Results 46 to 60 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 20:44 #46
Originally posted by DissolvedGirl
Να σου πω.
Πιστεύω στην αναγκαιότητα της θανατικής ποινής διότι δεν πιστεύω καθόλου στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού απόδοσης δικαιοσύνης που επικρατεί στον κόσμο μας. Εάν τα ισόβια ήταν πραγματικά ΙΣΟΒΙΑ και όχι \"κάθομαι 15 χρονάκια και μετά πληρώνω και με βγάζουν λόγω καλής διαγωγής\" δεν νομίζω να ήμουν τόσο υπέρ, ούτε γνωρίζοντας τις συνθήκες σε πάμπολλες φυλακες όπου είναι κυριολεκτικά σαν να πηγαίνεις κατασκήνωση.
Μπορεί μεν να είμαι υπέρ όμως, αλλα για συγκεκριμένα κακουργήματα. Μου αρέσει η ιδέα του \"οφθαλμον αντί οφθαλμού\" αλλα p.x. κάποιον που έχει δολοφονήσει έναν άλλον άνθρωπο, το να τον σκοτώσουμε δεν θα έχει καμια ουσία. Θα πεθάνει.. ε και τι έπαθε; Διά βίου εγκλεισμός -μην σου πω και καψώνια- θα μου άρεσε πολύ περισσότερο σαν τιμωρία. Φιλε μου, βίασες; Ποσα χρονια σου ρίξαν, 3; E, για 3 χρονια θα σε βιάζουν κάθε μέρα. Έδειρες θανάσιμα τον συνάνθρωπο σου και πήρες 7 χρονάκια; Κάθε εβδομάδα θα σε σπάνε στο ξύλο οι εκπαιδευμένοι φυλακες.
Για εμενα η θανατική ποινή θα έπρεπε να εφαρμόζεται κυρίως σε πολιτικούς -των οποιων οι πράξεις καταδικάζουν ολόκληρους λαούς- και σε πράξεις που 1) έχουν να κάνουν με μικρά παιδιά η ανυπεράσπιστους ανθρώπους και 2) έχουν τάσεις επανάληψης. Ας πούμε, όσους στήνονται έξω από τα δημοτικά σχολεια και πουλάνε κοκαΐνη στα παιδιά, εκτέλεση επιτόπου, συνοπτικές διαδικασίες.
- 12-04-2010, 20:45 #47
και κατι αλλο σορρυ αλλα μου εξγεις λιγο την ευαισθησια και τον υπερτατο ρομαντισμο που εχει μια πραξη του να βιασεις ενα μικορ μωρακι?οχι πες μου ..ενδιαφερομαι!εκτος αν θεωρεις οτι αφου ολοι εχουμε καποια μικρα προβληματακια να δειξουμε τις ευαισθησιες μας πουλωντας ηρωνικη και βιαζοντας γριες.οκ εγω δεν ειμαι θεουσα σε αυτα που λεω η μπορει και να κανω να σηκωσω χερι ασχημα αμα με πειραξεις φυσικα αλλα οκ ετσι?
12-04-2010, 20:46 #48
Originally posted by sunset
λγα λεπτα αρκουν για να σου καταστρεψουν την ψυχολογια σου ισως και να διαμορφωσουν χαρακτηρα ισως να παιρνεις παραδειγμα απο την φιλη σου την 16 χρονη που ποιος ξερεις αμα το πας ετσι αν ανοιξω το στομα μου πως και γιατι τν βιασαν αν και δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα κυριως γαιτι το πηρε τοσο ψυχραιμα οσο λες και δεν κανω λαθος....δεν θα σταθω οτι δεν σου εχε συμβει εσενα καμια σχεση δεν εχει μαλλον,..αλλα το γιατι λες τοσο κυνικα αι ψυχραιμα οτι σιγα μωρε δεν εγιεν κα τπτ να σε βιασουν σαν να λες βιαστε με δεν θα παθω και κατι!
12-04-2010, 20:47 #49
Να έχουν μάθει τα παιδιά να μην παίρνουν ναρκωτικά από τους γονείς τους.
σε αυτο δεν εχεις και τοσο αδικο βεβεια...
καλο ια τους γονεις να χτιζουν καλες σχεσεις και καλο χαρακτηρα στα παιδακια τους..γαιτι εξω
12-04-2010, 20:48 #50
το post δεν το έγραψα προς υπεράσπιση η προς κατηγορία κανενός,
πραγματικά έχω ένα δικό μου κόλλημα με αυτό το θέμα και θα ήθελα απόψεις.
και μιας και είναι forum ψυχολογίας ίσως είναι ένα κατάλληλο μέρος να ρωτήσω.
12-04-2010, 20:48 #51
και κατι αλλο σορρυ αλλα μου εξγεις λιγο την ευαισθησια και τον υπερτατο ρομαντισμο που εχει μια πραξη του να βιασεις ενα μικορ μωρακι?οχι πες μου ..ενδιαφερομαι!εκτος αν θεωρεις οτι αφου ολοι εχουμε καποια μικρα προβληματακια να δειξουμε τις ευαισθησιες μας πουλωντας ηρωνικη και βιαζοντας γριες.οκ εγω δεν ειμαι θεουσα σε αυτα που λεω η μπορει και να κανω να σηκωσω χερι ασχημα αμα με πειραξεις φυσικα αλλα οκ ετσι?
12-04-2010, 20:51 #52
Το εξήγησα σε άλλο ποστ αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι, και όσοι δεν είναι, άμα το πάρεις πιθανολογικά, πολύς κόσμος έχει διαστροφές, άλλοι είναι με ζώα, άλλοι με πολλούς, άλλοι με το ίδιο φύλο και άλλοι με παιδιά. Ε τόσα δισεκατομμύρια είμαστε στον κόσμο, όλο και κάποιοι τέτοιοι θα υπάρχουν!!! Και είναι η απόδειξη ότι υπάρχουν! Θα πρέπει να τους κρεμάσουμε δλδ?
Βιασμος= με βια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 20:52 #53
Originally posted by libpa
Συμφωνώ να κλειστεί μέσα ισόβια για τους λόγους που προανέφερε η Όλα είναι δανεικά.
2. Δεν ειμαι \'\'η\'\'Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
12-04-2010, 20:53 #54
και κατι αλλο σορρυ αλλα μου εξγεις λιγο την ευαισθησια και τον υπερτατο ρομαντισμο που εχει μια πραξη του να βιασεις ενα μικορ μωρακι?οχι πες μου ..ενδιαφερομαι!εκτος αν θεωρεις οτι αφου ολοι εχουμε καποια μικρα προβληματακια να δειξουμε τις ευαισθησιες μας πουλωντας ηρωνικη και βιαζοντας γριες.οκ εγω δεν ειμαι θεουσα σε αυτα που λεω η μπορει και να κανω να σηκωσω χερι ασχημα αμα με πειραξεις φυσικα αλλα οκ ετσι?...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 20:54 #55
και να ευνουχιστει παλι θα μπορει να βιαζει ομωσ...
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-04-2010, 20:55 #56
Originally posted by keep_walking
Καλα τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι , οι παρτουζες με τους εγκληματιες?
Βιασμος= με βια.
12-04-2010, 20:57 #57
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
[
1. Δεν ειπα απλα να κλειστει ισοβια αλλα και να ευνουχιστει ωστε και να θελει να μην μπορει
2. Δεν ειμαι \'\'η\'\'
12-04-2010, 20:57 #58
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 20:58 #59
λγα λεπτα αρκουν για να σου καταστρεψουν την ψυχολογια σου ισως και να διαμορφωσουν χαρακτηρα ισως να παιρνεις παραδειγμα απο την φιλη σου την 16 χρονη που ποιος ξερεις αμα το πας ετσι αν ανοιξω το στομα μου πως και γιατι τν βιασαν αν και δεν ειναι απολυτο αυτο αλλα κυριως γαιτι το πηρε τοσο ψυχραιμα οσο λες και δεν κανω λαθος....δεν θα σταθω οτι δεν σου εχε συμβει εσενα καμια σχεση δεν εχει μαλλον,..αλλα το γιατι λες τοσο κυνικα αι ψυχραιμα οτι σιγα μωρε δεν εγιεν κα τπτ να σε βιασουν σαν να λες βιαστε με δεν θα παθω και κατι!
12-04-2010, 20:58 #60
Originally posted by Adzik
εσυ τι πιστευεισ πωσ θα επρεπε να γινεται?ποια ειναι η αποψη σου?
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)