Άφησε στο κρύο να πεθάνει την 2 χρονών κόρη του - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 114
    Banned
    Originally posted by soft
    Θα στα πω λιγο απλα libpa .................................
    Αυτα ειχα να πω τα λιγα
    Γιατι φευγω ενα ταξιδακι λογο της σημερινης μερας
    Συγγνώμη αλλά αυτά που λες να θεωρούμε τους άλλους ότι θέλουν να μας κάνουν κακό είναι κακία; Δεν κολλάει αυτό που λες. Όσο για τις απόψεις μου, λέω κι εγώ να μην πεθάνει ένας άνθρωπος, το ίδιο λέτε κι εσείς ότι δεν έπρεπε να πεθάνει το μικρό, και σας είπα μετά ότι δεν έπρεπε γιατί όλοι πρέπει να ζούνε. Τι άλλο να πω πια; Δείχνω κατανόηση σε έναν άνθρωπο που είχε τα νεύρα του και δεν είχε άλλη επιλογή εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό; Αυτό που λες στην real life δεν θα μπορούσα να σου ξεφύγω, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρίνεις και να μου φερθείς άσχημα. Όσο για τον κόσμο, μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν, να κατακρίνουν, να λένε να λένε....Ποτέ δεν βάζουν τον εαυτό τους στη θέση του άλλου.. Και σε αυτή την περίπτωση και να τον βάζουν, δεν βάζουν με βάση τον χαρακτήρα του άλλου ανθρώπου. Εσείς αλήθεια δεν μισείτε θανάσιμα κανέναν; Όσο για την ασθένεια, οι περισσότεροι κρίνουν έναν άνθρωπο με βάση την ασθένειά του, αυτές είναι οι αξίες που λες ότι έχουν οι άνθρωποι. Γι\'αυτό κι εγώ διαφωνώ με όλους. Όσο για το κατίνα, δεν ήταν απορία. Απλά διαπίστωση.

Banned
    Παιδιά μόλις διάβασα ότι μητέρα άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και δικάστηκε σε 15ετή κάθειρξη. Ο άλλος δλδ γιατί πρέπει να πεθάνει;

Banned
    Originally posted by RainAndWind
    Το άτομο αυτό εάν μισούσε τα παιδιά,δεν θα έπρεπε να είχε κάνει δικά του.Α ρε Κρίνε,πού είσαι,καλά τα έγραφες,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΡΕΕΕ.

αχμμμμ μολις επεστρεψα,

το θεμα δεν το μελετησα,
    αλλα δεν καταλαβα γιατι στοχοποιείται την λιμπα....

στο τελος διαβασα κατι που γραφει για την ιδια που εχει αρκετο ενδιαφερον.

Banned
    Τι διάβασες κρίνο;

Banned
    Originally posted by libpa
    Επειδή θα μείνω μόνη μου για πάντα...αλλά είναι εκτός θέματος..

το παραπανω.

και δεν νομιζω οτι ειναι εκτος θεματος.

Banned
    Α. Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι εκτός θέματος. Μήπως εννοείς θα μείνω μόνη με τις απόψεις που έχω;;

Banned
    εννοω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο,
    να βγαζεις αποψη για το αν σε θελουν η δεν σε θελουν οι αλλοι γυρω σου.
    Αυτο ειναι δουλεια των υπολοιπων, αλλα οχι δικη σου.

Ως εκ τουτου,
    αυτα που γραφεις στερουνται καθε σοβαροτητας.

Senior Member
    [quote]Originally posted by libpa
    Θα στα πω λιγο απλα libpa .................................
    Αυτα ειχα να πω τα λιγα
    Γιατι φευγω ενα ταξιδακι λογο της σημερινης μερας
    Δείχνω κατανόηση σε έναν άνθρωπο που είχε τα νεύρα του και δεν είχε άλλη επιλογή εκείνη τη στιγμή. Πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό; Αυτό που λες στην real life δεν θα μπορούσα να σου ξεφύγω, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με κρίνεις και να μου φερθείς ασχημα.
    /quote]
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ δεν θα ειχα κανενα δικαιωμα,να σε κρινω,και να σου φερθω ασχημα

Αλλα δειξε λιγο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ αν θα μου ειχες κανει τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,και δεν θα ειχα αλλη επιλογη εκεινη την στιγμη

Banned
    Originally posted by krino
    εννοω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο,
    να βγαζεις αποψη για το αν σε θελουν η δεν σε θελουν οι αλλοι γυρω σου.
    Αυτο ειναι δουλεια των υπολοιπων, αλλα οχι δικη σου.

Ως εκ τουτου,
    αυτα που γραφεις στερουνται καθε σοβαροτητας.
    Με λες γελοία επειδή λέω την άποψή μου; Είπα να διαγραφεί το θέμα επειδή ήξερα ότι θα υπήρχαν και κακοπροαίρετες δηλώσεις.

Banned

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ δεν θα ειχα κανενα δικαιωμα,να σε κρινω,και να σου φερθω ασχημα

Αλλα δειξε λιγο ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ αν θα μου ειχες κανει τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΤΣΑΤΑΛΙΑ,και δεν θα ειχα αλλη επιλογη εκεινη την στιγμη
    Αν θα σου είχα κάνει τα νεύρα σου τσατάλια, θα μπορούσες να φύγεις, εσύ με προκάλεσες να βρεθούμε, και πρόσεξε τα λόγια σου, δεσποινίς, δεν σου επιτέθηκα. Και πως σου τα κάνουν τα νεύρα σου τσατάλια εσένα; Επειδή έχουν διαφορετική άποψη από σένα;

Senior Member

Banned
    Πολύ αστείο, αλλά το λέω και στην υπογραφή μου. Το μόνο που ξέρετε είναι να λέτε και να κατακρίνετε αφού το ήθελες τόσο πολύ το παιδί να ζήσει, ας το μεγάλωνες εσύ τότε...

Senior Member
    Ναι αν μου δινονταν μια τετοια ευκαιρια,

θα το εκανα,οχι μονο για ενα παδι αλλα για πολλα .αν κινδυνευαν απο τετοιους γονεις,
    Και απο αποψεις σαν τις δικες σου

Originally posted by Θεοφανία
    λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.

Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
    Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.

Και επιμενω...............

Banned
    Δεν πειράζει εμένα η γλώσσα μου δεν είναι δηλητήριο, ναι δεν μπορώ να μεγαλώσω ένα παιδί ούτε να κατηγορήσω έναν που το σκότωσε επειδή τον έφτασε στο αμήν. Την άλλη μάνα την είδες που άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και της φόρτωσαν μόνο 15 χρόνια; Γι\'αυτήν δεν λες τίποτα; Γιατί αυτός να σκοτωθεί δλδ;

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast