Results 1 to 10 of 10
Thread: διδακτορικά-μεταπτυχιακά
-
24-03-2010, 18:22 #1irenepGuest
διδακτορικά-μεταπτυχιακά
Κουραστηκα να διαβαζω συνεχεια για θερμιδες-ισοδυναμα-πλανα διατροφης κλπ κλπ.
Ας ανοιξουμε ενα νεο θεμα.
Διδακτορικα- μεταπτυχιακα προγραμματα σπουδων.
Το εχετε ψαξει καθολου;Εχετε αναλογη εμπειρια και αν ναι που;
Εσωτερικο ή εξωτερικο;
- 25-03-2010, 15:21 #2irenepGuest
δεν εχει κανεις αποψη επι του θεματος;
25-03-2010, 16:15 #3
Ωραιο τοπικ, να ξεφευγουμε και λιγο, δικιο εχεις. Εγω εχω κανει στην Αγγλια μεταπτυχιακο, ενα χρονο με πληρη φοιτηση. Το εψαχνα και για διδακτορικο αλλα τωρα που επεστρεψα δε μπορω να αφησω τη δουλεια μου και να ξαναφυγω, σκεφτομουν να κανω κατι εξ αποστασεως αλλα τωρα ειμαι πολυ πιεσμενη δεν εχω καθολου χρονο. Ο,τι κανεις ειναι καλο παντως
25-03-2010, 20:57 #4irenepGuestεγω σκεφτομουν για μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην Ελλαδα. αλλα η αληθεια ειναι πως ολοι οι καθηγητες μου οτι εκαναν το εκαναν στο εξωτερικο.
26-03-2010, 10:52 #5
Εγώ είμαι ακόμα προπτυχιακός και δεν το βλέπω να κάνω κάτι παραπάνω.Ό,τι γνωρίζω για τις μεταπτυχιακές σπουδές είναι από πρώην συμφοιτητές μου που συνεχίζουν.
26-03-2010, 11:46 #6
Εγώ ξεκίνησα ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως από αγγλία, που το προτίμησα γιατί ήταν εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικό. Το να πρέπει να βρίσκομαι κάθε τρεις και λίγο σε μια άλλη πόλη, για "συναντήσεις" και "εξετάσεις" το βρίσκω πολύ κουραστικό, και αλλοιώνει το χαρακτηρισμό "εξ αποστάσεως".
Ωστόσο, αν και ο τελικός σκοπός μου είναι τελικά να μπορέσω να αναγνωρίσω κάποια ισοτιμία του τίτλου που θα πάρω στο τέλος με μεταπτυχιακό, δεν είμαι ακόμη σίγουρη πως θα είναι εύκολο, καθώς το ΔΙΚΑΤΣΑ θέλει τα προγράμματα να είναι όπως του ΕΑΠ, δηλαδή με κατ'ιδίαν συναντήσεις. Θα δούμε.
Πάντως αυτό που παρακολουθώ, είναι αρκετά απαιτητικό με σχεδόν καθημερινή ανάγκη να υποβάλλουμε κάποιο είδος εργασίας - και από την άλλη, πολύ ενδιαφέρον, γιατί επικοινωνώ ηλεκτρονικά με άτομα από όλη την υδρόγειο και ανοίγω πολύ τους ορίζοντές μου.
27-03-2010, 10:46 #7irenepGuestμου ειπε ενας φιλος οτι ενα πανεπιστημιο της Αγγλιας προσφερει υποτροφιες σε οσους εχουν εναν καλο βαθμο πτυχιου.
δηλαδη πας εκει ,σου προσφερουν στεγη,σιτιση και χρηματα!
εχετε ακουσει κατι παρομοιο;
27-03-2010, 13:11 #8
Eντάξει ,για την Αγγλία υπάρχουν πολλά ιδρύματα και υποτίθεται ότι προσφέρουν καλές σπουδές.Η αντικειμενική αλήθεια όμως είναι πως μόνο μερικά απ'αυτά αξίζουν πραγματικά και έχουν ένα επίπεδο.Στ'άλλα απλά πληρώνεις και κάνεις κάτι τυπικά μαθήματα για να πάρεις το χαρτί μετ'απο λίγο.Πρέπει να κάνεις μια καλή διαλογή μεταξύ των ιδρυμάτων.
27-03-2010, 16:56 #9
Συμφωνω. Υπαρζουν ιδρυματα τοσο ψηλου οσο και χαμηλου επιπεδου. Ακους πολλους να λενε σπουδαζω στην Αγγλια αλλα πανεπιστημιο με πανεπιστημιο διαφερει. Θελει ψαξιμο και σιγουρα βρισκεις αυτο που θες, οι επιλογες ειναι παρα πολλες τοσο σε πανεπιστημια οσο και σε σχολες, εξειδεικευσεις κτλ
27-03-2010, 18:46 #10irenepGuestγενικοτερα ομως τι προτιμουν στην Ελλαδα; ενα διδακτορικο εσωτερικου ή εξωτερικου;
η πορεια μου ειναι πολυ καλη στην σχολη και αν συνεχισω ετσι ειναι σιγουρο οτι θα με δεχτουν στην ελλαδα αλλα δεν θελω το διδακτορικο απλα για το χαρτι.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία