DEN NIOTHO TIPOTA - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    ειναι χαρα μου να σο υ γραφω..βρε συ...

αντε κανε αυτο που σε ευχαριστει..τι περιμενεισ..να πανε να γ.... ολα αυτα που μασ κρατανε πισω... τα καλα και τα δυνατα πρεπει να κοιταμε...και να κραταμε..

ολα θα πανε καλα... αρκει να μην μενεισ στασιμη..

αυριο κι ολασ...βρεσ μια σχολη χωρου κοντα στο σπιτι σου... ναι το να ανηκεισ σε μια ομαδα θα σε βοηθησει ΠΑΑΑΑρα πολυ..

εμενα δεν μου βγαζεισ δυστυχια...μου βγαζεισ το οτι νιωθεισ δυστυχισμενη επειδη εξακολουθεισ και ΔΕΝ κανεισ αυτα που θελεισ ΕΣΥ.

Καντα λειπον τι περιμενεισ?

εισαι ενηλικη... εχεισ ΚΑΘΕ δικαιωμα να ζησεισ την ζωη που θελεισ και να εισαι το ατομο που εσυ θελεισ..

Θεσσαλονικη εισαι?

ΞΕρω ποσο μονη νιωθεισ..και ησουν, Ξερω τι ειναι να σε αμφυσβητουν συναιχωσ και να μην τουσ φτανεισ..ξερω τι ειναι να νιωθεισ μετεωροσ..χωρισ ριζεσ..ξερω ομωσ και πωσ μπορουμε μονοι μασ να ριζοσουμε και να δυναμωσουμε..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Θα συμφωνησω με την φιλη μου την Adzik!! και μην ξεχνας ποτε δεν εισαι μονη οσο εσυ το βλεπεις πως εισαι!!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    σου στελνω το προφιλ μου στο myspace... για να παρεισ μια ιδεα..οκ?

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

ΣΑΣ ευχαριστω παρα μα παρα πολυ που μου γραψατε.
    μια μικρη ενεση τονωτικη που θελω πραγματικα να την εξιοποιησω. και να μην κολωσω

ναι ναι να μου το στειλεισ. δεν ξερω πωσ ακριβωσ θα το δω. αλλα θα το ψαξω.

ευχομαι να μην ειναι παροδικο το ανοιγμα των ματιων μου αυτη τη μικρη στιγμη....

γιατι ρε γαμωτο να μην εχω κντα μου ατομα σαν κι εσασ, και να αντ αυτου να μου λενε σοβαρεψου..τελιωνε..., πηγιανε μεσα μη σε δουνε.., παρε χαπια και σταματα..

δηλαδη...ποσο σασ ευχαριστω..δεν εχετε ιδεα

σασ στελνω αγκαλιεσ!!

Senior Member
    Δεν ειναι ευκολο στουσ ανθρωπουσ να αποδεχτουν πωσ κατι δεν παει καλα..ειδικα οταν εχει να κανει με τουσ γονεισ οι οποιοι θα περεπι να αντιληφθουν πωσ κανανε καποια λαθη και το παιδι τουσ δεν ειναι ευτυχισμενο.. και δυνατο.

γι αυτο δεν ειναι ευκολο για ολουσ αυτουσ εκει εξω να αντιμετοπιζουν την πραγματικοτητα θελει θαρροσ που ισωσ στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη να μην διαθετουν......ετσι καταφευγουν στο να κανουν πωσ δεν βλεπουν..η στισ δικαιολογιεσ και τισ λυσεισ τυπου..

\'\'ξεκολα..πηγαινε μεσα μην σε δουνε..τελειωνε..\'\'

λες και εχεισ ενα κουμπι...απλωσ δεν καταλαβαινουν την σημασια του θεματοσ για εσενα... ενηλικιωση ειναι να μπορεισ να ξεκολησεισ απο τουσ γονεισ..να μπορεισ να ξερεισ πωσ θα προχωρησεισ μπροστα οσο και να σε τραβανε ολα πισω..
    να εισαι αυτονομοσ.. να μπορεισ να ζησεισ στην ζωη και την κοινωνια σου..οσο πιο ευτυχισμενοσ και σιγουροσ γινεται..

αυτη την δυναμη την εχεισ...απλωσ δεν θα γινει μονο του..θελει δουλεια..δικη σου δουλεια με τον εαυτο σου..
    θελει να μαθεισ να αποστασιοπηεισαι απο οτιδηποτε σε παει πισω..

και θελει να θελεισ να προχωρησεισ..

Να γινεισ κυριοσ του εαυτου σου.

Senior Member
    Αυτη η μικρη στιγμη πρεπει να μπει τοσο βαθεια μεσα σου.Ριζωσε την.Μπορει να ειναι μικρη μα την νιωθεις.Και θα δεις ολα θα αρχισουν να περνουν αλλη μορφη,την μορφη που εσυ θα δινεις.Υπαρχουν εκει εξω ανθρωποι που μπορουν να σε ακουσουν,κανεις ομως δεν θα σε βοηθησει τοσο οσο εσυ η ιδια.Πιστεψε το.
    Οσοι λενε οτι σου λενε απλα δεν μπορουν να δουν και να καταλαβουν.Μα δεν ειναι οι μοναδικοι στον κοσμο.
    Οσο κλεινεις τα ματια,πεισμωνε.Μπορεις.

Μην ευχαριστεις εμας.Κι εμεις παρηγορια βρισκουμαι!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

ραν...σίγουρα είσαι σε πολύ δύσκολη θέση.
    Λες πως ο πατέρας σου δεν σε στήριξε ποτέ στις επιλογές σου.
    Εσύ σε στήριξες? Είσαι ευτυχισμένη από αυτές? Τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο δυστυχισμένη?

kalispera theofania

ναι ειμαι σε πολυ δσυκολη θεση.
    οχι δεν με στηριξε. οχι δεν με στηριξα ουτε εγω
    δεν νιωθω ευτυχισμενη.
    δυστυχισμενη με κανει πωσ αληθεια σου λεω, ειμαι μονη μου. και δεν εισπρατω αγαπη.

ενασ ανθρωποσ με αγαπησε.

του ειπα να φυγει μετα απο 5 χρονια σχεσησ.
    οταν μου ειπε πωσ εκανε ηρωινη και χρειαζοταν βοηθεια. μου το ειπε μολισ αρχισα ψυχοθεραπεια για την καταθλιψη. οταν γυρισα απο τισ σπουδεσ μου στο εξωτερικο γιατι ηθελα να δωσω ενα τελος σε ολα και γιατι τα ματια μου κανουν αυτο που κανουν και αυτη την στιγμη. μονο κλαμα.

ειλικιρνα ερχοναται στιγμεσ που λεσω πωσ δεν θα αντεξωα αλλο ετσι.
    περνανε τα χρονια και γω κλαιω και γερναω.

και δεν περναω καλα. χαλαει το σωμα μου. δεν φροντιζαω τον ευτο μου, η καθημερινοτητα μου ειναι ασχημη, μοναχικη και με πολυ σιωπη.

τι με κανει δυστυχισμενη? η ζωη που ζω.

σε ευχαριστω για την απαντηση σου

Page 2 of 2 FirstFirst 12