facebook
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Thread: facebook

facebook

επειδη καποια παιδια θα θελανε να μιλαμε πιο συχνα,σαν φιλοι ο λογαριασμος μου στο facebook ειναi
    panos madragoras
    ναστε καλα παιδια για ολα υπαρχει λυση

Senior Member
    αυτο το γνωριζεις επειδη σου το ειπανε μεσω υ2υ η το λες απο καθαρη διαισθηση?
    γιατι αν σου το ειπαν μεσω υ2υ θα μπορουσες να δωσεις εκει την διευθυνση σου.

μια απλη απορια, τπτ περισσοτερο...

ειχα καιρο να μπω στο φορουμ παλαιοτερα μου το ειχαν πει πολλα παιδια που συζηταγαμε δεν νομιζω να ειναι κακο η επικοινωνια μας κ εχω κ αυτη την διαισθηση ,οπως κ προσωπικα θα ηθελα να γνωρισω φιλους με το ιδιο προβλημα με μενα ..και εδω ειχαμε πει να υπηρχε καποιο τσατ για αμεση εποικοινωνια !δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει

Senior Member
    δεν ξερω αν ειναι κακο...νομιζω οτι το απανταει ο καθενας για τον εαυτο του αυτο.

μου ελυσες την απορια παντως

τσατ στο φορουμ υπηρχε, εγω δεν συμμετειχα αλλα απ οτι ξερω εγιναν καποια παρατραγουδα εκει και ο αντμιν αποφασισε να καταργηθει.
    τωρα λειτουργει ενα τσατ που εχει κανει μελος του φορουμ.δεν ειναι τσατ του φορουμ, αλλα μπαινουν ατομα απ το φορουμ ποτε-ποτε. θα το βρεις στην κατηγορια γενικα,με τιτλο chat is easy\"..

η αληθεια ειναι πως παιδια θα θελανε να κρατησουν ανωνυμια κ λογικο ειναι ,ειχα κανει απο εδω εναν καλο φιλο στο face ,ναι θυμαμε κατι λεγανε τα παιδια για παρατραγουδα στο τσατ τοτε ,νασε καλα παντως,φυσικα δεν ηταν με πονηρια το ποστ για κοπελες κλπ για ολα τα φυλλα ουτε να γεμισω φιλους ,απλα ενα ποστ

Senior Member
    Βρε σεις, μην δινετε τα face-book-ια και msn σας τοσο ευκολα βρεεεεεεε......