Άφησε στο κρύο να πεθάνει την 2 χρονών κόρη του - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast
Results 91 to 105 of 114
    Banned
    Originally posted by Θεοφανία
    λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.

Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
    Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.

Και επιμενω...............
    Βλέπεις να ψάχνω για κουβέντα ή να μην είμαι καλά; Δλδ δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από όλους σας εδώ μέσα; Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε εις θάνατον έναν άνθρωπο που δεν ήθελε το παιδί του και το απέδειξε;

Banned
    Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...

Originally posted by libpa
    λιμπα....δυο τεινα συμβαίνουν: ή δεν είσαι στα καλά σου, ή ψάχνεις κουβέντα.

Και επειδή το πρώτο θέμα σβήστηκε, να σας υπενθυμίσω πως ο τύπος πήγε να σταματήσει το κλάμα του μωρού ρίχνοντας του κλωτσια στα γεννητικά του όργανα. Όταν είδε τα αίματα έβαλε τα δαχτυλα του εκεί προσπαθώντας να σταματήσει την αιμοραγία και τα έκανε ακόμη χειρότερα.
    Μετά το πέταξε στο χιόνι ..........οπου πέθανε αβοήθητο.

Και επιμενω...............
    Βλέπεις να ψάχνω για κουβέντα ή να μην είμαι καλά; Δλδ δεν μπορεί κάποιος να έχει διαφορετική άποψη από όλους σας εδώ μέσα; Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε εις θάνατον έναν άνθρωπο που δεν ήθελε το παιδί του και το απέδειξε;

Άσε με ρε λίμπα που θα μου πεις πως ειναι διαφορετική άποψη να στηρίζεις πως είναι φυσιολογικο κάποιος να κακοποιήσει ένα διχρονο παιδί και μετά να το πετάξει στο χιόνι.
    Το σχόλιο διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης ως μη αρμόζον στο πνεύμα του φορουμ.
    Όλα έχουν κάποιο όριο και το δικό σου πετάει τώρα.
    Έλεος.

Γιατί το συνεχίζετε; Εγώ σας πρόσβαλλα; Επειδή δεν μπορείτε να δεχθείτε μία διαφορετική άποψη πρέπει να φάτε τον άλλον; Και μετά λέτε εμένα κακιά...
    Κοίτα...πρώτα απ όλα προσβάλεις εσύ εμάς, ή μάλλον εμένα, (γιατι δεν μπορώ να μιλήσω για τους άλλους), όταν γράφεις τέτοια.............που δεν θέλω να τα χαρακτηρισω.

Banned
    Μια χαρά είμαι και με έχουν δει πολλοί ψυχίατροι. Δεν νομίζω ότι σε προσβάλλω με αυτά που λέω, εσύ το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Μικρό παιδί είσαι να σε προσβάλλει; Και εκτός αυτού, έχω στείλει 3 μηνύματα στον αντμίν να κλείσει το θέμα μου, αλλά δεν το κάνει. Εγώ τι φταίω;

Senior Member
    Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.

Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.

Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    Originally posted by keep_walking
    Libpa δεν νομιζω να κλεισει...γιατι δεν ειναι θεμα σου απο την στιγμη που εχει λαβει απαντησεις απο πολλα μελη...ειναι θεμα ολων γιατι εχουν γραψει και αφιερωσει χρονο πολλοι ανθρωποι.

Παντως η αποψη σου ειναι εξαιρετικα ακραια γιατι αν φανταστεις οτι εγινε παγκοσμια ειδηση λογω της ανατριχιαστικοτητας του γεγονοτος δεν ειναι κατι που το περνας αψηφιστα.

Οχι δεν εχει δικαιολογια ο τυπος και για αυτο εχουν φτασει να σκεφτονται μεχρι και την θανατικη ποινη που αν μη τι αλλο και εγω κατα ειμαι και νομιζω εκτος αυτου ανεφερες και κατι για ενα εξαχρονο.
    Εγώ έχω έναν πιο σημαντικό λόγο να κλείσει. Εκτίθεμαι και εγώ το άνοιξα το θέμα. Και το γεγονός ότι έχουν αφιερώσει χρόνο κάποια μέλη, μόνα τους το έκαναν, εγώ τους έλεγα να σταματήσουν. Άρα το ήθελαν. Όσο για την ανατριχιαστικότητα του γεγονότος, ότι θέλουν βγάζουν. Η άλλη που άφησε το παιδί της να πεθάνει από ασιτία και δεν το άφηνε να φάει και ο πατέρας, φάγανε 15 χρόνια το μέγιστο.. Δεν έχει δικαιολογία; Γίνε κι εσύ πατέρας να δεις τι τράβαγε. Όσο για το εξάχρονο, δεν ξέρουμε τι έγινε, μπορεί να του είπε κάτι, μπορεί να τον έβρισε εξάλλου τα παιδιά δεν είναι αθώα, άνθρωποι είναι και αυτοί. Και μπορεί να τα μισεί τα παιδιά.

Banned
    Originally posted by krino
    εννοω οτι ειναι πολυ αυθαιρετο,
    να βγαζεις αποψη για το αν σε θελουν η δεν σε θελουν οι αλλοι γυρω σου.
    Αυτο ειναι δουλεια των υπολοιπων, αλλα οχι δικη σου.

Ως εκ τουτου,
    αυτα που γραφεις στερουνται καθε σοβαροτητας.
    Με λες γελοία επειδή λέω την άποψή μου; Είπα να διαγραφεί το θέμα επειδή ήξερα ότι θα υπήρχαν και κακοπροαίρετες δηλώσεις.

δεν σε ειπα γελοια, ειπα οτι στερουνται σοβαροτητας,
    για το γιατι εχω επιχειρηματολογησει.

Member
    Αγαπητή Libpa, έχεις μια τελείως διαστρεβλωμένη αντίληψη για το τι σημαίνει να είσαι παιδί και κατά πόσο ένα παιδί αντιλαμβάνεται τι κάνει σε μια τόσο μικρή ηλικία. Άυτό που συνέβη στο παιδάκι είναι τρομακτικό-σαφέστατα, ο ενήλικας είναι ο μόνος υπεύθυνος για ότι συνέβη. Εαν δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να φροντίσει το παιδί του, υπάρχουν και άλλοι τρόποι-η αναδοχή, η υιοθεσία κ.α. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν άνθρωποι σαν και και τον \"κύριο\" να μην κάνουν παιδιά, αλλά τι γίνεται απο κει και πέρα. Τα όσα δηλώνεις περί δικαιώματος διαφορετικής γνώμης, είναι αν μη τι άλλο αστεία. Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει άσπρο και μαύρο και η ουσία είναι ότι ένας ανεπαρκής και άχρηστος γονιός σκότωσε με τον χειρότερο τρόπο ένα δίχρονο παιδάκι. Τι ακριβώς υπάρχει να δικαιολογήσεις;

Senior Member
    Εχετε ολοι αδικο.

Το χιονι φταιει για τον θανατο.

Προτεινω να απαγορεψουμε τον χειμωνα.

Senior Member
    A ρε boltseed τι αναλαμπή έφαγες κι εσύ τώρα.....
    έμπνευση της στιγμής να λυθεί ο δύσκολος γρίφος ε?:P

Senior Member
    εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
    δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    εμ τι, ετσι ειναι οι εμπνευσεις^
    δε καταλαβα, δηλαδη εκεινος ο τυπος που επειδη την ωρα που αραζε τεμπελικα κατω απο ενα δεντρο του επεσε ενα μηλο στο κεφαλι εφτιαξε ολοκληρη θεωρια της βαρυτητας , ηταν καλυτερος?

Senior Member
    ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΙ ΣΔΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΡΟΧΗ
    After the apocalypse they took your mind Abusing science deaf dumb and blind

Banned
    ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ Κ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ (LIMPA)...

Page 7 of 8 FirstFirst ... 5678 LastLast