Results 31 to 45 of 64
Thread: Δίλημμα ζωής
-
07-04-2010, 09:54 #31
Έτσι οπως τα λές είναι απλα ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έχανα τον έλεγχο των συναισθημάτων μου σε τέτοιο βαθμό, οτι θα παρουσίαζα δλδ όλες αυτές τις διαταραχές απο κάτι τετοιο, θα δώ τι θα κάνω, ελίζω απλα να είναι αυτός ο λόγος των προβλημάτων μου και να μην τον \"χρεώνω\" σε αυτην υποσυνείδητα
- 07-04-2010, 09:59 #32
Τη χρεώνεις γι αυτά τα ψυχοσωματικά ή όχι,το γεγονός παραμένει πως στο κρεβάτι σας θα πιάσετε αράχνες,λολ.Οπότε,δέστα χώρια τα θέματα.Μη συνδέεις το ένα με το άλλο,για να μην της χρεώνεις τυχόν συμπτώσεις,αλλά ταυτόχρονα μπορείς να κάτσεις να της πεις με δυο απλά λογάκια πως δεν παίζει το ερωτικό,αλλά το φιλικό στοιχείο στη σχέση σας,πως μπορείτε να παραμείνετε φίλοι,αλλά για παθιασμένο σεξ χρειάζεσαι άλλη παρτενέρ.Μα καλά,γιατί δε τη ρωτάς τι πιστεύει αυτή για τη σεξουαλική σας ζωή;Δηλαδή αυτή είναι ευχαριστημένη από το ξενέρωμα που τρώτε συνέχεια;
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-04-2010, 10:10 #33
Εχει συζητηθεί, και η ίδια το βλέπει φυσικά αλλα το αντιμετωπίζει αλλιώς, πως θα τη βρούμε την άκρη δλδ και θα το διορθώσουμε, επειδή η πρώτη κρίση πανικού με έπιασε σε φάση που είχα πιεστεί υπερβολικά και απο άλλους άσχετους παράγοντες πριν κανα χρόνο θεώρησε πως αυτό είναι που με έχει κάνει να μη θέλω το σέξ λόγω των Cypralex και της ψυχολογίας μου, απο την άλλη έχω μπερδευτεί και εγώ ο ίδιος, μήπως η κρίση πανικού με ώθησε σε όλα αυτα τα συμπτώματα και το ταυτίζω με αυτη, ασε μη τα συζητάς, άβυσσος η ψυχη του ανθρώπου τελικα.. θα δώ μωρε τι θα κάνω απλα να μην ακολουθήσουν κ άλλα ψυχομαλακιστήρια γιατι θα σαλτάρω στο τέλος
07-04-2010, 10:36 #34
και περνανε 5 χρονια σε μια σχεση , σεξ με τον ιδιο παντα και περνανε 10 σεξ και και και...και περνανε τα χρονια.
Δηλαδη το σεξ ειναι παντα καλο?
Μπα
Τοτε γιατι δεν χωριζουν ή δεν ξενοπηδανε ολοι?
Με λιγα λογια σου λενε αν ξενερωνεις σεξουαλικα φυγε...αλλα το θεμα σαφως ειναι βαθυτερο και πολυπλοκοτερο και οχι τοσο επιφανειακο.
Ε ναι ηρθε η καμψη σε δυο χρονια τι θα επακολουθησει λετε αλλα η καμψη ειναι μες το προγραμμα να ερθει και να λειτουργησουν αλλοι μηχανισμοι.
Και οπως ειπες Κωνσταντινε αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
Δεν ξερω τι να κανεις με τη σχεση αλλα προσπαθησε να επιλυσεις τα προσωπικα προβληματα πρωτα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 10:42 #35
γεια σου Κωνσταντινε
κι εγω θα γραψω πανω κατω κι αυτο που σου εγραψαν οι άλλοι...
Πιστευω πως η απάντηση βρίσκεται στο οτι απο την αρχή ειχες εντοπίσει την έλλειψη ερωτικής χημείας.
Ισως τα ψυχολογικά να προεκυψαν απο άλλους παραγοντες,ισως και εσυ να ησουν πιεσμένος απο το φορτίο που κουβαλούσες και να προέκυψαν για αυτό..το μη μπορείς να μοιραστείς κατι τέτοιο ειναι σίγουρα μεγάλο βάρος...
Ομως επειδή καταλαβαίνω πως αγαπάς την κοπέλα αυτή,θα σου ελεγα οτι εκτός απο την ευθύνη που εχεις απέναντι στον εαυτό σου για την ευτυχία,εχεις ευθυνη να μη στερησεις και απο εκείνη την δική της ευτυχία..ναι?
Στην αρχή θα πληγωθεί, αλλα δεν θα ζήσετε σε ενα ψέμα .
Πως θα εξελιχθεί η ζωή σας κανείς δεν ξέρει...μη μεινεις όμως παγιδευμένος και παγιδεύσεις και εκείνη..Κυνήγησε το καλύτερο για σενα και δωσε της την ευκαιρία να κάνει το ιδιο..
07-04-2010, 10:57 #36
Ψαχνω για το εγχειριδιο.
Το εγχειριδιο λεει οχι καλο το σεξ φυγε.
Αν υπαρχουν και για αλλα θεματα των σχεσεων θα ηθελα να το ξερω.
Και καλο θα ηταν να γινει stick να το βλεπουν ολοι στο θεμα σχεσεις-σεξουαλικοτητα.
Ναι ειρωνικο το μηνυμα μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 11:03 #37
Ε γράφε βρε παιδάκι μου και εσυ πιο κατανοητά, πίεση μου ανέβασες!
07-04-2010, 11:10 #38
καταρχην δεν σε προσβαλλα...η ειρωνια πηγαινε στο οτι λες οχι καλο σεξ αρα ολοι εχουν ευκολη την απαντηση και σου λενε διεκοψε την σχεση.
Τωρα εσυ με προσβαλλεις...αναιτια γιατι εγω αν θες να μαθεις ενδιαφερθηκα απο το να δωσω μια ευκολη απαντηση.
Δεν εχω κατι αλλο να πω.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 11:15 #39
Originally posted by keep_walking
καταρχην δεν σε προσβαλλα...η ειρωνια πηγαινε στο οτι λες οχι καλο σεξ αρα ολοι εχουν ευκολη την απαντηση και σου λενε διεκοψε την σχεση.
Τωρα εσυ με προσβαλλεις...αναιτια γιατι εγω αν θες να μαθεις ενδιαφερθηκα απο το να δωσω μια ευκολη απαντηση.
Δεν εχω κατι αλλο να πω.
07-04-2010, 11:15 #40
Κηπ,
οκ διαφωνείς..
αλλα πες μου,μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου ερωτευμένο,χωρις το σεξουαλικό κομμάτι?
Οπως ειναι μια σχεση χωρις το συναισθημα,ετσι δεν ειναι και μια χωρις την σεξουαλική χημεία?
07-04-2010, 11:15 #41
Οκ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 11:20 #42
Φωτεινη επρεπε να μου μιλησεις για ερωτικα κομματια...οταν ειχα πραγματικα προσωπικα προβληματα...ουτε η ζολι να με λατρευε (το αναφερω ως παραδειγμα δεν ξερω τι κανει η ζολι) δεν θα επιβιωνε η σχεση.
Τωρα φυσικα αν εχει προσεξει δεν εχω ζητησει ιδιαιτερες συμβουλες απο το φορουμ ποτε σε θεματα σχεσεων γιατι....ο λογος ειναι απαντησεις του στυλ οχι καλο σεξ...χωρισε.
Δεν λεω την γνωμη σας λετε και εγω την γνωμη μου μιας και εγω κολλησα στα προσωπικα προβληματα αντι του σεξ αλλα ενταξει ο καθενας οτι νομιζει.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 11:28 #43
Κωνσταντινε,
δεν μου αρεσουν οι εξυπναδες, ουτε οι ευκολες (φαινομενικα) συμβουλες.
Τα \"μεινε\" τα βρισκω εξισου ανοητα με τα \"κατσε\".
Εγω αυτο που βλεπω ειναι ενας προβληματισμος σου στο οτι κατι δεν παει καλα με την σχεση σου και μενω σε αυτο.
Εκεινο που εχω σιγουρο σαν σκεψη ειναι οτι πρεπει να βαλεις ενα φρενο ειτε μονος σου ειτε μαζι με την συντροφο σου, αυτο και μεχρι εκει.
Γιατι το να χωρισεις μπορει να ειναι λαθος αλλα και το να στησεις μια οικογενοια οπως τα περιγραφεις, παλι μπορει να ειναι λαθος.
Τωρα στο προκειμενο,
εχεις αναρωτηθει τι σε εμποδιζει στο να εχεις μια ομαλη σεξουαλικοτητα με την σχεση σου?
Εχει να κανει στο οτι δε σε ελκυει η παιζει κατι αλλο?
Αν ειναι το πρωτο, δεν εχεις να κανεις και πολλα και πιστευω οτι πρεπει να το πεις στη σντροφο σου και να δει και εκεινη πως θα πορευτει.
Αν ειναι το δευτερο, μηπως εχει νοημα να πας παραπερα ειτε μονος σου ειτε μαζι με την συντροφο σου?
Η θεση της συντροφου σου, οτι θα στρωσει με τον καιρο, ειναι ασχετη, οι μηχανες στρωνουν και αυτες οχι παντα καλα.
Θα σου προτεινα οπως και στην αρχη,
να βαλεις ενα φρενο σε οποιαδηποτε εξελιξη,
και αν δεν μπορεις να βγαλεις μια ακρη μονος σου,
να συμβουλευτεις καποιον ειδικο για να ξεμπερδεψει το κουβαρι, αν υπαρχει βεβαια τετοιο.
07-04-2010, 11:33 #44
@κηπ
Ισως τοτε να μην ημουν στο φορουμ καλέ μου..αλλα καταλαβαίνω αυτο που θελεις να πεις.
Δεν ειναι τοσο απόλυτες οι απαντήσεις..εχει να κάνει με το που εστιάζει ο θεματοθέτης..μην το ισοπεδώνεις!!
Τα προβλήματα,ειτε ειναι σε προσωπικο επιπεδο ειτε σε σεξουαλικό,φαινεται να εχουν το ρόλο τους σε μια σχέση,ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
07-04-2010, 12:18 #45
To σεξ δεν είναι μουρουνόλαδο.Είναι μία βασική ανθρώπινη ανάγκη,δίχως την ικανοποίηση της οποίας γεννιούνται σημαντικά προβλήματα.Έτσι όπως το θέτουν μερικοί,απορώ ειλικρινά.Τι να σκεφτείς,σεξ είναι,δεν είναι σταυρόλεξο.Αν δεν υπάρχει η μαγιά,δε θα φουσκώσει το ψωμί.Μου φαίνεται πως πάλι με κάτι ρομαντισμούς και τέτοιες μαλακίες την πατάμε.Τα πράγματα είναι απλά.Αυτός που δε σε φτιάχνει,δε σε φτιάχνει,έστω κι αν φτιάχνει εκατοντάδες άλλους.Ξεκόφτε μωρέ από τέτοιες χαζομάρες,τι δουλειά έχει στο κρεβάτι,στο σώμα σου το τι καλή κοπέλα.Για πρόεδρο κόμματος ψάχνεις,ή για κάποια που να σε ανάβει;Διλήμματα πάνω σε ηθικές και τέτοια για να βασανιζόμαστε ενώ μπορούμε να είμαστε εύκαμπτα και λιγότερο μοραλιστικά ευτυχείς.Άσε τώρα.Μπαίνουμε σε τρυπάκια ψαξίματος για τα πλέον απλά και φυσικά πράγματα,όπως το ταίριασμα δύο σωμάτων.Και θα προσπαθείς τόσο σκληρά,θα γίνεις τόσο ενοχικός,που θα κάνεις άπειρα λάθη για κάτι που από την αρχή δεν υπήρχε εκεί.Άιντε δημιούργησέ το από το τίποτε.
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
Μήπως 'παλεύουμε' για ανακούφιση και όχι για αποτέλεσμα;
26-06-2025, 17:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή