Ποιες ειναι οι μεγαλες δυναμεις του συμπαντος?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 70
    Senior Member

Ποιες ειναι οι μεγαλες δυναμεις του συμπαντος?

Ποιες ειναι οι μεγαλες δυναμεις αυτες που μπορουν να αλλαξουν το ειναι σου ριζικα κατα την γνωμη σας?

Κατα την γνωμη μου ο ερωτας μπορει να φερει τα πανω-κατω...στα ορια του τον οποιοδηποτε.

Αλλο ειναι ισχυρα σοκ οπως προβληματα υγειας, θανατοι.

Α και τα φαρμακα ναι αλλαζουν το ειναι σου αρκετα.

Χμ συμπληρωστε και σχολιαστε:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εγω.

Μιλαμε για τρομερη δυναμη.

[^__^]

Senior Member
    Χμ και εγω τον ελευθερο χρονο μου ειμαι ο ...batman:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    δεν ειναι κακο....

:)

Senior Member
    Η ψυχολογία του όχλου,οι αθέατοι δεσμοί που ενώνουν και κρατάνε τη μάζα σε μία τρομακτική παλιννόστηση των ενστίκτων,των αναγκών και των φόβων,αυτή είναι μία μεγάλη δύναμη,που οι ηγέτες ήξεραν,ξέρουν και χρησιμοποιούν προς όφελός τους.

Το πλήθος.Η κάθε λογής λατρεία που δίνει στους αδύναμους ισχύ μέσα από δόγματα,πειθώ κάτω από το πρίσμα ανασφαλειών,βία με το πρόταγμα και την κυριαρχία της πλειοψηφίας,αυτή η θορυβώδης,αρχέγονη πηγή της ομάδας,αυτή η φοβική,ενστικτώδης συνένωση απέναντι στο \"επικίνδυνο\"διαφορετικό,σ� �ον εξωτερικό ή εσωτερικό εχθρό,τα ελεγχόμενα πλήθη είναι η επικινδυνότερη μορφή δύναμης που προέρχεται από χειραγώγηση φόβων/εκεί που ξεκινάει ο φανατισμός και η ομάδα.
    Οι μεσσίες και οι δικτάτορες το ξέρουν πάντα.Για να ελέγξεις πρέπει να εμφυσήσεις έννοιες κινδύνου.Της ψυχής,του έθνους,της κοινωνίας,του σώματος,παραλλάσουμε κατά βούλησιν.
    Για να κουμαντάρεις πρέπει να χειριστείς τους φόβους των άλλων.Και εκεί περνάμε στην πλευρά της ψυχολογίας του όχλου,τη δύναμη των αριθμών,την υποταγή της ατομικότητας σε μία αρχή όπου άξονας είναι ο φόβος απέναντι σε μία κατασκευασμένη απειλή.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    εγω ειμαι η catwoman..:):) και ο καλος μου ο wolverine...:)

Senior Member
    Η ψυχολογία του όχλου,οι αθέατοι δεσμοί που ενώνουν και κρατάνε τη μάζα σε μία τρομακτική παλιννόστηση των ενστίκτων,των αναγκών και των φόβων,αυτή είναι μία μεγάλη δύναμη,που οι ηγέτες ήξεραν,ξέρουν και χρησιμοποιούν προς όφελός τους.

Το πλήθος.Η κάθε λογής λατρεία που δίνει στους αδύναμους ισχύ μέσα από δόγματα,πειθώ κάτω από το πρίσμα ανασφαλειών,βία με το πρόταγμα και την κυριαρχία της πλειοψηφίας,αυτή η θορυβώδης,αρχέγονη πηγή της ομάδας,αυτή η φοβική,ενστικτώδης συνένωση απέναντι στο \"επικίνδυνο\"διαφορετικό,σ� �ον εξωτερικό ή εσωτερικό εχθρό,τα ελεγχόμενα πλήθη είναι η επικινδυνότερη μορφή δύναμης που προέρχεται από χειραγώγηση φόβων/εκεί που ξεκινάει ο φανατισμός και η ομάδα.
    Οι μεσσίες και οι δικτάτορες το ξέρουν πάντα.Για να ελέγξεις πρέπει να εμφυσήσεις έννοιες κινδύνου.Της ψυχής,του έθνους,της κοινωνίας,του σώματος,παραλλάσουμε κατά βούλησιν.
    Για να κουμαντάρεις πρέπει να χειριστείς τους φόβους των άλλων.Και εκεί περνάμε στην πλευρά της ψυχολογίας του όχλου,τη δύναμη των αριθμών,την υποταγή της ατομικότητας σε μία αρχή όπου άξονας είναι ο φόβος απέναντι σε μία κατασκευασμένη απειλή.

Σωστα η κοινωνια θα μπορουσες να πεις οτι ειναι το περιβαλλον και φυσικα μας διαμορφωνει ειτε προς μια κατευθυνση ειτε προς αλλη.
    Αλλα ειναι λιγο εντος-εκτος θεματος γιατι εχω παρει ως βαση την ατομικοτητα του καθενος.

Banned
    Originally posted by Αφωτεινή
    Originally posted by keep_walking
    εγω ειμαι η catwoman..:):) και ο καλος μου ο wolverine...:)

οσο παμε,
    βελτιωνομαστε εδω μεσα νομιζω.....

:D:D

Senior Member
    Εννοω πραγματα που \"ελεγχονται\" δηλαδη κατα καποιο τον μικροκοσμο του καθενος.

Senior Member
    Εμένα μου αρέσουν πολυ αυτα τα καραγκιοζιλικια....

Σορυ Κηπ..

Senior Member
    Με τον τρόπο που το εννοείς τότε Κeep,πράγματι ο έρωτας είναι μία μεγάλη δύναμη.Το σημαντικότερο είναι που σε κάνει να μην φοβάσαι να είσαι αδύναμος πάντως.Σε κάνει να αποδέχεσαι τα τρωτά σου,τα ευαίσθητά σου,σε μαθαίνει τη γενναιοδωρία απέναντί σου,τη συγχώρεση και το αγκάλιασμα των ατελειών σου.
    Ρε,τι αγαπησιάρικα είν\'αυτά σήμερα,πωωω,φταίει η λιακάδα και η άνοιξη(όχι το μέλος,η άλλη).:P:P
    Οι μελισσούλες,τα λουλουδάκια και τα γνωστά,λολ.Εποχή για ζευγαρώματα,χαχαααα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Με τον τρόπο που το εννοείς τότε Κeep,πράγματι ο έρωτας είναι μία μεγάλη δύναμη.Το σημαντικότερο είναι που σε κάνει να μην φοβάσαι να είσαι αδύναμος πάντως.Σε κάνει να αποδέχεσαι τα τρωτά σου,τα ευαίσθητά σου,σε μαθαίνει τη γενναιοδωρία απέναντί σου,τη συγχώρεση και το αγκάλιασμα των ατελειών σου.
    Ρε,τι αγαπησιάρικα είν\'αυτά σήμερα,πωωω,φταίει η λιακάδα και η άνοιξη(όχι το μέλος,η άλλη).:P:P
    Ναι rain σε καταλαβαινω.. χαχα και εγω νομιζω οτι το παρακανα....χμ αρενωποτητα κουκλα εισαι για κανα καφε...παμε με το καμπριολε λολ.

Σταματαω ερχομαι σε δυσκολη θεση λολ.

Banned
    Originally posted by RainAndWind

κανει κρυο κανει τσυφι,
    για το δολιο το κοτσυφι.

:P:P

Senior Member
    Aχ τι μου κανετε.
    Λυπηθητε καποια που ειναι στη δουλεια,και ετοιμη με αυτα τα
    αγαπησιαρικα,να δηλωσει παραιτηση,και να παει για καφε :D

Senior Member
    Εχω μια συλλογη...γραμματοσημων ποια θελει να την δει?λολ

Page 1 of 5 123 ... LastLast