Results 31 to 45 of 58
-
30-03-2010, 12:53 #31
2.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:
Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης... αλλά τουλάχιστον γ@μησα.
-------
Θεωρώ τον εαυτό μου μη κλασσικό τύπο ανδρός. Δε θα μιλούσα ποτέ έτσι, δεν ασχολούμαι με ομάδες, ούτε με τετριμμένα, αλλά με ανώτερα πράματα. Επίσης είμαι πολύ ρομαντικός. Ναι, πολλοί θα μιλούσαν έτσι ακριβώς όπως έγραψες.
Όμως πριν προλάβετε να γελάσετε, σκεφτείτε ότι η δικιά σας πλειοψηφία είναι αυτή που επιλέγει τέτοιους τύπους, θεωρώντας τύπους σαν εμένα αδύναμους, φοβισμένους, απροσάρμοστους μέχρι και ομοφυλόφιλους. Σε καλή μεριά και να με θυμάστε όταν αναρωτιέστε γιατί σας πρόδωσαν.
- 30-03-2010, 12:57 #32
Originally posted by Ακοινώνητος
Όμως πριν προλάβετε να γελάσετε, σκεφτείτε ότι η δικιά σας πλειοψηφία είναι αυτή που επιλέγει τέτοιους τύπους, θεωρώντας τύπους σαν εμένα αδύναμους, φοβισμένους, απροσάρμοστους μέχρι και ομοφυλόφιλους. Σε καλή μεριά και να με θυμάστε όταν αναρωτιέστε γιατί σας πρόδωσαν.
πολυ σωστος εισαι φιλε μου....
Οταν δεν εισαι μεσα στα κοινωνικα πρεπει
(π.χ. 2.. Απόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΟΥ:
Έχασε ο Ολυμπιακός από τον Αστέρα Τρίπολης... αλλά τουλάχιστον γ@μησα. ) τοτε δεν εισαι μεσα στις επιλογες.
Οταν εισαι μεσα σε αυτο,
τοτε εισαι μεσα στις επιλογες αλλα γινεσαι ημερολογιο.....
Κατ εμε,
μεινε οπως εισαι, οτι και να κοστισει.
30-03-2010, 13:03 #33
-------
Θεωρώ τον εαυτό μου μη κλασσικό τύπο ανδρός. Δε θα μιλούσα ποτέ έτσι, δεν ασχολούμαι με ομάδες, ούτε με τετριμμένα, αλλά με ανώτερα πράματα. Επίσης είμαι πολύ ρομαντικός. Ναι, πολλοί θα μιλούσαν έτσι ακριβώς όπως έγραψες.
Το να γελάσεις με κατι τετοιο, δεν μπορεί να σημαίνει οτι απλα το αναγνωρίζεις?Το εχεις δει σαν \"θέμα\" επικοινωνίας και διαφορετικών αντιλήψεων?
Δεν σημαίνει οτι σου αρεσει και το προτιμάς..αυτο φαινεται απο τις σχέσεις που επιλέγει ο καθένας μας..
30-03-2010, 13:08 #34
Βέβαια, εγώ πρώτος είπα ότι έτσι είναι, μόνο που θλίψη με κατέλαβε παρά γέλιο. ;)
30-03-2010, 14:10 #35
Βέβαια, εγώ πρώτος είπα ότι έτσι είναι, μόνο που θλίψη με κατέλαβε παρά γέλιο. ;)
νομιζω οτι ειναι υγιης η αντιδραση σου.
30-03-2010, 14:12 #36
Originally posted by melissa
@keep_walking: Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο της γυναίκας.
Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα.
1.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:
Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ\'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.
Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα.
Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!
Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι
άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.
Δε θα \'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα
αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.
Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.
Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.
πολύ καλό!!!
30-03-2010, 14:41 #37
-------
30-03-2010, 14:44 #38
Χα αυτο δεν αισθηματα...αυτο ειναι παρανοια...για αυτο οφειλουμε να θωρακισουμε τους εαυτους μας απεναντι σε αυτην πριν μας παρει η...μπαλα λολ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-03-2010, 14:54 #39
δεν εννοώ αισθήματα όπως τα δείχνει να τα έχει η γυναίκα στο ανέκδοτο. εξάλλου αυτά δεν είναι τα αισθήματα, αλλά ο τρόπος που τα διαχειρίζεται!
30-03-2010, 14:56 #40
Οι αντρες βλεπουν μπαλα , οι γυναικες πανε για ψωνια. ουγκ.
30-03-2010, 14:56 #41
Μαλλον ειναι αισθηματα...ενα μπαχαλο συναισθηματων τα οποια φυσικα δεν μπορει να καταλαβει ο ακολουθος της και προφανως αν αυτο το χαωδες των συναισθηματων σε μια σχεση ειναι διαρκως εκει...τοτε και αυτος παρατησε τον αγωνα ωστε να μπορεσει να συνυπαρξει στην σχεση:P
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-03-2010, 14:57 #42
Originally posted by melissa
@keep_walking: Το πρώτο απόσπασμα είναι από το ημερολόγιο της γυναίκας.
Το δεύτερο από το ημερολόγιο του άντρα.
1.. Aπόσπασμα από το ημερολόγιό ΤΗΣ:
Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ\'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό.
Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα.
Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά, χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα,δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός....δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη!
Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι
άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο.
Δε θα \'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα
αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος.
Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος.
Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.
@Adzik: Δεν τα θυμάμαι καλά γιατί πάει και κάποιος καιρός. Περιέγραφε ένα ένα τα μηνύματα που της είχε στείλει και τις τέτ-α-τετ επαφές. Η άλλη ήταν λίγο αδιάφορη κι εκείνος τα είχε πάρει και περιέγραφε και καλά ότι της έλεγε σε έντονο ύφος ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές. Πρόσεξε θα σκίσεις κανά καλσόν. :P
Από τέτοιες συζητήσεις όμως καταλαβαίνουμε ότι οι άντρες δε διαφέρουν καθόλου από μας και ότι το πώς σκεφτόμαστε τους φαίνεται εξίσου περίεργο όσο φαντάζει σε μας ο δικός τους τρόπος σκέψης. Καλό θα ήταν πάντως να ακούσουν συζήτηση γυναικοπαρέας οι άντρες που θεωρούν ότι οι γυναίκες το μόνο που κάνουν είναι να μοιράζουν χυλόπιτες. Αν και τώρα που το σκέφτομαι γιατί να μας απομυθοποιήσουν? Μου αρέσουν ατάκες όπως οι γυναίκες μπορούν να έχουν όποιον θέλουν! Χαχα!...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
30-03-2010, 15:00 #43
Originally posted by keep_walking
εσυ μην κανεις μαθηματα στη μαλακια,
σου φτανουν τα οσα εχεις κανει μεχρι στιγμης..... :)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
30-03-2010, 15:09 #44
Κέφια βλέπω.Αλλά το θέμα έφτασε να έχει σχέση περισσότερο με ανδρική ψυχολογία,λολ.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
30-03-2010, 15:11 #45
Κέφια βλέπω.Αλλά το θέμα έφτασε να έχει σχέση περισσότερο με ανδρική ψυχολογία,λολ.:P
Ναι ξεδιπλωθηκαμε παλι...λολ[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....