Μπορεί κάποιος να μου πεί τι απο όλα έχω? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Member
    egw pali giati nomizw oti exeis emmones idees kai tpt allo?????

Member
    Quote Originally Posted by lacrimae View Post
    Δεν ρώτησα για συγκεκριμένο λόγο απλά ήθελα να δώ αν άρχησε αυτό ξαφνικά και σε χ ηλικία (ενοοω όχι στην εφηβία) όπως ακριβώς και σε μένα...

Είναι τελικά περίεργο πως δημιουργείται όλο αυτό κοντά στα 30 έχοντας ζήσει μια ανέμελη και χωρίς προβλήματα ζωή...Καλά για την κατάθλιψη και το άγχος, αλλά οι ΙΔΨ σκέψεις πως μπορεί να εμφανίζονται απο το πουθενά χωρίς να έχει δώσει έστω ένα σημάδι, πάντα νόμιζα ότι αυτα ξεκινάνε απο μικρή ηλικία...
    Lacrimae....

Τι θα έλεγες για κάποιο που του "κόλλησε" η Σχιζοφρένεια στα 43 του... όντας παντρεμένος με 2 παιδιά? Άστο καλό μου... άστο... Και το χειρότερο είναι το αίσθημα ότι η ζωή σου θα είναι κάπως έτσι... κάθε μέρα...
    Άντε να χωνέψεις μέσα σε 2 μήνες... διαζύγιο... άλλο σπίτι... μακριά από τα παιδιά... και έναν κοινωνικό περίγυρο που πλέον ξέρει ότι έχεις κάνει για αρχή 40 μέρες σε Ψυχιατρική Κλινική.

Senior Member
    Αδερφε πατερασ κι εγω με σχιζοφρενεια 37 χρονων η κορη μου 20 σπουδαζει ειμαι επαγγελματιασ αγροτησ δουλευω εικοσι χρονια και κλαταρα θα παρεισ ζεολιθο μαγνησιο και πρωτεινη συμπληρωμα διατροφησ για να βγαζεισ τισ υποχρεωσεισ και να δουλεψεισ αν δεν παιρνεισ συνταξη εγω εκανα συμφωνια με τα παιδια θα δουλεψω κι αλλο αλλα αμα κλαταρω τελειωσ θα ερθουν μεχρι τοτε ασ κανουν οτι θελουν κι απο λεφτα οτι θελουν ρωτα ενα μελοσ εδω την ναταλια να σου πει τι να κανεισ αν δεν πιστευεισ εμενα θα γινει παιδοψυχολογοσ αυτη ρωτα εγω απλα τουσ ειπα τι ξερω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12