Results 16 to 26 of 26
-
05-04-2010, 23:50 #16
Όλα αυτά έχουν ένα τίμημα πιστεύω..
Αρκετα διλληματα εχουμε ναι , δεν θελω και αλλα του στυλ cyberpunk επιστημονικης φαντασιας.
Παντως το ritalin εχει φτασει να συνταγογραφειτε...μανιωδως.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 05-04-2010, 23:55 #17
Μιας και λες για επιστημονική φαντασία (η οποία όσο περνάει ο καιρός γίνεται επιστημονική πραγματικότητα) θυμήθηκα το Total Recall απο τις λίγες αξιόλογες ταινίες του arnie. Εκεί που πάει στην recall και ζητάει να του εμφυτέψουν αναμνήσεις απο ένα όμορφο ταξίδι!
05-04-2010, 23:58 #18
Αρχισα χθες να βλεπω το blade runner...πολυ παλια ταινια αλλα αξιολογη...νυσταξα καποια στιγμη την εκλεισα.
Ειχε ενα ανδροειδες το οποιο δεν ηξερε οτι ειναι ανδροειδες και του οποιου του ειχαν εμφυτευσει αναμνησεις απο παιδικη ηλικια κλπ.
Ειναι ωραια ταινια.
Το total recall ειναι πολυ ωραια ταινια και μαλιστα εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο αυτην γιατι την ειχα πρωτοδει...Λονδινο που ειχα παει διακοπες οταν ειχε πρωτοβγει σε ενα xtreme cinema που με ειχαν παει τα ξαδερφια μου για να με ευχαριστησουν:)
Ωραια χρονια:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-04-2010, 00:05 #19
Καλό και το blade runner. Ταινίες τέτοιου είδους λίγες είναι καλές, πολλές παλιά μοιάζανε με b-movies, αλλά και το total recall είναι από τις παλιές καλές αξίες. Πρόσφατα είδα και το κορίτσι που έπαιζε με την φωτιά, δεν είναι επιστ. φαντασίας αλλά καλό, όπως και το πρώτο της σειράς (το κορίτσι με το τατουαζ). Τα συνιστώ. Μιας και μιλάμε για ταινίες άλλη φάση το dvd και άλλη το σινεμα!
06-04-2010, 00:10 #20
Μεγαλος fan του σινεμα...πηγαινα σινεμα ειτε με παρεα ειτε μονος πολλες φορες...εχω δει τις απειρες ταινιες σε σινεμα.
Μαλιστα θυμαμε χαρακτηριστικα μια του stephen king νομιζω ειχα παει σε ενα σινεμα και ημουν....μονος!!!!!!!!!!
Ειχα απλωσει την αριδα μου σε δυο καθισματα και καπνιζα και καταευχαριστηθηκα ταινια!!!!!!
Τωρα ποια παω παρα πολυ σπανια...αλλα και γενικα εχω παψει να βλεπω πολλες ταινιες και αν δω καμμια συνηθως την βλεπω με...δοσεις, κυριως αυτος ειναι ο λογος που δεν παω σινεμα.
Ειμαι και απο επαρχιακη πολη και σπουδασα και σε επαρχιακη πολη, στην Αθηνα εχετε πολλοι περισσοτερες επιλογες σε αυτο το θεμα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-04-2010, 00:19 #21
Χαιρετω ονειροπλασμενε παω λιγο εξω να εχεις ενα ομορφο βραδυ...ωραια κουβεντουλα:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-04-2010, 00:26 #22
Νομίζω πως παντού το ίδιο είναι φίλε μου, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, ακόμα και αν έχεις πιο πολλές επιλογές σε μια μεγαλύτερη πόλη. Λες πως πηγαίνεις μόνος σου στο σινεμα και πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό, είναι άσχημη η μοναξιά. Εμένα θα μου ήταν πολύ δύσκολο, γενικώς αν δεν είχα μια γυναίκα στο πλάι μου θα ήμουν πολύ χειρότερα πιστεύω. Όχι μόνο για θέμα παρέας αλλά στο οτι μια σύντροφος μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο καθαρά, πιο ρεαλιστικά και προσγειωμένα αν αυτό είναι στοιχείο και του δικού της χαρακτήρα... γενικά σε πολλά πράγματα. Αλλά το πιστεύω keep, μια γυναίκα μπορεί να κάνει κάποιον ένα καλύτερο άνθρωπο μπορεί να τον κάνει και χειρότερο. Καλά πήρε παλι άλλη τροπή η συζήτηση. Είχα όρεξη για κουβέντα σήμερα και εκπλήρωσα την επιθυμία μου στο e-psychology! Σε καλό μου..
06-04-2010, 00:26 #23
Καλό σου βράδυ.
06-04-2010, 20:43 #24
Νομίζω πως παντού το ίδιο είναι φίλε μου, οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, ακόμα και αν έχεις πιο πολλές επιλογές σε μια μεγαλύτερη πόλη. Λες πως πηγαίνεις μόνος σου στο σινεμα και πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό, είναι άσχημη η μοναξιά. Εμένα θα μου ήταν πολύ δύσκολο, γενικώς αν δεν είχα μια γυναίκα στο πλάι μου θα ήμουν πολύ χειρότερα πιστεύω. Όχι μόνο για θέμα παρέας αλλά στο οτι μια σύντροφος μπορεί να σε βοηθήσει να σκεφτείς πιο καθαρά, πιο ρεαλιστικά και προσγειωμένα αν αυτό είναι στοιχείο και του δικού της χαρακτήρα... γενικά σε πολλά πράγματα. Αλλά το πιστεύω keep, μια γυναίκα μπορεί να κάνει κάποιον ένα καλύτερο άνθρωπο μπορεί να τον κάνει και χειρότερο. Καλά πήρε παλι άλλη τροπή η συζήτηση. Είχα όρεξη για κουβέντα σήμερα και εκπλήρωσα την επιθυμία μου στο e-psychology! Σε καλό μου..[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
06-04-2010, 23:43 #25
Ναι επειδή η ζωή είναι πολύ βαρετή χωρίς μια γυναίκα στο πλάι. Βασικά έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να κάνω σεξ όσο πιο συχνά μπορώ προτού 40ρήσω/50ρήσω και έχω άλλα προβλήματα (αν ποτέ φτάσω εκεί λολ). Σήμερα με έχει πιάσει απίστευτη βαρεμάρα και αφού γύρισα από τη δουλειά δεν έχω κάνει τίποτα το ουσιαστικά. Σαπίλααα...
06-04-2010, 23:45 #26
Λοιπόν βασικά ας ανοίξω ένα καινούργιο θέμα να συζητήσουμε αρκετά χαλάσαμε το θέμα του παιδιού..
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή