Results 16 to 30 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 19:58 #16
Καλη μου Λιμπα δεν ειπαμε οτι εδω ανταλλασουμε αποψεις κ οτι ολοι μπορουν να λενε την γνωμη τους?
- 12-04-2010, 20:01 #17
Originally posted by krino
[
Λιμπα μην τα κανεις λιμπα και μην εισαι τοσο αιχμηρη,
ακου πορδη...!
Ατζικ,
ο διαλογος και οι διαφωνιες πρεπει να ξεδιπλωνονται και οχι να τα κρυβουμε κατω απο χαλι.
Συνεχιστε αλλα προσπαθηστε να αποφυγετε χαρακτηρισμους.
12-04-2010, 20:02 #18
Originally posted by mariafound
Καλη μου Λιμπα δεν ειπαμε οτι εδω ανταλλασουμε αποψεις κ οτι ολοι μπορουν να λενε την γνωμη τους?
12-04-2010, 20:04 #19
Απαντησες κ εσυ οποτε τελειωσε τωρα.
12-04-2010, 20:14 #20
Λιμπα με συγχωρεισ κι ολασ που θα σε ρωτησω αλλα διαβασα τα πρωτα σου ποστ και ειδα πωσ εχεισ ψυχωσικη συνδρομη και πωσ δηλωνεισ πωσ οταν δεν περνεισ φαρμακα , λεσ παραξενα πραγματα. Αν επιτρεπεται , και πραγματικα σε ρωταω απο καθαρο ενδιαφερον, παιρνεισ ακομη τα φαρμακα σου η τα εχεισ αμελησει?..το θεμα βεβαια ειναι να εισαι ευτυχισμενη εσυ.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 20:15 #21
Originally posted by libpa
το ελεοσ και το πασ καλα σε πειραξε??οκ θα το αλλαξω κατσε.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 20:16 #22
Originally posted by Adzik
Λιμπα με συγχωρεισ κι ολασ που θα σε ρωτησω αλλα διαβασα τα πρωτα σου ποστ και ειδα πωσ εχεισ ψυχωσικη συνδρομη και πωσ δηλωνεισ πωσ οταν δεν περνεισ φαρμακα , λεσ παραξενα πραγματα. Αν επιτρεπεται , και πραγματικα σε ρωταω απο καθαρο ενδιαφερον, παιρνεισ ακομη τα φαρμακα σου η τα εχεισ αμελησει?..το θεμα βεβαια ειναι να εισαι ευτυχισμενη εσυ.
12-04-2010, 20:17 #23
ευχαριστημενη?
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 20:23 #24
Originally posted by Adzik
ευχαριστημενη?
12-04-2010, 20:26 #25
Θα σε πειραζε?
12-04-2010, 20:29 #26
Θα σε πειραζε?
12-04-2010, 20:30 #27
εγω δεν θα κανα παιδι μπορει και να μην αγαπαω τα παιδια να πειτε αλλα θα τ πω οταν το ακουω αυτο ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΕΛΟΣ.και κατι αλλο κοριτσακι γαιτ αρχιζουν και σπανε και α δικα μου νευρα ωρες ωρες ανοιγεις ενα θεμα ευαισθητο γενικα ξεκινοντας με τσαμπουκα εε τσαμπουκα θα παρεις δεν καταλαβες καλα!αλλιως σωπα αι μην ανοιγεις θεμα!
12-04-2010, 20:30 #28
Παντωσ Λιμπα ειναι παραξενο το τι περιμενεισ να ακουσεις απο εμασ, αν η κοινωνια δεν συμφωνουσε στην πλειοψηφια τησ σε μεγαλη ποινη για τουσ βιαστεσ, αρα αν η κοινωνια δεν θεωρουσε πωσ ειναι κατι πολυ κακο , δεν θα τιμωρουσαν αναλογα τουσ βιαστεσ, θα τουσ τιμωρουσαν με χρηματικη ποινη και τερμα..αλλα προφανωσ για να συμβαινει κατι διαφωρετικο , ο βιασμοσ και ειδικα ανηλικων θεωρειτε πολυ βαρη αδικημα..
Εμεισ εδω ημαστε μελη αυτησ τησ κοινωνιασ.. δεν νομιζω να βρεισ ακρεα διαφορετικεσ αποψεισ σε θεματα οπωσ αυτα που ανοιγεις......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 20:32 #29
Originally posted by sunset
εγω δεν θα κανα παιδι μπορει και να μην αγαπαω τα παιδια να πειτε αλλα θα τ πω οταν το ακουω αυτο ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΕΛΟΣ.και κατι αλλο κοριτσακι γαιτ αρχιζουν και σπανε και α δικα μου νευρα ωρες ωρες ανοιγεις ενα θεμα ευαισθητο γενικα ξεκινοντας με τσαμπουκα εε τσαμπουκα θα παρεις δεν καταλαβες καλα!αλλιως σωπα αι μην ανοιγεις θεμα!
12-04-2010, 20:33 #30
καποια ατομα απο το φορουμ που μπορει να εχουν ζησει κατι τοσο φρικτο , μπορει να νιωσουν πολυ ασχημα για τα λεγομενα σου.ισωσ θα ηταν καλητερα να μην το συναιχισεισ.
δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετέχει η να διαβάσει κάποιος ο οποίος μπορεί να νιώσει ότι θίγεται, η μπορεί να νιώσει ότι ξαναβιώνει άσχημα συναισθήματα.
οι υπόλοιποι που μας ενδιαφέρει το θέμα, δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε διάλογο?
είμαι εγώ τόσο ανάλγητη πια?
η μήπως αυτό λέγεται χειριστική συμπεριφορά?
αν ενοχλεί ο δημόσιος χαρακτήρας του forum, να πάμε σε ένα chatroom να συζητήσουμε. η να φτιάξουμε ένα forum με password και να μπαίνουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα.
ειλικρινά θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου άλλου σε αυτό το ζήτημα.
Αύριο θα γίνω 27, και δεν θέλω να δω ούτε μέρα παραπάνω.
15-06-2025, 13:47 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια