Results 136 to 150 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 21:57 #136
Originally posted by Adzik
Originally posted by Oneiroplasmenos
εχει αποδειχτει πωσ ολα τα πλασματα στο συμπαν ξερουν να ξεχωριζουν το κακο και το καλο..τισ κακεσ πραξεισ απο τισ καλεσ πραξεισ .
- 12-04-2010, 21:57 #137
Originally posted by keep_walking
Ωραια πες μας το ονομα της αρωστιας τοτε του βιαστη παιδιων , μιας και εχουν ονομα.
Δωσε και κανα λινκ ψυχολογου.
12-04-2010, 21:58 #138
το να σε βαλουν ολοι στο στομα τουσ δεν το θεωρο τρομερο..εξαλου μετα απο λιγο θα ξεχαστει οτι και αν ειπωθει...κουτσομπολιστικο κλπ.
12-04-2010, 22:00 #139
εσυ δηλαδη που παιρνεισ φαρμακα σχιζοφρενιασ Λιμπα εισαι επικινδυνη??πιστευεισ?
12-04-2010, 22:00 #140
Originally posted by lucifer
adzik, δεκτόν.
διάφορες σκέψεις:
απλά γενικότερα πιστεύω ότι η πολλη τιμωρία τελικά δεν βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος.
ουτε κι εγω στηριζω την πολυ τιμωρια..δεν ειπα τιποτα για θανατικη ποινη.. δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθοσ..δεν μπορω να αποφασισω..
δεν υποστηρίζω φυσικά τους βιαστές.
πιστεύω ότι μεγάλη ποινή ως φόβητρο μπορεί να είναι μια καλή λύση αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να πηγαίνουν με παιδιά είναι πρόβλημα για τα παιδιά. όμως εκ των υστέρων και αν γδάρουμε ένα βιαστή σε τι βοηθάει το βιασμένο παιδί?
εγω δεν σημφωνησα με το γδαρσιμο κλπ.. δεν σημφωνω καν με το οφθαλμων αντι οφθαλμου..
αυτό που ήδη βιάστηκε εννοώ. σαν φόβητρο για επόμενους βιασμούς, ναι εκεί μπορεί να παίξει αποτρεπτικό ρόλο.
το βιασμένο παιδί για να ξεπεράσει αυτή την εμπειρία θα πρέπει να ακολουθήσει μια πορεία δική του, δεν έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τι ποινή έφαγε ο βιαστής.
συμφωνω...αλλα ισωσ αν μαθει πωσ δεν κυνδινευει να ξαναβιαστει απο τον ιδιο..να ειναι καλητερα γι αυτο το παιδακι..
δε νομίζω ότι η εκδίκηση αρκεί για να ξεπλύνει τα όποια τραύματα.
συμφωνω η εκδικηση ποτε δεν ειναι καλη.
εμενα προσωπικά ανωμαλία μου φαίνεται να είναι κάποιος ενήλικας και να θέλει να πάει σεξουαλικά με παιδί, η μωρό!!!
δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 22:01 #141
εμενα προσωπικά ανωμαλία μου φαίνεται να είναι κάποιος ενήλικας και να θέλει να πάει σεξουαλικά με παιδί, η μωρό!!!
δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?]
ναι ειναι ανωμαλια....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 22:02 #142
Μιας και η libpa θέλει να απαντήσουμε μόνο στο θέμα. Δεν ξέρω αν η παιδεραστία είναι ψυχική διαταραχή, είναι όμως κτηνώδης να κακοποιήσει ένα παιδάκι, ένας ματραχαλάς. Το παιδάκι δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει δυνατά. Για όνομα, παλιά μία απο τις εμμονές μου ήταν να βρω έναν παιδεραστή και να τον σαπίσω στο ξύλο, άσε που σαν παιδιά δεν είναι και σπάνιο να έχουμε αναμνήσεις απο ανώμαλους που κοιτούσαν καλά καλά.
12-04-2010, 22:02 #143
εχει αποδειχτει πωσ ολα τα πλασματα στο συμπαν ξερουν να ξεχωριζουν το κακο και το καλο..τισ κακεσ πραξεισ απο τισ καλεσ πραξεισ ....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 22:04 #144
Originally posted by libpa
το να σε βαλουν ολοι στο στομα τουσ δεν το θεωρο τρομερο..εξαλου μετα απο λιγο θα ξεχαστει οτι και αν ειπωθει...κουτσομπολιστικο κλπ....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 22:04 #145
Originally posted by lucifer
adzik, δεκτόν.
διάφορες σκέψεις:
απλά γενικότερα πιστεύω ότι η πολλη τιμωρία τελικά δεν βοηθάει τον άνθρωπο να γίνεται καλύτερος.
δεν υποστηρίζω φυσικά τους βιαστές.
πιστεύω ότι μεγάλη ποινή ως φόβητρο μπορεί να είναι μια καλή λύση αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι το να πηγαίνουν με παιδιά είναι πρόβλημα για τα παιδιά. όμως εκ των υστέρων και αν γδάρουμε ένα βιαστή σε τι βοηθάει το βιασμένο παιδί? αυτό που ήδη βιάστηκε εννοώ. σαν φόβητρο για επόμενους βιασμούς, ναι εκεί μπορεί να παίξει αποτρεπτικό ρόλο.
το βιασμένο παιδί για να ξεπεράσει αυτή την εμπειρία θα πρέπει να ακολουθήσει μια πορεία δική του, δεν έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το τι ποινή έφαγε ο βιαστής. δε νομίζω ότι η εκδίκηση αρκεί για να ξεπλύνει τα όποια τραύματα.
δεν καταλαβαίνω τι του βρίσκει. δηλαδή τι επικοινωνία έχει σε ερωτικό επίπεδο με ένα παιδί?
12-04-2010, 22:05 #146
Originally posted by libpa
εσυ δηλαδη που παιρνεισ φαρμακα σχιζοφρενιασ Λιμπα εισαι επικινδυνη??πιστευεισ?
ειναι τι?
σχηζοφρενησ? τοτε λεσ δεν εχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει ????
δεν ειμαι σχιζοφρενικη προσ το παρον ασθενησ οποτε δεν μπορω να σου πω... αλλα δεν εχω αυτη την αποψη για τουσ σχιζοφρενικουσ..θα πρεπει να ρωτησουμε καποιον που εχει αυτη την παθηση να σου απαντησει....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 22:06 #147
Μιας και η libpa θέλει να απαντήσουμε μόνο στο θέμα. Δεν ξέρω αν η παιδεραστία είναι ψυχική διαταραχή, είναι όμως κτηνώδης να κακοποιήσει ένα παιδάκι, ένας ματραχαλάς. Το παιδάκι δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει δυνατά. Για όνομα, παλιά μία απο τις εμμονές μου ήταν να βρω έναν παιδεραστή και να τον σαπίσω στο ξύλο, άσε που σαν παιδιά δεν είναι και σπάνιο να έχουμε αναμνήσεις απο ανώμαλους που κοιτούσαν καλά καλά.
12-04-2010, 22:07 #148
[χειροτερο το στιγμα του εγκληματοσ απο το στιγμα του ψυχιατρου..ετσι δεν ειναι?
12-04-2010, 22:09 #149
αλλά άμα κάποιος είναι, τι?
ειναι τι?
σχηζοφρενησ? τοτε λεσ δεν εχει το γνώθις ούτε εαυτόν ούτε των άλλων για να ξέρει αν είναι σωστό αυτό που κάνει ????
δεν ειμαι σχιζοφρενικη προσ το παρον ασθενησ οποτε δεν μπορω να σου πω... αλλα δεν εχω αυτη την αποψη για τουσ σχιζοφρενικουσ..θα πρεπει να ρωτησουμε καποιον που εχει αυτη την παθηση να σου απαντησει.
12-04-2010, 22:10 #150
αν και κατα των ψυχιατρων, αναμεσα στο καταπληκτικο διλημμα να παω στον ψυχιατρο η να κανω εγκλημα, θα προτιμησω το πρωτο! :P
Χειμωνάκηδες vs Καλοκαιράκηδες
23-06-2025, 15:16 in Με καφέ και συμπάθεια....