αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 266
    Senior Member
    ΔΕΝ ειμαι καλαααααααααααααααααααααα αααα!αυτο που συνεβη σημερα το απογευμα ηταν τραγικο επεισοδιο ταινιας...................!!!!!!!οδηγο υσα και ειχε κινηση σημειοτον και ηταν ακριβως διπλα μου με το αυτοκινητο του!!ηταν η ωρα που σχολουσαμε και οι δυο απτη δουλεια και ημασταν στον περιφερειακο!ΔΕΝ κοιταχτηκαμε δηλ να διασταυρωθουν οι ματιες μας αλλα με καταλαβε δυο φορες που τον κοιταξα τη μαι ηταν αδιαφορος και κοιτουσε μπροστα ....σοκαριστηκε προφανως και την αλλη παλι δεν με κοιτοθσε αλλα διεκρινα ενα γελακι προφανως απο αμηχανια και μετα εφυγε απο αλλο δρομο που επρεπε να παει δεν εφυγε δηλ επειδη ηθελε να με αποφυγει.......................ΗΜΑΣΤ� �Ν ΑΚΡΙΒΩς ΔΙΠΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΜΕ...ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ .....ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.......ΔΗΛ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΚΟ ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΚΓΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ............ΤΡΑΓΙΚΟ..............!!!!

Senior Member
    Τωρα ειναι που δεν κανω τιποτα..................αρε αυτη η μοιρα πως τα φερνει ετσι......επρεπε να συμβει αυτο σημερα..........τι μηνυματα μου δινει...........

Senior Member
    Δεν πειράζει, τουλάχιστον τώρα σιγουρεύτηκες για το πόσο χέστης είναι!
    Σε λίγο καιρό θα χαίρεσαι που κατάλαβες τι άνθρωπος είναι πριν εμπλακείς περισσότερο μαζί του.
    Και φαντάζομαι και τη στιγμή που θα λες: \"Καλά, αυτόν το ανθρωπάκι ήθελα δίπλα μου?\"

Γιατί όπως φαίνεται, είναι από τα άτομα που δεν τολμάνε να αντιμετωπίσουν κάποιον για να του πούνε ότι θέλουν να χωρίσουν (και πολλά άλλα προφανώς δεν τολμάνε να κάνουν).
    Και πολύ συχνά, δεν κλείνουν πόρτες, μήπως και σε μια ανάγκη (σεξουαλική συνήθως) επανέρθουν.
    Είναι μια πολύ συχνή τακτική, των αντρών επί το πλείστον.

Senior Member
    Νομιζω Αννα πώς σημαδια υπάρχουν γενικως γυρω μας. Αλλα συνηθως εμεις εθελοτυφλουμε...ή κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε γιατι ελπιζουμε κ θελουμε τα πραγματα ή ο ανθρωπος που θελουμε να ενεργουσε διαφορετικα.

Οσο για το αν τολμαει ή δεν τολμαει να κανει κατι καποιος, οσο αναποφασιστος κ να ναι, ειναι κ εμεις που του δινουμε τον χωρο κ τον χρονο χωρις να θεσουμε κι εμεις τις αναγκες μας, αποφασιστικα. Μεσα μας πρωτα κ μετα και σ αυτον που τον αφορουν οι αποφασεις μας.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Originally posted by Sofia
    Νομιζω Αννα πώς σημαδια υπάρχουν γενικως γυρω μας. Αλλα συνηθως εμεις εθελοτυφλουμε...ή κανουμε οτι δεν τα βλεπουμε γιατι ελπιζουμε κ θελουμε τα πραγματα ή ο ανθρωπος που θελουμε να ενεργουσε διαφορετικα.

Οσο για το αν τολμαει ή δεν τολμαει να κανει κατι καποιος, οσο αναποφασιστος κ να ναι, ειναι κ εμεις που του δινουμε τον χωρο κ τον χρονο χωρις να θεσουμε κι εμεις τις αναγκες μας, αποφασιστικα. Μεσα μας πρωτα κ μετα και σ αυτον που τον αφορουν οι αποφασεις μας.
    Συμφωνώ απόλυτα.

Senior Member
    μη στεναχωριέσαι Αννούλα..
    Συνέχισε τη ζωή σου..δεν γίνεται να εισαι STAND BY..
    Νιωθω οτι τον αγαπάς και το μυαλό σου ειναι συνεχώς εκεί,σε αυτόν ,τι θα αποφασίσει...
    Βάλε ενα τέλος.
    Εγω θα του τηλεφωνουσα,θα του ελεγα ποσο γελοιο ηταν αυτο που εγινε και οτι δεν σκοπευω να περιμενω αλλο.Και αυτο γιατι λες πως υπάρχει αγάπη..υπάρχει?
    Σε αποφευγει?Ποσο εντιμοτητα υπάρχει σε κατι τετοιο?ειναι δειλία ,ειναι αναποφασιστικοτητα,ειναι κοροιδία ,εσυ τον ξερεις εσυ ξερεις καλύτερα..

Senior Member
    εχετε δικιο...........και σας ευχαριστω πραγματικα που ασχολειστε με το θεμα ...........οπως τα λες Αφωτεινη μου ειναι!!!δειλια .......ειναι σιγουρα....και οπως λεει και η συμπατριωτισσα mariam δεν μπορει να μου πει οτι δεν θελει ναναι μαζι μου ξανα και το δειχνει με τη θρασυδειλια του.....και ολες οι κινησεις που εκανε με μηνυματα και λολουδια ηταν γιαναμεχει στο περιμενε μεχρι.........να δει αν τον συμφερει...........να γυρισει.....το βολεμα ηταν ας περιμενει σε περιπτωση που ισως γυρισω ..........μη μεινω και μονος μου στα 35........σεξουαλικο δεν ηταν γιατι δεν το επιδιωξε απο τοτε που χωρισαμε.........

Senior Member
    τωρα φανηκε καθαρα η κοροιδια του......εβαλα τον εαυτο μου στη θεση του και ειπα οτι αν καποιος μου εβαζε τοσο σαφη ορια οπως εκανα και ενιωθα οτι τον χανω δεν θα αντεχα 2 συνεχομενα σαβκα στην ιδεα οτι βγαινει μονος του και μπορει να γνωρισει καποια αλλη........θα τρελλαινομουνα.....αλλα δυστυχως οχι 35 ....ουτε 15 ....ειναι και βαζει πανω απολα το εγω του ........τη δουλεια του που δεν ειναι ευχαριστημενο ςοσο θαθελε στην ελλαδα αντι να σκεφτει ωριμα και να συνδυασει και δοθλεια και σχεση.........πεταει μια σχεση 5 χρονων.......γιατι χαραμιζεται επαγγελματικα ........παρολο που του ξεκαθαρισα οτι αν χρειαστει να παμε αθηνα θατον ακολουθησω και φοβαται .....να αναλαβει ευθυνες..................η καλυτερα .............ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ..........ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ......ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ......ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ.........ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΛΕΞ ΤΟΥ..........

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    τωρα φανηκε καθαρα η κοροιδια του......εβαλα τον εαυτο μου στη θεση του και ειπα οτι αν καποιος μου εβαζε τοσο σαφη ορια οπως εκανα και ενιωθα οτι τον χανω δεν θα αντεχα 2 συνεχομενα σαβκα στην ιδεα οτι βγαινει μονος του και μπορει να γνωρισει καποια αλλη........
    Πολύ σωστά το σκέφτηκες από την πλευρά σου. Όταν πραγματικά θέλουμε κάτι, το παλεύουμε όπως μπορούμε. Ακόμα κι αν τελικά δεν πετύχουμε αυτό που θέλαμε, είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι τουλάχιστον προσπαθήσαμε.
    Αυτό έκανες κι εσύ στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς, υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μάθει να παλεύουν και να διεκδικούν, με αποτέλεσμα να αρκούνται σε ότι προκύψει.
    Πολύ συχνά στα ψίχουλα των άλλων.

Επίσης, το ότι κάποιος προσπάθησε πιο πολύ για κάτι, δεν είναι απαραίτητα απόδειξη ότι το ήθελε πιο πολύ που κάποιον που δεν προσπάθησε αρκετά.
    Είναι συχνά ένδειξη ότι αυτός ο άνθρωπος έχει μάθει να διεκδικεί.

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    τωρα φανηκε καθαρα η κοροιδια του......εβαλα τον εαυτο μου στη θεση του και ειπα οτι αν καποιος μου εβαζε τοσο σαφη ορια οπως εκανα και ενιωθα οτι τον χανω δεν θα αντεχα 2 συνεχομενα σαβκα στην ιδεα οτι βγαινει μονος του και μπορει να γνωρισει καποια αλλη........θα τρελλαινομουνα.....αλλα δυστυχως οχι 35 ....ουτε 15 ....ειναι και βαζει πανω απολα το εγω του ........τη δουλεια του που δεν ειναι ευχαριστημενο ςοσο θαθελε στην ελλαδα αντι να σκεφτει ωριμα και να συνδυασει και δοθλεια και σχεση.........πεταει μια σχεση 5 χρονων.......γιατι χαραμιζεται επαγγελματικα ........παρολο που του ξεκαθαρισα οτι αν χρειαστει να παμε αθηνα θατον ακολουθησω και φοβαται .....να αναλαβει ευθυνες..................η καλυτερα .............ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ..........ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ......ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ Η ΣΧΕΣΗ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ......ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ.........ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΛΕΞ ΤΟΥ..........
    xm xm xmmmmmmmm

θα συμφωνησω με το τελευταιο συμπερασμα σου, οτι οποιος θελει καποιον αλλο,δεν κρατιεται...και θα συμπληρωσω, οτι δεν τον συνδυαζει με τα επαγγελματικα του προβληματα, ειδικα εαν αυτα μπορουν να λυθουν (οπως μας ειπες ησουν προθυμη να τον ακολουθησεις οπου χρειαστει)

στα υπολοιπα εχω αρκετες αντιρρησεις αγαπητη φιλη.

πρωτα απ ολα, στο θεμα του εγωισμου.
    ας μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας.
    ΟΛΟΙ βαζουμε μπροστα το εγω μας οταν προκειται για τις ερωτικες μας σχεσεις.
    εσυ με γνωμονα το καλο του φιλου σου κινεισαι η με γνωμονα τις επιθυμιες σου και τις επιδιωξεις σου για την σχεση σας και τον ρολο της στην ζωη σου?νομιζω το δευτερο...
    ενα απλο παραδειγμα.
    υπαρχει καμια περιπτωση να ευχοσουν να συναντησει καποια σαν εσενα μονο απειρως ομορφοτερη και παμπλουτη γιατι ετσι θα περνουσε καλυτερα? υποθετω πως οχι....
    μαλλον αυτο που θα θελες ειναι να δει το κοινο σας μελλον με τα δικα σου ματια και την δικη σου επιθυμια και να συμπλευσει στην κοινη σας ζωη....
    προσεξε, δεν το κατακρινω.
    ολοι καποιες επιδιωξεις εχουμε απο τις σχεσεις που ζουμε. απλα προτεινω να μην εθελοτυφλουμε οτι εμεις ειμαστε οι αλτρουιστες και οι αλλοι τα τομαρια...
    απλα αυτο που συμβαινει ειναι να μην θελουμε τα ιδια πραγματα με τον αλλο, αν οχι απο την αρχη της σχεσης, απο ενα σημειο της σχεσης και μετα....αλλα και οι δυο , το εγω μας σκεφτομαστε πρωτα...

τελος,δεν βλεπω να εβαλες τον εαυτο σου στην θεση του οπως μας περιεγραψες...
    ξερεις ποια ειναι στην πραγματικοτητα η θεση του?
    η θεση που ΕΣΥ τον εβαλες ως προς εσενα και την συνεχεια της σχεσης σας?
    ειναι η θεση του \"απο πανω\"
    η πιο βολικη και ισχυρη δηλαδη στον τομεα των σχεσεων.
    μπορει να του ειπες να ερθει μονο αν καταληξει σε μια συγκεκριμενη συνεχεια, αλλα παραλληλα του ειπες αν οχι με λογια, με την σταση σου, οτι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.....ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ....� �ΕΡΙΜΕΝΕΙΣ......
    Ακομα κι αν ειχε καμια αμφιβολια ποσο εισαι διατεθιμενη να περιμενεις, αυτη διαλυθηκε οταν παιρνοντας σε τηλεφωνο και δινοντας εκεινα τα ραντεβου στα οποια ποτε δεν ηρθε, ειδε οτι εσυ ησουν παντα εκει, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ να παρει τις αποφασεις του, αν και οταν θελει.....
    εαν τον ειχες διαολοστειλει για την σταση του και ειχες πει εσυ το \"γεια\", ισως υπηρχε περιπτωση να κλονιστει, να ζητησει συγνωμη για την σταση του και να προτεινει να συνεχισετε, αλλα βλεποντας σε τοσο προθυμη ναπεριμενεις οσο χρειαστει την αποφαση του, για ποιον λογο να κινητοποιηθει?
    ισα ισα που εγινε πιο αβεβαιος για το αν πρεπει να συνεχισει.

πως να στο πω.
    τον εκανες να νοιωσει μεγαλο κελεπουρι τον ανθρωπο...

αυτα

Senior Member
    από τις περιγραφές που μας δίνεις μου δημιουργείται η εντύπωση ότι ο φίλος σου δεν ήταν αρκετά ντόμπρος και ευθύς, και ενώ ουσιαστικά μάλλον ήθελε να την κάνει γιατί καλως η κακως δεν ήθελε περισσότερη δέσμευση, σε μπέρδευε με λουλούδια και ερωτόλογα. μπορεί να το έκανε για να σε έχει στο περίμενε, μήπως και δεν βρει κάποια άλλη πιο κατάλληλη για αυτόν (μια δηλαδή που να μη θέλει συγκατοίκηση). από την άλλη μεριά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν τους αρέσει καθόλου η αλήθεια και η ευθύτητα όταν πρόκειται να τους πουν κάτι που δεν τους αρέσει. κι αυτό μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο ντόμπρο άνθρωπο του πλανήτη αρκετά διστακτικό, όταν θέλει να πει κάτι σε κάποιον, για τον οποίο έχει την αίσθηση ότι παίρνει τα πράγματα πολύ βαρέως όταν αυτά δεν είναι η εκδοχή που επιθυμεί. σε καμία περίπτωση δεν βγάζω από κάπου το συμπέρασμα ότι εσένα δεν σου αρέσει η αλήθεια, και τα παίρνεις πολύ στραβά, απλά στο αναφέρω για να δώσω μια εξήγηση γιατί ίσως κάποιοι άνθρωποι αποφεύγουν να πουν την αλήθεια. από την άλλη μπορεί να ήταν και η δικη του ιδιοτέλεια, όπως ανέφερα και παραπάνω.

και για τα περί \"αποφασιστικότητας\" και \"χέστη\" εγώ όλα αυτά τα βρίσκω λίγο σχετικά.
    αποφασιστικότητα είναι να συγκατοικήσει μαζί σου, αν το θέλει, αλλα αποφασιστικότητα είναι και να μη συγκατοικήσει μαζί σου και να σου πει όχι και να βάλει σε απόλυτη προτεραιότητα τη δουλειά του, αν αυτό θέλει. αν τώρα εννοείς ως έλλειψη αποφασιστικότητας τον τρόπο του, ότι δηλαδή δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του, εκεί πάω πάσο, δηλαδή πράγματι δεν έδειξε αποφασιστική συμπεριφορά.
    \"διεκδίκηση δικαιώματος\" είναι να διεκδικήσεις εσύ τη συγκατοίκηση, αλλά διεκδίκηση δικαιώματος είναι να διεκδικήσει και αυτός τη μη συγκατοίκηση.
    πολύ απλά αυτός ο άνθρωπος έχει διαφορετικές προτεραιότητες στη ζωή από ότι εσύ.

Senior Member
    Συμφωνω εν μερει μαζι σου remedy!!!!Οπως λες πηρε τη βεβαιοτητα αν και ανεβαλε τα ραντεβου οτι εγω ημουν διαταθημενη να τον συναντησω και με την απαντηση που του εδωσα στην ουσια παλι του δινω χρονο αλλα αυτη τη φορα δεν τον καλυπτω στις ανασφαλειες του οτι οποτε γυρισει αν γυρισει θατον περιμενω γιατι του εβαλα φρενο..........στη χαλαρη επικοινωνια που του εδινε το πατημα οτι ειμαι εδω.....οποτε τωρα εχει μεσα σε ολες τις ανασφαλειες και αν τον περιμενω η οχι........γιατι δεν ξερει τι κανω και ποθ ειμαι.....ηδη απτον τελευταιο μηνα εγω απτην πλευρα μου ειχα εξαφανιστει....και δεν επιδιωκα επικοινωνια κατι ποθ τον ενεργοποιησε γιατι αυτος επιδιωκε μεχρι ποθ εφτασε κοντα στην πηγη.......και δεν ηπιε νερο........γιαυτο επειδη 5 χρονια τον ξερω σαν ανθρωπο οτι ειναι ανασφαλης και πελαγωμενος στις σκεψεις του.........και οτι αυτες οι κινησεις ηταν και απο φοβο αλλα και απο επιθυμια να ξαναειναι μαζι μου...........αν τον εστελνα οπως λες αμεσα θα κατεθεται τα οπλα........γιατι το θεμα που ψαχνει οπως ελεγε ειναι πως θα συνδυασει τη σχεση με τη ζωη του στη ελλαδα.Οι ανασφαλειες τον τρωνε οχι αν με θελει ετσι ελεγε αλλο τι δειχνει....και τι νιωθω εγω........απτη στιγμη που σκεφτεται τι θελει να κανει στη ζωη του μαζι μου αν του ελεγα οτι εγω δεν ενδιαφερομαι πλεον θα τα παρατουσε.Οποτε επελεξα την εμμεση φυγη........με τη διακοπη επικοινωνιας και τωρα στη γιορτη του θα του δειξω ξεκαθαρα οτι εχω φυγει................γιατι δεν θα του ευχηθω..........!!!!!Οποτε θα φανει αν οντως ενδιαφερεται πργματικα για τη σχεση και αν ηθελε λιγο ακομα χρονο.........!!!!Δεν νομιζω οτι σε μια σχεση πρεπει να ναι κανεις απο πανω.............το καλυτερο πιστευω ειναι να σεβομαστε την προσωποκοτητα και τα θελω του αλλου!!!σεβαστηκα τη θεση του και το γεγονος οτι μπορει να μηνειναι στην ιδια φαση με μενα..........αλλα θα προτιμοθσα να μου το δηλωσει ξεκαθαρα παρα το κρυφτουλι που κανει!ετσι κεγω περιμενω να σεβαστει τα ορι αμου και τη θεση μου αν ενδιαφερεται αν οχι καλως με το ζορι δεν μπορεις να σαι με καποιον αλλα αναλαμβανεις και την ευθυνη να του το δηλωσεις πολιτισμενα............!!!νομιζω οτι ακομα και αν ο αλλος σε ριχνει τοσο χαμηλα οπως μου εκανε αυτος εμενα με την ασταθη συμπεριφορα του ειναι καλυτερα πολιτισμενα να του φερθεις και να μην πεσεις στο ιδιο επιπεδο!!!!η αξιοπρεπεια και ο σεβασμος ειναι μεγαλα οπλα στον ανθρωπο παρα ο θυμος και η υβρις οταν ειδικα εχεις αγαπησει εναν ανθρωπο 5 χρονια!!!!!

Senior Member
    συμφωνω luci,ελλειψη αποφασιστηκοτητας εννοω οτι δεν ξεκαθαριζει τη θεση του για οποιαδηποτε αποφαση παρει στη ζωη του και σαφως εχει το δικαιωμα να μου πει οτι δεν ειναι στην ιδια φαση ζωης αλλα οπως λες δεν το κανει γιατι δεν ειναι ντομπρος η αν καταλαβα καλα λες οτι δεν το κανει γιατι φοβαται οτι εγω θατο παρω στραβα κατι που φυσικα ειναι ανωριμο γιατι δεν τον πιεσε κανεις να ναι μαζι μου οποτε θα μου ηταν απολυτως δεκτο αν εστω και μετα απο τη επανεξεταση της σχεσης και της προοπτικης επανασυνδεσης μου ελεγε οτι τελικα δεν θελει.........!!

Senior Member
    σχετικα με το εγω...που αναφερεις remedy οταν ενας ανθρωπος 5 χρονια σου λεει....οτι θελω αυτη η σχεση να συνεχιστει σοβαρα ....και του δινεις την ευκαιρια να συνεχιστει σοβαρα.....μεσα απο τα δικα του θελω... σεβομενη οπως εκανα τις επαγγελματικες του ανησυχιες η και οτι δεν θελει αμεση δευσμευση αλλα θεωρει απαραιτητο σταδιο τη συγκατοικηση και οχι μεσα απο τα δικα μου θελω ......οχι θα δουλευεις μια ζωη εδω....και θελω δεσμευση εδω και τωρα....και επιλεγει να ναι μονος του ...........για μενα βαζει πανω απολα το εγω του.............και μαλιστα οχι μονο τωρα..........αλλα το τραγικο ειναι οτι αποκαλυπτεται οτι το εβαζε σολη τη σχεση οταν σκεφτοταν φαινομενικα ηια 2 και κατεληξε να σκεφτεται για εναν.............αν αυτο δεν ειναι εγωισμος που πηγαζει απο ανωριμοτητα στα 35....τι ειναι..........?

Senior Member
    το να θελει κατι αλλο απο ενα σημειο της σχεσης και μετα ενω τον καλυπτω στις ανασφαλειες του....ειναι εγωισμος........ γιατι οταν σκεφτεται πως θα καλυψει τις επαγγελματικες του ανασφαλειες..............αντι να συνδασει και τη σχεση μαζι.............εμενα δεν μου λεει οτι σκεφτεται για 2 αλλα για εναν=εγω=εγωισμος που δεν δικαιολογειται οταν ο αλλος σκεφτεται για 2=καλυπτω το εγω σου αλλα εσυ με πετας..........γιατι ξαφνικα μετα απο 5 χρονια που αυτη η σχεση πηγαινε σοβαρα και μαλιστα ειχε εκτεθει και σε συγγενικο περιβαλλον και ολοι περιμεναν καποια σοβαρη εξελιξη.......

Page 7 of 18 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast