γινεται να μην εχουμε πασχα και χριστουγεννα ποτε? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Senior Member
    δεν ειχα σκοπο να κανω λογο για σχεση αιτιου/αιτιατου.αναφερθηκα σε συμπτωματα-ενδειξεις.
    εννοειται οτι δεν εχω κανενα λογο για να κανω ολοκληρωμενη περιγραφη ενος ...καταθλιπτικου επεισοδιου(?) η οποιασδηποτε συναισθηματικης ασταθειας, γιαυτο και περιοριστηκα σε μια μικρη αναφορα.

εξαλλου συμφωνω οτι ειναι μια \"μεγαλη ιστορια\" αν ομως μιλισουμε για σχεση αιτιου/αιτιατου.

τεσπα ,θεωρω ειναι οτι το συναισθημα της μοναξιας(ιδιαιτερα οταν δεν υφισταται στη πραγματικοτητα) δε θα πρεπει να το προσπερναμε και να το θεωρουμε φυσιολογικη υποθεση(αποψη μου παντα)

Senior Member
    το πάσχα κι εμένα μου τη σπάει. ειδικά \'αν δεν νηστεύεις και δεν πας εκκλησία όλοι σε κοιτάνε λες και είσαι ο αντίχριστος :P

Senior Member
    Εγω που πηρα τα αρνισια νηστισιμα σουβλακια...περιμενα στην ουρα παντως lol.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by lucifer
    Originally posted by katatonia

υπο αυτη την εννοια δεν ειναι δολοφονος αυτος που πυροβολει καποιον αλλα δολοφονικη ειναι η σφαιρα που τον σκοτωνει!!
    καλά και μόνη της το αποφάσισε η σφαίρα? γιατί δεν καθότανε ήσυχα σε ένα τραπεζάκι?
    λοολ.Έχω ένα θέμα σήμερα,όλα όσα διαβάζω μου φαίνονται αστεία.Πάω να διαβάσω ξανά εκείνο για τα αμήχανα κάλλη του παραδείσου,να φτιαχτώ λιγάκι,χαχαααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Χαρα που θα κανουν παντως οι χορτοφαγοι-οικολογοι-στρατιωντες_εναντια_του_κρ� �ατοφαγωτικου_καθεστως...

Το πασχα ειναι η καλυτερη τους. Θα αρχισουν τις διαδηλωσεις για τα δικαιωματα των ζωων φοροντας δερματινα μπουφαν , σαν εκεινους τους ακυρους που διαμαρτυρονται για την κοπη δεντρων και τα πανο-ταμπελες τους ειναι απο ξυλο ^^

... ας πω πρώτα χρόνια καλά και ας ευχηθώ με το καλό κάποτε - αν και δε το βλέπω - να επέλθει και η ανάσταση των ψυχών μας... πάντως δεν ήξερα ότι έτσι είμαστε όλοι οι χορτοφάγοι. Ακόμη και σ\' αυτή τη στάση ζωής μας αποτυχημένοι επιδειξίες είμαστε. Τώρα πώς γίνεται να έχω υπόψιν μου πέρα απ\' τον εαυτό μου και αρκετούς άλλους που δεν επιδιδόμαστε σε τέτοιες φανφάρες αλλά απλά δε τρώμε κρέας και φροντίζουμε για τα ζώα χωρίς να προσπαθούμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας στην καμπούρα κανενός, ένας... αμνός το ξέρει... ά πα πα, καλέ για γέλια είμαστε καλέ... τί ωραία σ\' αυτό το χώρο. Ακόμη κι αυτά που κάνουν κάποιοι χωρίς να ενοχλούν τους άλλους στην τελική, οφείλουμε να τα κοροίδέψουμε. Έ μα πως...

Senior Member
    κεφάτους σας βλεπω εδώ.. γενικά χριστουγεννα και πασχα(τα) έχω να ζησω οικογενειακά από 16 χρονών. Από εκεί και ύστερα σιγα σιγα η οικογενεια μου εξανεμίστηκε...εχω συνηθίσει στην μοναξια των γιορτών αυτών και πιστευα μεχρι πολυ πρόσφατα ότι δεν με πειραζει...αυτό το πασχα (στα 38 μου πια) καπως μου ήρθε ομως...τι να πω ...ισως γι\'αυτο και 1 εβδομαδα πριν εβγαλα ότι ψυχοσωματικό συμπτωμα υπαρχει..

Υ.Γ.1 επισης δεν καταναλώνω ζωντανά
    Υ.Γ.2 ενα μεγάλο ευχαριστώ στα δύο δικά μου ζωντανά που με ακουσαν με υπομονή, με ανεχτηκαν και (κυρίως)δεν απαντησαν, αυτό το πάσχα
    ευχομαι σε όλους τα καλύτερα..

Senior Member
    Χμμ... χαίρομαι Φλερ για την έκφρασή σου... είδες κέφια σ\' αυτό το θρεντ έ;... θα σε ανακουφίσω λίγο, μιας κι έκλεισα τα 39 χτες... βρε δε μου ήρθε τίποτις σου λέω... ... ούτε τη μυρωδιά απ\' το αίμα δεν οσμίστηκα πια... take care...

Senior Member
    Xρόνια πολλά και \"γεμάτα\" να ευχηθώ! (άρα του χρόνου έχω ελπίδες να το δω πιο ψυχραιμα εεε;

και σ\'ευχαριστώ πολύ

Senior Member
    Originally posted by Alobar
    Χμμ... χαίρομαι Φλερ για την έκφρασή σου... είδες κέφια σ\' αυτό το θρεντ έ;... θα σε ανακουφίσω λίγο, μιας κι έκλεισα τα 39 χτες... βρε δε μου ήρθε τίποτις σου λέω... ... ούτε τη μυρωδιά απ\' το αίμα δεν οσμίστηκα πια... take care...

χρόνια σου πολλά και καλά Alobar. σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς να το κάνεις πραγματικότητα.

Senior Member
    ... σας ευχαριστώ κορίτσια!... δύσκολο πολύ να σε αφήσουν να ζήσεις απλά τη σήμερον Αρκούδι, αλλά την παλεύουμε... άλλωστε, για έναν χαρακτήρα έχουμε έρθει σ\' αυτό τον κόσμο έ;...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234