Δεν ξερω ποιον δρομο να διαλεξω.. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 95
    Banned
    Ρε παιδιά μια κουβέντα είπε το παιδί και πέσατε να το φάτε. Αμάν

Banned
    fazer δεν κατάλαβα πως άμα καταστρέφεις τον άλλον τον κάνεις ευτυχισμένο; Δείχνοντάς του ότι έχει για να το εκτιμήσει; Αφού εσύ τα έχεις όλα!

Senior Member
    ..ayto to teleytai o bre fazer sxetika me to kaliteros... einai kai ligo dikaiologia kseris..

eykola tha po ki ego..

\'\'aksizo ta panta\'\'.gi ayto den tha koyniso to daxtilaki moy..kai tha kano toys alloys na trexoyn gia mena..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Junior Member
    Originally posted by libpa
    fazer δεν κατάλαβα πως άμα καταστρέφεις τον άλλον τον κάνεις ευτυχισμένο; Δείχνοντάς του ότι έχει για να το εκτιμήσει; Αφού εσύ τα έχεις όλα!
    ναι πρεπει να καταστραφει για να δει τα πραγματα απο την αρχη...να σταματησει να θελει ολο και περισσοτερα εις βαρος του περιβαλλοντος...ο ανθρωπος ειναι ρυπος για την γη..

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Ρε παιδιά μια κουβέντα είπε το παιδί και πέσατε να το φάτε. Αμάν
    φιλικα ειπαμε :)

Junior Member
    τελικα τι να κανω?να τελειωσω και γω τη σχολη μου και να μπω στο ιδιο τρυπακι με τους αλλους?
    στο πανεπιστημιο μου αρεσει που μας λενε συναδελφους...τραγικο....δεν υπαρχει λεξη συναδελφος...υπαρχει η λεξη ανταγωνιστης...περι ανταγωνιστων προκειται..ακομη και σε αυτο το απλο δε μπορουν να δουν την αληθεια...δε μπορουν να την πιστεψουν...ζουν σε ενα ψεμα..
    αν βγω στην ιδια δουλεια με τους δικους μου (αυτο που σπουδαζω και τωρα) θα \"καταστρεψω\" δουλειες για πολλα ατομα...ας κυκλοφορισει λιγο το χρημα.. και το τραγικο ειναι οτι με ειρωνευονται.... μου λενε ακομα δεν τελειωσες??? και αν τελειωσω θα τους εχω παρει την δουλεια...
    μηπως τα βλεπω ολα λαθος? μηπως νομιζω οτι τα βλεπω σωστα ενω συμβαινει το αντιθετο? συνεχεια το αναρωτιεμαι..

Senior Member
    Originally posted by fazer
    Μεσα μου με κανει να νιωθω μοναξια...εξω ομως εχω πολλους γνωστους θα μπορουσα να κατεβω σε νομαρχιακες εκλογες πιστευω...

...νομιζω οτι καταστρεφοντας τους θα τους δωσω την ευκαιρια να μαθουν απο τα λαθη τους για να μην τα ξανα κανουν...μπερδεμενα πραγματα...δεν ξερω τι θελω...
    σιγουρα δε νιωθω...σιγουρα δε μου αρεσει το σεξ....και σε οσους το εχω πει δεν το πιστευουν..θεωρω οτι ειναι μια πραξη για να κανεις παιδια..δεν το θελω παρα πανω...νομιζω οτι καταστρεφει το συναισθημα...φοβαμαι δηλαδη οτι το καταστρεφει...

..θελω να βλεπω το χαμογελο τους...πως μπορω να το κανω αυτο αν πρωτα δεν τους καταστρεψω?ολοι κοιτανε μπροστα και παραβλεπουν οτι εχουν ηδη...αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος..θελω να το σταματησω αυτο..
    fazer,
    πιστεύω σε ενοχλεί η μοναξιά που νιώθεις μέσα σου,και σε ικανοποιεί λιγότερο το πλήθος των γνωστών.
    Ψάχνεις την ουσιαστική επικοινωνία ,με ανθρώπους που σκέφτονται στο ιδιο μήκος κύματος,αλλα δεν τους βρισκεις και αναρωτιέμαι μηπως απλα επιδιώκεις να συναναστρεφεσαι συγκεκριμενου τυπου ανθρώπους που να σε αφήνουν να κανεις το \"κομμάτι\" σου.
    Εισαι ετοιμος να γκρεμίσεις το μπετο που εχτισες,δεν σου κανει,ψαχνεις κατι αλλο, πιο ευελικτο αλλα οχι εκτεθειμένο στην καθε εισβολή.Κοινώς join the club!!!
    :):)
    Ααα σε παρακαλώ, ασε τις καταστροφές και την ανάσταση των \"νεκρών\" για τους Θεούς..

Banned
    fazer δεν είναι ανάγκη να απαντήσεις γράψτους όλους ο κόσμος είναι κακός. Κάνε αυτό που θες εσύ και που σου λέει η καρδιά σου και βρες άτομα που να ταιριάζεις. Όσο για τη σχολή, αν μπορείς να την τελειώσεις τέλειωσέ την, αν δεν θες πάλι παράτα την, εγώ αυτό έκανα. Δεν θα δώσεις λογαριασμό σε κανένα.

Senior Member
    συναδελφοι στην τρελα ισως εννουσαν :D..Νομιζω οτι δε πρεπει να ακους κανεναν για το τι θες να κανεις εσυ. Το ιδανικο ειναι να δινεις εσυ τις απαντησεις στα οσα-ερωτηματα εχεις, και ενας τροπος να δυναμωσεις ωστε να το κανεις αυτο ειναι η μορφωση κατα την ταπεινη μου γνωμη ( ενας αλλος ισως ειναι η αυτογνωσια) . Ισως θα επρεπε να εστιασεις περισσοτερο στον εαυτο σου στα συναισθηματα σου και λιγοτερο στους αλλους. Δες τι εχεις αναγκη , αν εχεις φιλους, αν διασκεδαζεις αν εχεις διαθεση , αν αν αν .. νομιζω η εγγραφη σου εδω ειναι μια καλη αρχη :) ελπιζω να απολαυσεις τη διαμονη :P

Senior Member
    Originally posted by fazer
    Και τα 2 με χαλανε..και το να νιωθω και το να μη νιωθω..δεν ξερω ειμαι μπερδεμενος..24 ειμαι..

Το να νιώθεις σε χαλάει γιατί γίνεσαι ένα με όλους εκείνους τους απλούς θνητούς που πνίγονται στο συναίσθημά τους;
    Ή γιατί φοβάσαι ότι θα επιστρέψεις σε εκείνο τον παλιό εαυτό σου που πληγώθηκε;

Το να μη νιώθεις σε χαλάει γιατί σε αφήνει μόνο, εξω από τον πιο ανθρώπινο γήινο κόσμο;

Διάλεξε fazer. Δεν είναι άσπρο μαύρο η επιλογή σου όμως. Το να νιώθεις, δε σημαίνει ότι θα καταστραφείς. Δε σημαίνει ότι θα πνιγείς στο συναίσθημα. Δε σημαίνει ότι δε θα βλέπεις αυτά που ίσως έχεις την ικανότητα να βλέπεις τώρα. Δε σημαίνει ότι ίσως και δε θα ξαναπληγωθείς. Ότι ισως και να ξαναπληγώσεις. Αλλά θα ζεις. Περισσότερο σε επαφή και με τον εαυτό σου και με τους άλλους. Χωρίς να σε καταβροχθίζουν ούτε οι άλλοι, ούτε εσυ τους άλλους.

Η ισορροπία λογικής και συναισθήματος είναι αυτή που μας χαριζει περισσότερη γαλήνη μέσα μας.

Μεσα μου με κανει να νιωθω μοναξια...εξω ομως εχω πολλους γνωστους θα μπορουσα να κατεβω σε νομαρχιακες εκλογες πιστευω...

Επομένως είσαι πολύ κοινωνικός. Όμως είναι αυτό που τελικά σε κάνει να είσαι καλά με σένα;

Και για να μην ξανα πληγωθω...αλλα μαλλον και για να εκμεταλλευτω τους ανθρωπους απο τις αδυναμιες τους...νομιζω οτι καταστρεφοντας τους θα τους δωσω την ευκαιρια να μαθουν απο τα λαθη τους για να μην τα ξανα κανουν...μπερδεμενα πραγματα...δεν ξερω τι θελω...

Να μην τα ξανακάνουν; Σε ποιον; Σε σένα;
    Καταρχήν, αν εγώ θέλω να κάνω ένα λάθος, είναι δικαίωμά μου να το κάνω και όχι να επιτρέψω σε κάποιον να με καταστρέψει για να μάθω ότι είναι λάθος. Δεν έχεις τέτοια δικαιοδοσία πάνω στους ανθρώπους.
    Αλλά ίσως νιώθεις ότι κι εσύ έτσι έμαθες; Μέσα από την καταστροφή;
    Ναι, μαθαίνουμε μέσα από τον πόνο. Μαθαίνουμε σκληρά μαθήματα ακόμα κι όταν μας καταστρέφουν.
    Κι όταν αυτό έχει πονέσει τόσο πολύ, ίσως μπούμε στο τρυπάκι να καταστρέψουμε, ώστε να μην καταστραφούμε, να τους μάθουμε ότι μάθαμε με τόσο κοπο εμείς.
    Όμως, ο τρόπος για να μην καταστραφείς είναι να μη φοβάσαι όχι μόνο τους άλλους, αλλά και τον εαυτό σου. Να μη φοβάσαι να νιώσεις, να ανοιχτείς. Κι αν δεις ότι αυτός που έχεις απέναντί σου δε σου κάνει, ή ότι σε απειλεί, προστατεύεσαι. Όχι καταστρέφοντάς τον. Αλλιώς ξαναμπαίνεις σε αυτό το φαύλο κύκλο που ήδη είσαι.

σιγουρα δε νιωθω...σιγουρα δε μου αρεσει το σεξ....και σε οσους το εχω πει δεν το πιστευουν..θεωρω οτι ειναι μια πραξη για να κανεις παιδια..δεν το θελω παρα πανω...νομιζω οτι καταστρεφει το συναισθημα...φοβαμαι δηλαδη οτι το καταστρεφει...

Δεν καταστρέφει το σεξ το συναίσθημα όταν το συναίσθημα υφίσταται. Φυσικά και για να υπάρξει το σεξ δε χρειάζεται συναίσθημα, το ξέρεις άλλωστε. Επειδή έχεις κάνει μέχρι στιγμής σεξ χωρίς συναίσθημα, πάει να πει ότι αν κάνεις σεξ με συναίσθημα, το σεξ θα το σκοτώσει;

υστερα απο πολλα χρονια περιπλανησης βρηκα μια κοπελα σωστη σοβαρη (και παρθενα) και δε θελω να την χασω..πριν απο αυτη ημουν στο αλλο ακρο αλλα οτι εκανα το εκανα απλα για να λεω στους φιλους να εκανα κουμαντο και με αυτη και με αυτη κλπ και μ\'αρεσε επειδη ετσι μπορουσα να τους δασκαλευω....μου αρεσει να δινω οδηγιες οταν εχω πετυχει εγω αριστα στο θεμα..και θελω να πετυχαινω αριστα για να δινω αριστες οδηγιες ωστε να ειναι ολοι ευτυχισμενοι να εχουν αυτο που θελουν ανα πασα στιγμη...γιατι εγω το εχω...εχω ανα πασα στιγμη οτι θελω...ισως αυτο να με κανει και αδιαφορο,να τα βαρεθηκα και να μη θελω τιποτα...

Έχεις ότι θέλεις; Τότε γιατί νιώθεις κάπου ένα κενό;

θελω παντως να το ζησουν ολοι οι ανθρωποι...θελω να βλεπω το χαμογελο τους...πως μπορω να το κανω αυτο αν πρωτα δεν τους καταστρεψω?

Θελεις να ζήσουν το συναίσθημα που νιώθεις εσύ ότι έχεις ότι θέλεις; Για να νιώσεις ότι δεν είσαι ο μόνος που νιώθει μοναξιά;

ολοι κοιτανε μπροστα και παραβλεπουν οτι εχουν ηδη...αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος..θελω να το σταματησω αυτο..
    η τελευταια ερωτηση ειναι παγιδα? οκ λοιπον... ναι με ενδιαφερει να βγαζω μονος χρηματα...αλλα θελω να αξιζει την προσπαθεια...θελω να ειμαι ο καλυτερος...αν δε μπορω να ειμαι τοτε δε θελω να το κανω..δεν ειναι κανεις ανωτερος μου..μονο ο θεος που δεν υπαρχει..αυτο εχω σαν βασικη αρχη..

Αυτο δεν ευσταθει και το ξέρεις. Και ευτυχώς για σένα κυρίως που δεν ευσταθεί. Είναι ένας μηχανισμός που τον χρησιμοποιείς ως άμυνα.
    Αν τελικά είσαι ο καλύτερος, γιατί δεν βγάζεις ήδη τα χρήματα που ονειρεύεσαι; Τι σε εμποδίζει;

ο τροπος σκεψης μου νομιζω κινηται γυρω απο μαρκετινγκ-φιλοσοφια-ψυχολογια...δεν εχω διαβασει ποτε βιβλιο ομως και προσπαθω να ανακαλυψω τον \"τροχο\" απο την αρχη και μονος μου..
    Σίγουρα αυτό που ανακαλύπτουμε μόνοι μας έχει απείρως μεγαλύτερη αξία από το να μας το δώσουν.
    Όμως, τα εξωτερικα ερεθίσματα, όπως τα βιβλία δεν είναι κατ\'αναγκη έτοιμη τροφή. Αλλά τροφή για να συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε.
    Το μάρκετινγκ έχει σκοπό να πείσει ή ακόμα και να χειραγωγήσει τον άλλο.
    Η φιλοσοφία και η ψυχολογία σκοπό έχουν τον προβληματισμό, τη διευρεύνηση του εσωτερικού κόσμου, την αυτογνωσία και την επίλυση προβλημάτων του ψυχικού μας κόσμου. Αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια του μάρκετινγκ με διαφορετικούς σκοπούς.
    Εσύ τι από όλα αυτά επιθυμείς;

-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Junior Member
    thanks a lotaki... :))
    αυτο που θελω τωρα ειναι να μπορω να \"διψασω\" για να εκτιμησω το νερο...βλεπω γυρω μου ατομα που δεν μπορουν να ζησουν πλεον οπως εγιναν τα πραγματα...εγω ειμαι στο αλλο ακρο, αλλα δε μπορω να κανω κατι για αυτο...και χρηματα να τους δωσεις θα φαγωθουν,ειναι θεμα χρονου...κατι αλλο πρεπει να γινει για να αλλαξει η ολη κατασταση...ειναι σαν ενα διψασμενο δεντρο που πεδευεσαι να το συνεφερεις ποτιζοντας τα φυλλα....τον κορμο πρεπει να βρεις..θελω να αλλαξω τους ανθρωπους...εαν δε θελετε να ζητε ετσι πρεπει να μας κυβερνισει υπολογιστης..και πρεπει να αρχισουμε απο την αρχη...εκει απ οπου ξεκινησαμε...αν το κανουμε με την θεληση μας θα ειναι ολα καλα....αλλιως ειναι θεμα χρονου να ερθει απο μονο του και τοτε οι συνεπειες θα ειναι καταστροφηκες...
    ευχομαι ολα αυτα τα πραγματα που βλεπω και που ολα διασταυρωνονται με μαθηματικη ακριβεια στην αφανιση του ανθρωπινου ειδους να ειναι λαθος...ευχομαι να ειμαι λαθος...

Banned
    fazer εγώ συμφωνώ ότι θέλουμε αλλαγή. Αλλά πως θα σώσεις κάποιον καταστρέφοντάς τον; Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Επιπλέον, μου κάνει εντύπωση πως έχεις τόσους φίλους με αυτές τις απόψεις. Εγώ στην κοινωνία που ζούμε προτιμώ να είμαι αντικοινωνική.

Banned
    Μερικές φορές αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί να ζουν κάποιοι άνρωποι που κάνουν δυστυχισμένους τους άλλους ανθρώπους γύρω τους έστω και έναν με τη θέλησή τους και να μην γεννιούνται άλλοι άνθρωποι πιο σωστοί και αξιόλογοι. Ελικρινά.

Senior Member
    Οι μεγαλύτερες άμυνες χτίζονται πάνω στις μεγαλύτερες πληγές.Πίσω από αυτό το μεγαλείο που έχεις χτίσει,που μάλλον το είχες ανάγκη για να το \"δημιουργήσεις\",αυτό που κρατώ είναι πως δυσκολεύεσαι να χειριστείς το γεγονός πως ούτε εσύ είσαι άτρωτος στον ανθρώπινο πόνο.Θυμάσαι τη γιαγιά σου.Θυμάσαι τη γυναίκα που έχασες.Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου άτρωτο,αλλά δεν είσαι,γιατί πολύ απλά το να είσαι άνθρωπος είναι αλληλένδετο με τη θνητότητα,τη φθορά και την αδυναμία.Και ποιος θέλει να είναι τέλειος;Το ιδεολόγημα της τελειότητας είναι η χειρότερη εσωτερική δικτατορία.
    Μέσα στον άνθρωπο ενυπάρχουν τόσο τα πιο απεχθή,όσο και τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά.Η ανθρώπινη φύση είναι διττή,ποτέ μονοσήμαντη.Ποια πλευρά θα οδηγεί το άρμα,αυτό αποτελεί θέμα μεγάλης συζήτησης,αλλά σίγουρα μπορούμε να έχουμε και επιλογή,δεν είναι όλα θέμα συγκυριών,εκτός αν αισθανόμαστε πάντα θύματα της ανθρώπινης φύσης μας,άρα δεν την αποδεχόμαστε.Ο μισανθρωπισμός όμως που προτάσσεις,από κάπου προέρχεται.Δεν ξέρω κανέναν που να γεννιέται μισάνθρωπος.Τι σε έφερε σε αυτόν,ώστε να προτιμάς να σε κυβερνά ένα μηχάνημα δε γνωρίζω,ωστόσο αυτό που διακρίνω είναι πως ζωγραφίζεις την πραγματικότητα με μελανά χρώματα.Φαντάζομαι πως έχεις δυσκολία να φτάσεις να αγγίξεις ανθρώπους ή να σε αγγίξουν,καθώς για να δεθώ με τον άλλον,πρέπει να του φανερωθώ.Δίχως αυτή την οριακή αποκάλυψη,το οικειοθελές μου γύμνωμα,την παραδοχή των ευαισθησιών μου,κανένας δεν ταυτίζεται μαζί μου,όλα μένουν στο επίπεδο της επιφάνειας.
    Να σου πω την αλήθεια,πιστεύω πως φοβάσαι τους ανθρώπους,το συναισθηματικό\"κακό\"που μπορεί να σου προκαλέσουν,γι αυτό φτιάχνεις όλα αυτά τα οχυρά.Αν κάποια στιγμή το ψάξεις,το αναλύσεις,θα σε εκπλήξει πως τα οχυρά τα χτίζουν οι φόβοι μας,όχι η σιγουριά μας.Θα σου έλεγα να πάψεις να κυνηγάς την εικόνα του σούπερ σου εαυτού.Δεν υπάρχει.Να μπορέσεις να αποδεχτείς τους φόβους σου,γιατί αυτοί σε καθοδηγούν όσο εσύ τους αρνείσαι.

Α,όσο για το να με κυβερνήσει κομπιούτερ,ευχαριστώ,δε θα πάρω.:P
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    το θεμα fazer ξερεις ποιο ειναι;
    πως μεσα σε μια μερα φαινεσαι να εχεις αλλαξει γνωμη για το τι εισαι και λεω εγω τωρα
    μηπως προσπαθεις να μας δουλεψεις;
    δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να κοροιδεψεις καποιον,πανευκολο ειναι αν το βαλεις σκοπο.
    αν το βαλουμε σκοπο και εμεις μπορουμε να σε δουλεψουμε...και ισως να μην το καταλαβεις καν.
    αν καποιος ειναι φιλεσπλαχνος ευκολα θα του παρεις τα λεφτα.
    αν καποιος ειναι της προσφορας ευκολα θα τον εκμεταλευτεις.
    αν καποιος ειναι εγωιστης ευκολα θα τον καταφερεις να μαλωσει.
    εισαι εξυπνο ατομο,δεν εχω καταλαβει αν αυτα που λες ειναι αληθεια,ουτε με επεισες αλλα δεν εχω και καποιον ιδιαιτερο λογο να μη σε πιστεψω.
    αλλα θα σου κανω μια ερωτηση,να μπορεις απαντησε την ειλικρινα σε σενα οχι σε μενα.
    δεν σου τη σπαει που βλεπεις γυρω να συμβαινουν πραγματα και εσενα να μη σε αγγιζει τιποτα;
    να βλεπεις αλλους να νοιωθουν και εσυ να μην εχεις αυτη τη δυνατοτητα;
    και οταν ακομα την αποκτας ,να μη ξερεις πως να το διαχειριστεις και να το καταπνιγεις;(αλλα βαθια μεσα σου ξερεις πως κατι δεν κολλαει,κατι δεν ειναι σωστο)
    εισαι 24 ακομα,εχεις ακομα καιρο να τα ανακαλυψεις,καλη αναζητηση σου ευχομαι,και ελπιζω να μην πληγωσεις πολυ κοσμο για να βρεις τις λυσεις,γιατι στο τελος θα καταλαβεις πως αυτο ειναι το πιο σημαντικο ολων :)

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast