αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...? - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 266
    Senior Member
    Originally posted by anna_thess
    soft,τον εχω ρωτησει γιατι να το σκεφτει τοσο αν θελει να ναι αμζι μου....η απαντηση ηταν γιατι θελω να δω τι θα κανω στη ζωη μου ,εχω ερθει απτο εξωτερικο και ηθελα να δω αν θα ξαναγυριζα και οτι δεν εχω βγαλει ακομα την αγγλι ααπο μεσα μου και να σκεφτω πρωτα μονος μου πως θαναι το μετα και μευα μαζι...και του λεω δεν γινεται αν με θες πρεπει μαζι....οχι ειμαστε διαφορετικοι εγω θελω πρωτα να τα σκεφτω μονος μου...μετα απο πλυ δουλεμα στο μυαλο μου λοιπιν ειπα οτι μπορει να με αγαπαει αλλα κολλαει στη διαμονη στη χωρα που συνεπαγεται η συνεχθσει της σχεσης γιατι αυτος .......για να δεσμευτει σε κατι σοβαρο πρεπει να εχει την καλυτερη δυνατη εππαγγελματικη αποκατασταση.....που ειναι στην αθηνα ..οποτε ειναι σε διλλημα τι να θεσει πρωτο συγκατοικηση=στασιμοτητα στα επαγγελματικα
    Οκ ειναι ερωτευμενος με την Αγγλια λοιπον ,και μεχρι να ερωτευτει εσενα ασε να το σκεφτεται

Senior Member
    εγω το επεξεργαστηκα 5 χρονια και 4 μηνες.........δεν παει αλλο.........

Senior Member
    ΜΡΑΒΟ ΣΟΥ
    θα ηθελα να το δω και σε πραξη :)

Senior Member
    να το σκεφτει οσο θελει..........αλλα μετα απο το περας τον 4 μηνων που εχουν περααει την Αννα θα την εχει ερωτευτει αλλος και αυτος ακομη θα σκεφτεται.........

Senior Member
    πλεον μενοχλει η θρασυδειλια του και οχι οτι δεν θελει το ιδιο με μενα........

Senior Member
    και τωρα που δεν θα του ευχηθω θα το καταλαβει μια και καλη οτι το τραινο φευγει.........κιας μη κουνηθει
    εγω θα εχω φυγει..

Senior Member
    πλεον μενοχλει η θρασυδειλια του και οχι οτι δεν θελει το ιδιο με μενα........
    Αυτο ειναι το θεμα απο την αρχη οτι ηθελες να θελει, οτι θελεις
    δεν γινεται παντα αυτο
    ο καθε ανθρωπος για δικους του λογους θελει διαφορετικα πραγματα ,αλλιως μπορει να τα αντιλαμβανεται αυτος τα θελω του,που απλως δεν συμβαδιζουν με αυτα που εχεις αναγκη εσυ ,δλδ τα θελω τα δικα σου
    τα καλυτερα σου ευχομαι
    Καληνυχτα :)

Senior Member
    ευχαριστω..καληνυχτα!

Senior Member
    δεν μπορω να καταπιεσω να θελει κανεναν να θελει ο,τι θελω αλλα εδειξε απτην αρχη να θελει ο,τι θελω...σοβαρη σχεση....συμβιωση....δεσμευση ....απλα μια ωραια πρωια συνειδητοποιησε οτι αυτα ηταν στη σφαιρα της φαντασιας του και μονο .....και οτι για να γινουν πραξη θελουν θυσιες που δεν μπορει να αναλαβει....και γω συνειδητοποιησα οτι 5 χρονια τα ονειρα τα εκανα ουσιαστικα για μενα ....κοροιδια ,βολεμα ανωριμοτητα λεγεται ολη αυτη η συμπεριφορα του .....δεν θαεμενα 5 χρονια σε μια σχεση αν δεν ειχαμε τα ιδια θελω....ειλικρινα δεν θα εμενα.....θα μου πειτε ολα ειναι ρευστα και στο γαμο χωριζεις...δεν ξερεις τι σου ξημερωνει......συμφωνω αλλα μεχρι τοτε εχεις κανει καποια βηματα στη σχεση .....και ερχοναται αλλα....αυτος τη σχεση την πεταξε....πριν δοκιμαστει ουσιαστικα.....

Senior Member
    δεν μπορω να καταπιεσω να θελει κανεναν να θελει ο,τι θελω αλλα εδειξε απτην αρχη να θελει ο,τι θελω...σοβαρη σχεση....συμβιωση....δεσμευση ....απλα μια ωραια πρωια συνειδητοποιησε οτι αυτα ηταν στη σφαιρα της φαντασιας του και μονο .....και οτι για να γινουν πραξη θελουν θυσιες που δεν μπορει να αναλαβει....
    Αννα πιστευω πώς οταν αποφασιζουμε κατι που πραγματικα το θελουμε, με οτι κι αν σχετιζεται αυτο: δουλεια, συμβιωση κλπ, δεν νιωθουμε οτι κανουμε καποια εκπτωση, ποσο μαλλον θυσια. Ακομα κι οταν μια αποφαση μας μπορει οντως να συνεπαγεται μια απωλεια σε καποιον αλλο τομεα.

Σε οτι αφορα το ποσο ξεκαθαρη εισαι εσυ απεναντι του, νομιζω πώς εισαι: πώς θα περιμενεις οσο χρειαστει για να αποφασισει το αγορι. Γιατι μαλλον παντα περιμενες κ παντα ησουν η \"υπομονετικη\".
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    συμφωνω οτι δεν κανουμε εκπτωση σε κατι οταν το θελουμε πραγματικα.Αρα συμφωνεις μαζι μου οτι το κολλημα του ειμαι εγω καποθ κολλαει σε μενα.με βαρεθηκε η οτιδηποτε αλλο σχετικα μεμενα η οτι δεν θελει τη δεσμευση μαζι μου...αν και οχι αμεση οπως του εχω πει αλλα υστερα απο καποιο διαστημα αν προκυψει που και αθτο συνεπαγεται οτι α...και μετα απο 2 ..3 ...5..20...χροναι παλι μαζι μου θαναι....αρα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ........σωστη η συλλογιστικη μου?

Senior Member
    οσο χρειαστει........θα περιμενω.....?θα θελε......δεν ειμαι χαζη...εχω αξιοπρεπεια και σεβασμο στον εαυτο μου....και αυτοπεποιθηση σαν γυναικα.....δεν ειναι ο τελευταιος αντρας στη γη .....ουτε εγω ειμαι καμια τελευταια που θα τον περιμενω οσο χρειαστει..............με ολα αυτα που κανει..........σκεφτομαι αν θελω εναν τετιοιο αντρα στη ζωη μου....αν μου αξιζει να με συνεχως στην τσιτα με την αναποφασιστικοτητα του.....

Senior Member
    απλα πρεπει να ξεπερασω το σοκ.......της ηλιθιας τελευταιας συμπεριφορας του και οτι τον ειδα και δεν μοθ μιλησε.........μι αεκδομη στη ημερα της γιορτης του με τι ς φιλες μου πιστευω να με βοηθησει να ξεφυγω.....και μετα αφου του δειξω οτι δεν ασχοληθηκα οθτε στη γιορτη του μαζι του να παψω νασχολουμαι............θεμα χρονου ειναι να ηρεμησωωωωωωωωωωωω

Senior Member
    συμφωνω οτι δεν κανουμε εκπτωση σε κατι οταν το θελουμε πραγματικα.Αρα συμφωνεις μαζι μου οτι το κολλημα του ειμαι εγω καποθ κολλαει σε μενα.με βαρεθηκε η οτιδηποτε αλλο σχετικα μεμενα η οτι δεν θελει τη δεσμευση μαζι μου...αν και οχι αμεση οπως του εχω πει αλλα υστερα απο καποιο διαστημα αν προκυψει που και αθτο συνεπαγεται οτι α...και μετα απο 2 ..3 ...5..20...χροναι παλι μαζι μου θαναι....αρα ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΜΕΝΑ........σωστη η συλλογιστικη μου?
    που να ξερω? δεν ειμαι στο μυαλο του..! μπορει να ισχυει κ αυτο που λες. να μην θελει εσενα. ή μπορει να μην ξερει τί θελει.

οπως κ να χει...εσυ θελεις εναν αντρα που ειναι συνεχως σε ενα διλημμα \"θελω - δεν θελω\" κ το κυριοτερο: δεν εχει το θαρρος της γνωμης του?

και κατι ακομα: δεν ειναι κακο να λες οτι εχεις ανασφαλειες. κ κυριως να τις διαπιστωνεις. το κακο ειναι να παριστανεις οτι ολα ειναι καλα.. ενω καθολου ετσι δεν ειναι. Νομιζω οτι απο την πολυ κοροιδια στον εαυτο μας πρωτα πρωτα, οι σχεσεις πανε εκει που πανε.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    το δεν ξερω τι θελω ειναι καραμελιτσα για αγορακια...οχι για ανδρες 35 χρονων....ξερει τι θελει....αυτο ποθ δεν θελω εγω....απλα παριστανει οτι δεν ξερει....

δεν ειπα οτι δεν εχω ανασφαλειες....ο καθενας θα ειχε στη θεση μου με τοσο μπερδεμα....ουτε λεω οτι ειναι ολα καλα.......αν διαβασες ολα τα post μου με προσοχη θα καταλαβες οτι αυτος ηταν μεσα στην ανασφαλεια...και παριστανε οτι ολα ηταν καλα και κοροιδευε....και κατεληξε εδω ...η σχεση....

εγω αυτο προσπαθω να κανω πλεον....ναμην εθελοτυφλω.....

Page 11 of 18 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast