Results 76 to 90 of 266
-
19-03-2010, 13:52 #76
να σκεφτω οτι εγω ειμαι η γαιδουρα η αυτος ο γαιδαρος που μου χει φερθει ετσι...........εγω προσωπικα δεν θα ηθελα να του ευχηθω.......πιστευω οτι θα πρεπει να εμμεινω στα ορια που εθεσα και στην αυστηρη σταση.............απλα επειδη οπως καταλαβενετε ειανι μεσα στην ανασφαλεια.............θα το παρει οτι ειμαι αλλου και δεν θα κοθνηθει η θα ενεργοποιηθει επειδη θατον καψει..........
απτην αλλη συμφωνω οτι αν ειναι να κανει κατι.............θα το κανει ασχετα αν του ευχηθω η οχι αλλα επειδη ειναι εγωιστης καιν λογικα θα περιμενει..................πολυ μπερδεμα................ομως ρε παιδια............
- 19-03-2010, 13:53 #77
ναι κεγω επικοινωνια και ξεκαθαρισμα ζηταω τοσο καιρο και με γραφει...................
19-03-2010, 13:58 #78
και να πω και κατι αλλο που με πεισμωνει πιο πολυ να μην του ευχηθω...............κανονικα θα περιμενα αν ειναι κοντα στη θετικη αποφαση να ξαναειμαστε μαζι να κανει αυτος κινηση τωρα το σαβκο ......πριν τη γιορτη του ωστε μεχρι τοτε ναμαστε μαζι..............τι καλυτερο δωρο στον εαυτο του απο μι αεπανασυνδεση με μια κοπελα που αγαπαει και τελικα αποφασισε .........να δει τη ζωη του ατην ιδια οπτικη γωνια με αυτην.........
ετσι θα περιμενα...........
19-03-2010, 13:59 #79
Originally posted by anna_thess
και να πω και κατι αλλο που με πεισμωνει πιο πολυ να μην του ευχηθω...............κανονικα θα περιμενα αν ειναι κοντα στη θετικη αποφαση να ξαναειμαστε μαζι να κανει αυτος κινηση τωρα το σαβκο ......πριν τη γιορτη του ωστε μεχρι τοτε ναμαστε μαζι..............τι καλυτερο δωρο στον εαυτο του απο μι αεπανασυνδεση με μια κοπελα που αγαπαει και τελικα αποφασισε .........να δει τη ζωη του ατην ιδια οπτικη γωνια με αυτην.........
ετσι θα περιμενα...........
αχ! so sweet Αννα...Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 14:02 #80
του αγιου.....βαλεντινου μου ειχε στειλει λολουδια....οπως εχω πει \"αν και δεν ειμαστε επισημα...μαζι σε σκεφτομαο καθε μερα και σεχω μεσα στην καρδια μου\"με ολη μοθ την αγαπη και γρηγορη..........επανασυνδεση.. ........1,5 μηνας απο τοτε μαλλον δεν ειναι γρηγορη............η επανασυνδεση.........τωρα που τα θυμαμαι ..............τρελλαινομαι και πιο πολθ πεισμωνω.........
19-03-2010, 14:05 #81
εγω sweet.......αλλα αυτος..........και μαλιστα αντε τωρα θα τα πω παλι......αρχες φεβρουαριου ειχε γενεθλια...τοτε του ευχηθηκα .....και ειχε πει αχ σκεφτομουνα μεχρι τα γενεθλια μου να μασταν μαζι........αλλα μετα τι .............εγινε.........??αυτο που ειπες..............οτι ολα τα φανταζεται αλλα δεν τα πραττει.........φαντασια και πραξη απεχουν λιγο....οπως και η λογικη με την τρελλα.........
19-03-2010, 14:06 #82
του αγιου.....βαλεντινου μου ειχε στειλει λολουδια....οπως εχω πει \"αν και δεν ειμαστε επισημα...μαζι σε σκεφτομαο καθε μερα και σεχω μεσα στην καρδια μου\"με ολη μοθ την αγαπη και γρηγορη..........επανασυνδεση.. ........1,5 μηνας απο τοτε μαλλον δεν ειναι γρηγορη............η επανασυνδεση.........τωρα που τα θυμαμαι ..............τρελλαινομαι και πιο πολθ πεισμωνω.........
αυτο που σε εξοργιζει τι ειναι
οτι αργει ισως τοοοσο πολυ η υλοπιηση των ονειρων που μαζι φαντασιονοσασταν?
οτι για υτον η γρηγορη εοανασυνδεση μπορει να κρατησει και πανω απο δεκαετια ενωγια σενα εναμισις μηνας ειανιηδη αργα?
τι σε θυμωνει?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 14:13 #83
περισσοτερο με θυμωνει οτι προδωσε....τα ονειρα μας ..........γιατι οπως εχω πει μου ειχε πει να λογοδοθουμε το αναιρεσαι....ακι συνεχιζεται ο ιδιος κθκλος .....και μετην επανασυνδεση.....γιατι οπως νιωθω δεν μπορει να αναλαβει τοι ρισκο διαμονης εδω η απλα δεν με θελει τοσο και τα γλθκολογα ειναι απο εγωισμο.....περισσοτερο η ανωριμοτητα του με τρελλαινει γιατι τα συζητουσαμε τα σχεδια μας για πολθ καιρο στη σχεση........και τα πεταξε...............
το να αργει.......οσο εκεινος θελει σημαινει δεν ειναι ετοιμος..........αρα καταληγω στο ιδιο.........δεν θελει το ιδιο με μενα ..........απλα ηθελε ......να το σκεφτει και δεν του βγαινει.............
19-03-2010, 14:18 #84
αν ηθελε δεν θα καθυστερουσε.............γενικα με την αναβλητικοτητα ειναι κολλητος........απο αγγλια ειχε πει θα ρθει σενα χρονο.............και του πηρε αλλου 6 μηνες...............φαντασου πηρε το ρισκο πριν 4 χρονια και ηρθε ............και τωρα δεν μπορει να σταθμισει τα δεδομενα που εχει εδω...........η δεν θελει...........οχι δεν μπορει...........απο ανωριμοτητα ...........γιατι μετα απο τετοιες κινησεις που εχεις κανει στη ζωη σου μεχρι τα 35 να ερθεις απο αλλη χωρα....να εχεις μια καλη σχεση 5 χρονια.......οταν χωριζεις............τρως χαστοθκι και ξυπνας...........αλα αυτος ακομη κοιμαται...........ετσι του αρεσει...........
19-03-2010, 14:31 #85
πραγματικα αν και αθτο το σαβκο ποθ ειναι 2 βδομαδες απο τη τελευταια επικοινωνια να δεν κουνηθει..............θαμαι ξενερωσει πολυ..........και οπως λετε μαλλον το πιο σψστο ειναι να μην του ευχηθω...........
19-03-2010, 14:38 #86
εγω λεω ενα χρονια πολλανα του το πεις
απο κει και περα ας κανει ο,τι θελει
ααααααααααααααα!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 14:51 #87
τον αγαπας Αννα?
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 14:51 #88
περισσοτερο με θυμωνει οτι προδωσε....τα ονειρα μας ..........πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
19-03-2010, 15:13 #89
παντως προς αναποφασιστικοτητα εγω κλινω
δεν βλεπω κατι το διαταραγμενο
αλλα κατι το λιμναζοντως αναποφασιστικο ναι
φευ!
πολυ λυπαμαιΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-03-2010, 15:25 #90
αν δεν ητανε δευτερα αν δεν ηταν λαθος μερα αν δεν ητανε φαναρι ισως να μασταν ζευγαρι
http://www.youtube.com/watch?v=4MHlnEth1WUΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή