Άφησε στο κρύο να πεθάνει την 2 χρονών κόρη του - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 114
    Senior Member
    και μωρέ, μην νιώθεις ότι σε κατηγορεί κανείς. ανταλλαγή απόψεων που απλά δεν υπάρχει συμφωνία

Senior Member
    Ειναι ιδεα μου ή εχεις την αισθηση πως γενικα ησουν βαρος στους γονεις σου και για αυτο δικαιολογεις τον συγκεκριμενο; Μου δινεις την εντυπωση πως εχεις ενοχες
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Banned
    Originally posted by claire
    αν δεν μπορείς να απαντάς άλλο, ή αν βαριέσαι όχι δεν είσαι υποχρεωμένη να απαντάς φυσικά! μπορείς απλά να αγνοήσεις τα όσα γράφονται. το να σβηστεί το θέμα δεν είναι λύση. μήπως απλά μετάνιωσες για όσα έγραψες και δεν θες να φαίνονται?
    Δεν μετάνιωσα, απλώς γίνομαι ρεζίλι αφού ο κόσμος είναι κακός...και θέλω οπωσδήποτε να σβηστεί

Banned
    Originally posted by claire
    και μωρέ, μην νιώθεις ότι σε κατηγορεί κανείς. ανταλλαγή απόψεων που απλά δεν υπάρχει συμφωνία
    Το ξέρω ότι είναι ανταλλαγή απόψεων, αλλά πολλοί μπορεί να με κατακρίνουν για τις απόψεις μου επειδή διαφωνούνε και όπως είπα ο κόσμος είναι κακός..

Banned
    Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
    Ειναι ιδεα μου ή εχεις την αισθηση πως γενικα ησουν βαρος στους γονεις σου και για αυτο δικαιολογεις τον συγκεκριμενο; Μου δινεις την εντυπωση πως εχεις ενοχες
    Δεν νιώθω βάρος, όμως νιώθω ότι έδωσαν πολλά οι γονείς μου χωρίς να τα άξιζα και το ίδιο δεν θα έκανα κι εγώ δεν θα ήθελα να γίνω γονιός να δώσω τόσα πολλά...Και τώρα μου δίνουν λεφτά οι γονείς μου...αλλά τώρα τα αξίζω..τους τα ανταποδίδω με αγάπη, και όταν πιάσω δουλειά, σε αυτούς θα προτιμούσα να δίνω παρά να έκανα παιδιά και να τα έδινα σε αυτά...γιατί δεν θέλω να κάνω παιδιά.

Senior Member
    Γεια σου Λίμπα. Έχεις τώρα εδώ και πόσα ποστς που ζητάς να μη σου απαντάμε, αλλά στα δυο τελευταία εσύ είσαι ένα \'καλό\' άτομο και όλοι οι υπόλοιποι που διαφωνήσαμε μαζί σου είμαστε \'κακοί, ψυχροί κι ανάποδοι\'. Θα σου πω λοιπόν ότι ανθρώπους με το δικό σου σκεπτικό, συναντώ πολλούς κυρίως τα Καλοκαίρια. Και με το σκεπτικό του κυρίου που του δίνεις ελαφρυντικά. Ξέρεις που τους συναντώ αυτούς τους ανθρώπους; Στους κάδους σκουπιδιών κυρίως. Εκεί δλδ που πετάνε γατιά και κουτάβια για να πάνε διακοπές και να μη τους είναι \'βάρος\'. Φαντάζομαι δεν είχαν άλλη επιλογή Λίμπα. Οι περισσότεροι ξέρεις απ\' αυτούς είναι λέει γονείς και \'αγαπάνε\' τα παιδιά τους. Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί κακοί σαν εμένα το λοιπόν και δε τους περνάει η μοναδική επιλογή που έχουν. Δυστυχώς είμαστε λίγοι όμως, και δε μπορούμε να τα σώσουμε όλα. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο. Έχεις βγάλει την ετυμηγορία σου ότι δε πρέπει να του αφαιρεθεί η ζωή, αλλά δε σε νοιάζει που ο ίδιος αφαίρεσε τη ζωή ενός μωρού. Και στην τελική, δε λαμβάνεις καν υπόψιν σου ότι ένα μωρό δεν είναι καν σε θέση να υπερασπιστεί τη ζωή του. Με συγχωρείς για την κακία που σου έδειξα φυσικά.

Banned
    Δεν είπα ότι είστε κακοί, τη γνώμη σας λέτε. Δεν καταλαβαίνω όμως από που πηγάζει αυτή η κακία που βγάζεις. Είπαμε το θέμα έληξε εδώ, δυστυχώς ο αντμίν δεν κάνει δουλειά να σβήσει το θέμα, εγώ τι φταίω; Όσο για αυτόν, δεν αξίζει να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία; Αυτός τόσες έδωσε στο παιδί του που του έσπαγε τα νεύρα, εγώ αυτό πιστεύω...Στους κάδους σκουπιδιών τι πετάνε γατιά ή παιδιά; Δεν είπα ότι πρέπει να γίνει συνήθεια αυτό, απλώς εγώ αντιπαθώ τα παιδιά τελείως και μπορώ να καταλάβω τον συγκεκριμένο...τι δλδ επειδή όλοι τα αγαπάτε σημαίνει ότι πρέπει κι εγώ να τα αγαπάω; Δεν τα μπορώ ρε παιδί μου, δεν ξέρω για όλα, αλλά παιδιά σαν κι αυτό που πετάει συνεχώς την πάνα του ούτε να τα βλέπω δεν θέλω.. Μπορεί να σταματήσει όμως το θέμα;

Senior Member
    Δεν εισαι υποχρεωμενη να τα αγαπας κ ουτε να αποκτησεις. Το βρισκω πολυ ειλικρινες κ τιμιο το να μην κανεις συνειδητα κατι, οτιδηποτε, απο το να ακολουθησεις την πεπατημενη. Μονο κ μονο για να αισθανθεις ασφαλεια, κανοντας αυτο που κανουν οι υπολοιποι.

Αυτο ομως, απεχει, απο το να δικαιολογησεις ή να θεωρησεις αθωο εναν ανθρωπο που οχι απλα δεν σεβαστηκε τη ζωη ενος πληρως εξαρτημενου απο αυτον ανθρωπο αλλα την καταπατησε τοσο βαναυσα. Αυτο δεν εχει κανεις μας δικαιωμα να το κανει, νομιζω οτι σ αυτο συμφωνεις.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    lipba,

βγαίνει κάποιο συμπέρασμα ότι όποιος διαφωνεί είναι κακός? (η είναι ιδέα μου?)

δηλαδή σε αυτό το forum για να είμαστε όλοι καλοί προς όλους θα έπρεπε πάντα να συμφωνούμε? (και σε οποιοδήποτε άλλο θέμα πολυπλοκότερο του \"πόσο να κάνει 1+1 άραγε?\")

όταν σύσσωμο ένα forum διαφωνεί με τις απόψεις σου, ίσος αυτό κάτι να λέει και για τις απόψεις σου.

Senior Member
    Όχι, βγαίνει άλλο συμπέρασμα. Ότι όποιος δε χωνεύει τα μωρά, τα σκυλιά και τα γατιά, έχει το δικαίωμα να τα πετάει σε κάδους, σε υπονόμους και στα χιόνια χτυπημένα να ψοφολογάνε. Και επίσης βγαίνει το συμπέρασμα πως όσοι πιστεύουμε ότι σε κάποιους δεν αξίζει να αναπνέουν όταν κάνουν τα παραπάνω, ενώ υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που υποφέρουν σε αυτό τον πλανήτη και αν τους αφήναν να ανασάνουν μπορεί και να άλλαζαν τον κόσμο, είμαστε κακοί.
    Άντε, ζωή σε λόγου μας.

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    lipba,
    βγαίνει κάποιο συμπέρασμα ότι όποιος διαφωνεί είναι κακός? (η είναι ιδέα μου?)

Δεν ειναι η ιδεα σου.
    Ναι κατα την αποψη της και μονο
    Χωρις να θελω να ειμα σκληρη

Banned
    Εγώ σας λέω μην το συνεχίζετε κι εσείς εκεί, το συνεχίζετε. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ που το βλέπω. Και από που βγάλατε το συμπέρασμα ότι όποιος διαφωνεί είναι κακός; Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Όσο για σένα Άλομπαρ, μάλλον εσύ λες ότι είμαι κακιά επειδή διαφωνώ...

Senior Member
    Αν θελήσω να σου πω κάτι Λίμπα σίγουρα θα στο πω ευθέως. Απ\' τις απόψεις σου, το μόνο που έχω να σου πω σίγουρα, είναι ότι δε δείχνεις ίχνος σεβασμού για το δικαίωμα στη ζωή. Και δε μιλάω για το δικαίωμα του κυρίου. Αλλά όσων υφίστανται τέτοια βαναυσότητα από ενέργειες σα του κυρίου. Το τί είσαι και τί όχι το ξέριες εσύ. Εγώ τους χαρακτηρισμούς τους αποφεύγω. Ο καθένας αυτοχαρακτηρίζεται με τον τρόπο του. Και ναι, δε θα ξαναπαντήσω.

Senior Member
    θα ηθελα να σου πω οτι κανενας δεν σε ειπε κακο ατομο
    Εσυ το ειπες , και οχι εμεις
    Γιατι πιστευεις οτι εισαι κακο ατομο
    σε καποιο αλλο ποστ ειπες οτι θελεις να κανεις κακο
    δεν εχω και πολυ καλη μνημη λογο των φαρμακων
    αν κανω λαθος
    Ειναι δικαιωμα σου να μην θελεις να κανεις παιδια,και πολυ ωριμη σκεψη για μενα,δεν σε κατηγορησε κανενας γ αυτο
    ΑΝ και θελω να σου πω κατι πανω σ αυτο, δικες μου σκεψεις ,πολυ φιλικα ...Μακαρι να μπορουσα να κανω ενα παιδι....

Banned
    Originally posted by soft
    θα ηθελα να σου πω οτι κανενας δεν σε ειπε κακο ατομο
    Εσυ το ειπες , και οχι εμεις
    Γιατι πιστευεις οτι εισαι κακο ατομο
    σε καποιο αλλο ποστ ειπες οτι θελεις να κανεις κακο
    δεν εχω και πολυ καλη μνημη λογο των φαρμακων
    αν κανω λαθος
    Ειναι δικαιωμα σου να μην θελεις να κανεις παιδια,και πολυ ωριμη σκεψη για μενα,δεν σε κατηγορησε κανενας γ αυτο
    ΑΝ και θελω να σου πω κατι πανω σ αυτο, δικες μου σκεψεις ,πολυ φιλικα ...Μακαρι να μπορουσα να κανω ενα παιδι....

Δεν είπα σε κανένα ποστ ότι θέλω να κάνω κακό...Σου εύχομαι να κάνεις παιδί αφού το θες, πιστεύω στην ευτυχία των ανθρώπων....

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast