Results 1 to 12 of 12
Thread: ...
-
04-04-2010, 18:41 #1
...
- 04-04-2010, 20:02 #2
οταν εισαι σε αδεια,διακοπες, εχεις τα ιδια συναισθηματα;παραμενει η ιδια κατασταση;βελτιωνεται η χειροτερευει;
εισαι τελειομανης;
θελεις τα πραγματα να γινονται μονο με τον δικο σου τροπο;
εμπιστευεσαι τους αλλους να κανουν πραγματα για σενα;
κανεις το πρωτο βημα σε σχεσεις;
στη δουλεια σου κανεις πραγματα που ειναι για το κοινο συμφερον;πχ να βαλεις εσυ καφε στην καφετιερα;
04-04-2010, 20:10 #3
ευχαριστω για την ανταποκριση καταρχην¨))
ειμαι τελειομανης ισως γιατι δεν αντεχω να με μαλωνουν....
οχι καλυτερα ειμαι οσο δουλευω και ειμαι σε αναγκαστικη διαδραση με ανθρωπους- παρολου που δεν το επιδιωκω
εκει αναγκαζομαι να δειχνω δυνατυη και χωρις προβληματα συνεχεια χαμογελαω και ειμαι ευγενικη
αδεια διακοπες γιορτες δεν υπαρχουν δεν τα καταλαβαινω μαυριζω συννεφιαζω
δεν ειμαι απολυτα συγκεντρωτικη αφηνω πρωτοβουλιες στους αλλους προωθω και την συμμετοχη των αλλων ωστε να αποκτουν ενδιαφερον αρα οχι δεν απαιτω τα πραγματα να γινονται με το δικο μου τροπο
αν κανω το πρωτο βημα....ναι κανω αλλα μονο οταν βλεπω οτι υπαρχει μια σχετικη ανταποκριση
και η απαντηση στην τελευταια ερωτηση ειναι ναι....
νομιζω οτι αν με επαιρνε ενας απο το χερακι και με πηγαινε σε καποιον ειδικο θα τα καταφερνα να παω....
το προβλημα επισης ειναι οτι εδω που βρισκομαι δεν υπαρχουν ψυχιατροι η ψυχολογοι....
04-04-2010, 20:20 #4
οι απαντησεις σου μπορω να πω πως με μπερδεψαν λιγακι,οποτε θα συνεχισω και με μερικες αλλες
γενικα εχεις τεντωμενα νευρα στην διαρκεια της μερας σου;
υπαρχουν στιγμες ηρεμιας και χαλαρωσης;
εκνευριζεσαι ευκολα;
εισαι ευγενικη γιατι το νοιωθεις απο μεσα σου η γιατι ετσι πρεπει;
χαμογελας στη διαρκεια της ημερας;
οταν εισαι μονη σου και νοιωθεις ασχημα εχεις τις δυναμεις να κανεις πραγματα που θα σε βοηθησουν να ξεφυγεις;
πχ μια εξοδος με καποιον γνωστο η ενα σινεμα;
04-04-2010, 20:44 #5
περισυ ειχα πολυ τεντωμενα νευρα γιατι επρεπε να παρω πτυχιο...
φετος δεν εχω καθολου στοχους οποτε ειμαι απλα οπως ενας ανθρωπος χωρις μεγαλους στοχους ισως χαλαρος.
ειμαι ευγενικη και χαμογελαω πανω απ ολα για να μην καταλαβαινουν οτι εχω προβλήμα.
απο την αλλη νομιζω οτι αυτο ειναι και το στυλ μου
δηλαδη και παλιοτερα νομιζω ετσι προσπαθουσα να ειμαι αυτο να βγαζω προς τα εξω
χαμογελαω οσο ειμαι με ανθρωπους και πρεπει να τους δειξω οτι ειμαι καλα
κατα καποιο τροπο μπηκα σε μια διαδικασια εργασιοθεραπειας( οχι μονο δουλεια αλλα και χομπυ εννοω) για να αντιμετωπισω την κατασταση μουη αλλα δεδομενου οτι ακομα ειμαι χαλια μαλλον δεν απεδωσε
αγορασα τρομπετα και εκανα μαθηματα τωρα προσπαθω να παιζω καποιες φορες μονη μου για να ξεχνιεμαι αλλα πολλες φορες ειμαι τοσο χαλια που δεν μπορω να κουνηθω για να το κανω
και γενικα πιεζω τον εαυτο μου να αναπτυσσει δραστηριοτητες επειδη αφενος αυτο το εκανα παντα και αφετερου μπας και κινητοποιηθω και ξεχαστω. αλλα δεν.
δεν επιδιωκω να βγαινω εξω καθολου γιατι δεν υπαρχει κανενας που η παρεα του να μου τραβαει το ενδιαφερον οχι οτι δεν υπαρχουν καλα παιδια απλα νιωθω οτι δεν θα κερδισω τιποτα απο την παρεα τους
και γενικα ενω μπορει να περναω καλα και να μ αρεσει σε γενικες γραμμες η κουβεντα αν κραηγσει πολυ δε βλεπω την ωρα να τελειωσω να παω σπιτι να βαλω τα κλαματα συνηθως......
04-04-2010, 21:03 #6
και μια τελευταια ερωτηση,αγαπας τον εαυτο σου;
αλλα θελω να σκεφτεις πριν απαντησεις,μην δωσεις μια απλη απαντηση.
θελω να σκεφτεις αν θυμωνεις για πραγματα που κανει χωρις να τα εγκρινεις εσυ
για τον τροπο που αντιδρα και που ισως να μη σου αρεσει.
κανεις κατι για να τον βοηθησεις;
04-04-2010, 21:09 #7
αγαπαω τον εαυτο μου οταν ειμαι δημιουργικη και οταν μπορω και τον ελεγχω ....
ενιωσα πολυ ασχημα με τον εαυτο μου που ερωτευτηκα εναν ανθρωπο που στην ουσια δεν ηξερα και προσπαθησα με χιλιους τροπους να το φρεναρω... καταπιεστηκα πολυ...
θυμωνω με τον εαυτο μου οταν δεν κανω κατι καλα....οταν κανω λαθη...
προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειναι κακο να κανω λαθη και οτι ειναι ανθρωπινο και τετοια ..
¨)
συμπερασμα?¨))))
04-04-2010, 21:31 #8
Βασικα το συμπερασμα το ξερεις,το εχεις βγαλει ηδη...
ο εγωισμος σου δεν σου επιτρεπει να δεχτεις σφαλματα δικα σου,αποτυχιες σου κλπ.ακομα δεν σου επιτρεπει να πεσεις στα ματια των αλλων,με οποιοδηποτε τροπο.
εχεις ΦΤΙΑΞΕΙ ενα ιδανικο κοσμο που θα θελες να ακουλουθησει ο ΕΑΥΤΟΣ σου,μια εικονα που θα θελες να βγαινει εξω,να την βλεπουν οι αλλοι και να την θαυμαζουν αλλα αυτο δεν γινεται....οι κανονες του τι θελουμε και του τι εχει πραγματικη αξια για να ειμαστε πραγματικα ευτυχισμενοι ειναι διαφορετικοι.
Υποψιν πως οτι γραφω ειναι προσωπικη γνωμη και υπαρχει περιπτωση να ειναι λανθασμενη,σε 10 γραμμες χωρις να σε ξερω δεν ειναι δυνατον να βγαλω συμπερασματα.
\"προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν ειναι κακο να κανω λαθη και οτι ειναι ανθρωπινο και τετοια\"
αυτο που προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου ειναι πολυ σωστο,αλλα μαλλον ακομα δεν εχουν ερθει τα σωστα συναισθηματικα βιωματα για να σταματησεις να το σκεφτεσαι και να ξεκινησεις να το νοιωθεις.παντως εισαι σε καλο δρομο απο αυτη την αποψη.
αυτο που χρειαζεσαι ειναι θετικη σκεψη,μη με ρωτας πως θα την βρεις,υπαρχουν στιγμες που και εγω την ψαχνω και σκαρφιζομαι τεχνασματα για να ερθει,ο καθενας εχει τα δικα του μαλλον...
παραδειγμα,γυμναστικη,περπ ατημα με μουσικη,σινεμα,μπιλιαρδο,β� �λτα με καποιον γνωστο...
και να ξεκινησεις να βρισκεις ανθρωπους που να μπορεις να τους εμπιστευτεις ....
οσο και βαρετοι να σου φαινονται,αν αποφασισεις να δεις μεσα τους θα γνωρισεις κοσμους και σκεψεις που δεν περασαν απο το δικο σου μυαλο.
θα κερδισεις απο την εμπειρια τους.....
και κατι τελευταιο που αποκομισα απο δικη μου εμπειρια...
μοναχη λιγα πραγματα θα καταφερεις,μονο με συντροφικοτητα και δεν εννοω μοναχα σχεση μπορει καποιος να εξελιχθει πραγματικα....
ελπιζω να σε βοηθησα φιλη μου
04-04-2010, 21:50 #9
σ ευχαριστω πολυ¨)))
με βοηθησες και μονο που μ ακουσες και μονο που μου ειπες την αποψη σου ....
νομιζω οτι εχεις δικιο απο την αρχη μεχρι το τελος...
η τελευταια σου προταση ειναι αυτο που αποκομισα κι εγω απο ολη την ...περιπετεια...
νομιζω οτι εφαγα ενα δυνατο χαστουκι απο τη ζωη...
τωρα πια αρχιζω κι εγω να βλεπω οτι ολα στον κοσμο ειναι μισα και σε αναζητηση του αλλου τους μισου...
ισως δεν ηθελα να το παραδεχτω γιατι θα επρεπε να αναγνωρισω οτι εγω ειμαι μονη μου και απο μια εννοια αποτυχημενη σ αυτον τον τομεα...και ειπαμε η αποτυχια με φοβιζει....
δεν ξερω ομως πως να βρισκομαι σε μια διαδικασια αναζητησης χωρις παραλληλα να αναγνωριζω οτι αυτη τη στιγμη ειμαι μονη μου και αρα αποτυχημενη....(βαρια κουβεντα οκ)
αντιδραστικα και μονο λεω στον εαυτο μου οτι υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη και στοχευω αλλου
οσον αφορα τους φιλους πραγματικα εχω βρει λιγα ατομα με τα οποια να ταιριαζω και να νοιαζονται για μενα κι εγω γι αυτα.,...
ολες οι υπολοιπες φιλιες ειναι συμβατικες και δυσκολα αναπτυσσεται στα πλαισια τους η συντροφικοτητα....
διαφωνεις πως οτι και να κανει ο ανθρωπος, οσο κοντα και να ερθει με καποιον ειναι στην πραγματικοτητα παντα μονος??
εγω αυτο πιστευα παντα και
αντι να εμπλουτισω και να δυναμωσω τις σχεσεις μου
προσπαθουσα παντα να καταφερνω τον εαυτο μου να νιωθει ανετα στη μοναξια του....
λαθος?
ισως...
σου ευχομαι ο,τι καλυτερο και να μπορεις παντα να βρισκεις τροπους να αντλεις θετικη ενεργεια...
να σαι καλα...
04-04-2010, 22:02 #10
μονοι γενιομαστε και μονοι πεθαινουμε....
αυτο δεν σημαινει πως και στην διαρκεια της ζωης μας πρεπει να ειμαστε μονοι
απλα θελει προσοχη σε ποιους θα επιτρεψουμε να ειναι διπλα μας ....
και μη φοβασαι τοσο πολυ την αποτυχια... επειδη φαγωθηκαν οι γονεις μας να μας κανουν αλανθαστα παιδια δεν σημαινει πως ετσι ειναι η πραγματικοτητα....
βασικα η αποτυχια ειναι πιο συνηθησμενη απο την επιτυχια.
απλα οι περισσοτερη στην αποτυχια κανουν γαργαρες .... και δεν το μαθαινεις ποτε...
05-04-2010, 02:03 #11
ονομαχρηστη καλως ηρθες
δεν θυμαμαι αν μας ειπες την ηλικια σου. αν οχι, μπορεις να μας την πεις?
ηθελα να σε ρωτησω, τι σχεση εχεις με το φαγητο και με τα κιλα σου.....
05-04-2010, 13:25 #12
Originally posted by onomaxristi
καλημερα...
σκεφτομαι να γραψω εδω ο,τι με απασχολει μπας και καταφερω και παρακινηθω τελικα να ζητησω βοηθεια απο ειδικο...
........
ξερεις πολυ καλα τι πρεπει να κανεις ,απλα κωλλυσιεργεις
βρες το κουραγιο και ζητα βοηθεια..
δεν ειναι κακο
αυτο που εχεις δεν ειναι κατι μοιραιο, αλλα δεν σημαινει οτι πρεπει να το ξεπεραεις μονη σου.
γιατι να παιδευεσαι ετσι?
ζητα βοηθεια και ολα θα πανε καλα..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....