Δίλημμα ζωής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    Originally posted by Konstantinoss
    όμως δεν ξέρω αν τελικά μπορείς να ταχεις όλα σε αυτη τη ζωή,
    Όσο πιο λίγα ζητάς τόσο πιο λίγα θα έχεις.

Senior Member
    Originally posted by arktos
    Konstantinoss, όταν κάνεις έρωτα με τον σύντροφο σου, δεν κάνεις απλά σεξ, ούτε είναι ένα κρεβάτι.
    ενώνεσαι μαζί του σωματικά και ψυχικά.
    υποτιμάς πολύ αυτή την ανάγκη που έχει ό άνθρωπος.

++++++++

Senior Member
    Originally posted by Konstantinoss
    Εννοώ πως με κέρδισε σαν άνθρωπος απο την αρχή, γιατι σπάνια βρίσκεις κοπέλες σαν αυτή, είναι όμορφη, είναι καλή, σωστή σε όλα, ενα κορίτσι μάλαμα αλλα απο την αρχή είχα πρόβλημα στο σέξ μαζί της, δεν με τραβούσε δε ξέρω, απλά δεν υπάρχει χημεία μάλλον, αλλα επειδη το άφησα πίσω το κεφάλαιο αυτο στην αρχή σκεπτώμενος οτι στη πορεία θα στρώσει και θα το ξεπεράσω πάμε τώρα 2 χρόνια και αρραβωνιάστηκα μαζί της, κ πήγαμε κ να συζήσουμε, με το που έγιναν όλα αυτα ξαφνικά άρχισαν οι κρίσεις πανικού, μετά αγχώδης διαταραχή και στο τέλος ΙΨΧ με τις χειρότερες σκέψεις.. , και εγώ εδώ κολλημένος στο τι να κάνω, αυτο που με πεθαίνει περισσότερο είναι οτι με όλα αυτα που πέρασα την έχω καταρρακώσει κ την ίδια ψυχολογικά και νοιώθω τύψεις κ γιαυτο, δεν ξέρω τι να κάνω
    Πρώτα απ\' όλα θα σου πρότεινα να είσαι ειλικρινής. Προσπάθησε να συζητήσεις αυτά που σκέφτεσαι με εκείνη.

Senior Member
    δεν μπορω να καταλαβω τετοιου ειδους προβληματισμους απο ενα καινουριο ζευγαρι.
    να το συζητησω αν μιλαμε για 20 χρονια παντρεμενους με παιδια που σκεφτονται να πρεπει να \"χαλασουν το σπιτι τους\" οπου και παλι ειμαι υπερ του χαλασμου, αλλα μιλωντας για καινουριο ζευγαρι, θεωρωοτι δεν υφισταται ΚΑΝ ζευγαρι χωρις καλη σεξουαλικη ζωη...οτιδηποτε χωρις αυτο,ειναι φιλια,αδερφικη σχεση,ανθρωπινη, οτι αλλο θελετε, αλλα ΟΧΙ ΖΕΥΓΑΡΙ.
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. ΠΙΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ.

Senior Member
    ολοι κάπως έτσι συμβιβαστήκαμε...πιστέψαμε στο μάλαμα παιδί,αλλά αυτά τελικά είναι δικαιολογίες απέναντι σε μας..για να χρυσώσουμε το χάπι.Ως παθούσα σε συμβουλεύω να το σκεφτείς πολύ καλά και να είσαι όχι μόνο με την κοπέλα ειλικρινής αλλά και με τον εαυτό σου.

Θα συμφωνησω με τους προ...γραφοντες αγαπητε.
    Το καλό παύλα χρυσό παύλα κατάλληλο κορίτσι για γάμο που όμως δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της, απλά βολεμένος μυρίζει....δυστυχισμένο μέλλον. Και οκ, εκείνη ζει στον κόσμο της. Εσύ που είσαι συνηδειτοποιημένος, γιατί να την πάρεις στο λαιμό σου?

Senior Member
    Ακριβώς έτσι είναι.ξέρει η κοπέλα πως αισθάνεσαι;θα ήταν σύμφωνη να προχωρήσει σε γάμο με κάποιον που δεν είναι ερωτευμένος μαζί της;και σίγουρα θα πληγωθεί αλλά είναι προτιμότερο τώρα πριν να είναι αργά.

Senior Member
    Μείνετε μαζί.Θα είστε δύο πολύ καλά αδερφάκια.Θα πάρετε το νόμπελ αξιοπρέπειας και καθωσπρεπισμού και στα 20 χρόνια θα έχετε κάνει σεξ όσες φορές ακριβώς χρειαζόταν για να τεκνοποιήσετε,πιθανότατα μόνο δύο.

Αν αυτό ονειρεύεσαι για σένα,κάντο.Αν όχι,γιατί κιοτεύεις;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by γιώτα2
    Ακριβώς έτσι είναι.ξέρει η κοπέλα πως αισθάνεσαι;θα ήταν σύμφωνη να προχωρήσει σε γάμο με κάποιον που δεν είναι ερωτευμένος μαζί της;και σίγουρα θα πληγωθεί αλλά είναι προτιμότερο τώρα πριν να είναι αργά.
    Η πλάκα είναι ότι πιθανόν να αισθάνεται κι αυτή το ίδιο και να φοβάται από τη μεριά της μην τον πληγώσει!

Senior Member
    Το νόμπελ της ανοιχτής παλάμης Rain θα το παίρνουν καθημερινά απο τον εαυτό τους.Θυμάμαι ενα κοριτσάκι να λέει στην μάνα του.Τουλάχιστον μάνα θα με σέβεται...αρκεί να τον αγαπήσω.Ο σεβασμός ήταν εκείνο λοιπόν το στοιχείο που έλειψε περισσότερο.Και φυσικά είναι το μόνο σίγουρο ότι θα είστε δυο αδελφάκια...Τα παιδιά μετά που θα έλθουν στη ζωή θα γίνουν τα νέα θύματα...και αυτό πονάει ακόμη περισσότερο.

Senior Member
    Αντιμετωπίζω ενα απίστευτο πρόβλημα που υποψιάζομαι πως αυτο μου προκάλεσε κρίσεις πανικού, αγχώδη διαταραχή και ΙΔΨ στο τέλος, να θελεις να είσαι μαζί του γιατι σε γεμίζει σε όλα αλλα να μην απολαμβάνεις το σέξ μαζί του αλλα παράλληλα να μην θέλεις κ να τον χάσεις.., ένα ηθικό δίλημμα, ενα δίλλημα που με \"έσκασε\" μέσα μου και παρουσίασα ψυχωτικά συμπτώματα, θα ήθελα να ακούσω καμια παρόμοια εμπειρία και τις γνώμες σας.

Εγω θα ελεγα να το σκεφτεις και διαφορετικα...παρουσιαστηκ� �ν αυτα τα προβληματα και δεν εισαι και μες την τρελλη χαρα και σιγουρα δεν μπορεις να ευχαριστηθεις και μια σχεση η οποια σιγουρα δεν ειναι γιατρεια για ολα τα δεινα που μας συμβαινουν.
    Ειναι αυτο που σε απασχολει (η σχεση) αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και το αιτιο των προβληματων με αλλα λογια , αλλα επηρεαζονται τα παντα απο αυτα τα προβληματα.
    Δεν ξερω να συμβουλεψω τι πρεπει να κανεις περαν του να προσπαθησεις να λυσεις τα προσωπικα σου προβληματα με την βοηθεια ενος ειδικου...οσο για την σχεση χμμμ δεν συνηθιζω να συμβουλευω για σχεσεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by marian_m
    Originally posted by γιώτα2
    Η πλάκα είναι ότι πιθανόν να αισθάνεται κι αυτή το ίδιο και να φοβάται από τη μεριά της μην τον πληγώσει!
    Μακάρι να ήταν έτσι, απλα ξέρεις όταν ο άλλος σου δίνει τόσα πολλά, είναι τόσο σωστός και παράλληλα όλοι γύρω σου χαίρονται με τον αρραβώνα σου κάπου κομπλάρεις και δεν βρίσκεις τη δύναμη να το τελειώσεις τόσο απλά, η ακόμη και να \"ξεγελιέσαι\" και να το παρατείνεις, μια να το ξανασκέφτεσαι, μια να λές ίσως απλά κόλλησε το μυαλό μου εκεί και στο τέλος να λές πως ίσως και εσύ έχεις το πρόβλημα κ δεν σε ικανοποιεί τίποτα, το όλο πρόβλημα ξεκινάει απο μένα φυσικά, ίσως παραείμαι συνεσταλμένος ή αδύνατος δεν ξέρω, ευχαριστώ πάντως για όλες τις συμβουλές σας

Senior Member
    Το ζήτημα είναι πως στο κρεβάτι σου φίλε δεν πας με όλους τους άλλους,αλλά με εκείνην.Οπότε,προς τι η γνώμη των άλλων και τέτοια τραγικά;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Προσπαθώ να καταλάβω το αν όλα αυτα τα ψυχοσωματικά τα έπαθα απο την πίεση μεσα στη σχέση μου ή αν λόγω άλλων παραγόντων, δεν ζήτησα να μου πεί κάποιος το αν είναι λάθος ή σωστό, απλα άνθρωποι που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο μπορούν να σε καθοδηγήσουν έστω και μέσα απο ένα φόρουμ, τραγικά για μένα είναι, γιαυτο κ γράφω, και να σου πώ καλύτερες συμβουλές θα μου δώσει ενας άγνωστος σε αυτο το θέμα παρά το μυαλό μου ή οι φίλοι μου στην τωρινή φάση

Senior Member
    Κωνσταντίνε,σίγουρα το \"πρέπει\"καταπιέζει τον άνθρωπο.Και σε αυτή την παγίδα έχεις πέσει,του πρέπει.Πρεσάρεις τον εαυτό σου,από ενοχές και αισθήματα υποχρέωσης.Για μένα είναι επόμενο όταν βαδίζουμε στη ζωή με τέτοιες αρχές,που μας πατάνε κάτω τα θέλω για να είναι οι άλλοι γύρω μας ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά μας,να μας βγαίνουν διάφορα,που μας υπενθυμίζουν πως κάτι δεν πάει καλά με το σκεπτικό μας(πχ τα ψυχοσωματικά).Μπορείς να παραμείνεις ένας ήρωας του πρέπει,ή να επιλέξεις διαφορετικά.Το να είσαι ειλικρινής στα θέλω σου είναι πολύ σημαντικό,δεν μπορεί να καθορίζει τις επιθυμίες και τις επιλογές σου το περιβάλλον,οδηγείσαι μόνος σου σε αδιέξοδα.Απορώ μάλιστα πως κράτησες το δεσμό αυτό δυο χρόνια,γιατί με το που είδες πως δεν υπάρχει καθόλου χημεία δεν το τέλειωσες.Σου αρέσει να αυτοτιμωρείσαι;
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast