Results 91 to 105 of 114
-
25-03-2010, 18:04 #91
Originally posted by Θεοφανία
λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.
Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.
Και επιμενω...............
- 25-03-2010, 18:11 #92
Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...
25-03-2010, 18:26 #93
Originally posted by libpa
λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.
Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.
Και επιμενω...............
Άσε με ρε λίμπα που θα μου πεις πως ειναι διαφορετική άποψη να στηρίζεις πως είναι φυσιολογικο κάποιος να κακοποιήσει ένα διχρονο παιδί και μετά να το πετάξει στο χιόνι.
Το σχόλιο διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης ως μη αρμόζον στο πνεύμα του φορουμ.
Όλα έχουν κάποιο όριο και το δικό σου πετάει τώρα.
Έλεος.
25-03-2010, 18:27 #94
Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...
25-03-2010, 18:36 #95
Μια χαρά είμαι και με έχουν δει πολλοί ψυχίατροι. Δεν νομίζω ότι σε προσβάλλω με αυτά που λέω, εσύ το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Μικρό παιδί είσαι να σε προσβάλλει; Και εκτός αυτού, έχω στείλει 3 μηνύματα στον αντμίν να κλείσει το θέμα μου, αλλά δεν το κάνει. Εγώ τι φταίω;
25-03-2010, 18:40 #96
Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.
Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.
Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-03-2010, 18:46 #97
Originally posted by keep_walking
Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.
Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.
Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.
25-03-2010, 19:33 #98
Originally posted by krino
εννοω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο,
να βγαζεις αποψη για το αν σε θελουν η δεν σε θελουν οι αλλοι γυρω σου.
Αυτο ειναι δουλεια των υπολοιπων, αλλα οχι δικη σου.
Ως εκ τουτου,
αυτα που γραφεις στερουνται καθε σοβαροτητας.
δεν σε ειπα γελοια, ειπα οτι στερουνται σοβαροτητας,
για το γιατι εχω επιχειρηματολογησει.
29-03-2010, 08:40 #99
Αγαπητή Libpa, έχεις μια τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι παιδί και κατά πόσο ένα παιδί αντιλαμβάνεται τι κάνει σε μια τόσο μικρή ηλικία. Άυτό που συνέβη στο παιδάκι είναι τρομακτικό-σαφέστατα, ο ενήλικας είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι συνέβη. Εαν δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φροντίσει το παιδί του, υπάρχουν και άλλοι τρόποι-η αναδοχή, η υιοθεσία κ.α. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν άνθρωποι σαν και και τον \"κύριο\" να μην κάνουν παιδιά, αλλά τι γίνεται απο κει και πέρα. Τα όσα δηλώνεις περί δικαιώματος διαφορετικής γνώμης, είναι αν μη τι άλλο αστεία. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει άσπρο και μαύρο και η ουσία είναι ότι ένας ανεπαρκής και άχρηστος γονιός σκότωσε με τον χειρότερο τρόπο ένα δίχρονο παιδάκι. Τι ακριβώς υπάρχει να δικαιολογήσεις;
14-04-2010, 16:50 #100
Εχετε ολοι αδικο.
Το χιονι φταιει για τον θανατο.
Προτεινω να απαγορεψουμε τον χειμωνα.
14-04-2010, 16:54 #101
A ρε boltseed τι αναλαμπή έφαγες κι εσύ τώρα.....
έμπνευση της στιγμής να λυθεί ο δύσκολος γρίφος ε?:P
14-04-2010, 17:11 #102
εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?
14-04-2010, 17:13 #103
Originally posted by Boltseed
εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?
15-04-2010, 10:15 #104
ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙ ΣΔΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΡΟΧΗ
After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind
04-05-2010, 15:56 #105
ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ Κ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (LIMPA)...
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία