Αρρυθμίες... εμπόδιο σε μια νέα αρχή? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    ι διδυμιες ειναι επικινδυνες?
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Senior Member
    οχι ακριβως, απλα σε αυτη τη περιπτωση ισως να πρεπει να ψαξεις για μια αρρυθμια η οποια να χρειζει καποια αγωγη.οπως ανεφερα και παραπανω ολοι οι ανθρωποι κανουν εκτακτες και ποιος δεν εχει νιωσει εστω και μια φορα φτερουγισμα στο στηθος?αυτο το νιωθουμε με μια εκτακτη , οταν ειναι ειναι περισσοτερες συνηθως ακολουθει μια κοιλιακη η υπερκοιλιακη ταχυκαρδια...καπως ετσι μου το εξηγησε ο καρδιολογος μου.και πιστεψε με οταν κανεις υπερκοιλικη το καταλαβαινεις...!!!

Senior Member
    ο καρδιολογος μου κανε και υπερηχο και καριδογραφιμα και ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και δεν εχω τπτ πως να το ψαξω κι αλλο?

Senior Member
    επισης εχω ανχος και οποτε ανχονομε με πιανουν και δεν νιωθω καμια ενοχληση σε σωματικη ασκηση

Senior Member
    μπορεις να ζητησεις να βαλεις και ενα χολτερ, οταν ομως προκειται για αρρυθμιες ειναι καλο να επισκεφτεις και εναν αρρυθμιολογο-ηλεκτροφυσιολογο-καρδιολογο.την ιδικοτητα αυτη τη βρισκεις συνηθως σε πανεπηστημιακο νοσοκομειο

Senior Member
    μα κρατας την αναπνοη σου επειρεαζει?οποτε με πιανει το στομαχι μου απο το ανχος θελω να κοιταξω αν ανεβηκαν οι παλμοι και κραταω την αναπνοη μου

Senior Member
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ

Senior Member
    Eγω π.χ χθες το βραδυ εκανα 35 λεπτα διαδρομο με κλιση απο 3-7 και φυσιολογικα ανεβασα σφυγμους που ομως επεσαν γρηγορα μετα ..

Σημερα το πρωι απο την αλλη , περπατησα για 5 λεπτα να παω σε μια δουλεια και ανεβασα σφυγμους 125 και απο τις 11 μεχρι τωρα εχουν πεσει στους 100.

Τωρα γιατι μου συμβαινει αυτο οταν περπατω εξω και οχι στον διαδρομο δεν μπορω να καταλαβω .

Το ιδιο ειχε συμβει και το βραδυ της αναστασης που περπατησα 10 λεπτα απο το σπιτι μεχρι την εκκλησια ..

το θεμα με εμενα ειναι οτι εχω και ενα προβλημα με αλλεργικο ασθμα και μολις αισθανθω την παραμικρη δυσκολια-μικρο φουσκωμα στην αναπνοη ,ο οργανισμος αντιδρα με ζαλαδες , ταχυπαλμιες και ολα τα συναφη ...ειναι κ αυτα τα ψιλοκορτιζονουχα που κανουν ταχυπαλμιες και αστα να πανε ...

Δεν τον γλυτωνω το τριπλεξ και εφετος μου φαινεται !!

Τωρα μολις εφυγα απο την δουλεια κ ηρθα σπιτι ...για να δουμε ποσο ειναι οι σφυγμοι αυτη τη στιγμη ...μαλιστα 105 !!

Senior Member
    δε μου λεσ..οταν κανεις διαδρομο η περπατασ και κουραζεσαι η τελος παντων τρεχεις...νιωθεισ ζαλάδες?
    γιατι εγω νιωθω μια θολούρα σε αυτές τισ περιπτώσεις.
    και αν θες κι ενα δικο μου παράδειγμα,εχθες το βράδυ έπεσα για ύπνο και δε μπορούσα να κοιμηθώ
    κάθε φορά που άλλαζα πλευρό η καρδια μου χτυπούσε σαν τρελή,σηκώθηκα και μέτρησα τους παλμούς μου και ειχα130
    με επιασε αμοκ..ευτυχως μετά απο λίγο έπεσαν στους 95 και χαλάρωσα ώσπου 20 λεπτά αργότερα είχα ξαπλωμένη 68 σφύξεις.

Senior Member
    Nοιωθω \"κατι\" σαν ζαλαδες ....συνηθως δεν τρεχω , λογω του ασθματος , αλλα κανω εντονο περπατημα .
    Πολλες φορες αισθανομαι σαν ριγος , αποτελεσμα πιθανοτατα κακης αναπνοης ..

Μου εχει συμβει και αυτο που περιγραφεις στο κρεβάτι ,όπως πολες φορες οταν ξυπνω αισθανομαι οτι η καρδια μου χτυπαει σαν τρελλη .

Πως γινεται ομως να περπατω 4-5 τετραγωνα κ να με πιανει ταχυκαρδια καθυστερωντας μετα η πτωση τω ν σφυγμων , ενω οταν περπατω στον διαδρομο κ μαλιστα με κλιση ανηφορικη 7 , να ανεβαινουν μεν οι σφυγμοι , αλλα να πεφτουν εξ\'ισου ευκολα μετα το περας της ασκησης ...???

Τωρα ευτυχως εχουν παει στο φυσιολογικο 78-81

τι να κάνω να ξαν\'αρχισω τις επισκεψεις στον καρδιολογο ????

Senior Member
    Δε νομιζω οτι ειναι τοσο τρομερο πραγμα η ταχυκαρδια. Προφανως οφειλεται σε αγχος. Μακαρι να ειχα μονο αυτη εγω. Κι εμενα μου ειπε ο γιατρος οταν εκανα τεστ κοπωσεως οτι ανεβαζω γρηγορα σφυγμους, λογω κακης φυσικης καταστασης. Αυτο ομως το συναισθημα του να χτυπαει η καρδια σου αρρυθμα, να νιωθεις οτι θα σταματησει, οτι σου κοβεται η ανασα και οτι θα μεινεις στον τοπο... ειναι εφιαλτης.. και με πιανει με την παραμικρη σωματικη καταπονηση (ή οταν εχω πολυ αγχος). Ακομα δεν τολμησα να γραφτω γυμναστηριο... ολο το αναβαλλω εξαιτιας αυτου του φοβου.

Senior Member
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΟΜΕΡΟ Η ΟΧΙ..!!!

Banned
    EMENA POY O FILOS M POY GIA XILOSTH FORA EINAI STO NOSOKOMEIO PALI GIA KRISH AGXOYS XTES HTAN SE ALLO SMERA SE ALLO

Senior Member
    ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ?
    ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ?

Banned
    ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΛΕΝΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΕΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΡΧΚΑ ΤΑ ΗΡΕΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΔ ΑΑΡΥΥΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast