mporeite na me voithisete?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Junior Member

mporeite na me voithisete?

exei edw kai mhnes pou kanw polu parea me mia kopela..twra teleutaia exoume paratirhsei pws i mia <diavazei>tin skepsi ths allhs...thelw na pw kati k to leei...skeftetai kati..enw ekeinh tin wra skeftomai kai egw to idio...p.x se ena trapezi me potiria kinita tsigara mpoukalia kai posa pragmata mou leei dialexe kati kai to vriskei...kai x8es eidame sto oneiro mas kai oi duo ena sugekrimeno pragma...ti ginete mporei kapoios na mou pei??

Senior Member
    εισαστε ερωτευμενες μεταξυ σας?

Senior Member
    συντονιστηκατε,μου εχει τυχει και εμενα...με 2 διαφορετικα ατομα
    συμβαινει σε ατομα που περναν πολλες ωρες μαζι και σκεφτονται με παρομοιο τροπο,δεν εισαι η πρωτη και ουτε ειναι κατι που πρεπει να σε ανησυχει παντως

Senior Member
    Originally posted by Empneustns
    συντονιστηκατε,μου εχει τυχει και εμενα...με 2 διαφορετικα ατομα
    συμβαινει σε ατομα που περναν πολλες ωρες μαζι και σκεφτονται με παρομοιο τροπο,δεν εισαι η πρωτη και ουτε ειναι κατι που πρεπει να σε ανησυχει παντως
    συμφωνω,
    εμενα μου ετυχε ενα βραδυ,να με ξυπνησει η σκυλίτσα μου ,εκανε σαν κάποιος να ειναι στο δωμάτιο.Την αλλη μέρα ,ενας φιλος μας μου ειπε οτι ειδε στον υπνο του οτι ηταν στο σπιτι μας και εμεις ξυπνησαμε γιατι του γαυγισε το σκυλί..
    Κουφάθηκα λέμε..
    Ηταν πρόσωπο που κάνουμε καθημερινά παρέα και ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος..

Member
    δεν τα πιστευω αυτα βρε παιδια με τους συντονισμους κλπ, συμπτωσεις μου φαινονται.

Senior Member
    Όλοι μπορούν να το πετύχουν σε ένα βαθμό μετά από εξάσκηση.
    Απλά σε άλλους είναι πιο ευκολο.

Senior Member
    Μπορεις να καταλαβαινεις πολλα μερικες φορες...απιστευτα πολλα που δεν μπορεις να εξηγησεις με την λογικη...αλλες παλι οχι. Φαινεται τοτε οτι υπαρχει ενας συντονισμος.
    Φυσικα υπαρχει και η υπερβολικη φαντασια πολλες φορες:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    πλανη! ουτε συντονισμοι υπαρχουν ουτε τιποτα.ειμαστε ετοιμοι να πιστεψουμε σε οτι ναναι εκτος απο το Θεο νομιζω.

Senior Member
    Χμ δημητριε μαλλον γραψαμε την ιδια ωρα...αλλα υπαρχει αυτο που λεμε και πετυχημενη διαισθηση πολλες φορες.
    Ενα χονδροειδες αλλα ταιριαστο παραδειγμα ειναι το σκακι που τα τελευταια χρονια βεβαια οι υπολογιστες δεν παιζονται αλλα παλια παρολη την υπολογιστικη ισχυ...ο ανθρωπος \"εβλεπε\" τις σωστες κινησεις και κερδιζε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    γραψαμε με 3 λεπτα διαφορα.τι σχεση ο συντονισμος με το προγραμμα του υπολογιστη για σκακι? η πετυχημενη διαισθηση που βασιζεται στην ενσυναισθηση ναι μαλιστα την πιστευω! με την αγαπη καταλαβαινεις πολλα και κανεις πολλα. τις θεωριες περι συντονισμου, παραψυχολογιες, αστρολογιες κλπ τα θεωρω πλανες και ψεματα.

Senior Member
    Αν εννοεις σε παραψυχολογικο επιπεδο, τηλεπαθειες κλπ συμφωνω.
    Οχι μιλαω για το προηγουμενο μηνυμα που ειχε διαφορα ενος λεπτου 18:27 και 18:28 αλλα οκ μαλλον δεν συντονιστηκαμε:)

Οσο για τον ερωτα...αχμ ναι γινονται πολλα ευτραπελα μεταξυ των ερωτευμενων...συντονισμοι κλπ που δυσκολο να διακρινεις που φτανει η μυθολογια που φτιαχνουν και ποσα ειναι αληθεια:)

Senior Member
    Originally posted by dimitrios
    γραψαμε με 3 λεπτα διαφορα.τι σχεση ο συντονισμος με το προγραμμα του υπολογιστη για σκακι? η πετυχημενη διαισθηση που βασιζεται στην ενσυναισθηση ναι μαλιστα την πιστευω! με την αγαπη καταλαβαινεις πολλα και κανεις πολλα. τις θεωριες περι συντονισμου, παραψυχολογιες, αστρολογιες κλπ τα θεωρω πλανες και ψεματα.
    Φαντάζομαι ότι δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά. Τουλάχιστον, μην είσαι απόλυτος.