Results 31 to 45 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 20:33 #31
δεν ξερω τι λεει ο νομοσ..παντωσ μπορω να καταλαβω γιατι ειναι βαρια η ποινη τουσ.
1των γιατι ενασ βιασμοσ στηγματιζει και μπορει μεχρι και να καταστρεψει την ζωη καποιου...
και 2ρον ενασ ανθρωποσ του οποιου η ψυχοπαθολογια ειναι να ειναι βιαστησ..δεν νομιζω πωσ φτιαχνει οση θεραπεια και οσα φαρμακα και αν παιρνει... οποτε παραμενει επικηνδυνοσ για πολλα χρονια αν οχι για παντα.
δεν συμφωνεισ?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 12-04-2010, 20:34 #32
Originally posted by Adzik
Παντωσ Λιμπα ειναι παραξενο το τι περιμενεισ να ακουσεις απο εμασ, αν η κοινωνια δεν συμφωνουσε στην πλειοψηφια τησ σε μεγαλη ποινη για τουσ βιαστεσ, αρα αν η κοινωνια δεν θεωρουσε πωσ ειναι κατι πολυ κακο , δεν θα τιμωρουσαν αναλογα τουσ βιαστεσ, θα τουσ τιμωρουσαν με χρηματικη ποινη και τερμα..αλλα προφανωσ για να συμβαινει κατι διαφωρετικο , ο βιασμοσ και ειδικα ανηλικων θεωρειτε πολυ βαρη αδικημα..
Εμεισ εδω ημαστε μελη αυτησ τησ κοινωνιασ.. δεν νομιζω να βρεισ ακρεα διαφορετικεσ αποψεισ σε θεματα οπωσ αυτα που ανοιγεις...
12-04-2010, 20:36 #33
δεν ξερω τι λεει ο νομοσ..παντωσ μπορω να καταλαβω γιατι ειναι βαρια η ποινη τουσ.
1των γιατι ενασ βιασμοσ στηγματιζει και μπορει μεχρι και να καταστρεψει την ζωη καποιου...
και 2ρον ενασ ανθρωποσ του οποιου η ψυχοπαθολογια ειναι να ειναι βιαστησ..δεν νομιζω πωσ φτιαχνει οση θεραπεια και οσα φαρμακα και αν παιρνει... οποτε παραμενει επικηνδυνοσ για πολλα χρονια αν οχι για παντα.
δεν συμφωνεισ?
12-04-2010, 20:36 #34
δηλαδη δεν ρωτασ για τουσ βιαστεσ αλλα καθαρα για την θανατικη ποινη την αποψη μασ.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 20:36 #35
Μα παιδακια ρε παιδια?το χειροτερο μου και δεν μου εχουν κανει και ακτι τετοιο ,ειδικα αμα ακουω και για βρεφη εεεεεεεεεεε οκ εκειιιιιιιιιι
και μετα λετε για χρηματικη ποινη α σα ςβιαζαν πχ το 1 ετος μωρο ας πουμε θα θελατε απλα να ναι δεκα χρονακια μεσα?εγω οχι ακριβως αυτο πιστεψτε με..
12-04-2010, 20:37 #36
Originally posted by lucifer
καποια ατομα απο το φορουμ που μπορει να εχουν ζησει κατι τοσο φρικτο , μπορει να νιωσουν πολυ ασχημα για τα λεγομενα σου.ισωσ θα ηταν καλητερα να μην το συναιχισεισ.
δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετέχει η να διαβάσει κάποιος ο οποίος μπορεί να νιώσει ότι θίγεται, η μπορεί να νιώσει ότι ξαναβιώνει άσχημα συναισθήματα.
οι υπόλοιποι που μας ενδιαφέρει το θέμα, δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε διάλογο?
είμαι εγώ τόσο ανάλγητη πια?
η μήπως αυτό λέγεται χειριστική συμπεριφορά?
αν ενοχλεί ο δημόσιος χαρακτήρας του forum, να πάμε σε ένα chatroom να συζητήσουμε. η να φτιάξουμε ένα forum με password και να μπαίνουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα.
ειλικρινά θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου άλλου σε αυτό το ζήτημα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 20:37 #37
Originally posted by lucifer
αυτό τώρα μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος λίγο καλύτερα?
δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμμετέχει η να διαβάσει κάποιος ο οποίος μπορεί να νιώσει ότι θίγεται, η μπορεί να νιώσει ότι ξαναβιώνει άσχημα συναισθήματα.
οι υπόλοιποι που μας ενδιαφέρει το θέμα, δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε διάλογο?
είμαι εγώ τόσο ανάλγητη πια?
η μήπως αυτό λέγεται χειριστική συμπεριφορά?
αν ενοχλεί ο δημόσιος χαρακτήρας του forum, να πάμε σε ένα chatroom να συζητήσουμε. η να φτιάξουμε ένα forum με password και να μπαίνουν μόνο όσοι ενδιαφέρονται για το θέμα.
ειλικρινά θα ήθελα και τη γνώμη κάποιου άλλου σε αυτό το ζήτημα.
12-04-2010, 20:37 #38
Για να καταστρέψει τη ζωή κάποιου πάει να πει ότι είναι πολύ ευαίσθητος
ελα μου?σορρυ αποχωρω προσωρινα απο την κουβεντα!οοοοοκ!
12-04-2010, 20:38 #39
δηλαδη δεν ρωτασ για τουσ βιαστεσ αλλα καθαρα για την θανατικη ποινη την αποψη μασ.
12-04-2010, 20:38 #40
Να σου πω.
Πιστεύω στην αναγκαιότητα της θανατικής ποινής διότι δεν πιστεύω καθόλου στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού απόδοσης δικαιοσύνης που επικρατεί στον κόσμο μας. Εάν τα ισόβια ήταν πραγματικά ΙΣΟΒΙΑ και όχι \"κάθομαι 15 χρονάκια και μετά πληρώνω και με βγάζουν λόγω καλής διαγωγής\" δεν νομίζω να ήμουν τόσο υπέρ, ούτε γνωρίζοντας τις συνθήκες σε πάμπολλες φυλακες όπου είναι κυριολεκτικά σαν να πηγαίνεις κατασκήνωση.
Μπορεί μεν να είμαι υπέρ όμως, αλλα για συγκεκριμένα κακουργήματα. Μου αρέσει η ιδέα του \"οφθαλμον αντί οφθαλμού\" αλλα p.x. κάποιον που έχει δολοφονήσει έναν άλλον άνθρωπο, το να τον σκοτώσουμε δεν θα έχει καμια ουσία. Θα πεθάνει.. ε και τι έπαθε; Διά βίου εγκλεισμός -μην σου πω και καψώνια- θα μου άρεσε πολύ περισσότερο σαν τιμωρία. Φιλε μου, βίασες; Ποσα χρονια σου ρίξαν, 3; E, για 3 χρονια θα σε βιάζουν κάθε μέρα. Έδειρες θανάσιμα τον συνάνθρωπο σου και πήρες 7 χρονάκια; Κάθε εβδομάδα θα σε σπάνε στο ξύλο οι εκπαιδευμένοι φυλακες.
Για εμενα η θανατική ποινή θα έπρεπε να εφαρμόζεται κυρίως σε πολιτικούς -των οποιων οι πράξεις καταδικάζουν ολόκληρους λαούς- και σε πράξεις που 1) έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά η ανυπεράσπιστους ανθρώπους και 2) έχουν τάσεις επανάληψης. Ας πούμε, όσους στήνονται έξω από τα δημοτικά σχολεια και πουλάνε κοκαΐνη στα παιδιά, εκτέλεση επιτόπου, συνοπτικές διαδικασίες.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
12-04-2010, 20:39 #41
Originally posted by sunset
ελα μου?σορρυ αποχωρω προσωρινα απο την κουβεντα!οοοοοκ!
12-04-2010, 20:39 #42
Μα παιδακια ρε παιδια?το χειροτερο μου και δεν μου εχουν κανει και ακτι τετοιο ,ειδικα αμα ακουω και για βρεφη εεεεεεεεεεε οκ εκειιιιιιιιιι
και μετα λετε για χρηματικη ποινη α σα ςβιαζαν πχ το 1 ετος μωρο ας πουμε θα θελατε απλα να ναι δεκα χρονακια μεσα?εγω οχι ακριβως αυτο πιστεψτε με..
αυτο ειπα κι εγω..με την καμια χρηματικη ποινη δεν θα ηταν αναλογη....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 20:41 #43
Originally posted by libpa
ελα μου?σορρυ αποχωρω προσωρινα απο την κουβεντα!οοοοοκ!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 20:43 #44
λγα λεπτα αρκουν για να σου καταστρεψουν την ψυχολογια σου ισως και να διαμορφωσουν χαρακτηρα ισως να παιρνεις παραδειγμα απο την φιλη σου την 16 χρονη που ποιος ξερεις αμα το πας ετσι αν ανοιξω το στομα μου πως και γιατι τν βιασαν αν και δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα κυριως γαιτι το πηρε τοσο ψυχραιμα οσο λες και δεν κανω λαθος....δεν θα σταθω οτι δεν σου εχε συμβει εσενα καμια σχεση δεν εχει μαλλον,..αλλα το γιατι λες τοσο κυνικα αι ψυχραιμα οτι σιγα μωρε δεν εγιεν κα τπτ να σε βιασουν σαν να λες βιαστε με δεν θα παθω και κατι!
12-04-2010, 20:43 #45
δημοτικά σχολεια και πουλάνε κοκαΐνη στα παιδιά, εκτέλεση επιτόπου
Απο το χαρτζιλικι για τις σοκολατες ή την χαριζει ο εμπορας?
Τεσπα συνεχιστε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία