αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 266
    Senior Member
    Εγώ θα έλεγα, με την ευκαιρία της γιορτής του να του κάνεις κι ένα δώρο.
    Να του ανακοινώσεις ότι η διορία του τελείωσε.
    Και να συνεχίσεις κι εσύ τη ζωή σου, με κάποιον που δεν θα σ\'έχει στην αναμονή.

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό που ο τύπος προτιμάει είναι να συνεχίσει η κατάσταση όπως ήταν ως τώρα, χωρίς καμία δέσμευση από τη μεριά του και απλά παριστάνει ότι το σκέφτεται.

Ή στη χειρότερη περίπτωση, έχει αποφασίσει να χωρίσετε και προκειμένου να σε αντιμετωπίσει προτιμάει να κρύβεται, περιμένοντας ότι κάποια στιγμή θα βαρεθείς εσύ και θα τον αφήσεις στην ησυχία του.

Όπως και να έχει, σκέψου αν πραγματικά θα ήθελες έναν τέτοιο \"άντρα\" δίπλα σου.

Senior Member
    Εδω και δεκα μερες απο τοτε που μου φερθηκε τοσο αλλοπροσαλλα με τις αναιρεσεις της συναντησης που προτεινε δεν υπαρχει επικοινωνια.Ημουν ξεκαθαρη να μου μιλησει μονο αν αποφασισει....!
    Εμενα το ονειρικο...μου οπως με ρωτατε σχεδιο ειναι να μεναμε μαζι για να αλλαξει η σχεση ποιοτητα κατι που συμφωνησε και να δοκιμαστουμε αν θα μπορουσαμε να δουμε υστερα απο καποιο διαστημα τη σχεση πιο σοβαρα.Δεν ζηταω γαμο....που ξερω οτι δεν ειναι ετοιμος αλλα εμμεση δεσμευση,βασικα οθτε καν συγκατοικηση αυτος σκεφτεται να μεινει μονος του κεγω να μενω μαζι του οποτε θελω...!Απλα εχω καταλαβει οτι φοβαται να αναλαβει αθτες τις ευθυνες γιατι συνεπαγονται διαμονη στη χωρα ποθ οπως εχω πει δεν εχει αφομοιωθει γιατι μετα απο 13 χρονια γυρισε ελλαδα απο αγγλια και δεν δεσμευτηκε με τη χωρα.Μαλιστα τωρα ποθ χωρισαμε μου εχι πει οτι δεν μου ελεγε τους φοβους του για να μην με χασει.Αρα προφανως ενω θα ηθελε να ξαναειναι μαζι μου φοβαται το ρισκο.....
    Εγω δεν μπορω να κανω κατι.....ειναι στο χερι του....θα ηθελα να μου μιλησει για να μου πει συγκεκριμενα πραγματα.....και φοβαμαι οτι αν τοθ στειλω μην εστω για τη γιορτη του θα χαλαρωσει αν τυχον σκεφτεται θετικα....και θα αδρανησει παλι με τη σκεψη οτι τον περιμενω....απτην αλλη σκεφτομαι οτι μηπως ειναι βαρυ στη μερα της γιορτης του....αλλα αφου τηρω σταση εξαφανισης και εχω θεσει σαφη ορια μαλλον δεν πρεπει να κανω τιποτα......προς τα εκει τεινω ....να μη του στειλω .....ειναι το τελευταιο μου οπλο ισως για να δω αν θα αντιδρασει μετα μεχρι το πασχα ποθ εχω θεσει εγω σαν χρονικο περιθψριο στον εαυτο μου..........

Senior Member
    για να τον παρω τηλ ,Αφωτεινη, που με ρωτας αποκλειεται....γιατι δεν εχω περα απο χρονια πολλα να του πω κατι...εκεινος πρεπει να μου πει.....αν αποφασισει....να παρει το ρισκο .....!απαλα εχω διλλημα γιατι ξερω οτι λογικα θα περιμενει να του ευχηθω αν δεν το κανω θα το παρει στραβα και θα αδρανησει.....η αν δεν του στειλω θα ενεγοποιηθει..........δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη ......γιατι θελω να μην κανω λαθος κινηση απτη στιγμη που τοθ ειπα εκεινος να επικοινωνησει μαζι μου μονο αν ειναι ξεκαθαρος.....

Senior Member
    τι θα τον ενεργοποιησει λετε πιο πολυ αν οντως σκεφτεται θετικα και ειναι θεμα λιγου χρονου....να αποφασισει....η εξαφανιση μου τη μερα της γιορτης τουη ενα τυπικο μηνυμα για χρονια πολλα....?

Senior Member
    η εξαφάνιση σου θα έλεγα. εφόσον έβαλες όρια στη συμπεριφορά σου και του είπες να σε πάρει αυτός όταν αποφασίσει, το να πάρεις εσύ για χρόνια πολλά μου φαίνεται λίγο σαν \"χαλάρωμα\" αυτων των ορίων από μεριάς σου.

το ενδεχόμενο ότι τελικά μπορεί να χωρίσετε το σκέφτεσαι καθόλου σοβαρά? η ενδόμυχα πιστεύεις ότι σίγουρα θα γυρίσει?
    πως αισθάνεσαι στην προοπτική οριστικού χωρισμού? επειδή έχω την αίσθηση ότι μπορεί να παίξει τελικά κάτι τέτοιο.

Senior Member
    Καλά στα λέει η luci.Μείνε σταθερή στα όριά σου,είναι σημαντικό για σένα κυρίως.Το τι θα κάνει ο άλλος είναι δευτερεύον,εσύ να κοιτάξεις να μην γίνεσαι μπαλάκι στη θέληση κανενός.Άλλο το δικό του κομμάτι,άλλο το δικό σου.Είσαι ανασφαλής,αυτό φαίνεται από τις συνεχείς σου ερωτήσεις,να κάνω αυτό ή εκείνο,πώς να το κάνω,αλλά το βήμα για σταθερότητα θεωρώ πως είναι ακρογωνιαίος λίθος για να το επιλύσεις το θέμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ακομη

πραγματικα

ο,τι και να κανεις

εαν εκεινος ειναι να παρει καποια αποφαση θα την παρει

δεν εξερταται απο μια τοσο μικρη κινηση για το αν εκεινος αποφασισει κατι που αφορα την ζωη σας

ετσι πιστευω

δεν ειστε ενος λεπτου μαζι

αλλα αρκετο καιρο

δυστυχως εχει το θεμα με την αγγλια μεγαλο ε?

αυχομαι το καλυτερο Αννα!

και χρονια του πολλα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    lucifer,φυσικα και ειμαι ετοιμη για οριστικο χωρισμο....εξαλλου ετσι νιωθω και τωρα ....δεν εξαρταται η ζωη μου απο αυτον .....απλα θα ηθελα μια συζητηση πολιτισμενη.....και θα ηθελα αυτος ....να το ζητησει γιατι εγω οταν το επιδιωκα αντιδρουσε.....ακομα και να θελει να φυγει ξανα αγγλια ειναι καλυτερα να μου τοπει παρα να μενει μετεωρο το γιατι τελειωσε αυτη η σχεση............τραβατεμει και ας κλαιω ειναι η κατασταση εξαιτιας του....και το να ξαναφθγει δεν ειναι εθκολο.....ετσι αναποφασιστος που ειναι και δεν παιρνει ρισκο με τα δεδομενα ποθ εχει 4 χρονια στη χωρα θα παρει το ρισκο να ξαναξεκινησει απτο μηδεν......δυκολο μου ακοθγεται.....ανωριμοτητ αστο φουλ στα 35.......του

Senior Member
    παντως λεω αβυσσος το τι παιζει σε καθε ανθρωπο

τρελα στορυ

ηταν λεει μια κοπελα τα χε καμποσο καιρο με καποιον

καποια στιγμη η κοπελα της ηλθε εντονα ν παντρευτουν

εκεινος χαμπαρι

εκεινη ενω τον ηθελε αυτον φλερταρει με ενανα αλλο τυο και σε εναν χρονο παντρευονται

ελα ομως που τον αλλον δεν τον γουσταρε οσο τον προηγουμενο

παει λεει στην Αθηνα και του λεει του προηγουμενου σε θελω ακομα

ελα ομως που προηγουμενος ειχε μια κοπελιτσα που τη γουσταρε πιο πολυ και ειχε αποφασισει μετα απο ωριμη σκεψη να την παντρευτει

και την παντρευτηκε

και λεει μετα στη φιη που μου τα περιεγραφε

γιατι εκανε σαν την τρελη γιατι παντρευτικε τοσο πεισματικα

εγω εκλαψα λεει ο πρωην αλλα τωρα ειμσαι πολυ μια χαρα με τον ανθρωπο που εχω και θα προχωρησουμε σε γαμο

τωρα το θυμηθηκα και το παρεθεσα

τι να πω...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    η τρελλα δεν παει στα βουνα ...που λενε.....ολα ξεκινουν απο μεσα μας κατα ποσο ωριμοι και υπευθυνοι ειμαστε στη ζωη μας και στους αλλους....

Αρα researcher,κιεσυ μετα απολαυατα που περιεγραψα πιστευειες οτι τελικα ειναι καλυτερα να μην του ευχηθω εστω και μα τυπικο μην?γιατι πριν ειχες πει καλυτερα να μαι πολιτισμενη αλλα τωρα εφοσον εθεσα ορια να μοθ απαντησει μονο οταν αποφασισει ειναι καλυτεραλετε να εξαφανιστω και στη γιορτη του ε?,τηλ δεν το συζηταω απολκειεται....

Senior Member
    συζηταμε τωρα

βρε Αννα ετσι ενοχικη που εισαι αμα δεν του στειλεις τιποτα θα πεις

α καλα να παθω ειμαι γαιδουρα

δεν του εστειλα ουτε ενα χρονια πολλα και γι αυτο πεισμωσε και δε μου μιλαει

το σκεφτεσαι αυτο το σεναριο?
    σε μενα θα επαιζε παντως....τρελο?

Senior Member
    σχετικα με την στην ιστορια που περιγραφεις συμφωνω οτι μερικες φορες μπορει καποιος να μην ειναι σε φαση για γαμο αλλα να του το βγαλει ο αλλος...........οποτε αν και σε ηλικια γαμου αυτος που οπως λεει θα ηθελε να δει τη ζωη του σοβαρα......ισως δεν του το βγαζω εγω......το εχω σκεφτει και αυτο........ασχετα αν μοθ ελεγε πλλλες φορες οτι μπορει να μας φανταστει με παιδι ......και παντρεμενοι και τ ασχετικα...........λογι ατου αερα οπως ολα.......

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    σχετικα με την στην ιστορια που περιγραφεις συμφωνω οτι μερικες φορες μπορει καποιος να μην ειναι σε φαση για γαμο αλλα να του το βγαλει ο αλλος...........οποτε αν και σε ηλικια γαμου αυτος που οπως λεει θα ηθελε να δει τη ζωη του σοβαρα......ισως δεν του το βγαζω εγω......το εχω σκεφτει και αυτο........ασχετα αν μοθ ελεγε πλλλες φορες οτι μπορει να μας φανταστει με παιδι ......και παντρεμενοι και τ ασχετικα...........λογι ατου αερα οπως ολα.......

η φαντασια ειναι κοντα στην πραξη

αλλα δεν ειναι η πραξη

ο,τι δεν εχει γινει

απλα δεν εχει γινει

μπορει να το φανταστηκε ειλικρινοτατα αλλα να μην μπορει η να μην του βγαινει να το πραξει

πολυ ματαιωση Αννα

τι να πω

Senior Member
    αυτο ακριβως σκεφτομαι ..............θα πεισμωσει περισσοτερο και θα καθυστερησει κιαλλλο τονα μοθ μιλησει αν τεινει προς τα εκει ......η θα πει ωχ αυτη με ξεχασε βρηκε αλλον αρα ας κανω κινηση να δω τι παιζει και ειναι διαθεσημη να της μιλησω.....αυτο ειναι το κολλημα μου.................πως θα ταρακοθνηθει αν ειναι να γινει κατι τετοιο με βαζει τα δεδομενα της ιστορια μας γιατι αν ηταν να μην παιζει οτι ισως θα ξαναειμαστε μαζι δεν υπηρχε περιπτωση να του στειλω να του ευχηθω......

Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    αυτο ακριβως σκεφτομαι ..............θα πεισμωσει περισσοτερο και θα καθυστερησει κιαλλλο τονα μοθ μιλησει αν τεινει προς τα εκει ......η θα πει ωχ αυτη με ξεχασε βρηκε αλλον αρα ας κανω κινηση να δω τι παιζει και ειναι διαθεσημη να της μιλησω.....αυτο ειναι το κολλημα μου.................πως θα ταρακοθνηθει αν ειναι να γινει κατι τετοιο με βαζει τα δεδομενα της ιστορια μας γιατι αν ηταν να μην παιζει οτι ισως θα ξαναειμαστε μαζι δεν υπηρχε περιπτωση να του στειλω να του ευχηθω......

λιγα ψιχουλα επικοινωνιας σου γυρεεευω

κι ως την αλλη μου ζωη θα σε λατρευω....

Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast