Results 31 to 45 of 62
-
07-04-2010, 14:34 #31
Originally posted by krino
Originally posted by marian_m
Originally posted by liberchild
Δηλαδή, ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα που να εξωθεί τη ζήλεια της ? ο ίδιος αποφεύγει μιλώντας για \"λεπτομέρειες\".
εσυ σταματα τα μεσημεριαναδικα,
γιατι στο τελος θα βλεπεις παντου, πονηρους αρσενικους που παρασερνουν αθωες αρσακειαδες......
σου αρεσει?
εγω ξερεις ειμαι της σχολης ξανθοπουλου....
Ωιμε!
(11880 κλπ κλπ)
αλλωστε αυτο το φορουμ ειναι δια το κοινον!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 07-04-2010, 14:34 #32
Δηλαδή, ο χρήστης δεν κάνει απολύτως τίποτα που να εξωθεί τη ζήλεια της ? ο ίδιος αποφεύγει μιλώντας για \"λεπτομέρειες\".
γιατι στο τελος θα βλεπεις παντου, πονηρους αρσενικους που παρασερνουν αθωες αρσακειαδες......
σου αρεσει?
Ωιμε!
(11880 κλπ κλπ)
Με τον Ξανθόπουλο δε γελούσα τόσο!
07-04-2010, 14:36 #33
σου αρεσει?
Ωιμε!
(11880 κλπ κλπ)
Με τον Ξανθόπουλο δε γελούσα τόσο!
παντα προσπαθω να ειμαι ο καλυτερος....
χαιρομαι που γελας μαζι μου περισσοτερο.
Θα προσπαθησω για το καλυτερο.
Μερσι αβου.
07-04-2010, 14:37 #34
αρχισαμε τις ατακες,
και νομιζω οτι ειμαστε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα, νομιζω....
07-04-2010, 14:40 #35
αρχισαμε τις ατακες,
μετά το διδακτορικό που είχες την τιμή να κάνεις επί του θέματος (της ζήλειας) καιρός να επιστρέψεις στο άχαρο απολυτήριο δημοτικού !
07-04-2010, 14:42 #36
αρχισαμε τις ατακες,
μετά το διδακτορικό που είχες την τιμή να κάνεις επί του θέματος (της ζήλειας) καιρός να επιστρέψεις στο άχαρο απολυτήριο δημοτικού !
γιατι αχαρο?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-04-2010, 14:45 #37
εσυ
Χρηστο τη ζηλευεις?
της το εκδηλωνεις?
επισης γουσταρεις ολα της τα αλλα εκτος απο αυτο?
πες αν θελειςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-04-2010, 14:47 #38
αρχισαμε τις ατακες,
εγω καλη μου,
ειμαι παντος καιρου, και παιζω κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες....
Ο κρινος εχει μαθει να αντεχει τα παντα, αρκει να το θελει.
07-04-2010, 14:50 #39
αρχισαμε τις ατακες,
εγω καλη μου,
ειμαι παντος καιρου, και παιζω κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες....
Ο κρινος εχει μαθει να αντεχει τα παντα, αρκει να το θελει.
σιδερα μασαει...
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος και μεις μιλαμε για κατι πραγματα μικρα....Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
07-04-2010, 15:05 #40
Originally posted by researcher
σιδερα μασαει...
εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος και μεις μιλαμε για κατι πραγματα μικρα....
λάθος, μιλάτε για σοβαρά πράγματα, το θέμα είναι ότι στην ρήαλ ζωή, δεν λαμβάνονται υπ όψη. ένα ανενεργό φιλοθεάμον κοινό, αυτό αποτελούμε όλοι.το τραγικό είναι ότι όταν γίνεται και καμμιά πλακίτσα, έχουμε το άλλοθι να λέμε τα παραπάνω... πάω για ύπνο.
07-04-2010, 15:05 #41
κοιτα εδω, λυσαξες πια,
θα μας ματιασεις.....
07-04-2010, 15:42 #42
Originally posted by xristos.trakadas
Κάθε πρόβλημα και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικος αλλα πιστεύω πως σε γενικές γραμμες πολύ άνθρωποι θα έχουν έρθει σε θέση παρόμοια με τη δικιά μου.
Έχω σοβαρό πρόβλημα στην σχέση μου και βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Η κοπέλα μου υποφέρει απο διάφορες φοβίες με άμεσο αντικτυπο πάνω μου και στην ίδια την σχέση μας.
Η χειρότερη εκφανση της φοβίας/ανασφάλειας που έχει είναι σε σχεση με τη συμπεριφορά που έχω απέναντι σε άλλες γυναίκες. Δέν θα μπώ σε λεπτομέριες αλλα είναι γεγονός πως το πρόβλημα που δημιουργείται είναι κάτι με το οποίο δεν μπορώ να ζήσω. Η συμπεριφορά της καταλήγει (οπως το βλέπω εγω, ή οποιοσδηποτε εξωτερικός παρατηρητής) σε ελλειψη εμπιστοσύνης/αγαπης και σεβασμού.
Μετά απο συζητήσεις που κάναμε μου είπε πως κάνει ψυχανάλυση και προσπαθεί να βοηθήσει τον εαυτό της (και οτι έχει δεί ήδη στον εαυτό της συμαντικά αποτελέσματα).
Εχουμε συζητήσει πολύ γύρω απο αυτό το θέμα, έχω κάνει πολλές προσπαθειες με προσωπικό κόστος (και δέν εννοω το χρηματικό) γιατι την αγαπάω. Αλλα δυστυχώς, δεν υπαρχει αποτελεσμα. Η κατάσταση μεταξύ μας χειροτερεύει μέρα με την μέρα.
Αυτό που θέλω να ξέρω είναι άν είναι δυνατό να απευθυνθώ σε κάποιον ψυχολόγο, να του αναφερω τις εμπειρίες μου, να του εξηγήσω το τι συμβαίνει ώστε να μπορώ να την βοηθήσω όπως πρέπει και όχι όπως νομίζω εγώ οτι είναι σωστο.
Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Ποιά είναι η προτιμότερη οδός που μπορεί να ακολουθήσει κάποιος με το πρόβλημά μου?
Ευχαριστώ,
χρήστο, όταν και άν αποφασίσεις να ζητήσεις βοήθεια από ειδικό, να γνωρίζεις ότι θα σου ζητηθούν λεπτομέρειες όσο και από την κοπέλα σου, σε βάθος. υπάρχει επίσης και το ενδεχόμενο να έχεις πληρώσει και άκρη να μη βγεί. οι δρόμοι που δένουν συχνά είναι οι ίδιοι που χωρίζουν τους ανθρώπους και μακάρι ο ένας να μην γινόταν ποτέ σκαλοπάτι για τον άλλο. εκεί είναι η αδικία που νιώθουμε και τα \"γιατί\" που μας συντροφεύουν. κατανοώ πολλές φορές αυτούς που επιλέγουν τη μοναξιά από τη σχέση για να μη πώ ότι τους ζηλεύω κιόλας.
07-04-2010, 15:54 #43
συμφωνω.
07-04-2010, 16:03 #44
συμφωνω.
Παντως δεν αποκλειω το ενδεχομενο να φταις εσυ απο την αποψη οτι πρεπει να παρατηρησει καποιος πως εισαστε χωρις να ξερετε οτι υπαρχει παρατηρητης....αλλα δεν δουλευουν ετσι οι ψυχκατι.
Ειναι οπως πας και περιγραφεις ναι μεν λογικοφανη πραγματα στον γιατρο αλλα αυτος δεν μπορει να ξερει αν ισχυουν ή οχι γιατι πρεπει να σε μελετησει στο περιβαλλον σου για να δει εαν αυτο που παρατηρεις ειναι αληθεια και μεχρι που φτανει αυτη.
Φυσικα απλως συνταγογραφει συνηθως και ξεμπερδευει ή ψυχαναλυει κλπ και δεν μπορει να κανει και αλλιως μαλλον αν ο ασθενης δεν την παλευει.
Τεσπα απλως μερικες σκεψεις.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
07-04-2010, 16:06 #45
διαφωνησες η ακομα?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή