Results 76 to 90 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 21:08 #76
Originally posted by keep_walking
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.
κανενα..πηγαινε στο πρωτο μπαρακι για σουινγκερσ στην αθηνα..και θα περασεισ καλα:P (http://www.e-steki.gr/showthread.php?t=16098) ¨:P:P...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 12-04-2010, 21:08 #77
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Originally posted by libpa
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
[
1. Δεν ειπα απλα να κλειστει ισοβια αλλα και να ευνουχιστει ωστε και να θελει να μην μπορει
2. Δεν ειμαι \'\'η\'\'...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 21:09 #78
Αλλαξες θεμα.Μιλησα για τις σεξουαλικες επιλογες πολλων τις οποιες θεωρεις διαστροφες.
Βλεπω ομως ταυτιζεσαι πολυ με οσους ειναι στην ακρη για καποιο λογο απο τους υπολοιπους.Τους λυπασαι?
12-04-2010, 21:09 #79
Originally posted by Adzik
Καλα τι σχεση εχουν οι ομοφυλοφιλοι , οι παρτουζες με τους εγκληματιες?
Βιασμος= με βια.
αλλο η υποχρεωση και η κοινωνικη συμμετοχη και αλλο η βια..το ξυλο..η κακοποιηση..
12-04-2010, 21:09 #80
και να ευνουχιστει παλι θα μπορει να βιαζει ομωσ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:09 #81
χεχεχ...
καμια..πηγαινε στο πρωτο μπαρακι για σουινγκερσ στην αθηνα..και θα περασεισ καλα:P
δεν υπαρχουν μπαρακια για swingers στην αθηνα.
:P:P
12-04-2010, 21:09 #82
σουινγκερσ
Δεν εχω κατι να ανταλλαξω μονο την παρτη μου εχω:P[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 21:09 #83
Εμ περι αυτου...τα παιδια του δημοτικου που βρισκουν τα λεφτα να...αγορασουν κοκαϊνη?
Απο το χαρτζιλικι για τις σοκολατες ή την χαριζει ο εμπορας?
Τεσπα συνεχιστε.
Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρή αλλά θα μπορούσα να συμφωνήσω με το οφθαλμός αντί οφθαλμού. Γιατί έτσι μπορείς να καταλάβεις τι έκανες. Αλλά πχ άμα σκοτώσεις γιατί να μην σε σκοτώσουν; Λες τι θα πάθει; Με αυτή τη λογική τι έπαθε και ο άλλος που σκοτώθηκε.. Επιπλέον ο άλλος βίασε μια φορά κι εσύ λες να τον βιάζουν καθημερινά. Και όσο για τους εμπόρους ναρκωτικών διαφωνώ στο ότι πρέπει να πεθάνουν επιτόπου. Να έχουν μάθει τα παιδιά να μην παίρνουν ναρκωτικά από τους γονείς τους.
Και για τους εμπορους ναρκωτικών, πραγματικά πιστεύεις ότι είναι άτομα άσχετα με το σχολειό (οι περισσότερες περιπτώσεις που έχουν συλληφθεί -και δεν είναι πολλές- είναι με άτομα γνωστά στα παιδιά... όπως λένε και ότι οι περισσότεροι βιαστές γνωρίζονται με τα θύματα τους) η ότι πάνε στα παιδάκια και τους λένε \"εδώ το καλο πράμα, ναρκωτικό ΑΑ, πάρε κόσμε\";[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
12-04-2010, 21:10 #84
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:10 #85
Originally posted by mariafound
Αλλαξες θεμα.Μιλησα για τις σεξουαλικες επιλογες πολλων τις οποιες θεωρεις διαστροφες.
Βλεπω ομως ταυτιζεσαι πολυ με οσους ειναι στην ακρη για καποιο λογο απο τους υπολοιπους.Τους λυπασαι?
12-04-2010, 21:11 #86
τώρα αυτό μου θύμισε ένα στιγμιότυπο ταινίας που ήταν ο ήρωας έμπορος ναρκωτικών, τον πιάνουν και τον κλείνουν φυλακή και μετά από κάποια χρονια βγαίνει. και λέει:
\"μπήκα στη φυλακή με master μαριχουανας και βγήκα με διδακτορικό κοκαΐνης!
αυτά για τον \"σωφρονιστικό\" χαρακτήρα των φυλακών
12-04-2010, 21:11 #87
Έχουν γιατί είναι διαστροφές. Επίσης με βία πάμε και στη δουλειά και στο σχολείο όταν είμαστε μικρά, αλλά γι\'αυτή τη βία δεν μιλάει κανείς. Επειδή είναι το κράτος, είναι νόμιμο.
(... πάρε το δεύτερο!... είναι 3+1 δώρο λέμε...)
12-04-2010, 21:11 #88
οχι οτι θα τον χαλαγε κιολας!!
12-04-2010, 21:11 #89
sorry; Από τα λεφτά για τις σοκολάτες, για την περίπτωση ανάγκης (πάντα είχα 20-50 ευρώ κρυμμένα στο πορτοφόλι μου όσο ήμουν μικρή), για \"μπαμπά αύριο θέλω να πάρω ένα παιχνίδι\"... γιατί, νομίζεις ότι οι ουσίες που δίνονται στα μικρά παιδάκια είναι ίδιες σε ποσότητα και ποιότητα με αυτές που δίνονται στους χρονια εθισμένους;[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 21:12 #90
βία πάμε και στη δουλειά
Αυτος που βγαζει τις πατατες και τις τρως εσυ δουλευει.
Αυτος που σου σερβιρει τον καφε στη καφετερια δουλευει.
Αυτος που μαζεψε το καφε δουλευει...και παει αλυσιδα.
στο σχολείο όταν είμαστε μικρά...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....