πρέπει να ασχοληθείς με τον εαυτό σου.

Με την αυτογνωσία σου και την αυτοπεποίθησή σου.

Προχώρα σε δραστικές αλλαγές άννα.
    Αν δεν σε σκεφτείς εσύ ποιός θα το κάνει? Εκείνος?
    Μπα...
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    είναι αρκετά καραγκιοζάκος και είσαι σε πολύ ευάλωτη φάση νομίζω

delete and rewind :)

Banned
    Originally posted by alexandros3
    είναι αρκετά καραγκιοζάκος

γιατι το λες αυτο?

Senior Member
    αυτό καταλαβαίνω από όσα γράφτηκαν

Banned
    Και αν εγραφε ο τυπος και ελεγε την δικη του εκδοχη και σε επειθε,
    θα ελεγες οτι η αννα της σαλονικας ειναι καραγκιοζου?
    Ξερεις μια υποθεση ειναι οπως ενα νομισμα, εχει παντα δυο οψεις.

Senior Member
    γ\' αυτο έγραψα από αυτά που γράφτηκαν...
    εξάλλου δεν λέει ερμηνείες, είναι quotes :)

Banned
    οπως και να εχει το \"καραγκιοζακος\" ειναι χαρακτηρισμος, και οριοθετει καποια πραγματα,
    κατι που εγω δεν το καταλαβα απο τα γραφομενα.
    Για αυτο προσπαθω να δω που εντοπιζεται ολο αυτο.

Senior Member
    θα μπορουσα να το εξηγησω αλλα δεν το κανω γιατι
    α) βαριεμαι
    β) καλυπτομαι απο προηγουμενα ποστς :)

Banned
    καλα και εγω βαριεμαι,
    απλα εχω διαφορετικη εκτιμηση στο γιατι ο τυπος ειχε αλλη σταση.

Τελως παντων,
    ας βολευτουμε με την βαρεμαρα μας.....

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast