Πιστεύετε στην θανατική ποινή; - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 232
    Senior Member
    επειδη μπορει?και πιστευει πωσ δεν θα το πληρωσει?
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    [quote ] Αυτό τώρα ειρωνικά το λες; Τι να σου πω αν ναι. Είπα απλά ότι είμαι ήρεμη, όχι ότι είμαι χαρούμενη. [/quote]

Οχι απλως εχεις γραψει σημερα 164 μυνηματα...πρεπει να εχεις καταριψει καθε ρεκορ
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

Οχι απλως εχεις γραψει σημερα 164 μυνηματα...πρεπει να εχεις καταριψει καθε ρεκορ
    Ε αφού είχαμε δύο θέματα φλέγοντα. Τι σχέση έχει όμως αυτό με το ότι είμαι χαρούμενη; Καθόλου δεν είμαι.

Senior Member
    Ε αφού είχαμε δύο θέματα φλέγοντα. Τι σχέση έχει όμως αυτό με το ότι είμαι χαρούμενη; Καθόλου δεν είμαι.

Τουλαχιστον ηταν μια ενδιαφερουσα μερα....χαρα , λυπη δεν εχει πολυ σημασια και εγω εχω γρψει καμμια 70 φανταζομαι σημερα λολ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking

Τουλαχιστον ηταν μια ενδιαφερουσα μερα....χαρα , λυπη δεν εχει πολυ σημασια και εγω εχω γρψει καμμια 70 φανταζομαι σημερα λολ.
    Πως δεν έχει σημασία; Άλλο να είσαι λυπημένος, άλλο να είσαι χαρούμενος.. anyway..

Banned
    συζητατε 13 σελιδες τωρα για το αν πρεπει να υπαρχει θανατικη ποινη (προφανως για σκληρα εγκληματα) και καθολου το τι γενναει.
    Αναρωτιεμαι αν αυτο ειναι φορουμ της Νομικης σχολης η φορουμ ψυχολογιας.

Banned
    Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου κρίνο αλλά όπως βλέπεις η κοινωνία δεν έχει απάντηση σε αυτό.

Banned
    η απαντηση της ειναι να νομοθετει και εληξε.
    Ποιος πειναει, ποιος εχει να πηδηξει, ειναι θεμα που πρεπει να το λυσει ο καθενας μονος του.
    Και αν δεν μπορει, ισως να του λυσει ο νομος το προβλημα καθως θα τον χωνει στη φυλακη.

Γιατι αν φας 20-30 χρονια ειναι ενας μικρος θανατος.
    Σιωπηλος θανατος.

Banned
    Ναι αλλά κανείς δεν νοιάζεται γι\'αυτό. Για μια στιγμή βιασμού ο άλλος θα το υποστεί όλο αυτό.

Senior Member
    Δεν πιστεύω στη θανατική καταδίκη..

Banned
    Μπράβο Αφωτεινή.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Με αφορμή ένα γκρουπ στο facebook που λέει να πεθάνουν οι βιαστές παιδιών, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας (χωρίς τσακωμούς το τονίζω αλλιώς θα θυμώσω) για το αν πιστεύετε στην θανατική ποινή. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω, γιατί ο καθένας έχει τα πιστεύω του και δεν πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό.
    Κοίταξε, ο καθενας έχει τα πιστεύω του οκ.
    Απλά όταν αυτά τα πιστεύω, τα κάνει πράξεις και βλάπτει κάποιον άλλο, τότε υπάρχουν δύο λύσεις.
    Η αυτός που βλάπτεται, αυτοδικεί, τιμωρώντας τον \"εγκληματία\" με όποιο τρόπο θεωρεί εκείνος καλύτερο,
    ή αναλαμβάνει δουλειά η κοινωνία.

Η οποία, με το σωφρονιστικό της και καλά σύστημα, αναλαμβάνει να συνετίσει τον εγκληματία.
    Απο εκεί και πέρα,όχι, δεν πιστεύω στην θανατική ποινή.
    Δεν νομίζω οτι κερδίζει κανείς το οτιδήποτε απο αυτήν.
    Ούτε καν αυτός που έχει θιγεί άμεσα, πέρα απο μια παροδική ικανοποίηση, οι πληγές δεν κλείνουν με το οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Πιστευω οτι η φυλάκιση για σοβαρά εγκλήματα, είναι το λιγότερο κακό που μπορεί να γίνει ώστε να υπάρχει μια ασφάλεια στην κοινωνία απο την επικινδυνότητα ορισμένων ανθρώπων και να μην γίνουμε ζούγκλα.

Δεν λέω οτι οι εγκληματίες είναι \"κακοι\" γενικώς.
    Πολλοί απο αυτούς έχουνε περάσει διάφορα και φτάσαν στην αντιπέρα όχθη του εγκλήματος.
    Φέρει και η κοινωνία ευθύνη για τους εγκληματούντες.
    οι αιτίες που ωθούν κάποιον εκεί, πέρα απο προσωπικές του είναι και του περιβάλλοντος.

Απο την άλλη, αν ήμουν εγκληματίας, ίσως και να προτιμούσα τον αληθινό θάνατο απο την ισόβια φυλάκιση.
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Banned
    Originally posted by weird

Απλά όταν αυτά τα πιστεύω, τα κάνει πράξεις και βλάπτει κάποιον άλλο, τότε υπάρχουν δύο λύσεις.
    Η αυτός που βλάπτεται, αυτοδικεί, τιμωρώντας τον \"εγκληματία\" με όποιο τρόπο θεωρεί εκείνος καλύτερο,

Η οποία, με το σωφρονιστικό της και καλά σύστημα, αναλαμβάνει να συνετίσει τον εγκληματία.
    Ούτε καν αυτός που έχει θιγεί άμεσα, πέρα απο μια παροδική ικανοποίηση, οι πληγές δεν κλείνουν με το οφθαλμός αντί οφθαλμού.

Πιστευω οτι η φυλάκιση για σοβαρά εγκλήματα, είναι το λιγότερο κακό που μπορεί να γίνει ώστε να υπάρχει μια ασφάλεια στην κοινωνία απο την επικινδυνότητα ορισμένων ανθρώπων και να μην γίνουμε ζούγκλα.

Πολλοί απο αυτούς έχουνε περάσει διάφορα και φτάσαν στην αντιπέρα όχθη του εγκλήματος.
    οι αιτίες που ωθούν κάποιον εκεί, πέρα απο προσωπικές του είναι και του περιβάλλοντος.

Απο την άλλη, αν ήμουν εγκληματίας, ίσως και να προτιμούσα τον αληθινό θάνατο απο την ισόβια φυλάκιση.
    Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλα αν αφήσουμε τον θίγοντα να κάνει ότι θέλει στον εγκληματία, προφανώς θα τον σκοτώσει ή θα τον βασανίσει. Στην ομάδα αυτή που λέω διάβασα για γδάρσιμο και αλάτι στις πληγές, άλλος έλεγε να τους βγουν τα μάτια, άλλος τα χέρια, πόδια κτλ. Οπότε τι λες;

Senior Member
    Originally posted by claire
    είμαι κατά της θανατικής ποινής.

θα ήταν σπουδαίο να υπαρχει σωστό σωφρονιστικό σύστημα για τις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτό και να επανενταχθούν στην κοινωνία (δυστυχώς αυτό δεν γίνεται)
    η έστω περιορισμός των εγκληματικών τάσεων.

μιας και το έχω πρόσφατο. \"in cold blood\" του truman capote. ιστορία ένος εγκληματος που έληξε στην αγχόνη.

σχετικά με το θέμα της παιδεραστίας μου είχε κάνει εντύπωση μια ταινία με τον kevin bacon το \" woodsman\". όποιος πιστεύει ότι δεν θα εξαγριωθεί βλέπει (δεν έχει σοκαριστικές σκηνές, απλά ο παιδόφιλος δεν παρουσιάζεται σαν τέρας)
    Woodsman άυτή είναι η ταινία που σου έλεγα πριν Λιπμ για τον παιδεραστή.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Originally posted by weird

Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλα αν αφήσουμε τον θίγοντα να κάνει ότι θέλει στον εγκληματία, προφανώς θα τον σκοτώσει ή θα τον βασανίσει. Στην ομάδα αυτή που λέω διάβασα για γδάρσιμο και αλάτι στις πληγές, άλλος έλεγε να τους βγουν τα μάτια, άλλος τα χέρια, πόδια κτλ. Οπότε τι λες;
    Λέω, ακούγοντας το, οτι είναι εύκολο να βγάλει κανείς την οργή του και την σαδιστική του διάθεση, όταν τον εξαγριώνει πολύ ένα έγκλημα που θεωρεί αποτρόπαιο και που δεν μπορεί καθόλου να κατανοήσει δικαιολογήσει.

Φυσικά, δεν αντιδρούν όλοι έτσι, κάποιοι όμως λένε οτι αντιδρούν έτσι.

¨Λίγο νόμος της ζούγκλας μου κάνει, βαρβαρότητα.

Εσύ τι λες γι αυτό?

Page 13 of 16 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast