Results 166 to 180 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 22:46 #166
εννοεισ πωσ σε 5 χρονια θα βγει το οριστικο πορισμα...θα γινει συγκεκριμενο και με καποιο ονομα αυτο που εχεις.. ??
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 12-04-2010, 22:46 #167
Δεν πειράζει libpa, καλά να σαι. Τουλάχιστον φαίνεσαι πιο ήρεμη τώρα.
Ξέρεις η μοναξιά μεγαλώνει το μίσος στον άνθρωπο. Δεν βγαίνει πάντα από νωρίς αλλά είναι λιγότερο υποφερτό φαντάζομαι όταν δεν μπορείς να το δεις αυτό.
12-04-2010, 22:47 #168
Originally posted by Adzik
εννοεισ πωσ σε 5 χρονια θα βγει το οριστικο πορισμα...θα γινει συγκεκριμενο και με καποιο ονομα αυτο που εχεις.. ??
12-04-2010, 22:50 #169
Originally posted by Alobar
... εγώ βλέπω να επιχειρείται η πλήρης ισοπέδωση της \'επιλογής\'... ο βιαστής δλδ δεν έχει άλλη επιλογή κάποια στιγμή, αλλά στα τέτοια μας το \'θέλω\' του άλλου... επίσης παρουσιάζονται όλοι όσοι παραβιάζουν την ανθρώπινη φύση ως \'άρρωστοι\' ενώ δε χρειάζεται τπτ άλλο απ\' το να είσαι ένα κάθαρμα του κερατά κι απλά να γούσταρες να σκοτώσεις, βιάσεις, ξυλοκοπήσεις και τόσα άλλα που υπάρχουν... επομένως, όλα είναι ρόδινα και δικαιολογίσιμα... ζαμάν - φου σε όποιο υποφέρει απ\' τα αποτελέσματα των πράξεών μας εφόσον δεν είχαμε άλλη επιλογή... κι εμένα που μπορεί να μου κοπανούσε ο πατέρας μου το κεφάλι μου στον τοίχο ας πούμε, μου δίνει το \'οκ\' αυτό για να κάνω το ίδιο σε άλλον. Εγώ πάλι λέω ότι άμα είμαι μάγκας, ας κοπανίσω του πατέρα μου το κεφάλι και όχι του γείτονα... μάλιστα...
αρρωστια ειναι η επιθυμια του να ερωτοτροπησει με ενα παιδι.η πραξη ομως ειναι εγκλημα και οχι αρρωστια.
αν ειχα την αρρωστια να θελω να πηγαινω με παιδια,θα προσπαθουσα να γινω καλα κι αν αυτο δεν γινοταν, θα υπεφερα εγω, καταπιεζοντας τις επιθυμιες μου αυτες, δεν θα προτιμουσα να υποφερει καποιος αλλος και μαλιστα ενα παιδι.
αν ημουν καθαρμα ομως, δεν θα με ενδιεφερε να γινω καλα, ουτε το οτι θα υποφερει ενα παιδι για να ικανοποιηθω εγω.
αυτη ειναι η διαφορα του εγκληματος-παιδεραστια απο την αρρωστια-παιδεραστια
οσο για την θανατικη ποινη, οχι δεν πιστευω στην θανατικη ποινη.
κλονιζομαι συχνα στις περιπτωσεις παιδεραστιας και μεγαλεμπορων ναρκωτικων,αλλα και παλι, ειμαι πιο ετοιμη να δεχτω την αυτοδικια του γονιου που βιασαν το παιδι του, παρα τον θεσμοθετημενο φονο απ την πολιτεια.
το επιχειρημα που συχνα ακουγεται και ειναι πραγματι σοβαρο, οτι τα ισοβια δεν ειναι πραγματικα ισοβια,ειναι ισχυρο. αλλα αν αυτο ειναι το προβλημα μας, θα επρεπε να προτεινουμε αγωνες για να γινουν πραγματικα ισοβια και οχι για επαναφορα της θανατικης ποινης.
12-04-2010, 22:50 #170
Originally posted by Oneiroplasmenos
Δεν πειράζει libpa, καλά να σαι. Τουλάχιστον φαίνεσαι πιο ήρεμη τώρα.
Ξέρεις η μοναξιά μεγαλώνει το μίσος στον άνθρωπο. Δεν βγαίνει πάντα από νωρίς αλλά είναι λιγότερο υποφερτό φαντάζομαι όταν δεν μπορείς να το δεις αυτό.
12-04-2010, 22:52 #171
Originally posted by Remedy
νομιζω οτι η αλομπαρ εβαλε το θεμα στην σωστη του βαση ως προς το επιχειρημα της \"αρρωστιας\' του παιδεραστη.
αρρωστια ειναι η επιθυμια του να ερωτοτροπησει με ενα παιδι.η πραξη ομως ειναι εγκλημα και οχι αρρωστια.
αν ειχα την αρρωστια να θελω να πηγαινω με παιδια,θα προσπαθουσα να γινω καλα κι αν αυτο δεν γινοταν, θα υπεφερα εγω, καταπιεζοντας τις επιθυμιες μου αυτες, δεν θα προτιμουσα να υποφερει καποιος αλλος και μαλιστα ενα παι.
αν ημουν καθαρμα ομως, δεν θα με ενδιεφερε να γινω καλα, ουτε το οτι θα υποφερει ενα παιδι για να ικανοποιηθω εγω.
κλονιζομαι συχνα στις περιπτωσεις παιδεραστιας και μεγαλεμπορων ναρκωτικων,αλλα και παλι, ειμαι πιο ετοιμη να δεχτω την αυτοδικια του γονιου που βιασαν το παιδι του, παρα τον θεσμοθετημενο φονο απ την πολιτεια.
το επιχειρημα που συχνα ακουγεται και ειναι πραγματι σοβαρο, οτι τα ισοβια δεν ειναι πραγματικα ισοβια,ειναι ισχυρο. αλλα αν αυτο ειναι το προβλημα μας, θα επρεπε να προτεινουμε αγωνες για να γινουν πραγματικα ισοβια και οχι για επαναφορα της θανατικης ποινης.
12-04-2010, 22:57 #172
τι ειναι για σενα ο βιασμος λιμρα?ενα πταισματακι δηλαδη που δικαιολογειται οταν καποιος ειναι ψυχικα αρρωστος?
Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
12-04-2010, 22:58 #173
λιμπα
ισως μερικα πραγματα τα νοιωθεις διαφορετικα οταν τα ζεις απο οταν απλως τα σκεφτεσαι.
ισως οταν απλα τα σκεφτεσαι να μην σε αγγιζει το πραγματικο συναισθημα αυτης της εμπειριας.
οσο για τα 10 λεπτα που ελεγες πριν και το ποσο επωδυνα μπορει να ειναι, σκεψου μονο οτι ενας φονος ,\\μπορει να γινει σε λιγοτερο απο 1 λεπτο..οποτε???ποσο επωδυνος μπορει να ειναι?δεν μετριεται ετσι ο πονος και η ζημια λιμπα, χρονικα δλδ....
οσο για την φιλη σου.
μην εισαι καθολου σιγουρη για το ποσο αποτελεσματικα το ξεπερασε. το να μη το δειχνει η να μη το συζηταει δεν ειναι αποδειξη οτι το ξεπερασε. υπαρχει και η απωθηση ξερεις,που ειναι πολυ μεγαλυτερη ζημια απο τον φανερο πονο..
12-04-2010, 22:58 #174
Σου εχει φτιαξει το κεφι Libpa η κουβεντουλα ε?
Ωραια δεν ειναι?
Δεν εχει σημασια αν διαφωνουν ολοι[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 22:58 #175
Originally posted by olgaki82
τι ειναι για σενα ο βιασμος λιμρα?ενα πταισματακι δηλαδη δικαιολογειται οταν καποιος ειναι ψυχικα αρρωστος?
12-04-2010, 22:58 #176
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα ειναι οπτικες...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 22:59 #177
Originally posted by Alobar
... εγώ βλέπω να επιχειρείται η πλήρης ισοπέδωση της \'επιλογής\'... ο βιαστής δλδ δεν έχει άλλη επιλογή κάποια στιγμή, αλλά στα τέτοια μας το \'θέλω\' του άλλου... επίσης παρουσιάζονται όλοι όσοι παραβιάζουν την ανθρώπινη φύση ως \'άρρωστοι\' ενώ δε χρειάζεται τπτ άλλο απ\' το να είσαι ένα κάθαρμα του κερατά κι απλά να γούσταρες να σκοτώσεις, βιάσεις, ξυλοκοπήσεις και τόσα άλλα που υπάρχουν... επομένως, όλα είναι ρόδινα και δικαιολογίσιμα... ζαμάν - φου σε όποιο υποφέρει απ\' τα αποτελέσματα των πράξεών μας εφόσον δεν είχαμε άλλη επιλογή... κι εμένα που μπορεί να μου κοπανούσε ο πατέρας μου το κεφάλι μου στον τοίχο ας πούμε, μου δίνει το \'οκ\' αυτό για να κάνω το ίδιο σε άλλον. Εγώ πάλι λέω ότι άμα είμαι μάγκας, ας κοπανίσω του πατέρα μου το κεφάλι και όχι του γείτονα... μάλιστα...
αν ειχα την αρρωστια να θελω να πηγαινω με παιδια,θα προσπαθουσα να γινω καλα κι αν αυτο δεν γινοταν, θα υπεφερα εγω, καταπιεζοντας τις επιθυμιες μου αυτες, δεν θα προτιμουσα να υποφερει καποιος αλλος και μαλιστα ενα παιδι.
Ρεμ νομιζω πωσ μασ καλυψεσ απολυτωσ ολουσ..μπραβο..ειδεσ αν καποιοσ ειναι καλοσ στην εκφραση..ποσο κοπο, χρονο..και ατοπεσ συζητησεισ γλιτωνει..
Πραγματικα με καλυψεσ απολυτα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 23:00 #178
λιμπα
ισως μερικα πραγματα τα νοιωθεις διαφορετικα οταν τα ζεις απο οταν απλως τα σκεφτεσαι.
ισως οταν απλα τα σκεφτεσαι να μην σε αγγιζει το πραγματικο συναισθημα αυτης της εμπειριας.
οσο για τα 10 λεπτα που ελεγες πριν και το ποσο επωδυνα μπορει να ειναι, σκεψου μονο οτι ενας φονος ,\\μπορει να γινει σε λιγοτερο απο 1 λεπτο..οποτε???ποσο επωδυνος μπορει να ειναι?δεν μετριεται ετσι ο πονος και η ζημια λιμπα, χρονικα δλδ....
οσο για την φιλη σου.
μην εισαι καθολου σιγουρη για το ποσο αποτελεσματικα το ξεπερασε. το να μη το δειχνει η να μη το συζηταει δεν ειναι αποδειξη οτι το ξεπερασε. υπαρχει και η απωθηση ξερεις,που ειναι πολυ μεγαλυτερη ζημια απο τον φανερο πονο..
12-04-2010, 23:00 #179
Originally posted by keep_walking
Σου εχει φτιαξει το κεφι Libpa η κουβεντουλα ε?
Ωραια δεν ειναι?
Δεν εχει σημασια αν διαφωνουν ολοι
12-04-2010, 23:01 #180
Originally posted by krino
Το παιδάκι δεν έχει δύναμη ούτε να φωνάξει δυνατά.
αυτος ειναι ο λογος που το κανει.
Η αδυναμια του δινει το σημα για να κινηθει.
Ο νοσηλευτης που βιαζει ενα ψυχασθενη σε ψυχιατρειο,
γιατι νομιζεις οτι το κανει?
Για αυτον ο ψυχασθενης και το παιδι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα.
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή