Δεν ξερω ποιον δρομο να διαλεξω.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 95
    Senior Member
    εγω προτεινω να ειναι ολοι τιμιοι...αλλα ολοι...

να σκευτονται ολοι με την καρδια..και με την ψυχη..και οχι με βαση το τι θα κερδισουν... να υπαρχουν καθαρεσ και καλεσ προθεσεισ απο ολουσ... τα χρηματα που δινουν στα αμυντικα μεσα να πανε ολα στα ταμεια του κρατουσ...και τσουπ να τη η καληψη τησ οικονομικης τρυπασ..

αλλα οτι και να πω εγω..η εσυ...θα γινει κατι?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Originally posted by fazer
    ...να ξερεις πως δουλευει ο ανθρωπινος εγκεφαλος και να διαχειριζεσαι τους ανθρωπους..μπορω ανα πασα στιγμη να πεισω καποιον για το οτιδηποτε..
    Και τον εαυτό σου υποθέτω ε?

Senior Member
    χεχεχ..:P

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Junior Member
    Adzik διαβαζοντας αυτα που εγραψες ομολογω οτι μου ηρθε ενα χαμογελο στα χειλη...οντως δεν εχω αισθηματα γιατι ξερω πως θα προκυψουν...δεν μπορει να περασει κατι στο υποσυνειδητο μου γιατι το αντιλαμβανεται το μυαλο...δε μπορω να υποπεσω σε ψευδεσθησεις οπως οι αλλοι ανθρωποι,αν και θελω...καποτε τα εζησα ολα απο μια φορα...τα ανελυσα ομως ολα και βρικα ποια σημεια με οδηγησαν εκει...θυμαμαι ηχουσ , εικονες, κινησεις τα παντα που τελικα καταλαβα οτι ειχαν περασει στο υποσυνειδητο μου που τελικα με οδηγησαν στο να \"νοιωσω\" ετσι...πονεσα πολυ απο ενα χωρισμο...το μονο που ειχα στο μυαλο μ ειναι...γιατι να το βιωνω ετσι?γιατι να με ποναει τοσο?γιατι ο χρονος να μη το φθειρει?ο χρονος δε μπορει να φθειρει αυτα που ενιωθα καποτε για καποια ατομα...εχουν κολλησει στο μυαλο μου ολα...μεχρι και η τελευταια αγκαλια που ειχα κανει στη γιαγια μου πριν μπει στο νοσοκομειο και την σκοτωσουν οι γιατροι..θυμαμαι ακριβως ποσο ειχα ανοιξει τα χερια μου..τωρα βεβαια μεγαλωσαν και δε μπορω να το υπολογισω και αυτο με σκοτωνει..κλεινω τα ματια μου και φερνω βιντεο στο μυαλο μου σαν να γινονται τωρα...γιατι δε διαγραφονται?γιατι δε φθηρονται?
    τοτε ημουν κανονικος...μεχρι που ειδα ποσο με πληγωνει αυτο...το να βιωνω ετσι το αισθημα..δε μπορουσα να το αντεξω...καθε μερα εχτιζα ενα τοιχος γυρω απο την \"καρδια\" μου για να την προστατεψω..εχει γινει τοιχος απο μπετον πλεον...
    αυτη ειναι αληθεια...την ξερω...και ξερω οτι προσπαθω να κρυφτω απο αυτην...

Senior Member
    δηλαδη αποφασισες να μην νιωθεις γιατι σε χαλαει

και τωρα σε χαλαει που δεν νιωθεις?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Banned
    Θέλει κανείς να μην νιώθει; Δεν νομίζω. Δεν νομίζω να σταμάτησε να νιώθει επειδή τον χάλασε (fazer αγόρι δεν είσαι;) αλλά επειδή έπρεπε. Έτσι που είναι η κοινωνία μας δίκιο έχει.

Junior Member
    και τον εαυτο μου επεισα καποτε για κατι....μου εκανε κακο ομως...
    φοβομουν το κερατο απο γυναικα...
    κ πειστικα οτι δεν ειναι κατι κακο...ισα ισα ηθελα να την βλεπω να διακορευεται με αλλον...
    ηταν πολυ χαζο...τωρα προσπαθω να το ξεπερασω..
    ενταξει ακουγεται ηλιθιο αλλα για μενα ηταν κατορθωμα,ειτε ηταν καλο ειτε κακο ειτε χαζο ειτε οτιδηποτε...απλα καταφερα να κανω αυτο που θελω στον εαυτο μου...

Junior Member
    Originally posted by researcher

καπως ετσι...στην ουσια δεν ξερω πραγματικα αν με χαλαει...μπορει ναι μπορει και οχι...δεν ξερω...

Junior Member
    ναι αγορι ειμαι...
    γενικα θελω να βλεπω τα πραγματα απο μια μερια...τωρα οποια μερια και δω βλεπω και μια αλλη τελειως αντιθετη....δεν ξερω ποια να διαλεξω?
    δεν βρισκω τιποτα στανταρ που να αξιζει να ακολουθησω,πως το λενε...ειμαι μπερδεμενος

Banned
    Μα αυτό είναι ανάλογα την περίπτωση εσύ θα κρίνεις τι σου πάει πιο πολύ σύμφωνα με τα πιστεύω σου θα φτιάξεις τις αρχές σου (αλήθεια, πόσων χρονών είσαι; φαίνεσαι μικρός) και θα πορευτείς σύμφωνα με αυτές. Τις περισσότερες φορές αν όχι όλες (δεν ξέρω να σου πω γιατί όλα είναι σχετικά) οι δύο αντίθετες πλευρές είναι το ίδιο πράγμα και διαφέρουν από άλλες, όπως πχ αγάπη-μίσος είναι το ίδιο πράγμα και διαφέρει από την ανθρωπιά πχ. Αν δεν είναι το ίδιο, τουλάχιστον συσχετίζονται κατά κάποιο τρόπο, δεν μπορώ να το εξηγήσω τώρα, γιατί δεν μου τυχαίνει αυτή την στιγμή. Το χω φιλοσοφήσει όμως. Αλλά δεν χρειάζεται και πολλή φιλοσοφία. Το θέμα είναι γιατί δεν νιώθεις; Επειδή όντως είναι έτσι η κοινωνία μας, και αν ναι γιατί δεν έρχεσαι εδώ να το συζητήσουμε ή επειδή εσύ είσαι έτσι;

Senior Member
    Originally posted by researcher

καπως ετσι...στην ουσια δεν ξερω πραγματικα αν με χαλαει...μπορει ναι μπορει και οχι...δεν ξερω...
    σε χαλαει το να νιωθεις η το να μη νιωθεις?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Fazer, αυτή η ικανότητά σου σε κάνει να νιώθεις μοναξιά;

Την ανέπτυξες για να μην ξαναπληγωθείς;

Και αν ναι, πιστεύεις ότι έτσι δεν πληγώνεσαι;

Όσο για το εργασιακό θέμα, πιστεύεις ότι κάποια μέρα δε θα ήταν το καλύτερο για σένα να μη χρειάζεται να ζητάς από τους άλλους χρήματα αλλά να έχεις την ικανότητα να φροντίζεις εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου;
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Δε μου αρεσει να διαβαζω..θεωρω οτι το να παρεις ετοιμη καποια γνωση απλα σου βαζει παρωπιδες και δε μπορεις να σκεφτεις σφαιρικα μετα...Με πιεζουν οι γονεις μου να τελειωσω τη σχολη που περασα ενω εγω δε θελω...δε θελω να εχω κανενα πτυχιο...θελω να αποδειξω στους ανθρωπους οτι κανουν λαθος που κανουν ολοι αυτο..και μετα ψαχνουν για μια δουλεια των 600-1000 ευρω το μηνα..μου φαινεται γελοιο αυτο...να μπαινουν σε ολη αυτη τη διαδικασια να να παρουν αποφαγια..Ειναι τοσο κομμπλεξικοι ολοι τους οι μονο εμεις οι Ελληνες ειμαστε ετσι?λενε αν καποιος εχει πτυχιο => ειναι \"μορφωμενος\" τον βλεπουν με αλλο ματι και κατι τετοια χαζα κατα τη γνωμη μου..
    κανεις δηλαδη δεν εχει κριση στη γνωση που δεχεται ? Μηπως ειναι και αβουλα οντα ολοι οσοι σπουδαζουν ? ή μηπως δε μπορουν να διασταυρωνουν τις γνωσεις ? Μηπως μπερδευεις τη λεξη γνωση και τη λεξη γνωμη ? Γιατι αν ηταν ετσι θα το καταργουσαμε το η γνωση ειναι δυναμη. δραση ή αντιδραση ειναι να μη θελεις να εχεις κανενα πτυχιο ?
    Μαρεσει, απτη μια λες οτι βλεπεις πολλες οψεις ενος νομισματος απτην αλλη λες κομπλεξικους οσους διαβαζουν για ενα πτυχιο ,αν δε κανω λαθος, λες και ειναι επιλογη τους ( και μαλιστα η μοναδικη ) να ψαχνουν δουλεια 600-1000 ευρω.
    Νομιζω αν πραγματικα εβλεπες ολες τις οψεις πχ στο θεμα των σπουδων τοτε σιγουρα δε θα μπορουσες να ησουν τοσο σιγουρος για οτιδηποτε λες.
    Αν χειριζεσαι τοσο ευκολα τους ανθρωπους τοτε θα ειχες επιτυχια σαν πολιτικος νομιζω :p ( μαλιστα προς ΛΑΟΣ πλευρα :p)
    Μου θυμιζεις εναν ηρωα απο ενα βιβλιο \" σημειωσεις απτο ΥΠΟΓΕΙΟ\" του ντοστογιεφσκι , αν σαρεσει να διαβαζεις ριξε μια ματια , ειναι μυθιστωρημα δε προσθετει παρωπιδες :P στο βιβλιο παντως ο ηρωας νιωθει μεγαλη μοναξια και αποξενωμενος απο τον κοσμο παρολο που συναναστρεφεται με πολλους και ζει ολοκληρη τη ζωη του στο πνευματικο του \"υπογειο\", στις πολλες σκεψεις του δηλαδη, γιαυτο και ειπα οτι μου τον θυμισες λιγο.

μερικες σκεψεις φιλικα :)

Senior Member
    ωραιοσ Λεφ..:)

Junior Member
    Και τα 2 με χαλανε..και το να νιωθω και το να μη νιωθω..δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος..24 ειμαι..
    Μεσα μου με κανει να νιωθω μοναξια...εξω ομως εχω πολλους γνωστους θα μπορουσα να κατεβω σε νομαρχιακες εκλογες πιστευω...
    Και για να μην ξανα πληγωθω...αλλα μαλλον και για να εκμεταλλευτω τους ανθρωπους απο τις αδυναμιες τους...νομιζω οτι καταστρεφοντας τους θα τους δωσω την ευκαιρια να μαθουν απο τα λαθη τους για να μην τα ξανα κανουν...μπερδεμενα πραγματα...δεν ξερω τι θελω...
    σιγουρα δε νιωθω...σιγουρα δε μου αρεσει το σεξ....και σε οσους το εχω πει δεν το πιστευουν..θεωρω οτι ειναι μια πραξη για να κανεις παιδια..δεν το θελω παρα πανω...νομιζω οτι καταστρεφει το συναισθημα...φοβαμαι δηλαδη οτι το καταστρεφει...υστερα απο πολλα χρονια περιπλανησης βρηκα μια κοπελα σωστη σοβαρη (και παρθενα) και δε θελω να την χασω..πριν απο αυτη ημουν στο αλλο ακρο αλλα οτι εκανα το εκανα απλα για να λεω στους φιλους να εκανα κουμαντο και με αυτη και με αυτη κλπ και μ\'αρεσε επειδη ετσι μπορουσα να τους δασκαλευω....μου αρεσει να δινω οδηγιες οταν εχω πετυχει εγω αριστα στο θεμα..και θελω να πετυχαινω αριστα για να δινω αριστες οδηγιες ωστε να ειναι ολοι ευτυχισμενοι να εχουν αυτο που θελουν ανα πασα στιγμη...γιατι εγω το εχω...εχω ανα πασα στιγμη οτι θελω...ισως αυτο να με κανει και αδιαφορο,να τα βαρεθηκα και να μη θελω τιποτα...θελω παντως να το ζησουν ολοι οι ανθρωποι...θελω να βλεπω το χαμογελο τους...πως μπορω να το κανω αυτο αν πρωτα δεν τους καταστρεψω?ολοι κοιτανε μπροστα και παραβλεπουν οτι εχουν ηδη...αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος..θελω να το σταματησω αυτο..
    η τελευταια ερωτηση ειναι παγιδα? οκ λοιπον... ναι με ενδιαφερει να βγαζω μονος χρηματα...αλλα θελω να αξιζει την προσπαθεια...θελω να ειμαι ο καλυτερος...αν δε μπορω να ειμαι τοτε δε θελω να το κανω..δεν ειναι κανεις ανωτερος μου..μονο ο θεος που δεν υπαρχει..αυτο εχω σαν βασικη αρχη..
    ο τροπος σκεψης μου νομιζω κινηται γυρω απο μαρκετινγκ-φιλοσοφια-ψυχολογια...δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο ομως και προσπαθω να ανακαλυψω τον \"τροχο\" απο την αρχη και μονος μου..

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast