Results 16 to 30 of 62
-
07-04-2010, 14:11 #16
απο που το συμπερανες αυτο liber?
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 07-04-2010, 14:13 #17
Μάλλον βιάστηκε να απαντήσει πριν δει τι γράφτηκε παραπάνω.
07-04-2010, 14:14 #18
Φίλε Χρήστο εγώ δεν πιστεύω πως η ζήλια έχει να κάνει με διαταραχή, ούτε χρειάζεται ψυχολόγο. Η κοπέλα έχει θέματα γυναικείας ανασφάλειας και τα βγάζει πάνω σου. Προφανώς νιώθει λιγότερη απέναντι σου και τη φοβίζει και ο αέρας που αναπνέεις. Ακόμη και αν στρογγυλοκαθίσεις σε μια γυάλα και μείνεις για πάντα εκεί, στο τέλος θα σε κατηγορήσει πως γουστάρεις πιο πολύ τη γυάλα από εκείνη.
Εγώ θα σου πρότεινα πιο δραστικές μεθόδους.
Κάντης μια κουβέντα, πες της πως σε έχει ξενερώσει απίστευτα η στάση της και αν συνεχίσει, απλά δεν α είστε μαζί.
Μη το πεις για να το πεις όμως, να το πιστεύεις.
Από κει και πέρα αν συνεχίσει χώρισε αφού δεν είσαι ευτυχισμένος με όλο αυτό. Αν σε αγαπάει πραγματικά θέλει δε θέλει θα το κόψει.
Εσύ αποφασίζεις.
07-04-2010, 14:24 #19
Originally posted by Θεοφανία
Φίλε Χρήστο εγώ δεν πιστεύω πως η ζήλια έχει να κάνει με διαταραχή, ούτε χρειάζεται ψυχολόγο. Η κοπέλα έχει θέματα γυναικείας ανασφάλειας και τα βγάζει πάνω σου. Προφανώς νιώθει λιγότερη απέναντι σου και τη φοβίζει και ο αέρας που αναπνέεις. Ακόμη και αν στρογγυλοκαθίσεις σε μια γυάλα και μείνεις για πάντα εκεί, στο τέλος θα σε κατηγορήσει πως γουστάρεις πιο πολύ τη γυάλα από εκείνη.
Εγώ θα σου πρότεινα πιο δραστικές μεθόδους.
Κάντης μια κουβέντα, πες της πως σε έχει ξενερώσει απίστευτα η στάση της και αν συνεχίσει, απλά δεν α είστε μαζί.
Μη το πεις για να το πεις όμως, να το πιστεύεις.
Από κει και πέρα αν συνεχίσει χώρισε αφού δεν είσαι ευτυχισμένος με όλο αυτό. Αν σε αγαπάει πραγματικά θέλει δε θέλει θα το κόψει.
Εσύ αποφασίζεις.
θεοφανια μου φαινεται πολυ ωραια και ξεκαθαρη τοποθετηση
πραγματικα εχω κανει ατυπη συμφωνια με τον εαυτο μου πως μεσα σε σχεση δεν θα δεχομαι να αναφερονται υπονοιες και σου ξου μου του για τριτα προσωπα ουτε απο μενα ουτε απο τον αλλον
υποτιθεται οτι ειμαστε μαζι με καποιον αλλον ως ενηλικες και επιλεγμενα και τελος
πραγματικα ξενερωσα παρα πολυ σε μια σχεση μου που προσπαθουσε να με κανει να ζηλεψω λεγοντας μου οτι να μου ζητησε να την παρηγορησω και τι να εκανα και εκλεγε κ.τ.λ.
ειλικρινα δε θα με εννοιαζε οσο και να την παρηγορουσε αλλα τον αφησα γιατι μου το ελεγε επιδεικτικα βαζοντας με σε ενα παιχνιδι απιστευτα ξενερωτικο για μενα. ειλικρινα.
εχω πληρη επιγνωση οτι τον αλλον δε θα τον γουσταρω μονο εγω φυσικα
αλλα και εμενα αντιστοιχα δε θα με γουσταρει μονο αυτος που με εχει
οταν ομως ειμαστε μαζι τελος
δεν υπαρχει χωρος ουτε για συζητηση για αλλους ανθρωπους
ξενερωνω παρα πολυΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-04-2010, 14:24 #20
Originally posted by researcher
απο που το συμπερανες αυτο liber?
από γυναικεία διαίσθηση :P
δεν έχω τη θέση της κοπέλας εδώ παρά μόνο συμπεραίνω 1. την αγαπά , 2. πάει σε ψυχίατρο να αντιμετωπίσει τη ζήλεια της αλλά το σημαντικότερο δεν το βλέπω γραμμένο. Δηλαδή, ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα που να εξωθεί τη ζήλεια της ? ο ίδιος αποφεύγει μιλώντας για \"λεπτομέρειες\". Αν όλα είναι όπως τα παρουσιάζει τότε γιατί δεν την κλείνει σε τρελλάδικο να ησυχάσει κι αυτός ?
07-04-2010, 14:24 #21
Originally posted by liberchild
να δεχτεί το απλό ότι έχει πάψει πλέον να τον αγαπά.
αυτο παλι πως προεκυψε?
το να εισαι ανασφαλης και να προτασεις σχηματα εκει που δεν υπαρχουν σημαινει οτι δεν αγαπας τον αλλον?
σορρυ αλλα μπερδευτηκα.....
07-04-2010, 14:25 #22
Originally posted by Θεοφανία
Αν σε αγαπάει πραγματικά θέλει δε θέλει θα το κόψει.
Εσύ αποφασίζεις.
Μεγάλη αρρώστεια η ζήλεια.
Συχνά οφείλεται σε χαμηλή αυτοεκτίμηση και μεγάλη ανασφάλεια, αλλά νομίζω ότι θέλει πολύ δουλειά για ν\' απαλλαγεί κανείς.
07-04-2010, 14:26 #23
Ασε ρε που μπερδεύτηδες εσύ ! κοίτα ξεμπέρδεψε τα δικά σου μπας και ξεμπερδευτεί ο λαός !
07-04-2010, 14:28 #24
Αν όλα είναι όπως τα παρουσιάζει τότε γιατί δεν την κλείνει σε τρελλάδικο να ησυχάσει κι αυτός ?
γιατι αν το εκανε,
ενα μεγαλο ποσοστο συντροφων που την εχουν κανει ψωνιο με την ζηλια,
θα ηταν μονιμως μεσα για μεσα.....
:P
07-04-2010, 14:29 #25
Δηλαδή, ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα που να εξωθεί τη ζήλεια της ? ο ίδιος αποφεύγει μιλώντας για \"λεπτομέρειες\".
εσυ σταματα τα μεσημεριαναδικα,
γιατι στο τελος θα βλεπεις παντου, πονηρους αρσενικους που παρασερνουν αθωες αρσακειαδες......
07-04-2010, 14:30 #26
Ασε ρε που μπερδεύτηδες εσύ ! κοίτα ξεμπέρδεψε τα δικά σου μπας και ξεμπερδευτεί ο λαός !
σχετιζεσθε εσεις οι δυο πουλακια μου
διακρινω εντονο φλερτ και ζηλευω....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-04-2010, 14:30 #27
εεεεεεεε οτι μπορω κανω και εγω.....
ΥΓ....... λαε, σμακ!
07-04-2010, 14:31 #28
Originally posted by krino
Δηλαδή, ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα που να εξωθεί τη ζήλεια της ? ο ίδιος αποφεύγει μιλώντας για \"λεπτομέρειες\".
γιατι στο τελος θα βλεπεις παντου, πονηρους αρσενικους που παρασερνουν αθωες αρσακειαδες......
07-04-2010, 14:31 #29
Originally posted by researcher
διακρινω εντονο φλερτ και ζηλευω....
εκει να σκασεις και να πλανταξεις.....
αμεεεεεεεεεεεεεεε.....
07-04-2010, 14:32 #30
Originally posted by marian_m
Originally posted by krino
σου αρεσει?
εγω ξερεις ειμαι της σχολης ξανθοπουλου....
Ωιμε!
(11880 κλπ κλπ)
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση