Results 16 to 30 of 57
Thread: Η ευθύνη της πορείας μας..
-
27-03-2010, 11:24 #16
που το βρηκες οτι εγω συμφωνω με τον κηπ?
:D
- 27-03-2010, 11:29 #17
Μου αρεσει αυτο το τραγουδι για το τιτλο του θεματος....
http://www.youtube.com/watch?v=L2GaCnAiuvo&NR=1&feature=fvwp[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2010, 11:30 #18
Ο Κηπ παραδεχεται τον ερωτα σαν μια μεγαλη δυναμη του συμπαντος,που μπορει να φερει τα πανω κατω και εσυ μικρο κουνελι ερωτοτροπεις σε ενα σοβαρο Θέμα..παραδέξου το συμφωνείτε!!!ας ειναι η αρχή για μια υπεροχη φιλία...:D :D:D
27-03-2010, 11:33 #19
Ο Κηπ παραδεχεται τον ερωτα σαν μια μεγαλη δυναμη του συμπαντος,που μπορει να φερει τα πανω κατω και εσυ μικρο κουνελι ερωτοτροπεις σε ενα σοβαρο Θέμα..παραδέξου το συμφωνείτε!!!ας ειναι η αρχή για μια υπεροχη φιλία...:D :D:D[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2010, 11:33 #20
Βάλτε και μένα μέσα.Έρωτας,έρωτας και πάλι έρωτας.Αντί για ευθύνη της πορείας μας,κάντε το έρωτας της πορείας μας.Ο έρωτας δεν έχει σχέση με πρέπει,γι αυτό και είναι τόσο απελευθερωτικός.Για σκεφτείτε τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής σας,πάντα ήταν και είναι αυτές που δεν κυριαρχούσε το πρέπει,η ευθύνη,αλλά ο έρωτας.Και αν περνάγαμε αυτή τη ματιά της αποδοχής και ελευθερίας που δίνει και σε όσους περισσότερους τομείς της ζωής μας μπορούσαμε,να ερωτευόμαστε δηλαδή τις μέρες μας και την πραγματικότητά μας,θα βλέπαμε τον κόσμο ξανά ως ένα πεδίο ανεξερεύνητων δυνατοτήτων,ένα χώρο ευκαιριών,όχι ένα σκοτεινό,φοβερό και δυσοίωνο πλέγμα υποχρεώσεων,ηθικών και επιτακτικών \"πρέπει\".Πέρα από τις αναλύσεις μας,σήμερα έξω ένας ήλιος μας καλεί να ζήσουμε στη λάμψη του,ποιος θα τον χαρεί,ποιος θα ακούσει τι του λέει,ποιος δε θα απαιτήσει να λύσει γρίφους,ποιος θα αράξει με μία φραπεδιά να χαρεί που μπορεί να αναπνέει άλλη μία υπέροχη μέρα στον κόσμο,αυτός έχει πιθανότητες να αποσβένει κάθε ασχήμια,γιατί μπορεί να την προσπερνά.Πωω,τι έγραψα το άτομο.:P:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-03-2010, 11:41 #21
Ωραια τα λες Rain:)
Υπεροχος ο ερωτας, συμφωνω μαζι σου. Αλλα θες να πεις οτι ο ερωτας δεν εχει κ σκοτεινα σημεια? Δεν εχει γωνιες? Δεν εχει σκληρες πλευρες?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
27-03-2010, 11:42 #22
Originally posted by Αφωτεινή
και εσυ μικρο κουνελι ερωτοτροπεις σε ενα σοβαρο Θέμα..
μα εγω παντα ερωτοτροπω,
ειτε σε σοβαρα ειτε σε μη σοβαρα θεματα....
επισης ειμαι ανηθικος και αλλα πολλα ασυμβατα με τα χρηστα ηθη.
:cool:
27-03-2010, 11:45 #23
Υπεροχος ο ερωτας, συμφωνω μαζι σου. Αλλα θες να πεις οτι ο ερωτας δεν εχει κ σκοτεινα σημεια? Δεν εχει γωνιες? Δεν εχει σκληρες πλευρες?
Οποιος φοβαται καθεται σπιτι του:)
Φυσικα η μαυριλα ειναι απαραιτητη και αυτη...δεν θα ειχε νοημα αλλιως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-03-2010, 11:45 #24
καλως τη ...
τι ομορφη εικόνα καλη μου Ρειν,
αλλά στη δική μου μπαίνουν σφήνα τα μικρά μου να μου παίρνουν το φραπέ,να πιάνουν κουβέντα στα διπλανά τραπέζια,να δίνουν παραγγελία στους σερβιτόρους και εκει που δινουμε φιλάκια με τον καλό μου ,να τρέχουμε να τα μαζέψουμε...χαχαχαχαχα!!:)
27-03-2010, 11:46 #25
Originally posted by Sofia
Υπεροχος ο ερωτας, συμφωνω μαζι σου. Αλλα θες να πεις οτι ο ερωτας δεν εχει κ σκοτεινα σημεια? Δεν εχει γωνιες? Δεν εχει σκληρες πλευρες?
άμα ξεκινάμε έτσι σοφάκι το χάσαμε.
άλλωστε, ακόμη και οι σκληρές πλευρές ενός έρωτα κινητοποιούν την αυτόματη άμυνα μας στον επόμενο....:)
27-03-2010, 11:48 #26
τον απολαμβάνεις οταν ειναι αμοιβαίος ,σε βασανίζει οταν σε κάνει να τον ψαχνεις,αλλα ειναι παντού και εχεις τοσες επιλογές...
27-03-2010, 12:01 #27
Originally posted by Αφωτεινή
τον απολαμβάνεις οταν ειναι αμοιβαίος ,σε βασανίζει οταν σε κάνει να τον ψαχνεις,αλλα ειναι παντού και εχεις τοσες επιλογές...
Ετσι κ αλλιως δεν μιλουσα για τον ανεφικτο ερωτα.Ουτε για τον μονοπλευρο.
Κ τελος, δεν θεωρω οτι ολα αυτα που αναφερω ειναι θεματα για να απεχει κανεις απο τον ερωτα. Ισα ισα:)πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
27-03-2010, 12:11 #28
Ο έρωτας δεν έχει καμία σκληρή πλευρά όταν είναι πραγματικός έρωτας.Σε κάνει ζυμάρι και δε σε νοιάζει καθόλου,γιατί σε ξαναφέρνει στην διάσταση που έχασες μέσα στην πορεία.Γι αυτό ο έρωτας είναι πάντα τόσο τρυφερός,εκεί δεν υπάρχει καμία ανάγκη για όπλα.Η σκοτεινή πλευρά υπάρχει μέσα στον καθένα μας πάντα Σοφάκι.Πρέπει να ανακαλύπτουμε πότε και κάτω από ποιες συνθήκες νιώθουμε \"σωστά\", να μην έχουμε τόσες ανάγκες για άμυνες.Είναι ένα καλό δείγμα πως αυτό που ζούμε είναι έρωτας.
Η αμφιθυμία μας απέναντι στον έρωτα είναι ουσιαστικά τα ερωτήματα που μας κληροδότησε η \"κακή\"πείρα(αν έτσι τη βλέπουμε),αυτό το πλήγωμα που σέρνουμε από σχέση σε σχέση από τα βάθη του χρόνου μας.Πάντα έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε πως το σέρνουμε,άρα να καταλαβαίνουμε και από τι τρέφεται και συντηρείται ο φόβος μας.
Α,κι εγώ είμαι ένα από τα άτομα που από καιρό σε καιρό περνάω τέτοιες αμφιβολίες,τέτοια ερωτήματα για σκοτεινιές.Αλλά δε νιώθω καθόλου σκοτεινή τελευταία,μπορεί να με αγαπώ περισσότερο τώρα πια,να μου επιτρέπω και το λάθος.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
27-03-2010, 12:13 #29
ΑΑΑΑ...μιλας για κατι αλλο εσυ..
λες για τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού μας και πως εκφράζονται στον έρωτα..
27-03-2010, 12:18 #30
Χμ χωρις πονο και το χαωδες των συναισθηματων...οταν κατα καποιο τροπο ολη η υπαρξη σου περναει σε αλλη φαση...εκει κολλαει οτι δεν νοηται ερωτας χωρις μαυριλα,υπαρχουν ολα και αλληλεπιδρουν αναλογα, ανασφαλειες...καις ασφαλειες και τα σχετικα:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία