Results 106 to 120 of 232
Thread: Πιστεύετε στην θανατική ποινή;
-
12-04-2010, 21:27 #106
Originally posted by libpa
Originally posted by Adzik
Originally posted by mariafound
Λιμπα μην μπερδευεις τις σεξουαλικες επιλογες συνανθρωπων μας με εγκληματικες πραξεις
θεωρεισ νορμαλ το να υπερασπιζεται κανεισ τον βιαστη?αχαχαχα καλο...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
- 12-04-2010, 21:27 #107
ευκολο ειναι το μετα απο βιασμο η κακοποιηση?
12-04-2010, 21:29 #108
ειπεσ τοσο ευκολα τουσ βαζουν φυλακη... και σου απαντησα πωσ δεν τουσ βαζουν ευκολα...ο βιασμοσ και η κακοποιηση ειναι σοβαρα αδικηματα.
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
12-04-2010, 21:30 #109
μου κανει φοβερη εντυπωση η σκληροτητα που βγαζεις adzik. σε αντιδιαστολη με τις υπερευαισθησιες που βγαζεις σε αλλα posts. όχι ότι μου πέφτει λόγος για τις αντιλήψεις σου και τα συναισθήματα σου, απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση.
12-04-2010, 21:31 #110
ειπεσ τοσο ευκολα τουσ βαζουν φυλακη... και σου απαντησα πωσ δεν τουσ βαζουν ευκολα...ο βιασμοσ και η κακοποιηση ειναι σοβαρα αδικηματα.
12-04-2010, 21:32 #111
Originally posted by lucifer
μου κανει φοβερη εντυπωση η σκληροτητα που βγαζεις adzik. σε αντιδιαστολη με τις υπερευαισθησιες που βγαζεις σε αλλα posts. όχι ότι μου πέφτει λόγος για τις αντιλήψεις σου και τα συναισθήματα σου, απλά μου έκανε φοβερή εντύπωση.
12-04-2010, 21:33 #112
είμαι κατά της θανατικής ποινής.
θα ήταν σπουδαίο να υπαρχει σωστό σωφρονιστικό σύστημα για τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτό και να επανενταχθούν στην κοινωνία (δυστυχώς αυτό δεν γίνεται)
η έστω περιορισμός των εγκληματικών τάσεων.
μιας και το έχω πρόσφατο. \"in cold blood\" του truman capote. ιστορία ένος εγκληματος που έληξε στην αγχόνη.
σχετικά με το θέμα της παιδεραστίας μου είχε κάνει εντύπωση μια ταινία με τον kevin bacon το \" woodsman\". όποιος πιστεύει ότι δεν θα εξαγριωθεί βλέπει (δεν έχει σοκαριστικές σκηνές, απλά ο παιδόφιλος δεν παρουσιάζεται σαν τέρας)
12-04-2010, 21:34 #113
λουσιφερ παραμενω πολυ ευαισθητη και φιλανθρωπη..αλλα εδω μιλαμε για 2 συγκεκριμενα πραγματα.
βιασμο ανηλικων και κακοποιηση γενικα.
σχετικα με αυτα τα 2 θεματα και κανενα αλλο δεν ειμαι σκληρη.
Εχω κακοποιηθει σαν παιδι, και ειχα και μια ασχημη σεξουαλικη εμπηρεια...οποτε μιλαω πολυ προσωπικα.. ολα τα λαθη τα θεωρω ανθρωπινα..Ολα εκτοσ απο την κακοποιηση και ειδικα οταν γινεται κατ εξακολουθηση....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:35 #114
ειπεσ τοσο ευκολα τουσ βαζουν φυλακη... και σου απαντησα πωσ δεν τουσ βαζουν ευκολα...ο βιασμοσ και η κακοποιηση ειναι σοβαρα αδικηματα....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:36 #115
λουσιφερ παραμενω πολ ευαισθητη..αλλα εδω μιλαμε για 2 συγκεκριμενα πραγματα.
βιασμο ανηλικων και κακοποιηση γενικα.
σχετικα με αυτα τα 2 θεματα και κανενα αλλο δεν ειμαι σκληρη.
Εχω κακοποιηθει σαν παιδι, και ειχα και μια ασχημη σεξουαλικη εμπηρεια...οποτε μιλαω πολυ προσωπικα.. οτα τα λαθη τα θεωρω ανθρωπινα..Ολα εκτοσ απο την κακοποιηση και ειδικα οταν γινεται κατ εξακολουθηση.
12-04-2010, 21:38 #116
αυτο πεσ στα θυματα τουσ..να δουμε τι θα πουν.
12-04-2010, 21:39 #117
οταν εισαι αρρωστοσ προσπαθεισ να γινεισ καλα..το ψαχνεισ..πασ σε γιατρουσ.. προσπαθεισ...
δεν αφηνεσαι ωστε να αρρωστησεισ τισ ζωεσ αλλον ανθρωπων.. εγω αν εβλεπα πωσ εχω τετοιεσ τασεισ πχ εγκληματικεσ..θα πηγαινα ειτε σε γιατρο ..ειτε καπου που πχ δεν θα υπηρχαν παιδια.....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:42 #118
Γιατί και αυτό λάθος δεν είναι; Και είπαμε αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι..
Θα κατσω να με πηδ...ν.
Σαν να λεμε ερχεται ο φονιας εχει οπλο και σε σημαδευει ,εχεις και συ και λες ...ανθρωπος ειναι και αυτος αστον να με σκοτωσει λολ.
Δεν δουλευουν ετσι τα πραγματα. Δηλαδη ολα τα κακα λεμε αρωστια ειναι και ξεμπερδεψαμε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-04-2010, 21:42 #119
αυτο πεσ στα θυματα τουσ..να δουμε τι θα πουν....Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
12-04-2010, 21:43 #120
EEM ΝΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΥΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ,ΜΩΡΕ!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή