Κατάθλιψη η απελπισία? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Banned
    Originally posted by alexandros3
    Κι επίσης μπορεί σε μιά σχέση να είναι θεός σε άλλη τέρας. λολ.
    Όταν το υποκειμενικό είναι το αυτοτελές τότε όλα παίζουνε
    Αυτό που λες μπαίνει στην κατηγορία μ..κας. Συνήθως αυτοί που φέρονται θεοί σε μία σχέση είναι επειδή τους φτύνουν. Επιπλέον και μια φορά να εμφανιστούν μ..κες σημαίνει ότι είναι μ..κες

Senior Member
    Μπα. Δεν έχω δει κανέναν να το παιζει θεο οταν τον φτυνουνε.

Senior Member
    _Είτε αξιόλογο είτε μ..κα τον πεις κάποιον, αν στην κάνει το ίδιο θα απογοητευτείς.

Όχι. Αν τον πεις μαλάκα το περιμένεις οπότε δεν θα απογοητευτείς.

Αν τον πεις αξιόλογο είσαι εσύ ο μαλάκας όταν απογοητευτείς.

Senior Member
    :o:o:o
    :D
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Καλα. Μη φιαχνεσαι. Υπαρχουν και καλα παιδια λολ :D

Banned
    Μπα. Δεν έχω δει κανέναν να το παιζει θεο οταν τον φτυνουνε.
    Δεν το παίζει θεός γίνεται μπορεί ακόμα και να παρακαλέσει...Κι εγώ δεν έχω δει κάποιον να φέρεται καλά στη μία σχέση και χάλια στην άλλη,εκτός και αν έχει απωθημένα.

Banned
    _Είτε αξιόλογο είτε μ..κα τον πεις κάποιον, αν στην κάνει το ίδιο θα απογοητευτείς.

Όχι. Αν τον πεις μαλάκα το περιμένεις οπότε δεν θα απογοητευτείς.

Αν τον πεις αξιόλογο είσαι εσύ ο μαλάκας όταν απογοητευτείς.
    Εγώ διαφωνώ. Άμα στην κάνει θα πεις άλλος ένας μ..κας,ότι και να έλγε πριν. Το ίδιο θα απογοητευτείς. Τέλοσπάντων δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα, θα διαφωνήσουμε κιόλας.

Senior Member
    Originally posted by libpa
    Κι επίσης μπορεί σε μιά σχέση να είναι θεός σε άλλη τέρας. λολ.
    Όταν το υποκειμενικό είναι το αυτοτελές τότε όλα παίζουνε
    Αυτό που λες μπαίνει στην κατηγορία μ..κας. Συνήθως αυτοί που φέρονται θεοί σε μία σχέση είναι επειδή τους φτύνουν. Επιπλέον και μια φορά να εμφανιστούν μ..κες σημαίνει ότι είναι μ..κες
    δηλαδή κι εσύ αν τύχει και σε μια σχέση σου φερθείς σκατένια, σημαίνει πως είσαι μαλάκας ολοκληρωτικά και πως έτσι θα πρέπει να σε αντιμετωπίζουν από εδώ και στο εξής?

Senior Member
    Originally posted by libpa

Ok, μιλάω μόνο για φιλία ή μόνο για σχέση...Δεν νομίζω να απογοητευτώ από αυτό, αλλά από το γεγονός ότι οι περισσότεροι ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία. Γιατί να απογοητευτώ από αυτό; Είτε αξιόλογο είτε μ..κα τον πεις κάποιον, αν στην κάνει το ίδιο θα απογοητευτείς.
    εσύ τους κατατάσσεις όμως. δεν ανήκουν από μόνοι τους στη δεύτερη κατηγορία. εσύ τους τοποθετείς σύμφωνα με τα δικά σου standard. αυτό σημαίνει ότι η απογοήτευση σου εξαρτάται και από τα standard σου, όχι μονο από τους άλλους. οπότε ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που τους περισσοτερους τους βλέπεις mlkes.

Banned
    Originally posted by claire

δηλαδή κι εσύ αν τύχει και σε μια σχέση σου φερθείς σκατένια, σημαίνει πως είσαι μαλάκας ολοκληρωτικά και πως έτσι θα πρέπει να σε αντιμετωπίζουν από εδώ και στο εξής?
    Εξαρτάται γιατί φέρθηκα. Άμα φέρθηκα γιατί έχω πληγωθεί από τους άντρες και έβγαζα τα απωθημένα μου, οκ συγχωρούμαι. Είχα ένα λόγο. Αν όμως φέρθηκα γιατί δεν με ενδιέφερε ο άλλος τότε ναι θα ήμουν μαλάκας. Δεν ξέρω για την υπόλοιπη ζωή,μάλλον έχεις δίκιο αλλά εγώ ξέρω τον εαυτό μου. Οι μ..κες είναι απρόβλεπτοι.

Banned
    Originally posted by lucifer
    εσύ τους κατατάσσεις όμως. δεν ανήκουν από μόνοι τους στη δεύτερη κατηγορία. εσύ τους τοποθετείς σύμφωνα με τα δικά σου standard. αυτό σημαίνει ότι η απογοήτευση σου εξαρτάται και από τα standard σου, όχι μονο από τους άλλους. οπότε ίσως αυτός να είναι ένας λόγος που τους περισσοτερους τους βλέπεις mlkes.
    Το κριτήριο που έχω είναι η κακία. Όλοι είναι κακοί έως ενός βαθμού. Ίσως όντως δεν τους κατατάσσω σε μ..κες και αξιόλογους όλους, απλά σε κάποιον άνθρωπο επικρατεί το μ..κας ή το καλός.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234