Κοίτα τι έχω για να δεις ποιος είμαι εγώ. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 267
    Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Originally posted by nature
    Ξέρετε ότι υπάρχουν εταιρείες που ....νοικιάζουν επώνυμες τσάντες με την ημέρα????
    Πχ, πάει η κυρία και νοικιάζει μια επώνυμη τσάντα των 2000 ευρώ για να κάνει μια εμφάνιση σε κάποια κοινωνική έξοδο. η τιμή είναι περίπου 50 ευρώ για το σαββατοκύριακο......

Τσάντα 2000!!!!καλό κι αυτό!κ 50e το νοίκι το ΣΚ!
    καλό ανέκδοτο:P

Δεν με πιστεύεις?
    Δες αυτό:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=19&artId=269933& dt=23/08/2009

Για όποιον βαριέται να δει το λινκ, παραθέτω μικρό κομμάτι από το άρθρο (είναι από εφημερίδα το βήμα, 23/8/2009.

«Το όνειρο των περισσότερων γυναικών να κυκλοφορούν με ένα αυθεντικό φόρεμα Cavalli έστω και για 24 ώρες και να κρατούν στο χέρι μια τσάντα «Βirkin» της Ηermes, η οποία κοστίζει 6.000 ευρώ και έχει λίστα αναμονής για αγορά δύο ετών, μπορεί να γίνει πραγματικότητα πλέον και στην Ελλάδα, μέσω εταιρειών που ενοικιάζουν επώνυμα ρούχα και τσάντες αντίστοιχα. Μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό και η οποία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης φαίνεται να κερδίζει έδαφος.
    …………………………….

Η ενοικίαση μιας τσάντας κυμαίνεται από 19 ως 90 ευρώ την ημέρα και μπορεί να φθάσει ως τα 385 ευρώ για έναν μήνα. Συνολικά η εταιρεία διαθέτει περίπου 500 επώνυμες τσάντες, ενώ οι πελάτες της άγγιξαν τους 1.500 »

Πάτησα στο google, «ενοικίαση τσάντας» και έβγαλε 33.000 απαντήσεις!!!

Banned
    πατανε οι αλλο σε κατι ψωναρες που μονο τους μελημα ειναι πως θα το παιξουν ανωτερες και πως θα φανουν για ενα σ-κ θεες.ααχ δεν μπορω να τα λεω εκατο φοριες τα χω πει.

Senior Member
    Originally posted by Arsi
    Ξέρετε ότι υπάρχουν εταιρείες που ....νοικιάζουν επώνυμες τσάντες με την ημέρα????
    Πχ, πάει η κυρία και νοικιάζει μια επώνυμη τσάντα των 2000 ευρώ για να κάνει μια εμφάνιση σε κάποια κοινωνική έξοδο. η τιμή είναι περίπου 50 ευρώ για το σαββατοκύριακο......

Τσάντα 2000!!!!καλό κι αυτό!κ 50e το νοίκι το ΣΚ!
    καλό ανέκδοτο:P

Δεν με πιστεύεις?
    Δες αυτό:

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=46&ct=19&artId=269933& dt=23/08/2009

Για όποιον βαριέται να δει το λινκ, παραθέτω μικρό κομμάτι από το άρθρο (είναι από εφημερίδα το βήμα, 23/8/2009.

«Το όνειρο των περισσότερων γυναικών να κυκλοφορούν με ένα αυθεντικό φόρεμα Cavalli έστω και για 24 ώρες και να κρατούν στο χέρι μια τσάντα «Βirkin» της Ηermes, η οποία κοστίζει 6.000 ευρώ και έχει λίστα αναμονής για αγορά δύο ετών, μπορεί να γίνει πραγματικότητα πλέον και στην Ελλάδα, μέσω εταιρειών που ενοικιάζουν επώνυμα ρούχα και τσάντες αντίστοιχα. Μια τάση που έρχεται από το εξωτερικό και η οποία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης φαίνεται να κερδίζει έδαφος.
    …………………………….

Η ενοικίαση μιας τσάντας κυμαίνεται από 19 ως 90 ευρώ την ημέρα και μπορεί να φθάσει ως τα 385 ευρώ για έναν μήνα. Συνολικά η εταιρεία διαθέτει περίπου 500 επώνυμες τσάντες, ενώ οι πελάτες της άγγιξαν τους 1.500 »

Πάτησα στο google, «ενοικίαση τσάντας» και έβγαλε 33.000 απαντήσεις!!!
    Όχι,σε πιστεύω απλά μου ακούστηκε σαν ανέκδοτο(αστείο).
    Κ ξέρεις όταν τα ανέκδοτα είναι πραγματικότητα έχουν γλυκόξινη γεύση.Αστεία και θλιβερά μαζί.

Αλλά απ\'την άλλη αν κάποιος διαθέτει 2000e για τσάντα,γούστο του κ καπέλο του.Επιλογές είναι αυτές.

Senior Member
    άμα είσαι εκατομυριούχος birkin θα πάρεις, δεν θα πάρεις ζάρα.

μαλακία μου φαίνεται να μην τα έχεις και να χρεώνεσαι για το πάρεις. αν τα έχεις, γιατί όχι?

Senior Member
    Originally posted by arktos

πού είπαμε πως μένεις εσύ? :D
    Τι σημασία έχει?
    Αν υποννοείς ότι είμαι από τον πλανήτη Αρη, όχι δεν είμαι. Είμαι στην Ελλάδα. Μια βολτούλα, ακόμα και στο Mall, ή στα νοτος θα σε πείσει ότι αυτό που λέω συμβαίνει. Υπάρχει και επιδειξιομανία και έλλειψη σεβασμού στην αξία των χρημάτων.

Επίσης, είτε μένω στην Αγ. Παρασκευή, είτε στο Ψυχικό είτε στη Γλυφάδα, δεν σημαίνει ότι δεν έχω το δικαίωμα να βλέπω, να κρίνω και να εντοπίζω πράγματα που δεν μου αρέσουν.

νάτσιουρ, ένα πειραγματάκι έκανα
    αλλά έχουμε πλάκα ως άνθρωποι ( εγώ και σημαιοφόρος ) όταν έχουμε νευριάσει, κάθε σχόλιο που μπορεί να είναι χιουμοράκι, εμείς το παίρνουμε στραβά.
    και αυτό είναι off-topic

( και ήθελα να μάθω και πού μένεις ) :D

Senior Member
    Σιγά μη σου πω πού μένω, :)
    Να βάλω και οδό και αριθμό?
    Αν πάντως θέλεις κάτι να συζητήσουμε σχετικά με το θέμα που έθιξα στην αρχή (ίσως και σε σχέση με τον τόπο κατοικίας μου), ευχαρίστως να το αναλύσω.

Κατά τα άλλα, δεν πειράχτηκα καθόλου, ειλικρινά. Ίσως όταν εκφράζεται κανείς μέσω του πληκτρολογίου, δεν αντιλαμβανόμαστε τις εκφράσεις και τον τρόπο που μιλάει.

Senior Member
    Originally posted by claire

μαλακία μου φαίνεται να μην τα έχεις και να χρεώνεσαι για το πάρεις. αν τα έχεις, γιατί όχι?

Το να ξοδέψεις 6000 ευρώ σε μια τσάντα, μου φαίνεται ηλίθιο, είσαι δεν είσαι εκατομμυριούχος.

Αν δε είσαι και μισθωτός των 800 ευρώ και παίρνεις τσάντα με 800, είναι 10 φορές πιο ηλίθιο, αλλά δυστυχώς αρκετά συνηθισμένο.

Και στις δύο περιπτώσεις, ξοδεύεις, όχι για κάτι που απολαμβάνεις (το απολαμβάνουν τα κλειδιά σου και τα γυαλιά σου που μπαίνουν εκεί), αλλά για κάτι, που περιφέρεις και επιδεικνύεις.

Banned
    πΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΛΕΓΕ Ο ΦΙΛΟΣ Μ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΑ ΗΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΝΤ ΝΟΜΙΖΩ SEVENTEEN HTAN ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΚΕΙ Τ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΟΛΟ ΟΟΟΛΟ!ΚΑΙ ΤΟ Δ ΕΙΧΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΠΩΣ..ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΙΟ?@

Banned
    Δυστυχώς το \"χτίσιμο\" της εξωτερικής μας εικόνας αποτελεί μια ανώδυνη και εύκολη διαδικασία. Η προσπάθεια για εσωτερική ανασυγκρότηση αποτελεί το δύσκολο κομμάτι του ταξιδιού. Και μέσα σε αυτό που αναφέρω ως \"εσωτερική ανασυγκρότηση\" περιλαμβάνεται και η οχύρωση του μέσα μου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επικεντρώνομαι αποκλειστικά και μόνο στην εξωτερική μου εικόνα.

Πέρα απ\' αυτό η ροπή προς την κατανάλωση είναι και αυτή μια κατάχρηση...
    Πριν από μέρες (με αφορμή κάποια συζήτηση στην ψυχοθεραπεία) σκεφτόμουν ότι οι καταχρήσεις στις οποίες έχω υποπέσει κατά καιρούς, είτε αφορούν το αλκοόλ, το κάπνισμα, την εργασία, το διάβασμα, την κατανάλωση διάφορων προϊόντων έχουν τον ίδιο κοινό παρονομαστή: το άγχος μου σε πρώτο επίπεδο και τις βαθύτερες πληγές μου σε δεύτερο και τρίτο... Απλά ήταν πιο εύκολο να \"δω\" και να ικανοποιήσω το πρώτο επίπεδο παρά να σκάψω πιο βαθιά...

Τώρα όσον αφορά το θέμα να βρεις τα χρήματα δεν είναι και τόσο δύσκολο στις μέρες μας. Από τη μια, έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν πολίτες με μειωμένες αντιστάσεις, από την άλλη έχουμε ανεξέλεγκτους καλοθελητές (βλ. τράπεζες) για δανεισμό (με αμφισβητήσιμους όρους) και έδεσε το γλυκό...

Σχετικό (όσον αφορά τον δανεισμό) είναι και το ακόλουθο άρθρο
    http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%C2%AB%CF%86%CE%AD%CF%83%CE%B9%C2%BB-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%C F%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%C F%83%CE%B7%CF%82

Senior Member

Το να ξοδέψεις 6000 ευρώ σε μια τσάντα, μου φαίνεται ηλίθιο, είσαι δεν είσαι εκατομμυριούχος.

Αν δε είσαι και μισθωτός των 800 ευρώ και παίρνεις τσάντα με 800, είναι 10 φορές πιο ηλίθιο, αλλά δυστυχώς αρκετά συνηθισμένο.

Και στις δύο περιπτώσεις, ξοδεύεις, όχι για κάτι που απολαμβάνεις (το απολαμβάνουν τα κλειδιά σου και τα γυαλιά σου που μπαίνουν εκεί), αλλά για κάτι, που περιφέρεις και επιδεικνύεις.
    μάλλον δεν είσαι όμως...οπότε και δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως θα σου φαινόταν ηλίθιο και σε αυτή την περίπτωση. μάλλον για κάποιον που έχει άπειρα φράγκα, τα 6000 ευρώ είναι όπως για σένα πχ τα 60.

Senior Member

μάλλον δεν είσαι όμως...οπότε και δεν μπορείς να ξέρεις αν όντως θα σου φαινόταν ηλίθιο και σε αυτή την περίπτωση. μάλλον για κάποιον που έχει άπειρα φράγκα, τα 6000 ευρώ είναι όπως για σένα πχ τα 60.

Πώς έφτασες σ\' αυτό το συμπέρασμα?
    Επειδή δεν θέλω τη τσάντα?

Senior Member
    ποιο συμπέρασμα? ότι δεν είσαι εκατομυριούχος?
    όχι επειδή δεν θα ήθελες μια birkin (εγώ πχ δεν είμαι εκατομυριούχος, αλλά αν μου δίνανε μια birkin θα την έπαιρνα!)
    απλά δεν πιστεύω ότι έδω μέσα είναι κανείς εκατομυριούχος!

Senior Member
    Το συμπέρασμά σου για τα χρήματα των μελών, είναι καθαρά υποκειμενικό.

Επίσης αν μου δίνανε μία μπίρκιν θα τους την έφερνα ...καπέλο!!!
    Η θα την πουλούσα την επόμενη μέρα για να κάνω κάτι πολύ πιο ευχάριστο.

Senior Member
    e nai, ena diko mou symperasma einai obviously. kai gi ayto kai eipa \"mallon den eisai\"...mallon, afhnw kai ena endexomeno na kanw la8os kai na eisai h korh tou latsh.

emena an mou thn xarizan den tha thn poulaga.
    tha ekane eksairetiko contrast me to skismeno mou jean kai ta all star mou :D

Banned
    Μμμμ για τσάντα δεν ξέρω, αλλά για παπούτσια....εύκολα και να αγοράσω και τα δώρα ευπρόσδεκτα! :D

Νομίζω πως το τι απολαμβάνει ο καθένας είναι εντελώς προσωπικό και δεν μπορεί να το ξέρει κανείς με μια ματιά, ούτε απαραίτητα να μαντέψει τα κίνητρα του (αν είναι π.χ. για επίδειξη). Προσωπικά αν έχω τα χρήματα και μου αρέσει κάτι θα το πάρω, γιατί όχι? Μπορεί ο διπλανός μου με τα ίδια χρήματα να επέλεγε κάτι διαφορετικό, δικαίωμα του το βρίσκω.

Page 2 of 18 FirstFirst 123412 ... LastLast