Results 1 to 12 of 12
-
05-04-2010, 21:42 #1
Κρισεις_πανικου_και_αντιψυ� �ωσικα
Γεια σας παιδια.Ειμαι νεος στο φορουμ.Εχω και εγω κρισεις πανικου.Η ερωτηση μου ειναι η εξης: πιο αποτελεσματικο στις κρισεις πανικου ειναι το risperdal ή το seroquel xr? Ειναι και τα δυο αντιψυχωσικα.Το ξερω οτι θα μου προτεινετε xanax , αλλα το θεμα ειναι οτι το xanax συνηθιζεται....
- 06-04-2010, 02:46 #2
τοσο απαραιτητο σου ειναι να παρεισ αντιψυχωτικα και να υποστεισ τισ παρενεργεεισ και αντε στη αρχη καλα μετα οταν περασει ο καιροσ 1 χρονοσ ασ πουμε θα ζεισ φρεναρισμενοσ μπασ και παθεισ κριση δεν ξερω απο κρισεισ πανικου αλλα επειδη ξερω απο αντιψυχωτικα θα σου πω οτι το risperdal ειναι πολυ δυνατο εγω ειμαι και ευαισθητοσ γενικα σε αυτα αλλα με 4mg ημουν αρκετα φρεναρισμενοσ το αλλο δεν το εχω παρει και δεν ξερω ελπιζω να βρεισ ακρη αλλα μη νομιζεισ οτι με τα αντιψυχωτικα θα σωθεισ σιγουρα
06-04-2010, 03:07 #3
Συγνωμη, αλλα απ όσο ξέρω, στις κρίσεις πανικού δεν δίνουν αντιψυχωτικα......
08-04-2010, 00:09 #4
geia sas kai ego eimai kainouria sto forum .. Ypofero apo kriseis panikou .. to pathaino otan eimai sunodigos se autokinito me pianei ena sfiksimo sto stomaxi kai einai polu xalia.. fovamai oti kathe fora pou tha mpo sto autokinito tha me piasei kai einai xalia i katastasi .. paro ola auta mpaino sto autokinito sunexos kai prospatho na to antimetopiso kai leo as me piasei ,,, uparxei kapoia lusi ,, ? mou paousiastike tora teleutaia auto kai den ginetai dld ... an kapoios mporei na me voithisei dinontas mou kapoia lusi tha ton euxaristousa polu !!!! exo apelpistei ligo ...
08-04-2010, 00:18 #5
Κρισεις πανικού = δοκίμασε ομοιοπαθητική πρώτα, αν δεν δεις βελτίωση συζητησε με τον ιατρο σου για κατι αγχολυτικό, όχι και αντιψυχωτικά, έλεος δλδ!
Eirikons κρίσεις πανικού απο οτι ξέρω γιατι εχω πάθει κ εγώ ειναι κατι παραπάνω απο σφίξιμο στο στομάχι, παρουσιάζεις ταχυπαλμία, μουδιάσματα και γενικά χάνεις τον κόσμο γύρω σου, εσυ απλα αγχώνεσαι μάλλον σαν συνοδηγός γιατι δεν έχεις εμπιστοσύνη στον οδηγο, αν αγχώνεσαι τόσο πολύ πάρε κανα αγχολυτικό αφού μιλήσεις με κάποιον ειδικό φυσικα πρώτα
08-04-2010, 00:23 #6
Δεν θυμαμε τωρα αλλα ναι δινονται και αντιψυχωσικα ΝΟΜΙΖΩ...οσο και για πολλες αλλες κατηγοριες ψυχικων παθησεων
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2010, 00:25 #7
Ρε παιδιά εμένα πήγαν να μου δώσουν αντιψυχωτικά επειδή είχα εμμονές, κ πάλι δεν τα πήρα κ είμαι καλα, σε κρίσεις πανικού δεν δίνουν αντιψυχωτικά, σε μένα τουλάχιστον η ομοιοπαθητική εκανε δουλειά κ τα αγχολυτικά
08-04-2010, 00:30 #8
Ναι κωνσταντινε αλλα ολα εχουν διαβαθμισεις και εγω εχω...πες ειχα ψυχωση και ειμαι μια χαρα.
Αλλος εχει ψυχωση παιρνει ολη την φαρμακαποθηκη και παλι δεν την παλευει.
Τα αντιψυχωσικά φάρμακα (νευροληπτικά, άτυπα αντιψυχωσικά) συχνά χορηγούνται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα άγχους. Είναι πολύτιμα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, αλλά και ως εναλλακτική θεραπεία αντί των βενζοδιαζεπινών, οι οποίες σχετίζονται με τον κίνδυνο πιθανής ανοχής και εξάρτησης. Τα αντιψυχωσικά φάρμακα μπορούν επίσης να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του άγχους σε ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται στα αντικαταθλιπτικά ή κατασταλτικά φάρμακα ή σε ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν τέτοιου είδους θεραπεία. Στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες από τα αντιψυχωσικά φάρμακα περιλαμβάνονται η αύξηση του σωματικού βάρους και ο αυξημένος κίνδυνος ανάπτυξης διαβήτη, επομένως το σωματικό βάρος, η γλυκόζη αίματος και η χοληστερόλη θα πρέπει να παρακολουθούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η μακροχρόνια λήψη τους μπορεί να προκαλέσει στον ασθενή ακούσιες μυικές συσπάσεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
08-04-2010, 00:40 #9
Originally posted by keep_walking
Ναι κωνσταντινε αλλα ολα εχουν διαβαθμισεις και εγω εχω...πες ειχα ψυχωση και ειμαι μια χαρα.
Αλλος εχει ψυχωση παιρνει ολη την φαρμακαποθηκη και παλι δεν την παλευει.
Τα αντιψυχωσικά φάρμακα (νευροληπτικά, άτυπα αντιψυχωσικά) συχνά χορηγούνται για την ανακούφιση από τα συμπτώματα άγχους. Είναι πολύτιμα τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, αλλά και ως εναλλακτική θεραπεία αντί των βενζοδιαζεπινών, οι οποίες σχετίζονται με τον κίνδυνο πιθανής ανοχής και εξάρτησης. Τα αντιψυχωσικά φάρμακα μπορούν επίσης να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του άγχους σε ασθενείς που δεν ανταποκρίνονται στα αντικαταθλιπτικά ή κατασταλτικά φάρμακα ή σε ασθενείς που δεν μπορούν να λάβουν τέτοιου είδους θεραπεία. Στις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες από τα αντιψυχωσικά φάρμακα περιλαμβάνονται η αύξηση του σωματικού βάρους και ο αυξημένος κίνδυνος ανάπτυξης διαβήτη, επομένως το σωματικό βάρος, η γλυκόζη αίματος και η χοληστερόλη θα πρέπει να παρακολουθούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η μακροχρόνια λήψη τους μπορεί να προκαλέσει στον ασθενή ακούσιες μυικές συσπάσεις.
29-06-2010, 23:41 #10
Originally posted by Θεοφανία
Συγνωμη, αλλα απ όσο ξέρω, στις κρίσεις πανικού δεν δίνουν αντιψυχωτικα......
Σε μεγαλες ειναι για σχιζοφρενεια...
30-06-2010, 00:13 #11
Κοιταξτε για να το εκλαϊκευοσουμε εντελως...ας πουμε οτι τα αντιψυχωσικα δινονται για την \"τρελλα\"
Ποσο λογικο ειναι εκει που καθεσαι να αρχιζεις να φοβασαι και να τρεμεις?
Οκ βασικα για τα επιστημονικα καλεστε πετραν 801-666-666-666 η κατι τετοιο δεν θυμαμε λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
30-06-2010, 19:08 #12
Ο φοβος θεωρω πως ειναι λογικο.
Το να νομιζεις οτι εισαι σκυλος η οτι εισαι εξωγηινος νομιζω δεν ειναι....
Απλα τα πραγματα
Σύνδρομο διακοπής αντικαταθλιπτικών
21-08-2025, 11:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία