ΜΕΤΕΚΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Junior Member
    Λαζαρουλα μου,καταλαβαινω τον πονο σου,το ξερεις.

Εχεις κανει ενα τεραστιο βημα,με το να αλλαξεις ολη σου την καθημερινοτητα.
    Υπαρχουν παρα πολυ τροποι να αποκτησεις φιλους,απο την δουλεια σου,μεσω ιντερνετ,απο την γειτονια σου.
    Αν δεχθεις και την βοηθεια ενος ειδικου,ολα θα αλλαξουν.
    Σου προτειναν πιο πανω λυσεις για δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη.

Χρειαζεται χρονος,χαρα μου,μονο αυτο,γιατι θεληση εχεις και το απεδειξες.Πρεπει να εισαι περηφανη που εκανες ενα τετοιο βημα και ξεκινησες μια καινουρια ζωη.

Junior Member
    ste12 σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα προσπαθω πολυ να βγω απο το σπιτι μα δεν μπορω. νιωθω ενοχες κ πονο βαριεμαι να κανω το οτιδηποτε που αν σου πω οτι παντα εγω ειμουν αυτη που θα ξεσηκωνε την παρεα και θα γυρνουσα συνεχεια...τωρα ομως δεν μπορω να τα κανω αυτα, μου εκοψαν τα φτερα..

Junior Member
    anael σε ευχαριστω πολυ

Member
    λαζαρουλα σου έστειλα π.μ με εκτενείς συμβουλές κοινωνικοποίησης :P

Junior Member
    ste12 eisai treloooooooo

Member
    καλύτερα τρελός παρά όλα τα άλλα :P

Member
    γυμναστική-καλός υπνος-πρωινο ξύπνημα-ελάχιστο αλκοολ-ποτέ μονος στο σπίτι κτλ.
    αυτα έχω δει οτι βοηθάνε απο την εμπειρία μου.
    Σήμερα είμαι καλά μετά από πολύ καιρό,μακάρι να νιώθατε λίγο τη διάθεση μου.Συγγνώμη αν σας πρήζω...

Senior Member
    [[[[....ειλικρινα δεν ειναι ευκολο αρκετα δυσκολο,θελω να κανω πραγματα για τον ευατο μου αλλα δεν μπορω δεν εχω την δυναμη.... ]]]],,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,αν πραγματικα ΘΕΛΕΙΣ να κανεις πραγματα για σενα ,ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορει να σε σταματησει, γιαυτο μην ανησυχεις ,,,2 μηνες ειναι νωρις ,,,χρειαζεται λιγο περισσοτερος χρονος αλλα και να εργαστεις ποιο ΜΕΘΟΔΙΚΑ πανω στο προβλημα σου. Η δυναμη ειναι κατι που ερχεται συν το χρονο και τα αποτελεσματα απ την προσπαθεια ,,(δυστυχως δεν δινεται προκαταβολικα). Π.Χ κανε ενα σημειωματαριο , μια λιστα με τα πραγματα που σε ευχαριστουνε και επικεντρωσου σε αυτα με ευλαβεια !!!!!!! Επισης στους ανθρωπους που βλεπεις , και απομακρυνσου απο ανθρωπους που σε \'γυριζουνε\' στο παρελθον . ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ .

Page 2 of 2 FirstFirst 12