αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 266
    Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    τους 2 πρωτους μηνες ημουν στην τσιτα και το πιεζα.....τον τελευταιο μηνα απο τοτε ποθ μοθ ειπε θελω να ειμαστε ξανα μαζι ααλλα θελω λιγο χρονο ακομα.... το εχω αφησει.....και εκανε αυτος κινησεις που εδειξαν να θελει να μαστε ξαναμαζι αλλα.....!.δεν εχουν στματησει τα παντα....εχω τη δουλεια μου ....τις φιλες μου.....τα φλερτ.....αλλα απο προσωπικη επιλογη δεν ενδιδω γιατι δεν θελω μα μπω ακομα σε αλλη σχεση.....οχι γιατι περιμενω ναλλαξει κατι.....ετσι πως μου φερεται δεν νομιζω οτι θαλλαξει κατι αλλα θελω να ξαναβρω την Αννα και αυτο κανω.....!

ο θυμος οπως λες υπαρχει..αλλα αν με ξαναπλησιασει υπο τις προυποθεσεις που του ζητησα θα καταλαγιασει....!η συνεχεια αυτης της σχεσης εξαρταται απο αυτον......αν θελει τελικα ο,τι θελω,αλλα η συνεχεια της ζωης μου απο μενα........!οποτε ειμαι ελευθερη και ζωντανη και εχω ηρεμησει απτην νεθρικοτητα της αναμονης οπως λες...τα βλεπω πολυ καθαρα και ψυχραιμα πλεον...!!
    Σου εύχομαι ολόψυχα να ξαναβρείς την Άννα...
    ίσως και να έχεις ήδη αρχίσει να την βρίσκεις.

:)
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member
    προσπαθω και πιστευω ειμαι σε καλο δομο.......απλα πρεπει λιγο να προσεξω πως θα κινηθω αν..........μου τηλεφωνησει......με ψυχραιμια και με επιφυλακτικοτητα πιστευω.....θα κανω αυτο που ειπες....θα δεχτω ....και θα τα συζητησω απο κοντα.....απλα ευχομαι να τηρησει ο,τι του ειπα...για να μην συγχιστω παλι......!!!!οπως και ναχει πλεον ειμαι απτα λαθη μου.....πολυ πιο δυνατη.....που λεει και η συνονοματη μου.....!!!!!!επομενως ειμαι ετοιμη για ολα ειτε εξελιχθει με κοινους στοχους ειτε οχι....!!!

Senior Member
    εν τω μεταξυ σε 2 βδομαδες ειναι η γιορτη του.....αν μεχρι τοτε δεν μεχει ενοχλεισει να τοθ στειλω μην για ευχες....η να αδιαφορησω τελειως...........?αν ναι ποσο τυπικο ναναι.....?

Senior Member
    kamia gnomi re paidia....?edo kai 10 meres apo tote pou egine to parapano... skiniko den mexei enoxleisei.....ego n atou euxitho gia ti giorti tou.....?i na diaforiso telios .....ypotihtetai thalei xrono .....ego na eimai telios exafanismeni kai sti giorti toy na na fertho politismeno mena typiko mhn gia euxes....??

Senior Member
    kamia gnomi re paidia....?edo kai 10 meres apo tote pou egine to parapano... skiniko den mexei enoxleisei.....ego n atou euxitho gia ti giorti tou.....?i na diaforiso telios .....ypotihtetai thalei xrono .....ego na eimai telios exafanismeni kai sti giorti toy na na fertho politismeno mena typiko mhn gia euxes....??

καλη ιδεα

δεν μου αρεσουν οι ανθρωποι που με ενα χρονια πολλα βρισκουν και την ευκαιρια να σου τα χωσουνε

ασε τον να το σκεφτει αμα ετσι συμφωνησατε
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Εγώ πιστεύω πρέπει να ξεχάσεις έναν τέτοιον άνθρωπο Άννα. Καλύτερα να μένουμε μόνοι μας παρά να δίνουμε αξία σε τέτοιους ανθρώπους. Από την στιγμή που δεν δέχτηκε το όνειρό σου δεν αξίζει και μπορεί να βρεθεί άλλος που να αξίζει περισσότερο.

Senior Member
    ennoeis oti exei mia dosi sxizofreneias?

Senior Member
    ara researcher les na tou steilo apla xronia polla na xairesai ti giorti sou i tipota na adiaforiso telios mexri an ekeinos epikoinonisei mazi mou..?

Senior Member
    Αννα,

οι αδυναμιες μας, μας φτανουν κ μας περισσευουν στο να μην ειμαστε συνεπεις σ αυτα που λεμε κ κανουμε, στο να μην αναγνωριζουμε καν τι αισθανομαστε, να εχουμε ψευδαισθησεις κ χιλια δυο άλλα...Δεν χρειαζομαστε απαραιτητα και μια ψυχικη πάθηση για ολα τα παραπανω.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    πληρης αδιαφορια...................η τυπικο μην απτη στιγμη που του ειπα αν ποτε θελησει να επικοινωνησει μαζι μου να ειναι πληρω αποφασισμενος.....?

Banned
    Εγώ; Όχι ποτέ δεν θα το έλεγα αυτό ούτε θα κατηγορούσα κάποιον που έχει σχιζοφρένεια. Απλά δεν φέρθηκε σωστά.

Senior Member
    ara researcher les na tou steilo apla xronia polla na xairesai ti giorti sou i tipota na adiaforiso telios mexri an ekeinos epikoinonisei mazi mou..?

κατ αρχην γραφε ελληνικους χαρακτηρες ειναι χαλια να διαβαζεις στα αγγλικα

και δευτερον

θες να περιγραψεις σε παρακαλω ποιο ειναι το ονειρικο σου σεναριο σε ακριβη μορφη?

να ξερω εσυ τουλαχιστον τι ακριβως θελεις απο εκεινον

ναι η απαντηση ειναι ναι σε αυτο που με ρωτησες

εφ οσον του εχεις πει τι θελεις στειλε του ενα ζεστο χρονια πολλα και θα ξεκαθαρισετε αλλη στιγμη προς τα που θα κινηθειτε

παντως ειναι πολυ αδικο εσυ να σφιγγεσαι να ξεσφιγγεσαι τι θα του στειλεις κι αυτος να σε κλανει κανονικα βυθισμενος εννοειται στα δικα του παντα επειγοντα και παντα ατελειωτα θεματα αποφασεων του

τι κριμα αμαν!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    anna ακόμα στα ίδια είστε? καμία εξέλιξη?

Senior Member
    Εγω θα σου έλεγα να κάνεις αυτο που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.
    Θέλεις να τον πάρεις να του ευχηθείς ή οχι?

Senior Member
    Αννα, φαινεται να εχεις αγωνια κ γενικως να βαζεις τον εαυτο σου σε μια μεγαλη ταλαιπωρια...Ανεξαρτητα ομως απο το πώς κ τί νιωθει ο ιδιος, εσυ εισαι εσυ κ με τον εαυτο σου θα ζησεις σιγουρα. Οποτε ειναι καλο να τα χεις καλα μαζι του. Εχεις σκεφτει να βαλεις ενα χρονικο οριο σε ολη αυτη την αναμονη? Οχι απειλητικα, αλλα ουσιαστικα, \"φροντιστικά\". Ας πουμε, \"ναι μπορω να περιμενω, αλλα ποσο?\" Εχεις σκεφτει πόσο? Γιατι μοιαζει να μην βρισκεσαι με κανενα ποδι στο παρον. Παρα μονο στο παρελθον κ στο μελλον. Κ εχεις σκεφτει να κανεις μια συζητηση, οχι βαση σχεδιου, αλλα με ειλικρινεια: λεγοντας δλδ μονο αυτα που νιωθεις κ θέτωντας ΚΑΙ εσυ τα δικα σου ορια. Εκτος αν δεν εχεις προβλημα, να γινεσαι λάστιχο στις αναγκες των άλλων λογω των δικων σου (πιθανον) ανασφαλειων.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast