Results 61 to 70 of 70
-
28-03-2010, 15:10 #61
Originally posted by lucifer
κι εγώ που ήθελα να αρέσω για το μυαλό μου...
καταραμένη ομορφιά!
ειλικρινά ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό: πως γίνεται ένας έξυπνος άνδρας να έχει για παρτενέρ μια όμορφη, αλλά ...βλαμμένη γυναίκα!
περί ορέξεως, μπακλαβάς γωνία, υποθέτω.
Αλλά αν το πρώτο κριτήριο ειναι να εχει μια όμορφη και ηλίθια γυναίκα ,ο ιδιος τι ανάγκες εχει?
- 28-03-2010, 15:17 #62
Αναφερατε δυο κυρια προσοντα ομορφια και εξυπναδα αλλα περισσοτερη σημασια εχει να \"δενει το γλυκο\" δηλαδη να περνατε καλα και να γεμιζει η παρουσια του ενος τον αλλο.
Τι να το κανεις αν ειναι η Ζολι και ο Αϊνσταϊν σε ενα πακετο αλλα να θες να κοψεις...φλεβες απο την βαριεμαρα.
Εμ λιγο υπερβολικος βεβαια ας ηταν η Ζολι και θα το παιδευαμε λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
28-03-2010, 17:23 #63
Originally posted by keep_walking
Αναφερατε δυο κυρια προσοντα ομορφια και εξυπναδα αλλα περισσοτερη σημασια εχει να \"δενει το γλυκο\" δηλαδη να περνατε καλα και να γεμιζει η παρουσια του ενος τον αλλο.
Τι να το κανεις αν ειναι η Ζολι και ο Αϊνσταϊν σε ενα πακετο αλλα να θες να κοψεις...φλεβες απο την βαριεμαρα.
Εμ λιγο υπερβολικος βεβαια ας ηταν η Ζολι και θα το παιδευαμε λολ.
+1!!!
λολ για την Ζολι:P
28-03-2010, 17:53 #64
@ φωτεινή:
εννοείται αυτό που λες (ότι υπάρχουν όμορφες και πανέξυπνες γυναίκες).
το σχόλιο μου ήταν και λίγο humor, ήταν και λίγο response σε ένα σχόλιο του ονειροπλασμένου που αναφέρει ότι η γυναίκα προσπαθεί κυρίως με την ομορφιά/ερωτισμό της να κερδίσει τη θέση της στην κοινωνία. κάτι που έχω την αίσθηση ότι σε ένα αρκετά υπολογίσιμο ποσοστό ισχύει, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει.
δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας που να θέλει όμορφη και ηλίθια, όμως έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν άνδρες που θέλουν τη γυναίκα πιο υποταγμένη από τους ίδιους. Κάτι σαν να είναι πιο πολύ στο ρόλο του αρχηγού αυτοί, και η γυναίκα στο ρόλο του ακόλουθου. Αυτό νομίζω ότι υπάρχει. (βέβαια μπορεί να υπάρχει και το ανάποδο: γυναίκες που να θέλουν τον άνδρα στο ρόλο του ακόλουθου.) δεν ξέρω, ειλικρινά. σίγουρα υπάρχουν πολύ δυναμικές γυναίκες, αυτό σίγουρα υπάρχει. πχ ντόρα, γιάννα αγγελλοπούλου, frida kahlo, marie curie, hilary και πάει λέγοντας. τώρα, το τι ζητάν από έναν άντρα οι φοβερά δυναμικές γυναίκες δεν το ξέρω. πάντως έχω σίγουρα δει γυναίκες να δείχνουν πολύ ανασφαλείς και να ζητάν την ασφάλεια στο ρόλο ενός άνδρα. e, να σου την αλήθεια μου, εμένα αυτή η τελευταία στάση προσωπικά με αηδιάζει.
28-03-2010, 17:56 #65
Originally posted by lucifer
@ φωτεινή:
εννοείται αυτό που λες (ότι υπάρχουν όμορφες και πανέξυπνες γυναίκες).
το σχόλιο μου ήταν και λίγο humor, ήταν και λίγο response σε ένα σχόλιο του ονειροπλασμένου που αναφέρει ότι η γυναίκα προσπαθεί κυρίως με την ομορφιά/ερωτισμό της να κερδίσει τη θέση της στην κοινωνία. κάτι που έχω την αίσθηση ότι σε ένα αρκετά υπολογίσιμο ποσοστό ισχύει, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου πολυαρέσει.
δεν ξέρω αν υπάρχει άντρας που να θέλει όμορφη και ηλίθια, όμως έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν άνδρες που θέλουν τη γυναίκα πιο υποταγμένη από τους ίδιους. Κάτι σαν να είναι πιο πολύ στο ρόλο του αρχηγού αυτοί, και η γυναίκα στο ρόλο του ακόλουθου. Αυτό νομίζω ότι υπάρχει. (βέβαια μπορεί να υπάρχει και το ανάποδο: γυναίκες που να θέλουν τον άνδρα στο ρόλο του ακόλουθου.) δεν ξέρω, ειλικρινά. σίγουρα υπάρχουν πολύ δυναμικές γυναίκες, αυτό σίγουρα υπάρχει. πχ ντόρα, γιάννα αγγελλοπούλου, frida kahlo, marie curie, hilary και πάει λέγοντας. τώρα, το τι ζητάν από έναν άντρα οι φοβερά δυναμικές γυναίκες δεν το ξέρω. πάντως έχω σίγουρα δει γυναίκες να δείχνουν πολύ ανασφαλείς και να ζητάν την ασφάλεια στο ρόλο ενός άνδρα. e, να σου την αλήθεια μου, εμένα αυτή η τελευταία στάση προσωπικά με αηδιάζει.
Δεν κατάλαβα το τελευταίο που λες για τις γυναίκες που δείχνουν ανασφαλεία.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
28-03-2010, 18:01 #66
είπαν πως το άθροισμα εξυπνάδας και ομορφιάς είναι πάντοτε σταθερό.
28-03-2010, 18:04 #67
καλά, ο einstein ήταν πρώτος ερωτύλος, super γνωστό. ο πρώτος γάμος με μια πανέξυπνη σέρβα μαθηματικό, ναυάγησε. στην πορεία παντρεύτηκε μια εξαδέλφη του, η οποία απείχε έτη φωτός από το προφίλ της γυναίκας τύπου \"marie curie\". Τον ντάντευε, του μαγείρευε και τέτοια. Την κεράτωνε ασύστολα με πολλές και διάφορες μεταξύ των οποίων, νομίζω, και με την κόρη της, που είχε αυτή από άλλο γάμο. Οπότε ναι, συμφωνώ απόλυτα με το πόρισμα του keep, ότι άμα δένει η μαγιονέζα, κάθε κουβέντα περιττή.
πέτραν, δεν ρίχνεις μια ματιά στη wiki, γιατί μπορεί να μη θυμάμαι και καλά! :P
28-03-2010, 18:06 #68
Λουσιφερ,
καταλαβαινω το ανάλαφρο υφος που το έγραψες ,απλά μου ηρθε αυτο στο μυαλο και το έγραψα..οχι με την εννοια της αντίθεσης!!
Εγω προσωπικα με αυτο που λεει ο Ονειροπλασμενος,δεν εχω προβλημα,ο καθενας ας χρησιμοποιήσει τα μεσα που διαθετει..Καταλαβαίνεις οτι δεν μιλαω για αθεμιτα μεσα ...
Επισης αυτο που λεει ο Κηπ..ειναι το προφανές..
Ομως εγω λέω οτι αυτο που απολαμβάνει ο καθένας μας σε μια σχεση, μπορει να ειναι άσχετο με την ομορφια ή την εξυπνάδα.
28-03-2010, 18:23 #69
@ weird:
εννοώ ότι αυτές τουλάχιστον οι γυναίκες που γνώρισα εγώ, θεωρούσαν ότι κάποια πράγματα είναι τυπικά ανδρικές δουλειές και συνεπώς χρειάζονταν έναν άνδρα στη ζωή τους, για να κάνει εκ μέρους τους αυτά τα πράγματα. και ότι αν δεν είχαν αυτόν τον άνδρα, η ζωή τους γινόταν πολύ δύσκολη. και όταν αναγκάζονταν εξ ανάγκης να τα κάνουν αυτές, το κοπαναγανε λες και ήταν κατόρθωμα να ανεβούν στο everest. και όταν λέω ανδρικές δουλειές εννοώ, πχ διεκδίκηση νομικών διαφορών, το να βγάζει κανείς λεφτά μέσα από μια πιο απαιτητική δουλειά από τη μέση δουλειά, πρωτοβουλία για σύναψη κοινωνικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους κλπ. και επίσης τη συναισθηματική ασφάλεια αντί να προσπαθούν να τη δώσουν αυτές στον εαυτό τους, τη ζητούσαν ετερόφωτα. Ο άνδρας στο ρόλο του προστάτη ιππότη που θα παρέχει συναισθηματική ασφάλεια στη γυναίκα, θα είναι διαθέσιμος να την κανακεύει συναισθηματικά οποτε αυτή πέφτει. Δεν θέλω να γενικεύσω περισσότερο, μπορεί αυτές να ήταν οι μοναδικές του πλανήτη και εγώ να έπεσα στην εξαίρεση.
28-03-2010, 18:23 #70
Kαλησπέρα. Χμμ... είναι δυναμικές γυναίκες οι δυο που αναφέρθηκαν; Απλά μου κάνει εντύπωση. Αγγελοπούλου και Μπακογιάννη;... δε θεωρώ ότι υπάρχει καμιά σχέση ανάμεσα στη \'δυναμική προσωπικότητα\' και στον πλούτο, αν θέλω να το δω στην πραγματική του βάση. Τις συγκεκριμένες θα τις χαρακτήριζα ανασφαλείς και άδειες, εξού και διψούν για εξουσία και επιβολή. Αλλά με τόση... λάμψη, που να φανούν τα κενά... η δε πρώτη μου θυμίζει \'καλή νοικοκυρά\' που κρύβει τα σκουπίδια κάτω απ\' το πατάκι. Στο όνομα μιας Ολυμπιάδας - που δε κόστισε στην ίδια φυσικά - έκανε λαμπίκο την πόλη, \'καθαρίζοντας\' τα τετράποδα βρωμερά σκουπίδια και \'πετώντας\' τα κατακάθια δίποδα που χαλούσαν την αισθητική της. Τρομερός δυναμισμός, δε λέω... συμφωνώ Γουίρντ, μια δυναμική γυναικεία προσωπικότητα θα ένιωθε μια χαρά συμβατή με έναν άντρα εξίσου δυναμικό ή και λίγο περισσότερο...
:)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία