ΜΕΤΕΚΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Junior Member

ΜΕΤΕΚΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ

Junior Member
    Originally posted by ΛΑΖΑΡΟΥΛΑ
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΜΑΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ

Junior Member
    Γιατι δεν πας σε εναν ψυχολογο να σε βοηθησει?

Πότε έγινε αυτό Λαζαρουλα;
    Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο που έκανες κάτι ενω δεν το ήθελες, όμως πρέπει τώρα να δεις πως μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου, πως θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις, να απαλύνεις τον αβάσταχτο πόνο που νιώθεις.

Junior Member
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ

Senior Member
    ποιος σε αναγκασε, να κανεις τι ακριβως? και με ποιον τροπο σε αναγκασε?
    τι ηλικια εχεις?

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ
    Αφού έβλεπες ότι δεν καλυτέρευε η κατάστασή σου γιατί δεν πήγες σε ειδικό Λαζαρούλα;;;
    Έστω και τώρα, δεν είναι αργά. Πάρε την απόφαση να πας και μην κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι άλλο!
    Για αρχή θα νιώσεις λιγάκι ανάλαφρα, αν γράψεις εδω στο φόρουμ για αυτό που σου συνέβει, πως έγιναν τα πράγματα, όλα αυτά που νιώθεις... αν φυσικά το θέλεις.

Junior Member
    ενας που επαιξε με το σωμα και την ψυχη μου και φυσικα εγω φταιω που τον εμπιστευτικα εμεινα εγκυος, μετα απο 1 ετους σχεση, δεν το ηθελε αυτος το παιδι και φυσικα οταν το ανακοινωσα μονο στην μητερα μου σε μια κλειστη κοινωνια που ζω με εβαλαν να το κανω.
    Δεν με ακουγε κανεις δεν με βοηθησε κανεις, το εχω μετανοιωσει πολυ,μακαρι να γυρνουσε ο χρονος πισω αλλα.... ειμαι 28 σημερα

μακαρι να γυρνουσε ο χρονος πισω αλλα....
    Ο χρόνος πίσω δεν γυρνά, άρα πρέπει να δεις πως μπορείς να βοηθήσεις την πονεμένη ψυχούλα σου Λαζαρούλα.
    Σκέφτεσαι καθόλου να πας σε ειδικό ή είσαι αρνητική σε αυτό;

Junior Member
    Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ

Senior Member
    Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ
    δεν ισχυει.
    υπαρχουν κεντρα ψυχικης υγειας στις μεγαλες πολεις οπου η βοηθεια ειναι σχεδον δωρεαν.
    δοκιμασε εκει.

Senior Member
    λαζαρουλα σιγουρα ο πονος ειναι πολυ μεγαλος ,δεν το αμφισβητει κανενας αυτο....
    και σιγουρα οι ενοχες θα πληγωνουν ....
    αλλα πλεον απο δω και περα δεν μπορεις να κανεις κατι για το παρελθον σου
    μπορεις να κανεις κατι ομως για το μελλον σου.
    για να εχεις οικονομικο προβλημα προφανως βασιζεσαι οικονομικα στους γονεις σου.ξεκινα απο εκει,να βρεις μια δουλιτσα,η οποια και θα σε βοηθησει να ξεχαστεις και θα σε κανει να νοιωσεις πως δημιουργεις κατι...
    θα ξαναγαπησεις καποια στιγμη,θα κανεις και παιδια,και θα τα αγαπας διπλα.
    ολη αυτη η εμπειρια σου ανοιξε ενα παραθυρο για να δεις ποσο μεγαλη αξια εχουμε σαν ανθρωποι.μην αφησεις αυτη την εμπειρια να εξανεμιστει...
    λαθη ολοι κανουμε,πολλες φορες επηρεαζομενοι και απο αλλους,μαθαινουμε απο τα λαθη μας και συνεχιζουμε την ανηφορα....
    παρε την αποφαση για μια νεα αρχη,δυσκολη μεν αλλα ειναι ο μονος τροπος διαφυγης ....
    σου ευχομαι ολοψυχα καλη τυχη .....

Senior Member
    Κοιτα να ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙς ! Δεν εκανες κατι μονη καταρχην ! ουτε κατα την συληψη , ουτε κατα την εκτρωση ! Ζεις μεσα σ ενα οργανωμενο συνολο-κοινωνια που αντιμετωπιζει με αυτον τον τροπο τις ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες ! ,,,,,,,,,,, εκανες μια επιλογη . αυτο ειναι ολο. Μια λογικη επιλογη .,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, και τι σημαινει εισαι 28 ? μπηκες στην εμηνοπαυση !? ποσες και ποσες γυναικες κανουνε παιδια μεχρι τα 40 μη σου πω και 45 .......

Junior Member
    πιστεψτε προσπαθω και εχω κανει κ κανω προσπαθειες, ήδη εφυγα απο την επαρχια που εμενα και πλεον μενω μόνη σε μια πολη, εχω αλλαξει δουλεια και κανω ενα νεο ξεκινημα εδω κ 2 μηνες, νιωθω ομως αφορητη μοναξια δεν εχω κανενα και οταν γυρναω σπιτι και ειμαι μονη ολα ξανα ερχονται στο μυαλο μου.ειλικρινα δεν ειναι ευκολο αρκετα δυσκολο,θελω να κανω πραγματα για τον ευατο μου αλλα δεν μπορω δεν εχω την δυναμη.

Member
    Λαζαρούλα κάθε αρχή και δύσκολη,έκανες το πρώτο βήμα εφυγες από την επαρχία.Το δεύτερο θα έρθει πιο εύκολα.2 μήνες ομως είναι πολύ λίγο για να δεις άμεσα αποτελέσματα.Υπομονή και επιμονή.Γυμνάσου λιγάκι,βγες λίγο από το σπίτι και όλα θα έρθουν από μόνα τους.Μια ευκαιρία έχασες γιατί σε αναγκασαν ενώ είσαι αδύναμη,μην χάσεις και 2η επειδή πάλι είσαι αδύναμη.Καλο κουραγιο ...

Page 1 of 2 12 LastLast