Μέγεθος......
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 55
    Junior Member

Μέγεθος......

Καλησπέρα!!
    Καταρχάς, θέλω να τονίσω ότι το θέμα το θεωρώ αρκετά σοβαρό.
    Είμαι με έναν άνθρωπο εδώ και περίπου ένα χρόνο. Είναι 27 χρονών.
    Αυτός ο ανθρωπος είναι ότι καλυτερο μου εχει συμβει(και το εννοω) όμως εχει ένα κομπλεξ. Θεωρεί ότι εχει μικρο πέος και ότι δεν μπορει να με ικανοποιήσει. Βαζει στο μυαλό του πάντα αυτό και δεν μπορει να ευχαριστηθει τίποτα. Φανταστειτε πως ούτε οπτικο πεδιο δεν ειχα όταν καναμε έρωτα. Νιώθει πολύ μικρός, ακόμα και αν του λέω συνέχεια ότι δεν εχει κανένα προβλημα. Οντως δεν εχει κανενα προβλημα γιατι είναι στο μέσο ορο της Ελλαδος..και πραγματικα είναι υπερ-αρκετο!
    Από ότι μου είπε εκείνος, το κόμπλεξ δεν το είχε μεχρι που του το δημιούργησε μια κοπέλα, όταν ήταν στα 22. Αυτή η κοπέλα, λοιπον, τον αγαπουσε (όπως ελεγε) και όταν χωρισαν τον κυνηγαγε για 2 χρονια. Μετα από δυο χρονια μιλησανε και την ρωτησε εκεινος εάν ειχε κανει κατι άλλο. Εκεινη ειπε ότι τον περιμενε αλλα έκανε μονο στοματικο ερωτα με έναν αλλον. Εκεινος λοιπον για να την ρωτησε αν ειχε μεγαλυτερο εκεινος και του ειπε πως ναι. Ετσι λοιπον προκληθηκε ολο αυτό και αναπτυχθηκε με τα χρονια. Θεωρει ότι εχει προβλημα και δεν αντεχει να είναι στους μετριους. Δεν αφηνε και δεν αφηνει κανεναν να δει το πεος του. Λεει πως δεν εχει δει μικροτερο ή ιδιο ποτε.
    Συχνα εχει ξεσπασματα για γυναικες που σχολιαζουν μεγεθη. Και θεωρει ότι είμαστε ψεύτικες. Ετσι πλεον δεν κανουμε ερωτα εδώ και αρκετους μηνες και δεν βρισκομαστε παρα μονον 2 φορες την βδομαδα, στην καλυτερη των περιπτωσεων, και αυτό με φιλους. Όταν μενουμε καποια στιγμη μονοι αρχιζει παλι και ξανα η ιδια συζητηση.
    Όμως σε ολη την τρελα του μου λεει συνεχεια πως υπαρχει λυση. Είναι κατι απλο που θελει να ακουσει από μενα. Αυτό το «κατι» είναι η αρχη για να λυσει όλα τα κομπλεξ του. Μου λεει συχνα ότι το προβλημα ξερει ότι είναι μεσα στο μυαλο του και ότι η λυση είναι παλι μεσα στο μυαλο του και πρεπει και εγω να το αντιμετωπισω ως προβλημα για να βρω την λυση. Ετσι, λοιπον, όλο αυτό το αντιμετωπίζω σαν προβλημα. Αυτή την λυση την ψαχνω παντου. Εχω δοκιμασει ότι μου περναει από το μυαλο. Του λεω ξανα και ξανα ποσο με ικανοποιει γιατι αυτή είναι η ειλικρινης αληθεια! Όμως δεν εχω βρει την λυση που θελει. Απευθυνθηκα σε εσας ελπιζοντας να με βοηθησετε λιγο. Σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τον χρονο σας.

Banned
    Νομίζω ότι ο φίλος σου αν χρειάζεται κάτι, αυτο θα είναι εξειδικευμένη βοήθεια. Εξάλλου όπως λες λύση δεν έχει βρεθεί ως σήμερα. Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως, μου δίνεται η εντύπωση ότι η εμμονή με το μέγεθος λειτουργεί σαν ένα προπέτασμα για να καλύψει άλλες βαθύτερες ανασφάλειες, άγχη, εμμονές, προβλήματα ή απλά άλλα θέματα αν θες. Αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι: γιατί η ευθύνη για την εύρεση της \'λύσης\' ανήκει σε εσένα? Εσύ είσαι ικανοποιημένη μέσα σε μία σχέση χωρίς σεξ εδώ και μήνες? Και αυτό το θέμα με την \'οπτική επαφή\'...δεν νομίζεις ότι χρειάζεται να βλέπουμε με τι ακριβώς ερχόμαστε σε επαφή?

Banned
    Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει να δει έναν γιατρό-ψυχίατρο, διαγνώσεις δεν επιτρέπεται να κάνουμε, αλλά είναι ολοφάνερο τι έχει. Φιλιά

Junior Member
    Originally posted by marina38
    Νομίζω ότι ο φίλος σου αν χρειάζεται κάτι, αυτο θα είναι εξειδικευμένη βοήθεια. Εξάλλου όπως λες λύση δεν έχει βρεθεί ως σήμερα. Έτσι όπως το περιγράφεις πάντως, μου δίνεται η εντύπωση ότι η εμμονή με το μέγεθος λειτουργεί σαν ένα προπέτασμα για να καλύψει άλλες βαθύτερες ανασφάλειες, άγχη, εμμονές, προβλήματα ή απλά άλλα θέματα αν θες. Αλλά δεν καταλαβαίνω κάτι: γιατί η ευθύνη για την εύρεση της \'λύσης\' ανήκει σε εσένα? Εσύ είσαι ικανοποιημένη μέσα σε μία σχέση χωρίς σεξ εδώ και μήνες? Και αυτό το θέμα με την \'οπτική επαφή\'...δεν νομίζεις ότι χρειάζεται να βλέπουμε με τι ακριβώς ερχόμαστε σε επαφή?

Όπως μου εξομολογήθηκε εκείνος είχε πάει μια φορά σε ειδικό. Μου είπε ότι δεν τον βοήθησε καθόλου γιατί απλα ήταν ένας ξένος. Έχει εμμονή με αυτό το θέμα. Δεν θα έλεγα ότι προσπαθεί να καλύψει κατι απ\'ολα αυτα που μου λες. Δεν έχει ανάγκη να στο πω αλλιώς. Η ευθύνη για την εύρεση της λύσης ανήκει σε μένα γιατί όπως λεει θέλει να ακούσει απο μένα κατι που να τον κάνει να νιώσει άνετα. Μου εδώσε πολλες φόρες την ευκαιρία αν θέλω να φύγω, γιατί νιώθει οτι με πιέζει υπερβολίκα. και όντως με πιέζει. Όμως θεωρώ καθήκον-υποχρέωση μου να \"ταλαιπωριθώ\" για τον κάνω ευτυχισμένο και ξεχωριστό, όπως έκανε εκείνος εμένα. Πάντα αναφέρομαι στην αξία αυτού του ανθρώπου και δεν το κάνω ως ανταλλάγμα.
    Το θέμα για την οπτική επαφή ήταν η ανασφάλεια - ντροπή που νιώθει. Φυσικά και θέλω να έχω οπτικη επαφή και οχι μόνο. Όμως δεν μπορω να τον φέρω σε άσχημη θέση. Κ εγω έχω κόμπλεξ αρκετα με το σώμα μου και όταν έχω την ευκαιρία \"κρυβομαι\".

Banned
    Originally posted by angel7

Όμως θεωρώ καθήκον-υποχρέωση μου να \"ταλαιπωριθώ\" για τον κάνω ευτυχισμένο και ξεχωριστό, όπως έκανε εκείνος εμένα.

να ενα θεμα που πρεπει να λυσεις εσυ.
    Τα \"\" στα περι ταλαιπωριας, περισευουν.

Senior Member
    Αυτό που θα έπρεπε να ψάξεις,είναι γιατί μένεις σε μία σχέση που σου έχει δοθεί η θέση του σωτήρα,τα άλλα είναι σάλτσες.Βλέπεις ότι καμία διαβεβαίωσή σου δεν του αρκεί,κι ακόμη ψάχνεις να βρεις εσύ τη λύση του αλλουνού.Γκουζγκούνη να τον λες εκατό φορές την ημέρα,εφόσον το θέμα του είναι εκεί,δε θα σε πιστέψει,οπότε αναρωτήσου γιατί αισθάνεσαι \"υποχρεωμένη\"να σώσεις κάποιον που 1)δεν πάει σε ειδικό 2)θέλει να σε κάνει χαλίφη στη θέση του χαλίφη,δηλαδή ειδικό ενώ δεν είσαι 3)μένεις μήνες δίχως σεξ και λες πως είναι ξεχωριστός και σπέσιαλ(εξιδανικεύεις).
    Προυπόθεση να λυθεί κάθε προσωπικό πρόβλημα ενός ατόμου,είναι να αναλάβει την ευθύνη του προβλήματος,όχι να μετατοπίζει την εύρεση λύσεων σε άλλους,έξω απ\'αυτόν.Η μετατόπιση αυτή,δείχνει ταυτόχρονα άρνηση να λυθεί,μέσω μη παραδοχής του και μία παιδική επιθυμία να το λύσει κάποιος άλλος στη θέση του.

Αυτό το ιδεολόγημά του,βρίσκει τη στήριξή του σε ένα αντίστοιχο δικό σου ιδεολόγημα,όπου εφόσον η λύση η μαγική επαφίεται σε σένα,αισθάνεσαι μία παντοδυναμία που σε κολακεύει,τη στιγμή που-λογικά- σε καταπιέζει.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by angel7
    Από ότι μου είπε εκείνος, το κόμπλεξ δεν το είχε μεχρι που του το δημιούργησε μια κοπέλα, όταν ήταν στα 22. Εκεινη ειπε ότι τον περιμενε αλλα έκανε μονο στοματικο ερωτα με έναν αλλον. Εκεινος λοιπον για να την ρωτησε αν ειχε μεγαλυτερο εκεινος και του ειπε πως ναι. .
    Αυτό το «κατι» είναι η αρχη για να λυσει όλα τα κομπλεξ του. Μου λεει συχνα ότι το προβλημα ξερει ότι είναι μεσα στο μυαλο του και ότι η λυση είναι παλι μεσα στο μυαλο του και πρεπει και εγω να το αντιμετωπισω ως προβλημα για να βρω την λυση.
    Σου λεει οτι καοια αλλη του προκάλεσε αυτό το κομπλεξ..
    Ξέρει λέει τι ειναι αυτο που θα τον βοηθήσει,το εχει στο μυαλό του.

Γιατι εισαι εσύ υπεύθυνη για αυτό?Εσυ του το προκάλεσες για να περιμένει απο σενα τη λύση?
    Ειναι πολύ αδικο απο μεριάς του,για να μη σου πώ οτι ειναι τοσο χαζό που εμενα με υποψιάζει..
    Επεξήγηση:Και δεν εννοώ \"χαζό το πρόβλημά του\" εννοώ οτι ισως σε θεωρεί υπεύθυνη και εσένα...

Senior Member
    εμμονη εμμονη εμμονη

εαν δεν θελει να θεραπευτει

και δεν προσπαθησει

δεν παει να γινει το πεος του τρομπονι

αυτος δε θα ησυχασει

και μαλλον ουτε και συ

κριμα

αλλα το τι βασανιζει τον καθενα

δεν ειμαστε σε θεση ουτε να το κρινουμε αλλα ουτε και να το διωξουμε
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Junior Member
    Μένω σε αυτή τη σχέση γιατί είναι ότι καλυτερο μου συνεβη..Ο ανθρωπος αυτος ειναο πραγματικα αυτο που λεμε για αλλο μισο.. ακόμα και αυτο το κομπλεξ του δείχνει πόσο ξεχωριστός ειναι. μπορει να με θεωρειτε πολλοι υπερβολικη. το σεξ για μενα δεν ειναι το παν. Γι\'αυτο δεν με ενοχλει που δεν εχω σεξουαλικες επαφες οσο και αν το θελω γιατι πρωτα απο ολα θελω εκεινος να θελει κ οχι να αισθανεται ασχημα.. δεν ξερω τι πρεπει να κανω..δεν ξερω πως να συμπεριφερθω πανω σε ολο αυτο πλεον. φοβαμαι πως οτι και να πω θα κανω λαθος και δεν θα ειναι κατι που θελει να ακουσει. θελω να βρω απελπισμενα μια λυση.. να βρω την λυση.

Senior Member
    Τι λες καλή μου;μην εθελοτυφλείς γιατί δεν σε ενοχλεί-που σε ενοχλεί φυσικά τώρα.Μέχρι πότε όμως θα κάνεις υπομονή;Τον αγαπάς είσαι ερωτευμένη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και σου τα λέω εγώ που είμαι απο τα πιο συντηρητικά μυαλά με πολλή υπομονή στην καμπούρα μου.Προσπάθησε να πάτε σε ειδικό γιατί μέλλον δεν υπάρχει σε αυτή τη σχέση, αν συνεχίσει το ιδιο τροπάριο.

Junior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Τι λες καλή μου;μην εθελοτυφλείς γιατί δεν σε ενοχλεί-που σε ενοχλεί φυσικά τώρα.Μέχρι πότε όμως θα κάνεις υπομονή;Τον αγαπάς είσαι ερωτευμένη αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα και σου τα λέω εγώ που είμαι απο τα πιο συντηρητικά μυαλά με πολλή υπομονή στην καμπούρα μου.Προσπάθησε να πάτε σε ειδικό γιατί μέλλον δεν υπάρχει σε αυτή τη σχέση, αν συνεχίσει το ιδιο τροπάριο.
    δεν εθελοτυφλω.. σε ρωτω ευθεως..θα εκανες ερωτα με αυτον που εισαι αν εκεινος ενιωθε αβολα. η απαντηση ειναι οχι γιατι πολυ απλα οτι και να κανει μαζι σου θες να ειναι μοναδικο και οχι κατι αναγκαστικο απλα για να γινει. γι\'αυτο τον λογο δεν με ενοχλει. και φυσικα τον θελω. και μαλιστα παρα πολυ. αλλα δεν μπορω να σκεφτομαι ενω κανω κατι μαζι του οτι ακουει το ανσασερ που ανεβαινει. σε ειδικο του ειπα να παμε. και το μονο που μου ειπε ειναι οτι δεν θελει να μου πει κατι ο ειδικος για να του το πω. αλλα να το πω απο μονη μου. θα μου πεις τοτε τι ρωταω στην κοινοτητα του φορουμ τι να κανω.. ειμαι πραγματικα απελπισμενη. ειμαι υπερβολικη και το ξερω. θελω ομως μια λυση. και η λυση δεν ειναι σιγουρα να τον αφησω.

Senior Member
    Καλά ας μην πάρει βοήθεια απο ειδικό και τα ξαναλέμε.Τον θες το πιστεύω αν αυτή η κατάσταση κρατήσει 5-10 χρόνια θα αντέχεις ακόμη;το να μην παίρνει βοήθεια δεν νομίζεις οτι είναι εγωϊστικό;Ξέρεις είσαι πολύ νέα ακόμη, πριν απο σένα τα είπαμε και εμείς αυτά και τα πιστεύαμε, δηλαδή εθελοτυφλούσαμε εννοώ.

Senior Member
    είσαι πολύ καλός άνθρωπος μάλλον, και τον αγαπάς...

όμως βασανίζεται κι αυτός κι εσύ.
    ίσως να πας μόνη σε κάποιον ψυχολόγο-χωρίς να του το πεις- για να σε συμβουλέψει πως να το χειριστείς!

Banned
    εγω θα σου ελεγα,
    αντι να στειλεις τον αντρα σου σε ψυχολογο να πας εσυ.
    Φαινεται οτι εχεις περισσοτερα προβληματα απο οτι ο αντρας σου.

Μεχρι να παρει χαμπαρι ο αντρας σου οτι κατι μεγαλωσε πανω του,
    εσυ θα εχεις βγαλει ασπρα μαλια.
    Τα υπολοιπα θα στα πει ενας ειδικος.

Senior Member
    Μεχρι να παρει χαμπαρι ο αντρας σου οτι κατι μεγαλωσε πανω του,
    εσυ θα εχεις βγαλει ασπρα μαλια.
    Τα υπολοιπα θα στα πει ενας ειδικος.

Κρίνο εδώ θα συμφωνήσω

Page 1 of 4 123 ... LastLast