Πιστεύετε στην θανατική ποινή; - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 232
    Banned
    Originally posted by Adzik
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    εχει αποδειχτει πωσ ολα τα πλασματα στο συμπαν ξερουν να ξεχωριζουν το κακο και το καλο..τισ κακεσ πραξεισ απο τισ καλεσ πραξεισ .
    Σε πρώτη σκέψη θα έλεγα σωστό. Όμως στην άγρια φύση, μιας και αναφέρεις για όλα τα πλάσματα, δεν θα βρεις λογική τύπου καλό κακό. Μόνο επιβίωση και καταστροφή από το ισχυρότερο ζώο.
    οχι καταστροφη..μονο επιβιωση..τα ζωα σκοτωνουν για να φανε οχι για να περασουν καλα η απο διαστροφη..
    Δεν είπα ότι τα ζώα καταστρέφουν για διασκέδαση. Είπα ότι το ισχυρότερο ζώο καταστρέφει περισσότερο, μερικές φορές και για διασκέδαση. Ποιο είναι το ισχυρότερο ζώο στην φύση adzik?

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Ωραια πες μας το ονομα της αρωστιας τοτε του βιαστη παιδιων , μιας και εχουν ονομα.
    Δωσε και κανα λινκ ψυχολογου.
    Για την παιδοφιλία ισχύει λέγεται ψυχοσεξουαλική διαταραχή και υπάρχει και ως όρος στο DSM (διαγνωστικό εργαλείο ψυχοπαθολογίας) Τώρα λινκ για ψυχολόγο που να σας βρω; Ρωτήστε τους γιατρούς σας.

Banned
    το να σε βαλουν ολοι στο στομα τουσ δεν το θεωρο τρομερο..εξαλου μετα απο λιγο θα ξεχαστει οτι και αν ειπωθει...κουτσομπολιστικο κλπ.
    Κι όμως, σου μένει το στίγμα.. Σε ποιά κοινωνία ζεις ακριβώς;

Banned
    εσυ δηλαδη που παιρνεισ φαρμακα σχιζοφρενιασ Λιμπα εισαι επικινδυνη??πιστευεισ?
    Δεν είπα ότι όλοι οι σχιζοφρενείς είναι επικύνδινοι, αλλά άμα κάποιος είναι, δεν έχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    adzik, δεκτόν.

διάφορες σκέψεις:
    απλά γενικότερα πιστεύω ότι η πολλη τιμωρία τελικά δεν βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος.

ουτε κι εγω στηριζω την πολυ τιμωρια..δεν ειπα τιποτα για θανατικη ποινη.. δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθοσ..δεν μπορω να αποφασισω..

δεν υποστηρίζω φυσικά τους βιαστές.
    πιστεύω ότι μεγάλη ποινή ως φόβητρο μπορεί να είναι μια καλή λύση αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να πηγαίνουν με παιδιά είναι πρόβλημα για τα παιδιά. όμως εκ των υστέρων και αν γδάρουμε ένα βιαστή σε τι βοηθάει το βιασμένο παιδί?

εγω δεν σημφωνησα με το γδαρσιμο κλπ.. δεν σημφωνω καν με το οφθαλμων αντι οφθαλμου..

αυτό που ήδη βιάστηκε εννοώ. σαν φόβητρο για επόμενους βιασμούς, ναι εκεί μπορεί να παίξει αποτρεπτικό ρόλο.
    το βιασμένο παιδί για να ξεπεράσει αυτή την εμπειρία θα πρέπει να ακολουθήσει μια πορεία δική του, δεν έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τι ποινή έφαγε ο βιαστής.

συμφωνω...αλλα ισωσ αν μαθει πωσ δεν κυνδινευει να ξαναβιαστει απο τον ιδιο..να ειναι καλητερα γι αυτο το παιδακι..

δε νομίζω ότι η εκδίκηση αρκεί για να ξεπλύνει τα όποια τραύματα.

συμφωνω η εκδικηση ποτε δεν ειναι καλη.

εμενα προσωπικά ανωμαλία μου φαίνεται να είναι κάποιος ενήλικας και να θέλει να πάει σεξουαλικά με παιδί, η μωρό!!!
    δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    εμενα προσωπικά ανωμαλία μου φαίνεται να είναι κάποιος ενήλικας και να θέλει να πάει σεξουαλικά με παιδί, η μωρό!!!
    δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?]

ναι ειναι ανωμαλια.

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

Banned
    Μιας και η libpa θέλει να απαντήσουμε μόνο στο θέμα. Δεν ξέρω αν η παιδεραστία είναι ψυχική διαταραχή, είναι όμως κτηνώδης να κακοποιήσει ένα παιδάκι, ένας ματραχαλάς. Το παιδάκι δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει δυνατά. Για όνομα, παλιά μία απο τις εμμονές μου ήταν να βρω έναν παιδεραστή και να τον σαπίσω στο ξύλο, άσε που σαν παιδιά δεν είναι και σπάνιο να έχουμε αναμνήσεις απο ανώμαλους που κοιτούσαν καλά καλά.

Senior Member
    εχει αποδειχτει πωσ ολα τα πλασματα στο συμπαν ξερουν να ξεχωριζουν το κακο και το καλο..τισ κακεσ πραξεισ απο τισ καλεσ πραξεισ .
    Σε πρώτη σκέψη θα έλεγα σωστό. Όμως στην άγρια φύση, μιας και αναφέρεις για όλα τα πλάσματα, δεν θα βρεις λογική τύπου καλό κακό. Μόνο επιβίωση και καταστροφή από το ισχυρότερο ζώο.
    οχι καταστροφη..μονο επιβιωση..τα ζωα σκοτωνουν για να φανε οχι για να περασουν καλα η απο διαστροφη..
    Δεν είπα ότι τα ζώα καταστρέφουν για διασκέδαση. Είπα ότι το ισχυρότερο ζώο καταστρέφει περισσότερο, μερικές φορές και για διασκέδαση. Ποιο είναι το ισχυρότερο ζώο στην φύση adzik?
    οι ανθρωποι ειναι αλλη κατηγορια... και λυπαμαι πολυ που υπαρχει κοσμοσ..ανθρωποι που καταστρεφουν για διασκεδαση..αλλα επειδη υπαρχουν και τετοιοι θα πρεπει να το αποδεχτουμε σαν κατι φυσιολογικο?

Senior Member
    Originally posted by libpa
    το να σε βαλουν ολοι στο στομα τουσ δεν το θεωρο τρομερο..εξαλου μετα απο λιγο θα ξεχαστει οτι και αν ειπωθει...κουτσομπολιστικο κλπ.
    Κι όμως, σου μένει το στίγμα.. Σε ποιά κοινωνία ζεις ακριβώς;
    χειροτερο το στιγμα του εγκληματοσ απο το στιγμα του ψυχιατρου..ετσι δεν ειναι?

Banned
    Originally posted by lucifer
    adzik, δεκτόν.

διάφορες σκέψεις:
    απλά γενικότερα πιστεύω ότι η πολλη τιμωρία τελικά δεν βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος.
    δεν υποστηρίζω φυσικά τους βιαστές.
    πιστεύω ότι μεγάλη ποινή ως φόβητρο μπορεί να είναι μια καλή λύση αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να πηγαίνουν με παιδιά είναι πρόβλημα για τα παιδιά. όμως εκ των υστέρων και αν γδάρουμε ένα βιαστή σε τι βοηθάει το βιασμένο παιδί? αυτό που ήδη βιάστηκε εννοώ. σαν φόβητρο για επόμενους βιασμούς, ναι εκεί μπορεί να παίξει αποτρεπτικό ρόλο.
    το βιασμένο παιδί για να ξεπεράσει αυτή την εμπειρία θα πρέπει να ακολουθήσει μια πορεία δική του, δεν έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τι ποινή έφαγε ο βιαστής. δε νομίζω ότι η εκδίκηση αρκεί για να ξεπλύνει τα όποια τραύματα.

δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?
    lucifer βλέπεις να παίζει πουθενά ανατρεπτικό ρόλο σε δολοφονίες ή σε τίποτα άλλο η ηλεκτρική καρέκλα πχ; Αφού στην Αμερική υπάρχουνε βιαστές. Μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι έφταιγε και αν η ίδια η κοινωνία έφτασε εκεί τον βιαστή ή αν ήταν άρρωστος.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    εσυ δηλαδη που παιρνεισ φαρμακα σχιζοφρενιασ Λιμπα εισαι επικινδυνη??πιστευεισ?
    Δεν είπα ότι όλοι οι σχιζοφρενείς είναι επικύνδινοι, αλλά άμα κάποιος είναι, δεν έχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει.
    αλλά άμα κάποιος είναι, τι?

ειναι τι?
    σχηζοφρενησ? τοτε λεσ δεν εχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει ????

δεν ειμαι σχιζοφρενικη προσ το παρον ασθενησ οποτε δεν μπορω να σου πω... αλλα δεν εχω αυτη την αποψη για τουσ σχιζοφρενικουσ..θα πρεπει να ρωτησουμε καποιον που εχει αυτη την παθηση να σου απαντησει.

Banned
    Μιας και η libpa θέλει να απαντήσουμε μόνο στο θέμα. Δεν ξέρω αν η παιδεραστία είναι ψυχική διαταραχή, είναι όμως κτηνώδης να κακοποιήσει ένα παιδάκι, ένας ματραχαλάς. Το παιδάκι δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει δυνατά. Για όνομα, παλιά μία απο τις εμμονές μου ήταν να βρω έναν παιδεραστή και να τον σαπίσω στο ξύλο, άσε που σαν παιδιά δεν είναι και σπάνιο να έχουμε αναμνήσεις απο ανώμαλους που κοιτούσαν καλά καλά.
    Ε για να το κάνουν μάλλον ψυχικά άρρωστοι δεν θα ήταν; Και επιπλέον, το θέμα μας είναι η θανατική ποινή αλλά δεν βλέπω κάνεις να ενδιαφέρεται να απαντήσει από τους παρόντες.

Banned
    [χειροτερο το στιγμα του εγκληματοσ απο το στιγμα του ψυχιατρου..ετσι δεν ειναι?
    Νομίζω το ίδιο είναι. Είναι τόσο βαρύ το στίγμα του ψυχιάτρου που φτάνει αυτό του εγκληματία δυστυχώς.

Banned

αλλά άμα κάποιος είναι, τι?

ειναι τι?
    σχηζοφρενησ? τοτε λεσ δεν εχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει ????

δεν ειμαι σχιζοφρενικη προσ το παρον ασθενησ οποτε δεν μπορω να σου πω... αλλα δεν εχω αυτη την αποψη για τουσ σχιζοφρενικουσ..θα πρεπει να ρωτησουμε καποιον που εχει αυτη την παθηση να σου απαντησει.
    Δεν λέω ότι είναι επικίνδυνοι οι σχιζοφρενείς απλά αν κάποιος είναι σχιζοφρενής και δολοφόνος παράλληλα όπως θα μπορούσε να ήταν και ένας άλλος που δεν ήταν σχιζοφρενής αλλά ήταν δολοφόνος, δεν θα καταλάβαινε τι έκανε λόγω της αρρώστειας. Αυτή είναι η διαφορά.

Senior Member
    αν και κατα των ψυχιατρων, αναμεσα στο καταπληκτικο διλημμα να παω στον ψυχιατρο η να κανω εγκλημα, θα προτιμησω το πρωτο! :P

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast