Results 61 to 75 of 114
-
24-03-2010, 20:09 #61
Originally posted by Alobar
Αν θελήσω να σου πω κάτι Λίμπα σίγουρα θα στο πω ευθέως. Απ\' τις απόψεις σου, το μόνο που έχω να σου πω σίγουρα, είναι ότι δε δείχνεις ίχνος σεβασμού για το δικαίωμα στη ζωή. Και δε μιλάω για το δικαίωμα του κυρίου. Αλλά όσων υφίστανται τέτοια βαναυσότητα από ενέργειες σα του κυρίου. Το τί είσαι και τί όχι το ξέριες εσύ. Εγώ τους χαρακτηρισμούς τους αποφεύγω. Ο καθένας αυτοχαρακτηρίζεται με τον τρόπο του. Και ναι, δε θα ξαναπαντήσω.
- 24-03-2010, 20:12 #62
χαιριμαι που πιστευεις στην ευτυχια,των αλλων
ειλικρινα αν θελεις να μου πεις ,γιατι δεν πιστευεις στην δικια σου ευτυχια ??
24-03-2010, 20:16 #63
Επειδή θα μείνω μόνη μου για πάντα...αλλά είναι εκτός θέματος..
24-03-2010, 20:30 #64
Originally posted by libpa
Επειδή θα μείνω μόνη μου για πάντα...
Σ αυτα που νιωθουμε.
Απαντησε μου σε αυτο σε παρακαλω
24-03-2010, 21:11 #65
Νομίζω δείχνω σεβασμό αλλά όχι στο άτομο που θέλετε όλοι. Απλά διαφέρουν οι απόψεις μας για το αν πρέπει αυτός να πεθάνει. Δεν νομίζω ότι αυτοχαρακτηρίζομαι κάπου. Συζήτηση κάνουμε.. Αυτά τα αποφεύγω κι εγώ όπως βλέπεις στην υπογραφή μου.
εγω δεν πιστευω οτι ο ανθρωπος αυτος πρεπει να εκτελεστει.
πιστευω οτι δεν θα επρεπε να εχει γεννηθει.
τον θεωρω ατυχημα, οπως το σπασμενο προφυλακτικο που ανεφερες...
αλλα αυτο ειναι αδυνατον.
δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο, οποτε εν τελει, πιστευω οτι δεν πρεπει να κανουμε ΕΜΕΙΣ κατι οσον αφορα την αφαιρεση της ζωης του.δεν πιστευω στην δολοφονια απο την πολιτεια εκ μερους των πολιτων, γιατι ειναι ενας φονος εν ψυχρω, χωρις ελαφρυντικα.
αν ηταν μια στιγμη ανεξελεγκτων νευρων και ερθει στιγμη που θα μετανιωσει, θα τιμωρηθει απο τις τυψεις του περισσοτερο απο οποιαδηποτε τιμωρια θα μπορουσαμε να σκεφτουμε.
αν ειναι πραγματι τοσο αναλγητος οσο δειχνει η πραξη του, σε μονιμη βαση, αρκει να τον απομονωσουμε απο το κοινωνικο συνολο και να του απαγορευθει η επιμελεια οποιουδηποτε ατομου για το μελλον.
24-03-2010, 21:28 #66
Originally posted by soft
θα ηθελα να σου πω οτι κανενας δεν σε ειπε κακο ατομο
ΑΝ και θελω να σου πω κατι πανω σ αυτο, δικες μου σκεψεις ,πολυ φιλικα ...Μακαρι να μπορουσα να κανω ενα παιδι....
αν δημιουργησεις τις καταλληλες προυποθεσεις ,μπορεις να το καταφέρεις..
24-03-2010, 21:38 #67
Originally posted by soft
Γιατι το εχεις υοθετησει αυτο? πες μου { και δεν υπαρχει καμια ειρωνια σε αυτα}
Σ αυτα που νιωθουμε.
Απαντησε μου σε αυτο σε παρακαλω
24-03-2010, 21:40 #68
Originally posted by Remedy
αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου
εγω δεν πιστευω οτι ο ανθρωπος αυτος πρεπει να εκτελεστει.
πιστευω οτι δεν θα επρεπε να εχει γεννηθει.
τον θεωρω ατυχημα, οπως το σπασμενο προφυλακτικο που ανεφερες...
αλλα αυτο ειναι αδυνατον.
δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο, οποτε εν τελει, πιστευω οτι δεν πρεπει να κανουμε ΕΜΕΙΣ κατι οσον αφορα την αφαιρεση της ζωης του.δεν πιστευω στην δολοφονια απο την πολιτεια εκ μερους των πολιτων, γιατι ειναι ενας φονος εν ψυχρω, χωρις ελαφρυντικα.
αν ηταν μια στιγμη ανεξελεγκτων νευρων και ερθει στιγμη που θα μετανιωσει, θα τιμωρηθει απο τις τυψεις του περισσοτερο απο οποιαδηποτε τιμωρια θα μπορουσαμε να σκεφτουμε.
αν ειναι πραγματι τοσο αναλγητος οσο δειχνει η πραξη του, σε μονιμη βαση, αρκει να τον απομονωσουμε απο το κοινωνικο συνολο και να του απαγορευθει η επιμελεια οποιουδηποτε ατομου για το μελλον.
24-03-2010, 21:45 #69
Τέλοσπάντων παιδιά, άλλαξα γνώμη ως προς το παιδί και ως προς εμένα, δεν θα ήθελα να πεθάνω εγώ άμα ήμουν στη θέση του, γιατί είναι ωραία η ζωή, οπότε και το παιδί δεν έπρεπε να πεθάνει, όμως ως προς αυτόν θα ήθελα να μην πεθάνει γιατί δεν είμαστε εμείς οι κριτές να κρίνουμε πως αισθάνθηκε εκείνη τη στιγμή. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν θα έκαναν το ίδιο, όμως αυτός μπορεί να αντέδρασε διαφορετικά, γιατί δεν σκέφτηκε πχ να πάρει το νοσοκομείο τηλ. να δώσει το παιδί. Αυτό δεν νομίζω ότι είναι λόγος να τον σκοτώσουμε επειδή δεν ήθελε το παιδί και το ξεφορτώθηκε. Μπορεί να μισούσε τα παιδιά. Εγώ από πλευράς μου είπα τη γνώμη μου, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσετε, απλά δεν είναι ανάγκη και να απαντήσετε, γιατί όπως είπα κουράστηκα. Απλά ήθελα να μοιραστώ τις τελευταίες μου σκέψεις πάνω στο θέμα..
24-03-2010, 22:11 #70
libpa είναι σαν να λέμε \"με εκνευρίζουν απίστευτα τα τακούνια της γειτόνισσας, θα τις κόψω τα πόδια για να μην τα ξαναφορέσει!\"
Χρησιμοποιείς δηλαδή την λογική αυτή -του παραλόγου- και στο λέω χωρίς κανέναν υπαινιγμό για το δικό σου πρόβλημα. Το ίδιο θα έλεγα σε όποιον έλεγε κάτι παρόμοιο.
Δέχομαι να πει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος πατέρας είχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, η κοινωνία γνώριζε και αδιαφόρησε, δεν υπάρχει κρατική πρόνοια κλπ κλπ. Αλλά να λέμε εμμέσως ότι είχε και δίκιο...είναι ανατριχιαστικό, δεν νομίζεις?
Άλλο να μην σου αρέσουν τα παιδιά και να μην θέλεις να αποκτήσεις δικά σου και άλλο να λέμε για έναν πατέρα δολοφόνο του μωρού του, well done στον χρυσοχέρη!!
24-03-2010, 22:15 #71
libpa,ξαναδιάβασε όσα γράφεις στην υπογραφή σου.Αυτά που γράφεις εκεί τα αναιρείς με όσα γράφεις στο θέμα αυτό.Θα διαπιστώσεις ότι παρόλο που συνέχεια αναφέρεσαι σε έναν κακό και σκληρό κόσμο,γεμάτο κακία(σχεδόν κάθε σου ποστ έχει από μία τέτοια σου ματιά) και οι ίδιες οι απόψεις σου απηχούν μία σκληρότητα που σχεδόν σοκάρει.Ποιος σε έκανε να πιστέψεις σε αυτόν τον κακό κόσμο,δε γνωρίζω,αλλά σίγουρα κανένας δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και ελεύθερος εσωτερικά όταν αισθάνεται πως τριγυρίζεται από κακία,από εχθρούς.Ίσως θα ήταν καλό να ψάξεις από πού προέρχεται αυτή σου η σκληρότητα και αν τελικά σε βοηθάει στη ζωή σου ή κάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου δύσκολη.Κάπου γράφεις για το στίγμα.Πώς νομίζεις ότι βοηθάει στη μάχη για την καταπολέμηση του στίγματος αλήθεια η άποψη πως ένα δίχρονο παιδί άξιζε το φόνο του,πώς νομίζεις ότι θα έκρινε την άποψη αυτή ένα άτομο δίχως γνώση από τον κόσμο των ψυχικών ιδιαιτεροτήτων;
Αυτό δε σημαίνει πως σε λογοκρίνει κανείς,αλλά να κρίνει τη συγκεκριμένη άποψή σου,το δικαίωμά το έχει.Μην αλλάξεις άποψη από ενοχές,επεξεργάσου όμως με κάποιο τρόπο την πηγή τόσο άτεγκτων απόψεων.Σκοπεύεις κάποια στιγμή να γίνεις μητέρα;Aν ναι,τότε σίγουρα χρειάζεται να το κάνεις.
Και να γνωρίζεις πως όταν διαφωνούμε με κάποιον δε σημαίνει αυτόματα πως τον μισούμε,ή τον εχθρευόμαστε,απλά επιλέγουμε ίσως πως οι απόψεις του ατόμου αυτού δε μας αφορούν.Έχει διαφορά.
Το άτομο αυτό εάν μισούσε τα παιδιά,δεν θα έπρεπε να είχε κάνει δικά του.Α ρε Κρίνε,πού είσαι,καλά τα έγραφες,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΡΕΕΕ."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-03-2010, 03:16 #72
Γενικά, αυτό το σλόγκαν, το χιλιοειπωμένο, να μην έκανε κάποιος παιδιά, επειδή ήταν ακατάλληλος, το βρίσκω αστείο.
Τι θα πει να μην έκανε παιδιά? Τα παιδιά έγιναν. Δεν αναρροφούνται πίσω μέσα στη μήτρα. Από κει και πέρα αν κάτι δεν μας αρέσει συζητάμε ή όχι την αλλαγή του.
Επιστροφή όμως στο χρόνο δεν γίνεται.
25-03-2010, 06:07 #73
[
Γιατί με την ασθένεια που έχω δεν θα με θέλει κανείς. Εξάλλου ούτε θα ήθελα να μην την είχα και να με ήθελαν μόνο χωρίς αυτήν, γιατί έτσι φαίνεται η αξία του ανθρώπου. Δεν θα άξιζαν τέτοιοι άνθρωποι, θα ήταν κακοί. Και οι περισσότεροι έτσι είναι αν όχι όλοι. Εξαιρείται το site γιατί εδώ υποτίθεται δεν υπάρχει περιθωριοποίηση, αλλά και πάλι όχι από όλους. Πάλι καλά που δεν λες ότι είμαι κατίνα, γιατί μερικές έτσι λένε για αυτές που θέλουν να παντρευτούν. Φυσικά, το αποδοκιμάζω.
Βρηκα τις αποψεις σου,αν οχι ακαρδες και σκληρες,παραλογες,οργιστηκ α,με {απλα ελληνικα} αν σε ειχα απεναντι μου real life ισως να μην μπορουσες να ξεφυγεις,γιατι ειμαι και λιγο παρορμητικο ατομο,οταν αντιλαμβανομαι τετοιες σκληροπυρηνικες αποψεις
Μετα ηθελα να το δω λιγο πιο ψυχραιμα,και ειπα δεν μπορει να υπαρχει τοση κακια{εδω ειναι η διαφορα μας απο μερους μου,και τα αλλα μελη μεσα εδω}δεν μπορει καποιος να σκεφτεται κατα αυτον το τροπο,υπαρχουν καποιοι λογοι.κανενας δεν γεννιεται κακος,αποκλινουμε απο την ανθρωπια μας απο τους τροπους που αντιλαμβανομαστε τον κοσμο απο καταστασεις oπου εχουμε βιωσει και κατα ποσο τις εχουμε επεξεργαστει μεσα μας,εαν δεν το κανουμε τοτε υπαρχει μονο ενας τροπος προσεγγισεις {μονοφθαλμο }θα τον ονομασω,γιατι ο πονος που νιωθουμε για αυτα που μας εχουν συμβει στη ζωη μας,βγαινει σε μισος για τα παντα γυρο μας
Εκει βλεπουμε εχθρους,επιθεσεις ανυποστατες,κατακραυγες,κα ι ενανολοκληρο κοσμο να θελει να χτυπησει μονο εμας,με αυτα που λεει η πρατει,αναλογος και κατα ποσο τα εχει υοθετησει αυτα μεσα του καθενας.
Κατα πρωτον για μενα,εχεις στιγματισει τον εαυτο σου μονη σου,και ηδη εχεις βγαλει την ετυμηγορια σου
<“Γιατί με την ασθένεια που έχω δεν θα με θέλει κανείς. Εξάλλου ούτε θα ήθελα να μην την είχα και να με ήθελαν μόνο χωρίς αυτήν, γιατί έτσι φαίνεται η αξία του ανθρώπου >“
Η αξια του ανθρωπου δεν φαινεται,ουτε απο ασθενειες,ουτε απο αρρωστιες,ουτε αν καποιος ειναι κουτσος στραβος αυτιστικος ουτε το επαγγελμα, του ουτε η κοινωνικη του θεση κ.τ.λ
Τις αξιες στη ζωη μας τις καθοριζουμε εμεις,και αυτο εχει να κανει με το πως βλεπουμε εμεις τον εαυτο μας.Και να στις διδαξει καποιος,μπορει να τις ξεχασεις,κατι σαν μαθημα γεωγραφιας,που ξεχνας τα συνορα.Αν δεν κανεις το δικο σου μαθημα μονη σου,και δεν βαλεις κεφαλι κατω,απλος θα ειναι ενα ακομα θεωρητικο μαθημα
Οι αξιες βρισκονται στη καρδια μας,και στη συμπεριφορα μας,και κατα επεκταση στους συνανθρωπους μας,να τις δειχνουμε και να τις πρατουμε καθημερινα
Αξιοπρεπεια απεναντι πρωτα σε μας και στους αλλους
Γαυτο ξεχωριζουμε και λεγομαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ
…
Οσο αναφορα την απορια σου
γιατι δεν σε ειπα κατινα,δεν βρισκω λογο να πω καποιον κατινα,που θελει να παντρευτει.
Θα το πω μονο οταν ο αλλος θα το κανει για τα ματια του κοσμου {σε απλα ελληνικα}και δεν εχει συναισθηση του τι του γινεται.
Για για να κανεις ενα γαμο= οικογενεια=ΠΑΙΔΙΑ για μενα ειναι μια ευθυνη και συνεχες αγωνας,,οπως το φανταζομαι,και{ισως το βλεπω λιγο ως πολυ μπορω να πω καποιεςφορες απο τον ανηψιο μου}
Αυτα ειχα να πω τα λιγα
Γιατι φευγω ενα ταξιδακι λογο της σημερινης μερας
25-03-2010, 10:51 #74
Originally posted by iberis
libpa είναι σαν να λέμε \"με εκνευρίζουν απίστευτα τα τακούνια της γειτόνισσας, θα τις κόψω τα πόδια για να μην τα ξαναφορέσει!\"
Χρησιμοποιείς δηλαδή την λογική αυτή -του παραλόγου- και στο λέω χωρίς κανέναν υπαινιγμό για το δικό σου πρόβλημα. Το ίδιο θα έλεγα σε όποιον έλεγε κάτι παρόμοιο.
Δέχομαι να πει κάποιος ότι ο συγκεκριμένος πατέρας είχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, η κοινωνία γνώριζε και αδιαφόρησε, δεν υπάρχει κρατική πρόνοια κλπ κλπ. Αλλά να λέμε εμμέσως ότι είχε και δίκιο...είναι ανατριχιαστικό, δεν νομίζεις?
Άλλο να μην σου αρέσουν τα παιδιά και να μην θέλεις να αποκτήσεις δικά σου και άλλο να λέμε για έναν πατέρα δολοφόνο του μωρού του, well done στον χρυσοχέρη!!
25-03-2010, 10:55 #75
Originally posted by RainAndWind
libpa,ξαναδιάβασε όσα γράφεις στην υπογραφή σου.Αυτά που γράφεις εκεί τα αναιρείς με όσα γράφεις στο θέμα αυτό.Θα διαπιστώσεις ότι παρόλο που συνέχεια αναφέρεσαι σε έναν κακό και σκληρό κόσμο,γεμάτο κακία(σχεδόν κάθε σου ποστ έχει από μία τέτοια σου ματιά) και οι ίδιες οι απόψεις σου απηχούν μία σκληρότητα που σχεδόν σοκάρει.Ποιος σε έκανε να πιστέψεις σε αυτόν τον κακό κόσμο,δε γνωρίζω,αλλά σίγουρα κανένας δεν μπορεί να νιώσει ευτυχισμένος και ελεύθερος εσωτερικά όταν αισθάνεται πως τριγυρίζεται από κακία,από εχθρούς.Ίσως θα ήταν καλό να ψάξεις από πού προέρχεται αυτή σου η σκληρότητα και αν τελικά σε βοηθάει στη ζωή σου ή κάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σου δύσκολη.Κάπου γράφεις για το στίγμα.Πώς νομίζεις ότι βοηθάει στη μάχη για την καταπολέμηση του στίγματος αλήθεια η άποψη πως ένα δίχρονο παιδί άξιζε το φόνο του,πώς νομίζεις ότι θα έκρινε την άποψη αυτή ένα άτομο δίχως γνώση από τον κόσμο των ψυχικών ιδιαιτεροτήτων;
Αυτό δε σημαίνει πως σε λογοκρίνει κανείς,αλλά να κρίνει τη συγκεκριμένη άποψή σου,το δικαίωμά το έχει.Μην αλλάξεις άποψη από ενοχές,επεξεργάσου όμως με κάποιο τρόπο την πηγή τόσο άτεγκτων απόψεων.Σκοπεύεις κάποια στιγμή να γίνεις μητέρα;Aν ναι,τότε σίγουρα χρειάζεται να το κάνεις.
Και να γνωρίζεις πως όταν διαφωνούμε με κάποιον δε σημαίνει αυτόματα πως τον μισούμε,ή τον εχθρευόμαστε,απλά επιλέγουμε ίσως πως οι απόψεις του ατόμου αυτού δε μας αφορούν.Έχει διαφορά.
Το άτομο αυτό εάν μισούσε τα παιδιά,δεν θα έπρεπε να είχε κάνει δικά του.Α ρε Κρίνε,πού είσαι,καλά τα έγραφες,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΕΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΡΕΕΕ.
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή