Εντρυφωντας στη γυναικεια ψυχολογια - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 58 of 58
    Η ουσία είναι πως μπορεί να υπάρχουν διαφορές για διάφορους βιολογικούς και κοινωνικούς λόγους. Δε πιστεύω με αυτά που έγραψα ότι είναι θέμα όμως \'γυναικείων\' και \'ανδρικών\' αντιδράσεων, υπό την έννοια ότι πάει τελείωσε, είμαστε καταδικασμένοι να μην εννοούμε ο ένας τον άλλο.

Όπως είπε και η Ρέιν τα ίδια πράγματα ζητάμε από τις σχέσεις μας, αποδοχή και αγάπη. Μ’ αυτό που έγραψα, ήθελα να δείξω ότι υπάρχει και ο αντίλογος, χωρίς βέβαια να συμβάλλει ουσιαστικά. Υπάρχουν ολάκερες θεωρίες περί των επιλογών των γυναικών σε όλα τα θέματα. Νομίζω όμως ότι και για τα δύο φύλα, πυρηνικό στοιχείο είναι η διαχείριση του εγωισμού. Θεωρώ ότι αν ψάχνουμε να βρούμε ανθρώπους ειλικρινείς που θέλουν πρώτιστα να δώσουν και δευτερευόντως να πάρουν, και το ίδιο κάνουμε και μεις, όλα μπορούν να βρουν το δρόμο τους.

Στο ανέκδοτο, πέρα από τη πλάκα, είναι εμφανής η έλλειψη επικοινωνίας. Γραμμένο από μια γυναίκα, η θεώρηση είναι πως αυτή τα αναλύει όλα, ενδιαφέρεται τόσο πολύ για όλα, πιστεύει μέχρι και ότι μπορεί να φταίει αυτή. Ενώ ο ανόητος νοιάζεται μόνο για την ομάδα του και το σεξ.
    Πολλές φορές το δίκαιο έχει στενά όρια με τον εγωισμό μας, στο χέρι μας όμως είναι να κάνουμε τις σωστές επιλογές και σε άτομα και σε συμπεριφορές.

Senior Member
    Η προηγουμενη ιστορια σε μορφη βιντεο!!

--------------------

http://www.youtube.com/watch?v=hvEtel_FbSk&feature=related

----------------

lawl ;d

Senior Member
    Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα παιρνεις ενα ροπαλο...φαπ μετα μαλλια και στο σπηλαιο...σιγα μην το παιδεψουμε πολυ το πραγμα λολ...απλη ζωη και ευτυχισμενη.

Ψυχολογια και παραψυχολογια και εννοιες διαστημικες...μπορεις να γινεις ενα κουβαρι για να καταλαβεις τα απλοτερα των πραγματων?

Τα πραγματα ειναι παντα απλα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Τριχες κατσαρες...keep moving και δεν καθομαι να ακουω σαχλες anymore.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    απεφανθη...ειναι τρελλες αναρωτιεμαι πως αναπνεουν λολ.

Δεν μπορει ρε γαμωτο να σκεφτονται τοσο...εξωγηινα.

Το μονο που ενδιαφερει τις γυναικες μαλλον ειναι καταλοιπα των σπηλαιων και της...παλιολιθικης εποχης....χμ εμεις δεν μπορουμε να κανουμε χωρις αυτες αλλα μπορουμε καλλιστα
    να προσαρμοστουμε λολ...μετα απο μερικα ξυδια ολα φαινονται πιο καθαρα:P

εσύ να μην πίνεις και ανοίγεις τέτοια θέματα και στο τέλος μας λες κιόλας πως όλα είναι απλά. :P

όσο για τα ανέκδοτο είναι καλό, ανάλογα με το χιούμορ που διαθέτει κανείς. ;)

Senior Member
    εσύ να μην πίνεις και ανοίγεις τέτοια θέματα και στο τέλος μας λες κιόλας πως όλα είναι απλά. :P

όσο για τα ανέκδοτο είναι καλό, ανάλογα με το χιούμορ που διαθέτει κανείς. ;)
    λολ ναι το πρωτο ποστ μου ηταν αρκετα ψαγμενο μαλλον.
    Υπαρχουν στιγμες που σαρωνεις την ζωη σου και πετας τα περιττα , το εχω κανει και εγω το κανουν πολλοι μαλλον. Ειναι ενα ειδος απελευθερωση.

Senior Member
    Καιρος να απελευθερωθω και εγω να μην ειμαι παιχνιδακι , απλως πρεπει να σβησω ενα σωρο μαλακιες απο το κεφαλι μου , ναι δεν θα ελεγα οτι οι γυναικες ειναι ιδιαιτερα εξυπνες , ειναι ψεμμα οτι μπορουν να διαχειριστουν καλυτερα τα συναισθηματα , μαλλον δεν καταλαβαινουν τιποτα και ειναι παγιδευμενες τοσο στα συναισθηματα του εαυτου τους οσο και αν καταφερουν να μεταδωσουν αυτα και στους αλλους οποτε παγιδευονται και αυτοι σε εναν κυκεωνα που οδηγει μακρια απο την αληθεια.
    Ξυνουν την επιφανεια καλυτερα αλλα μεταφραζουν λαθος προσπαθωντας να δωσουν νοημα στην υπαρξη τους.
    Μπορει να σε μπερδεψει στιγμιαια η λογικοφανεια αλλα διακρινεις μεσα απο ενα καρο ψεμματα την αληθεια , την δικια τους οσο και την αληθεια που εχουν για σενα.
    Με λιγα λογια το συναισθημα μπερδευει και αποδυναμωνει πολλες φορες και μπορεις να οδηγηθεις σε λαθος συμπερασματα σε ενα παιχνιδι διαλογου με μια επιδεξια γυναικα γιατι θα πατησει οπου μπορεσει ωστε να πετυχει το ζητουμενο...ειναι ενα παιχνιδι...το θεμα ειναι να μην γινεσαι εσυ το παιχνιδι και να μπορεις να αποστασιοποιησε γιατι το μονο που εχεις ειναι ο εαυτος σου.
    Δεν εχει σχεση με το κακο και το καλο , οι ανθρωποι ειναι πολυ πολυπλοκοι ουτε κατηγορω...απλως keep looking για το real deal λολ.

Senior Member
    Οτι να ναι lol

Senior Member
    Καλημέρα Κηπ,
    να σου πω απο την δική μου την εμπειρία, καμια φορά είδα οτι μου άρεσε ( βαθιά μέσα μου) να είμαι το παιχνιδάκι...γι αυτό και καθόμουν να το ζήσω.

Δοκιμάζεις τα όριά σου, μαθαίνεις.
    Είναι μια εμπειρία και αυτό.
    Γενικώς, οι άνθρωποι παίζουν, τα παιδία παίζει, δεν είναι να τα χαλάμε στο φύλο. Το κάνουν και οι άντρες και οι γυναίκες:PPP
    Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.

Senior Member

Να τα βρασω τα ορια...και να πιω το ζουμι τους.
    Εχουμε οριοσουπα σημερα λολ.
    Τοσο καιρο ειχαμε γλαροσουπα.

Senior Member
    Μπα κρυωσα ακομα και εγω ...πειτε τιποτα...γιαουν νυσταζω αλλα δεν εχω πολυ ορεξη για υπνο.

Senior Member
    Αυτα παθαινεις αμα εντρυφεις πολυ...λολ, μπορω να διαλεξω αλλο κλαδο?

Γεωγραφια ας ειμαι σκραπας λολ.

Χμ....

Senior Member
    Originally posted by keep_walking

Να τα βρασω τα ορια...και να πιω το ζουμι τους.
    Εχουμε οριοσουπα σημερα λολ.
    Τοσο καιρο ειχαμε γλαροσουπα.
    χαχααααα,έχω λιώσει.Κοίτα,εκτός από το ότι αναπνέουμε,τι σε ενοχλεί σε μας τις γυναίκες;λολ
    Έλα,λέγε,βαριέμαι κι εγώ.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234