Results 151 to 165 of 237
-
10-04-2010, 11:31 #151
Originally posted by RainAndWind
Θέλω το ίντερνετ και τη φύση μαζί.Πειράζει που τα θέλω και τα δύο ρε;
μιας και ρωτας, ναι.
Εσυ μπορεις να θες οτι σου ερθει.
Αλλο ομως το τι θα εισπραξεις ε?
:cool:
ΥΓ........ δεν ειμαι πρωτογονιστης αν αυτο καταλαβες, ουτε ψαχνω να ζησω με τους πηθικους.
Απο την αλλη βεβαια, δεν μπορω να κανω εικασιες οπως κανεις εσυ και να λεω οτι θελω ιντερνετ, θελω φυση, θελω μια καθαρη παραλια οταν απεναντι μου υπαρχει ενας τυπος που οταν χεζει τα σκατα του καταληγουν στη μουρη μου.
Σορρυ που ειμαι ρεαλιστης ε?
- 10-04-2010, 11:32 #152
Originally posted by weird
Την καλήμέρα μου Κρίνε,
10-04-2010, 11:33 #153
Στο ερημονήσι θα είχες καθαρό νερό,δίχως τα σκατά του άλλου,αλλά όταν θα πάθαινες πνευμονία θα έπρεπε να τρέξεις για βότανα στα βουνά και στα λαγκάδια,λολ.Ρεαλισμό το λες να υποτιμάς όσα έχεις και να λες τι ωραία να μην τα είχα,εγώ το λέω μυωπία,σοζ.:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-04-2010, 11:35 #154
Rain,
Κάνω paste από ήδη λενθέντα..
Μπορούμε λοιπόν πλέον να χρησιμοποιήσουμε την γνώση από το παρελθόν και να αλλάξουμε ριζικά νοοτροπία προς κάτι καλύτερο.
Κοινώς, με τους αιώνες εμπειρίας που έχουμε διανύσει σαν είδος, θα μπορούσαμε σίγουρα να τα έχουμε καταφέρει πολύ καλύτερα.
Δεν ζούσαν όλες οι φυλές σε διαμάχη με την άγρια φύση και ας μην είχαν τα επιτεύγματα του σήμερα..
Αλλά ωστόσο,
δεν μιλούμε ( εγώ και ενδεχόμενα και άλλοι φυσιολάτρες) για επιστροφή στην φύση, αλλά για το να προχωρήσουμε σε μια νέα συλλογική νοοτροπία που θα έχει σαν βασικό άξονά της την επαφή με τη φύση( και τον σεβασμό σε αυτή), την απλότητα και τον άνθρωπο.
υγ. ο πληθυντικός γιατί έκανα copy και δεν μπορώ να αλλάζω πρόσωπα.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
10-04-2010, 11:38 #155
Κοιτα weird , επιστροφη στη φυση ειναι αδυνατη κατα καποιο τροπο με τους τροπους των παλιων , οχι μονο λογω νοοτροπιας αλλα και λογω...φαγητου ειμαστε 6 δισεκατομμυρια και τα χωραφια χωρις την τεχνολογικη εξελιξη δεν θα παρηγαν την απαιτουμενη ποσοτητα.
Μπορουμε να προσαρμοστουμε βεβαια πολυ καλυτερα αρκει να μην ειμαστε τοσο παρτακηδες και να κανει ο καθενας απο μας αλλαγες στην ζωη του.
Ακομα και αυτο ομως ειναι δυσκολο...που θα παει ομως θα αναγκαστουμε αν οχι εμεις οι μελλοντικες γενιες.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 11:39 #156
Το ιδιο λεμε οκ:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 11:41 #157
τωρα τι κανουμε ακριβως?
simulation μιας υποκειμενικης ζωης?
Αν θα ηταν καλα σε ερημονησι η σε αλλο νησι?
Αν ειναι καλυτερα με σκατα η οχι?
Προτιμω να κανω κριτικη αυτο που ζω και οχι αυτο που εχω στο μυαλο μου.
Και αυτο γιατι η κριτικη σε κατι για να εχει νοημα πρεπει να βασιζεται σε αυτο που ζεις,
αν θες τουλαχιστον να εχεις συγκεκριμενες απαντησεις.
Αλλιως σε υποθετικα σεναρια κανουμε υποθετικους διαλογους ε?
10-04-2010, 11:42 #158
Δε διαφωνώ weird μου,παρά σε όσα πιστεύω πως έχουν μία ματιά εξιδανίκευσης,δίχως ορθολογισμό.Τα gadgets,που ο Κρίνος λέει μπλιμπλίκια,είναι απαραίτητα,δεν είναι πάντα καταδικαστέα η ανακάλυψή τους ξέρεις,η ορθή τους χρήση και απόκτηση εξαρτάται από την ατομική ωριμότητα και τη διάθεση του καθενός να κρίνει την αναγκαιότητα που είναι ατομική,όχι συνολική-πάντα κατά βούλησιν ε;Γενικά οι μονοσήμαντες θεωρήσεις δεν με περιέχουν,ζητώ την ισορροπία και τη χρυσή τομή.;)
Κρίνο,γιατί δεν έχεις φύγει μακριά από τα σκατά του αλλουνού ως τώρα;Just a question out of curiosity.:P"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-04-2010, 11:48 #159
Να την βρασω την φυση , αρκει να υπαρχει σε καλη κατασταση και να με συντηρει.
Δωστε μου ενα τελειο virtual reality περιβαλλον που να μπορω να εχω οσα θελω:)[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 11:53 #160
Κηπ μου,στο ερημονήσι θα έβγαζε η παλάμη κάλους από τη μαλακία,αυτή είναι η αλήθεια.Αυτό λέω εγώ ρεαλισμό.:P
Θέλω σεξ,σε έχω ανάγκη.Θέλω φαγητό,σε έχω ανάγκη,θα με ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ να το βρω,δίχως να με φάνε τα θηρία,θα ανάψεις φωτιά αν αυτό ξέρεις να κάνεις και γω θα σου προσφέρω αυτό που ξέρω,θα ψήσω το ψάρι,θα σε κρατήσω ζεστό το βράδυ,λολ.Θέλω επικοινωνία,μοίρασμα,ασφάλ εια,σε έχω ανάγκη.Νομίζω πως όσοι υποστηρίζουν πως δεν έχουν ανάγκη τους άλλους ψεύδονται.;)"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
10-04-2010, 11:55 #161
Δε διαφωνώ weird μου,παρά σε όσα πιστεύω πως έχουν μία ματιά εξιδανίκευσης,δίχως ορθολογισμό.Τα gadgets,που ο Κρίνος λέει μπλιμπλίκια,είναι απαραίτητα,
αποκλειεται να εχεις παραπανω μπλιμπλικια απο οτι εγω....
δεν είναι πάντα καταδικαστέα η ανακάλυψή τους ξέρεις,η ορθή τους χρήση και απόκτηση εξαρτάται από την ατομική ωριμότητα και τη διάθεση του καθενός να κρίνει την αναγκαιότητα που είναι ατομική,όχι συνολική-πάντα κατά βούλησιν ε;
για διαφήμιση κινητης τηλεωνιας μου κανει το σποτακι σου.....
Γενικά οι μονοσήμαντες θεωρήσεις δεν με περιέχουν,ζητώ την ισορροπία και τη χρυσή τομή.;)
δεν ειπα κατι μονοσημαντο, ουτε ειπα να παρει κανεις τα βουνα.
Αυτο που κανω ειναι να προσδιοριζω οτι αρνητικο βλεπω γυρω μου.
Εκτος αν και αυτο δημιουργει προβληματα στη συνειδηση μας....
Κρίνο,γιατί δεν έχεις φύγει μακριά από τα σκατά του αλλουνού ως τώρα;Just a question out of curiosity.:P
γιατι οπου και να πας να κρυφτεις,
θα σε ανακαλυψουν και θα φας τα σκατα του αλλου θες δεν θες....
Did i satisfy your out of curiosity question?
:P
10-04-2010, 11:57 #162
Οταν λεω virtual reality (εικονικη πραγματικοτητα) σημαινει κατι τοσο προχωρημενο οσο και ο κοσμος που ζουμε αλλα χωρις τα αρνητικα του.
Με λιγα λογια ακομα και τωρα θα μπορουσες να πεις οτι ζουμε σε ενα τετοιο περιβαλλον και δεν το ξερουμε (πολυ matrix ε?:P)
Φυσικα αυτη η ιδεα ειναι παλια απο εποχη Πλατωνα αλλα δεν ειχαν δει τα πρωτα δειγματα τοτε ουτε χρησιμοποιουσαν αυτη την ορολογια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 11:58 #163
Θέλω σεξ,σε έχω ανάγκη.Θέλω φαγητό,σε έχω ανάγκη
αμα εχεις λεφτα θα την βρεις την ακρη.
Ο καπιταλισμος εχει φροντισει να κοστολογησει ολες τις αναγκες σου ειτε υπαρκτες ειτε ανυπαρκτες.
10-04-2010, 12:06 #164
αμα εχεις λεφτα θα την βρεις την ακρη.
Ο καπιταλισμος εχει φροντισει να κοστολογησει ολες τις αναγκες σου ειτε υπαρκτες ειτε ανυπαρκτες.
Α εσυ εισαι στην απεξω λολ.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-04-2010, 12:18 #165
γιατι φροντιζα και φροντιζω να μην περναω τις αναγκες μου απο τετοια φιλτρα.
Οπως γραφεται πιο πανω,
ολα ειναι επιλογες, αλλα επιλογη απο επιλογη εχει μεγαλη διαφορα.
Το να φιλτραρω τις αναγκες μου και να μην τις κοστολογω οπως ειθιστε,
με βαζει σε παρα πολλες περιπετειες αλλα αποφευγω αλλες, πχ να περνω ψυχοφαρμακα.
Ενας φιλος μου που με τις σχεσεις του ειχε προβληματα,
ελεγε, ειτε τα λεφτα θα τα δινουμε στα ψυχοφαρμακα ειτε στις πουτανες.
Προτιμω να μην τα δινω σε κανενα απο τα δυο και θεωρω το ιδιο νομισμα με διαφορετικη πλευρα.
Εχω μυαλο, εχω συνειδηση και δεν ειμαι κατευθυνομενος,
για να μου πλασαρει ο καθενας οτι θελει, εγω να το δεχομαι και να λεω και ευχαριστω απο πανω.
Το σκοινι που θα κρεμαστω, οταν το χρειαστω θα το διαλεξω μονος μου και επι αυτου δεν χρειαζομαι την βοηθεια κανενος.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια