μπορει να βγει σε καλο.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    Ευχαριστω impossible:)

Επειδη εκτιμω τα ατομα σε αυτο το φορουμ και αν μη τι αλλο εχουμε ενδιαφερουσες συζητησεις πολυ περα απο τις συζητησεις που διεξαγωνται σε αλλα φορουμ και επειδη εκτιμω την καλη παρεα και την συντροφια οσο και τον χαρακτηρα μια ευχη να πανε καλα σε ολους ...ολα:)
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Member
    Originally posted by keep_walking
    Ευχαριστω impossible:)

Επειδη εκτιμω τα ατομα σε αυτο το φορουμ και αν μη τι αλλο εχουμε ενδιαφερουσες συζητησεις πολυ περα απο τις συζητησεις που διεξαγωνται σε αλλα φορουμ και επειδη εκτιμω την καλη παρεα και την συντροφια οσο και τον χαρακτηρα μια ευχη να πανε καλα σε ολους ...ολα:)
    Μια απλη αλλα συναμα και τοσο ομορφη ευχη!!!
    Εγω σ\'ευχαριστω keep!:)

Senior Member
    Originally posted by Boltseed
    Εξαρταται βασικα πως εσυ θελεις να το δεις.

Ακομα και μια πολυ κακη εμπειρια να σου τυχει μπορεις ειτε να κατσουφιασεις και να αρχισεις να καταριεσαι θεους και δαιμονες για την ατυχια και αποτυχια, μπορεις ομως παλι να σκεφτεις κατι σαν:

\"παει και αυτο περασε, εμαθα κατι καινουριο λοιπον απο αυτη την εμπειρια και θα ειμαι ετσι καλυτερα προετοιμασμενος για το μελλον για τυχον κατι παρομοιο!\"

.
    Εξαρτάται εσυ λοιπον πως το βλεπεις το πραγμα.Προσωπικα δεν πιστευω στην θετικη/αρνητικη ζωη αλλα στην θετικη/αρνητικη ματιά της ζωης.

Κατι που εσυ βλεπεις σαν αναποδια και ατυχια ενας αλλος το βλεπει σαν πολυτιμη εμπειρια για να γινει καλυτερος.Το ποιος εχει δικιο/αδικο αυτο δεν το ξερω. Το ποιος απο τους 2 θα ωφεληθει με τον τροπο σκεψης του ομως μπορω να το μαντεψω..
    Αυτό εδώ είναι ένα αξιόλογο post,με μία άποψη που όλα τα μέλη θα έπρεπε να διαβάσουν πολύ προσεκτικά.Respect Boltseed.:)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by dimitrios
    γεια σας,

πολλοι ανθρωποι λενε πως καθε εμποδιο για καλο, ουδεν κακον αμιγες καλου, πως ολα ο Θεος στο τελος τα δυσκολα τα επιτρεπει γιατι στο τελος βγαζει κατι καλο και γενικα οτιδηποτε που σημαινει πως στο τελος μιας δυσκολης καταστασης μπορει να βγει καλο που δεν το περιμεναμε.

αναρωτιεμαι και θελω να ρωτησω ολους αν πιστευουν πως υπαρχει κατι καλο η θα βγει κατι καλο στο τελος απο τη δυσκολια που ζει ο καθενας!

έχω τις αντιρρήσεις μου ώς μή καλή χριστιανή, όμως κρατάω αυτό που είπες επειδή με χαλαρώνει και μου μυρίζει πάσχα.

;)

Senior Member
    Originally posted by dimitrios

αναρωτιεμαι και θελω να ρωτησω ολους αν πιστευουν πως υπαρχει κατι καλο η θα βγει κατι καλο στο τελος απο τη δυσκολια που ζει ο καθενας!
    Προσωπικα δεν το πιστευω. Θα βγει κάτι καλο, αν θελουμε να βγει κάτι καλο αλλα και αν ειμαστε ετοιμοι να το δουμε. Συνηθως περιμενουμε να γινει το δικο μας, αυτο που εχουμε προγραμματισει, χωρις δυσκολιες κ φυσικα οσο πιο ανωδυνα γινεται. Τα οποια εμποδια κ δυσκολιες μπορει να δρασουν πανω μας με διαφορετικους τροπους. Να σταθουν η ευκαιρια μας ωστε να γινουμε πιο ωριμοι,πιο συνειδητοποιημενοι κ περισσοτερο ανθρωπινοι. Μπορει ομως οι δυσκολιες να συμβαλουν στο να μετατραπουμε τερατα. Κ να μην εχουμε καμια συνειδηση του πώς βαδιζουμε.

Καθε εμπειρια λοιπον, εχει πολλες πλευρες θεασης. Και πολλες χρησεις μετα την απομακρυνση απο το ταμειο...
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Page 2 of 2 FirstFirst 12